Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Laagste geprijsd en supersnel verzonden. Vandaag besteld, morgen in huis. Goed verpakt. Heldere verzendinformatie. Perfect.

Snel besteld, volgende dag geleverd, kun en andere winkels veel van leren 👌

Overall een top winkel

Heb een Cooler Master NotePal ErgoStand III Notebook Cooler besteld bij Megekko en ik ben er erg blij mee. Heb een hoop reviews gelezen over het product en ik pik altijd de gene met de minste sterren er uit. Zat er een hoop tussen waar de klanten zelf de oorzaak van kunnen bedenken i.p.v. het product een slecht beoordelingen te geven. Zo als koeler trekt stof aan...... ja elke fan doet dat. Hij zit gouw vol met stof..... ja je huis af en toe stofzuigen helpt daar al grotendeels bij. Het koelt niet genoeg...... zit misschien je laptop al verstopt met stof in dit geval?
Mijn ervaring is prima, koeler doet wat hij moet doen, het is geen koelkast dus verwacht niet dat het plots 40C lager CPU temperatuur zal hebben. Mijn laptop zat tussen de 75-90C tijdens gamen en met de koeler zit ik nu op 60-75C max.

De bestelling via de website ging zeer makkelijk, verschillende betaling en bezorging opties wat erg prettig is. Na bestellen is de pakket de volgende dag al geleverd, zeer goed verpakt en ik was van het gehele verloop constant geïnformeerd via email.
Megekko is zeker een aanrader en ik zal zeer zeker vaker aankopen bij hun doen.

Ze hebben een groot aanbod en meestal op voorraad. Ik heb de klantenservice nog niet nodig gehad.

Tot nu toe elke keer op tijd bezorgd en geen problemen verder. De producten zijn altijd netjes verpakt met een leuke doos van MeGekko zelf. Al met al dik tevreden.

Al vaker iets besteld. Prima ervaring gehad over het algemeen. Goed verpakt, snel geleverde prima prijzen.1 keer mindere ervaring gehad. Had bestelling geplaatst, maar kreeg geen bevestiging of factuur. Klantenservice reageerde traag en heeft me uiteindelijk nooit de bestelbevestiging of factuur gestuurd. Uiteindelijk product toen wel geleverd binnen normale termijn.

Snel en netjes verzonden in alle gevallen dat ik besteld heb bij ze. Nooit problemen.

Klantenservice een keer nodig gehad, reactie duurde toen even en mijn vraag werd uiteindelijk ook niet beantwoord (gevraagde bestelbevestiging werd niet gedeeld). N.b. was rond black friday, aantal jaar geleden.

Het product is als omschreven, functioneert goed en was goed geprijsd (Net onder de gemiddelde prijs op het moment van kopen).
De site was duidelijk en maakte het simpel om te zoeken naar mijn behoeften. Dit is met name door middel van goede filters, duidelijke categoriën en de zoekfunctie.

Enorm snelle bezorging (minder 24 uur) maar kan iets beter verpakt. In dit geval zat de originele doos van het product los in een (stevige) doos van Megekko.

Ik heb desondanks nog nooit een beschadigd product gehad van Megekko.

Makkelijk en overzichtelijk om een bestelling te plaatsen, prijs kwaliteit is goed, prijzen zijn correct weergegeven.

Snelle service zonder meer, Meestal word er tijdig geleverd, maar als ze te laat leveren is dat ook een melding gewoon per maal. geen excuses, niets van dat al.

Enkel via mail bereikbaar, persoonlijk contact is niet mogelijk.verloopt stroef en zeker niet klantvriendelijk, vatbaar voor verbetering.

site is een beetje ouderwets maar functioneel, de prijzen zijn redelijk. Het is niet mijn eerste aankoop, ik heb geen klachten.

Ik heb in het weekend besteld, werd snel verzonden en maandag in huis. En het was een scherm.

De site is goed overzichtelijk en er is een groot aanbod aan producten. Daarnaast zijn de producten scherp geprijsd.

De producten worden goed verzonden en netjes verpakt. Ook wordt je goed op de hoogte gehouden wanneer de producten verzonden worden.

goede communicatie omtrent bestelling, voorraad en verzending. spullen zijn goed verpakt en na het op voorraad komen supersnel bezorgd.

ik kocht een gigabit brix bri5h 1070 samen met 32Gb memory en ben er erg tevreden over. Installatie is een piece of cake, memory erin, eigen SSD-tje plaatsen en draaien maar. Gekocht als vervanger voor een raspberry pi. Deze trok alle docker containers naast elkaar niet meer. Nu de gigabit omgebakken tot een proxmox server en daarin de boel opgesplitst naar verschillende VM's en (ach je bent maar een particulier) ook meteen HA gemaakt. En het doosje geeft geen krimp, lekker stil, vrolijk werkend. Topkoop.

Heb er al vaak gekocht en alles perfect. Nu echter was het bestelde niet op voorraad ondanks dat vermeld werd van wel. Zat er dus op te wachten terwijl ik het met spoed nodig had. Anders had ik bij ander gekocht die het wel had. Spijtig, ook geen excuses gehad. Nog andere dingen besteld die er wel de volgende dag waren.

