Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Betaling ging snel en gemakkelijk. Het geld terug krijgen na retour sturen ook. Overigens was het product over de 100 euro en vind ik het on nodig om hier ook nog eens verzendkosten over te betalen.

De verzending is snel maar voor terug sturen wat verwarrend. Maar zoals ik al had gemeld vind ik de verzendkosten niet logisch wanneer het product zelf al prijzig is.

De klantenservice reageerd snel. Duidelijke oplossingen. Check overigens wel je spam want ik dacht voor een lange tijd dat ik geen antwoord had gehad

Al jarenlang trouwe klant bij Megekko. Enkel goede dingen over deze webshop te zeggen, goede (vaak beste, met uitzondering in enkele categorien) prijzen, goede shipping, goede klantendienst.

Elke zending is altijd al snel (exact de tijd dat op de tijd vermeld staat) en goed verpakt aangekomen.

Al meerdere keren in contact geweest met de klantenservice, altijd al snel en goed geholpen geweest.

Gemakkelijk om prijzen te zien van verschillende bedrijven.

Voor de meeste producten zijn er best veel opties, maar Megekko was altijd een van de meest goedkope.

Gemakkelijk om iets te kopen + goede prijzen.

Snellere verzending dan ik dacht. Ookal zeiden ze dat het product dat ik kocht niet op voorraad was werd het snel verzonden.

Ik heb recent een monitor gekocht via Megekko en ben erg tevreden over de aankoop.

Ik heb een prettige ervaring gehad met betrekking tot de verzending. Na de bestelling gedaan te hebben was het de volgende dag in huis. Vrij standaard, dus niks op aan te merken.

Makkelijk om een bestelling te plaatsen al dan niet met een account. Eerlijke prijzen en levering binnen de afgesproken termijn! Was niet de eerste keer dat ik hier bestelde en zeker ook niet de laatste keer.

De levering kwam enkele uren eerder dan oorspronkelijk verwacht maar met voldoende verwittiging door post-nl.

Megekko bleek de ideale keuze voor mijn recente aankoop. Na een uitgebreide zoektocht online naar het specifieke product dat ik nodig had, ontdekte ik dat Megekko dit aanbood tegen de meest concurrerende prijs. Dit was een aangename verrassing, aangezien het niet vaak voorkomt dat een enkele retailer de beste deal biedt, vooral in een markt vol met concurrerende aanbieders. Wat nog opmerkelijker was, is dat zelfs als ik verzendkosten had moeten betalen, mijn totale kosten bij Megekko lager zouden zijn dan bij elk ander bedrijf dat ik online had kunnen vinden. Deze kostenefficiëntie gaf de doorslag in mijn beslissing om bij Megekko te kopen. Het is zeldzaam en indrukwekkend dat een bedrijf niet alleen uitblinkt in prijsstelling, maar ook in het aanbieden van de exacte producten die klanten zoeken, wat in mijn geval zeker zo was.

Mijn ervaring met Megekko was uitzonderlijk positief, met name vanwege hun efficiënte service en klantgerichtheid. Een van de meest indrukwekkende aspecten van mijn aankoop was dat er geen verzendkosten in rekening werden gebracht, wat vrij zeldzaam is en een aanzienlijke besparing betekende. Bovendien was de snelheid van hun service opmerkelijk. Binnen slechts vijf minuten na het plaatsen van mijn bestelling ontving ik al een track en trace-code. Deze snelle respons weerspiegelt de efficiëntie en georganiseerde aard van hun bedrijfsvoering.

Daarnaast bleef de communicatie gedurende het gehele leveringsproces uitstekend. Zowel Megekko als PostNL hielden mij continu via e-mail op de hoogte van de geschatte levertijd. Deze updates waren niet alleen accuraat, maar ook consistent en informatief, waardoor ik precies wist wanneer ik mijn pakket kon verwachten.

Tot slot, en misschien wel het belangrijkste, werd de belofte van levering op de volgende dag nagekomen. De betrouwbaarheid van Megekko in het nakomen van hun leveringsbelofte is lovenswaardig en draagt bij aan het vertrouwen van klanten in hun service. Het is duidelijk dat Megekko grote waarde hecht aan klanttevredenheid, wat zich uit in elk aspect van hun service, van de initiële bestelling tot de uiteindelijke levering.

Mijn recente ervaring met de klantenservice van Megekko was uiterst positief, en heeft mijn verwachtingen op meerdere vlakken overtroffen. Wat direct opviel was de vriendelijkheid en behulpzaamheid van hun klantenservice team. In een tijd waarin klantenservice vaak als een verplicht nummer wordt gezien, was het verfrissend om te merken dat Megekko oprecht waarde hecht aan de ervaring van hun klanten. Hun medewerkers waren niet alleen aangenaam in de omgang, maar toonden ook een diepgaande kennis van hun producten en diensten, wat hen in staat stelde om doeltreffende en gepersonaliseerde hulp te bieden.

