Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Meerdere malen bij Megekko besteld. Dit gaat over mijn laatste ervaring met hun.

Een Lenovo laptop besteld bij hun. De laptop staat als nieuw op hun website.
Laptop verzonden en geleverd zonder schade.
Na openen verpakking blijkt dat de laptop niet meer verzegeld is (ze hadden er zelf een nieuwe sticker op gehangen met ESD waarschuwing, viel onmiddelijk op).

Nadien de laptop uit de doos gehaald en even het serienummer opgezocht: blijkt dat de laptop reeds 4 maanden garantie kwijt was!

Retour aangevraagd omdat dit niet op de productpagina vermeld staat. Mag ik nog de verzending terug betalen ook... Waardeloos!

Laptop was correct verpakt en tijdig geleverd. Hier was dus niks mis mee. Zoals het hoort!

Zoals hierboven vermeld: aanvraag ingediend voor de laptop terug te sturen omdat dit niet conform de productpagina was (reeds geopend product met meerdere maanden garantie verlopen). Mag ik zelf de verzendkosten terug betalen...

Heel jammer dit bestel een de Samsung 990 pro 1TB m.2 SSD. zou vorig maandag geleverd worden door DHL via de brievenbus. Kreeg een melding geleverd. maar helaas niks in mijnbrievenbus aan getroffen. extra een aantal dagen gewacht, kan natuurlijk een foutje zijn. bij de buren gevraagd, daar ook niets helaas. toen maar met Megekko contact opgenomen. duidelijk beschreven wat het probleem was, ook dat ik een aantal dagen gewacht had en dat ik al bij de buren gevraagd had.

Wat denk je krijg je een standaard mail. Het kan zijn dat er vertraging in zit, en of ik bij de buren gevraagd heb?. Dit al duidelijk beschreven in de mail. nog een keer gereageerd. Ditmaal weer dezelfde mail alleen iets anders geformuleerd. bij de derde keer kreeg uiteindelijk wel een reactie, dat ze er achter aan gingen. vier dagen, en inmiddels al anderhalve week nadat mijn SSD daadwerkelijk geleverd zou worden. nog maar weer een mail gestuurd, omdat ik nog niks had gehoord.

Hartelijk dank voor je mail.

Ik zie dat mijn collega het onderzoek vrijdag heeft gestart. Het duurt meestal 5 tot 30 dagen voordat wij een sluitende reactie hebben ontvangen. We hebben dan op dit moment helaas nog geen update vanuit hen ontvangen naast dat zij het onderzoek succesvol hebben opgestart. Indien wij meer weten, nemen we direct contact met je op.

Dus met een beetje pech moet ik 30 dagen wachten. maken ze nou van hun probleem mijn probleem. Heel fijne service daar. ik heb dit al eens bij bol.com gehad binnen 3 dagen alles netjes afgehandeld. Maar Megekko kan dat waarschijnlijk niet.

Zeer slecht, ook van DHL natuurlijk. maar het heeft weinig zin om met DHL contact op te nemen. dus vandaar maar contact opgenomen met Megekko. Anderhalve week verder en nog niets. dus zelf maar naar de mediamarkt gegaan om de SSD daar te halen. Omdat mijn laptop al open lag en iets moest.

Tot twee keer toe een standaard mail ontvangen, wat niet gericht was aan mijn specifieke probleem. pas bij de derde mail een reactie mogen ontvangen van Megekko wat ook daadwerkelijk betrekking had op mijn probleem.

Ik bestel vaker bij Megekko en het bevalt goed in zowel aanbod, prijs als de service die zij verlenen.

Heb het meegemaakt dat een artikel later pas leverbaar was en dat zij zelf contact zochten om de bestelling te splitsen.

Ook heb ik wel eens een artikel met garantie moeten terugsturen, nooit een probleem en makkelijk op te lossen.

Fijne club die hoog in mijn lijst staat als leverancier, voor klein en groot.

Snel en met service op de hoogte van ontwikkelingen. Slim verpakt en makkelijk te volgen.