Heb het nog steeds niet ontvangen. Heb het nog steeds niet ontvangen. Heb het nog steeds niet.

Geen reactie gehad. Geen reactie gehad. Geen reactie gehad. Geen reactie gehad .Geen reactie gehad.

Betrouwbare webshop met scherpe prijzen. Als de prijzen niet al te ve verschillen, bestel ik hier. Dus ik heb hier al regelmatig besteld.

Ik heb nog nooit meegemaakt dat ze te laat verzonden. Eventuele vertraging kwam altijd door vervoerder.

Niet bij deze order, maar in het verleden altijd goed geholpen bij problemen of retour.

Duidelijke website, overzichtelijk en goede prijzen. In weekend besteld en maandag al in huis. Goed verpakt.

Goed verpakt en compleet.
Precies zoals ik besteld had. De loze ruimte was goed met lucht plastic zakje gevuld.

Betaling via Klarna verloopt goed en ik heb de GPU netjes ontvangen. De case daarentegen... wat een drama.

In eerste instantie een bestelling van een GPU en een case geplaatst. De case was binnen 1 dag leverbaar, maar dezelfde avond ineens niet meer. Die laten annuleren en een andere case besteld, zelfde verhaal. Deze case is nu ook ineens niet leverbaar en ze hopen misschien ergens in maart, maar de levertijd verandert nu de hele tijd van een maand naar een aantal dagen en andersom en zelfs weer naar niet meer beschikbaar.

Als je leverancier iets niet kan leveren, zet het dan ook niet op de website.

Ik had graag wat meer compensatie gezien dan alleen "gratis verzending" ter waarde van 3 euro, omdat een case die ik besteld had ineens niet meer beschikbaar was en ik maar een duurdere moest kopen.

Megekko heeft acceptabele prijzen, maar door de bijkomende verzendkosten ben je vaak net duurder uit dan bij de concurrent die ze niet rekent.

Verzending was op tijd en goed verpakt. Dit heeft megekko erg goed gedaan. In tegenstelling tot de service.

Een product is 2 dagen na aanschaf plots 30 euro goedkoper, dus ik nam contact op met de klantenservice. De enige optie is om het terug te sturen en opnieuw te bestellen. Achteraf verrekenen is niet mogelijk. Zelfs de action handelt dit beter af.
Ik heb spijt van mijn aankoop bij megekko en ik zal voortaan ergens anders bestellen.

Het process was makkelijk. Ik vind het website leuk. Het design is een beijtje oud, maar het is beter. Geen moilijk controllen of grote afbeelding met advertentie.

Extra snel levering. Het was rond een dag voor mijn PSU+Case. Het was grote surprise voor mij, zo ik wil graag een beordeling scrijf.

Goeie betrouwbare webshop. Website niet echt overzichtelijk maar je vind het wel. Alle losse categorieen zijn wel fijn

Redelijk grote bestelling Savonds laat bestelt volgende dag in huis. Via postnl verzonden daar heb ik de meest positieve ervaring mee

Paar keer met de klantenservice contact gehad. Altijd goed helpen graag en zijn snel .

Megekko ervaar ik als een goede winkel voor het halen van computeronderdelen, ik heb meerdere items bij hen besteld OA PC onderdelen en een USB dongel. Ik heb nooit problemen ervaren met de bezorging en kwaliteit van de producten. Het enige waar ik niet helemaal vrolijk van wordt is de website die soms best wel vaag is.

Goede verpakking en snel bezorgd. ik heb geen vertraagde orders meegemaakt of slechte verpakking gekregen.

Megekko leverd over het algemeen snel en geen conflicten gehad maar hun winkel voorraad is slecht

Wanneer het verzonden word is het snel maar het is altijd een gok of iets op voorraad is. Van de 5 bestellen hadden 4 bestellingen wel iets wat op de site op voorraad stond maar waar ik email van gehad heb dat het na besteld moet worden. Waardeloos

Klanten service reageerd wel snel en ik kreeg de optie op een deel levering maar kreeg geen lever termijnen door van onderdelen op na bestelling. Dit tot gevolg dat ik deelleveringen heb gevraagd voor situaties waar dat niet gehoeven had. Zonde van het karton en de extra levering.

Keurig en veilig verpakte moederbord met cpu ontvangen. Alles was sealed van fabrieks af. Probleemloze installatie meegemaakt. Bestel best vaak bij megekko (eens in de 2/3 maand) en heb nooit last gehad van problemen. Ze hebben me ook tijdens de vorige build netjes gebeld omdat er ls er iets niet goed was aan de bestelling. Daarom krijgen ze van mij een gewone 5 ster beoordeling. Snel verzonden. Goed verpakt dikke prima dus.

Netjes en veilig verpakt. Goed passende doos. Wel prettig te weten hoeveel blikken bier er in de doos passen haha.

Dikke prima. Hiernaast is het af en toe wel een beetje Viva la dirt gevoel wat ik erbij krijg. Hebben een goede reclame en de humor die ze gebruiken vind ik ook leuk. Inhoudelijk leunen ze iets meer op de community en verwachten ze van de klant dat ze als ze bezig gaan met een diy dat ze wel wat kennis hebben. Wat het af en toe ook wel weer lastig maakt.

Scorekaart voor Megekko