Een ander opmerkelijk aspect was de snelheid van hun reacties. In een wereld waar we gewend zijn geraakt aan lange wachttijden en vertraagde responsen, was de prompte en efficiënte communicatie van Megekko een aangename verrassing. Het maakte niet uit of ik contact opnam via e-mail, telefoon of via hun website, de reactietijd was consequent snel. Dit toont aan dat Megekko een goed georganiseerde klantenservice heeft, die is geoptimaliseerd om snel en effectief op klantvragen te reageren.

Deze ervaring heeft mijn vertrouwen in Megekko als bedrijf versterkt. Het is duidelijk dat ze veel investeren in hun klantenservice, wat resulteert in een hoge klanttevredenheid. De combinatie van vriendelijkheid, behulpzaamheid en snelle reacties maakt de klantenservice van Megekko niet alleen effectief, maar ook aangenaam om mee te werken. Dit is een zeldzaam en waardevol kenmerk in de hedendaagse zakelijke wereld.

Aanvankelijk stond op de site 3 dagen levertijd. Maar het artikel was niet op voorraad. Ik kreeg vervolgens bericht dat de verwachting was dat het 16 dagen zou duren.
Gelukkig viel het allemaal mee, want 2 dagen later kreeg ik al bericht dat het artikel onderweg was. Prima en snelle communicatie.

Snelle en prettige communicatie per email.
Wel een paar dagen later geleverd dan in eerste instantie was vermeld, maar het viel uiteindelijk nog wel mee.

Ik kreeg vrij snel antwoord op mijn mails met betrekking tot de vertraging van de levering.

Zo jammer dat retourneren op eigen kosten is. En dat je zelf alle moeite moet doen voor een retourlabel etc.

---

---

Hopelijk gaan ze dit verbeteren!

Megekko had het product wat ik zocht voor de laagste prijs beschikbaar, zelfs als ik wel vezendkosten had moeten betalen was ik goedkoper uit dan bij ieder ander bedrijf dat ik online kon vinden.

En aangezien Megekko bekend staat als goede webshop twijfelde ik geen moment.

Geen verzendkosten!, met 5 min. na bestellen al een track en trace en per mail goed door Megekko (en PostNL) op de hoogte gehouden van de geschatte levertijd en volgende dag zoals beloofd geleverd.

Ik heb via Megekko zo goed als al mijn producten gekocht voor mijn computer behalve de case, fans en GPU.

Megekko had meer voldoende aandacht besteed aan het verzenden en verzorgen van mijn bestelling.

De verpakking was rijkelijk gevult met verpakkingsmateriaal en kwam netjes met factuurbewijs.

de verzending was erg snel.

Ik vind het systeem van opzoeken van de producten een beetje onoverzichtelijk, maar zeer makkelijk als je exact weet welke onderdelen je moet hebben.
Bestelling/betaling ging ook soepel.

Snelle levertijd en bij vertraging van een of meerdere producten de optie om contact op te nemen en je bestelling op te delen zodat de andere producten alvast worden opgestuurd.

Heel tevreden over de klantenservice, erg vriendelijk en behulpzaam en daarnaast ook super snel met reageren!

Alles is gegaan zoals het zou moeten zijn denk ik.

Ik heb ergens overdag een PC behuizing en Voeding besteld. De website werkt goed en het bestellen ging zonder problemen. Ook de mailtjes die je krijgt zijn duidelijk.

Ik bestel rond 15:00 en tegen 18:00 kreeg ik een bericht dat het ingepakt en verzonden is.

Post NL werkt op mijn adres meestal goed, en ik was blij dat ze het daarmee verzonden.

Op de juiste tijd kwam het aan en het was onbeschadigd.

De voeding zat in een extra doos maar de kast niet.
Ik zou dat voor een kast ook niet verwachten. Ondanks dat de kast half van glas is, verwacht ik dat de verpakking die hem vanuit het buitenland hierheen haalt ook wel het laatste stukje overleeft.

Wat mij betreft gewoon in orde dus.

Ik koop hier afgelopen tijd mijn pc componenten. Soms is het hier duurder of goedkoper. Maar hier staat het wel allemaal goed uitgelegd van specificaties, etc. 9/10 volgende dag al uw component(en) in huis.

Altijd Post NL of DHL heet nooit slechte levering gedaan. Altijd op tijd en altijd met een handtekening af moeten tekenen

Mijn GPU werd opeens veranderd van levertijd(maand langer. Mailtje gestuurd voor te vragen of het een mogelijkheid was dat het eerder aan kon komen. Woensdag mail gestuurd en vrijdag had ik mijn GPU.