Goed contact, makkelijk en snel. Bereikbaar en kundig in het verhelpen van problemen of meezoeken naar oplossingen

Op een zondag mijn bestelling gedaan, en prompte levering op dinsdag. Alles netjes en secuur verpakt.

Ik koop al langer spullen bij deze winkel, tot zover nog nooit reden gehad tot klagen.

Een eerdere game laptop had kuren, deze is elke keer netjes als RMA/reparatie aangenomen.
Ik kan Megekko op alle fronten aanraden.

Snelle levering, ook bij bestelling in het weekend wordt er prompt 2 dagen er na geleverd.
Bevestigingsmails met T&C codes worden snel verzonden.

Eenvoudig gevonden wat ik nodig had, tegen een goede prijs.
Snel verzonden en binnen 24 werk-uren in huis.
Het was zeer goed verpakt en kwam dus onbeschadigd aan.
Kortom: alles ging zoals je mag verwachten.

Krijg toch te veel meldingen van PostNL, met een tijdslot van een hele dag, die dan later wel verbeterd wordt, maar is die eerste mail dan echt wel nodig?

Monitor besteld en veel vaker spullen besteld. Zoals altijd was de ervaring weer super. Ik koop hier graag vanwege de concurrerende prijzen en betrouwbare verzending!

Verzending verliep zoals verwacht. Ik kreeg een mail zodra het verzonden was. Ik wilde het een dag later verzonden hebben en het is op de juiste dag bezorgd

No complaints. Megekko sent notifications when the delivery status was changing.
The product I ordered is also as expected.

The order was sent rather quickly (next day). Delivery happened to a PostNL automat as requested.

Dit was de eerste keer dat ik wat bij Megekko heb besteld en over deze eerste ervaring kan ik kort zijn: helemaal top!

Met de klantenservice heb ik naar aanleiding van deze bestelling geen contact gehad (en uiteraard hoop ik ook dat dat in de toekomst niet nodig blijkt).

De verzending was, zoals op de site wordt beloofd, de volgende dag al bij mij.

Onlangs een bestelling van 5…

UPDATE: klantenservice verdient in dit geval lof, er is een nette oplossing gevonden en dat waardeer ik zeer. Hopelijk volgende keer zonder gedoe voor beide partijen.

Onlangs een bestelling van 5 computer-/hardwareonderdelen geretourneerd, waarvan een mainboard van Gigabyte van 300 EUR.
Vandaag blijkt dat ze het mainboard niet willen vergoeden, omdat de witte PCB-coating/-verf rondom de montageschroeven (!!!) er deels van af is (maar ook alleen precies onder de schroefkoppen).
Moet ik mijn moederbord de volgende keer los in de kast leggen om hem uit te proberen, met koeling en alle andere onderdelen? Dat levert vast meer succes op. Of de schroeven zo los laten zitten, dat ze vanzelf weer losdraaien en het moederbord incl. alle andere hardware die er op zit naar beneden dondert?

Ik verwacht van een shop die de Tweakers-award heeft gewonnen, toch net wat meer (los van de vaak copy/paste-antwoorden die je van ze krijgt)...

Ik verwacht ook gewoon van MeGekko dat ze de bestelling crediteren, zoals het hoort.

Snel verzonden en vrij veel statusupdates totdat het product (ofwel de producten) daadwerkelijk de deur uit zijn.

Vaak geautomatiseerde antwoorden die helemaal niet op je vraag ingaan, of medewerkers die helaas niets van de materie afweten.

goede site en betaalbaar want andere waren te duur en zocht deze kaart al een tijdje.

super blij mee met nieuwe videokaart betaalbaar en op tijd binnen zoals beloofd volgens hun

super snel en goede communicatie zeer een aanrader voor spullen voor de computer blijf kijken voor meer in toekomst

Een hele leuke en vrolijke site om te navigeren. Bestelling was snel en makkelijk geplaatst.

Vrijdag avond rond 20:30 bestelling geplaatst en zaterdag geleverd. Dat is dus echt supersnel...binnen 24 uur!

Duidelijke nette website!
Op het begin denk je nemen ze het sirieus met de leuk geklede mensen maar dat doen ze zeker!
Bestelling geplaatst op Vrijdag avond rond 20:15 en Zaterdag middag stond de bezorger op de oprit! Breda>Hoogeveen!

Top leverancier en zeker aan te raden voor de volgende ''Unifi'' artikelen :D

Dank voor de stickers boyzz!

Snelle levering! en dat zelfs op de vrijdag avond!

Waarom 4 sterren?
Bestelde een UDM-Se, met wat kabels enz, Voor zoon artikel/prijsklasse verwachte ik toch net iets meer verpakkingsmateriaal. Foam,Schuim om/in de doos. Gelukkig niks defect maar kleine tip :D

Kan niks bedenken om over te klagen. Producten zijn voor mij nog nooit iets anders dan kwaliteitsvol geweest, nooit iets mis mee.
Prijzen zijn ook eerlijk en vaak aan de lagere kant vergeleken met andere webshops.

Leveringen zijn altijd snel en op tijd, zelf ondanks het feit het bij mij van Nederland tot België moet gaan.

Niets te klagen, dus dat maakt het een goede webshop. Ter referentie, ik kan m’n weg nog niet vinden op Facebook, maar wel op deze site.
De site heeft m’n voorkeur omdat ik bij hen altijd de ervaring heb dat de bestelling de volgende dag aan komt, super fijn!
Net 5 euro meer betaald om hier te bestellen (239 voor de tab9+)

En nou hier gaan zeuren 😂. Nee top!! Zie de review tekst. Bestelling komt altijd de volgende dag aan (op ervaring van circa 5 bestellingen)

Het is een makkelijke website op pc component en andere spullen te kopen website werkt snel en is makkelijk in gebruik. De verzending is ook lekker vlot en klanten service is ook prima. Ik doe hier graag dingen bestellen.

De levering was sneller dan dat ik had verwacht alleen jammer dat de pakket dienst iets slomer is

De klanten service is goed want ik heb gelijk een oplossing gekregen voor mijn probleem.

Fijne online webshop voor computer spullen.
koop hier bijna altijd mijn onderdelen bij deze webshop en altijd de volgende dag in huis al tenzij anders staat aangegeven en nooit enig probleem mee ervaren.

altijd keurig netjes en goed verpakt binnen gekregen en nooit geen gedoe met pakketjes van megekko gekregen.

Ik heb ze nauwelijks echt nodig gehad maar als ik toch vragen heb qua retour staan ze netjes met hun antwoord klaar en kan het zonder gedoe geregeld worden.

Ik bestel vrijwel alle computer onderdelen bij Megekko. Ze zijn (net) niet het aller goedkoopst maar ze hebben wel een heel uitgebreid assortiment en een goede website. De afhandeling is altijd vlot en tot nu toe zonder gedoe.

De aflevering (post.nl punt) was precies volgens de voorspelde levertijd. De spullen waren netjes verpakt en zij heelhuids ontvangen.

PSU besteld. Product was in voorraad. Na een eenvoudig bestelproces te hebben doorlopen ontving ik al snel de bevestiging, factuur en verzendbevestiging.
Goed en degelijk verpakt.

Al met al zeer tevreden zoals voorgaande bestellingen bij Megekko.

Snel en goed verpakt verzonden. Op tijd afgeleverd al heeft de webshop daar geen invloed op.

Meermaals bestellingen geplaatst bij Megekko. Altijd snel geleverd en meestal tegen een goede prijs. Zeker aan te raden!

Alle bestellingen die ik tot zover heb gedaan bij Megekko zijn altijd netjes op de gevraagde dag geleverd, dus ben daar zeer tevreden mee.

Goede site, overzichtelijk en vooral hele snelle bezorging. Om 9 uur in de avond besteld en om 10 uur in de ochtend in huis. Goede verpakking. Dus niets op aan te merken. Ook de communicatie over de bestelling en verzending is prima.

Levering zeer snel en volledig. Communicatie via de mail over de levering ook prima. Voorbeeld voor andere winkels.

Klantenservice is ook goed. Heb eerder met ze gesproken voor advies en dat was heel netjes en vooral goed technisch advies.

Scorekaart voor Megekko