I have ordered, a few times from Megekko. Always had next day delivery and never had any problems. Prices are always reasonable with the market and I like that they have a nice variety of payment options which makes it easy to pay quickly and also have the option for split payments.

Always had next day delivery and never had any problems. Items always delivered in good order and condition.

Bestel regelmatig bij Megekko. Altijd snel met verzenden, goede service, snel en gemakkelijk contact, en een groot aanbod. Soms is bij het zelf samenstellen van een systeem een specifiek product bij een ander net een paar euro goedkoper, maar het gemak om alles op 1 vertrouwde plek te bestellen weegt bij mij dan toch echt zwaarder.

Levering was sneller dan oorspronkelijk vermeld bij de bestelling. Ook is het zeer fijn dat de voorkeur uitgesproken kan worden door wie je het pakket laat bezorgen (PostNL of DHL).

In het verleden wel eens een defect product gehad (goedkope ssd die er mee stopte), werd zonder problemen omgewisseld. Er werd gesproken over "onderzoek" naar de oorzaak, dus was bang dat er lange tijd overheen zou gaan. Maar volgens mij was de vervangende ssd al toegezegd voordat de oude binnen was.

Megekko is voor mij al jaren een begrip als het gaat om computer onderdelen.
Veel keuze, goede prijzen en snelle levering.
Voor mij geen andere.

De bestellingen zijn altijd erg snel geleverd.
Ik bestel soms elders een onderdeel omdat Megekko niet altijd alles direct kan versturen, maar meestal krijg ik daar spijt van omdat andere bekende computer webshops veel trager zijn met het verwerken en versturen van de spullen.

Met de huidige bestelling is niets mis, maar heb in het verleden problemen gehad met een bepaald toetsenbord, en dat was erg snel opgelost door de klachtenservice. Top!

Ik heb de componenten voor mijn nieuwe PC hier gekocht. Mijn enige opmerking is dat ik graag mijn bestelling had kunnen wijzigen of annuleren zodat ik geen meerdere bestellingen had hoeven plaatsen. Dan had mijn bestelling ook niet in twee dozen gekomen, en had ik niet twee keer verzendkosten hoeven betalen.

Ja, ik had ook zelf één bestelling kunnen plaatsen maar als ik dan een foutje maak zou ik het zelf willen kunnen corrigeren.

Goede kwaliteit dozen, goede kwaliteit opvul materialen en alles is op tijd en onbeschadigd bij mij afgeleverd.

Ik zocht een rpi5 en had het beeld dat ze niet beschikbaar zijn in NL (zie Pricewatch - aantal winkels en zo)

Toen dacht ik : normaal bestel ik rpi's bij een x aantal winkels : laat ik direct bij die winkels zoeken.
Uiteindelijk bij deze winkel aangekomen en hier besteld.

Na contact met de servicedesk had ik genoeg vertrouwen dat het goed komt.
Dit voornamelijk o.b.v. communicatie en eerdere aankopen.

Op tijd en geen problemen gehad.
Tussen bestelling en verzending een mail ontvangen dat de zending er aan gaat komen maar door drukte dat het een paar dagen kan duren (rond oud en nieuw)

Ik houd niet van chatten (noem me ouderwets) maar het contact was heel goed.
Ik wou een onderdeel vervangen na betaald en besteld te hebben.
Kreeg een nieuwe ideal betaalverzoek voor het verschil en de bestelling werd aangepast.

De klantenservice medewerkster heeft alles "aan de achterkant" geregeld.

Snelle levering, goede prijs. Helaas was het niet wat ik had verwacht maar dan kon Megekko niets aan doen. Dus retour, en dat ging allemaal razendsnel en professioneel.

Retour ging snel en pijnloos, zoals het hoort. Nu zoeken naar een andere, opnieuw bij Megekko natuurlijk.

Mega Geko heeft me echt blij gemaakt! Mijn bestelling kwam op tijd, perfect voor mijn computerproject. Eerst bestelde ik een CPU, maar wilde een upgrade. Terugsturen was super makkelijk en Mega Geko regelde het snel. Geweldige klantenservice, topkwaliteit producten, ik raad ze echt aan!

Mega Geko leverde mijn bestelling keurig op tijd en zorgde voor een nette en veilige verpakking. Betrouwbare service die ik zeker aanbeveel!

Ik wil graag mijn lof uiten voor de klantenservice van Mega Geko! Hun responsiviteit en vriendelijkheid hebben mijn ervaring echt positief beïnvloed. Bij vragen kreeg ik snel en duidelijk antwoord, wat me het gevoel gaf dat mijn tevredenheid hun prioriteit was!!

Scorekaart voor Megekko