Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk had een HDD nodig want mijn NAS begon vol te raken. Gekozen voor 6 tb en 7200 rpm. Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Top verpakt en natuurlijk meteen aangesloten. Ik kan hem van harte aanbevelen want hij draait al vanaf vanmorgen en werkt feilloos en snel.
VerzendingVrijdag besteld en zaterdag had ik
hem al in huis.
AlgemeenMegekko is een fijne, prettige en betrouwbare webshop voor allerlei tech-producten. Daarnaast worden deze producten door Megekko doorgaans voor de laagste prijs in de markt aangeboden,wat maakt dat ik al talloze producten heb gekocht via Megekko. Dit zal ik in de toekomst ook zeker blijven doen, waarbij komt kijken dat ik hoop dat mijn ervaring, op betrekking tot leveringstijden en klantenservice, ook zal verbeteren.
VerzendingHet is me overkomen dat de levertijd van producten op Megekko een onjuiste leverdatum hebben, met als gevolg een ongunstig vertraagde levering. Echter, mijn ervaring is ook dat Megekko voor veel producten snelle levertijden heeft, die ondanks de grote & gewicht 's avonds nog - voor de volgende dag - worden verzonden.
KlantenserviceMijn ervaring met de klantenservice van Megekko is dat ze erg klantvriendelijk zijn. Tegelijkertijd is mijn ervaring ook dat ze fouten in het verleden hebben gemaakt, door te verwijzen naar een verkeerde leverancier, nadat een product zonder handleiding werd verzonden. Als het gaat om contactmogelijkheden is Megekko niet heel modern, contact gaat namelijk alleen via e-mail.
AlgemeenGTX 1060 Ti Kon aardig lang mee maar het werd toch tijd voor een upgrade, na veel zoeken en afwegingen te hebben gemaakt is de keuze gevallen op de RTX 4070 Super.
Besteld bij MeGekko omdat ik in t verleden daar de meeste onderdelen voor mijn setup toch ook besteld had en altijd een fijne ervaring heb gehad, eigenlijk een no brainer.
Donderdag avond rond 21:30 besteld, de volgende dag rond 13:00 ontvangen.
AlgemeenBouw al jaren me eigen PC en een jaar of 6 geleden gewisseld van vaste klant bij Alternate naar Megekko na een mindere ervaring. Hierna nooit meer gewisseld en zeer tevreden over de website, service en keuze in producten. Overzichtelijke en makkelijke website met alle benodigde informatie per component.
Top!
Duidelijke communicatie over de verzending en wanneer je de bestelling kunt verwachten. Komt altijd goed en degelijk verpakt binnen. Kortom niks op aan te merken
KlantenserviceRecentelijk geen gebruik gemaakt van de klantenservice. In het verleden wel tot tevredenheid
AlgemeenMijn White-Build bestaat uit de nieuwe onderdelen van Megekko, en deels via Tweakers.
Voor deze order was de bestelling Asus ROG STRIX B650-A GAMING Wi-Fi moederbord en ben er zeer tevreden mee. Het product heeft alles wat ik nodig heb van aansluitingen tot belichting en uitbreidings-sleuven. Samen gekocht met een Ryzen 7 CPU. dus de combo was er en ook voor een goede prijs.
En toen kwam er de ASUS RTX 3060 v2 bij, die had wel een backorder maar was geen probleem.
Ik bestel al meerdere jaren bij Megekko en dat blijf ook wel even.
Altijd prima verpakt, goede dozen en genoeg verpakkingsmateriaal.
Helaas was ikzelf vergeten te vragen om mijn beide zendingen in 1 doos te doen. Maar nog steeds samen verstuurd en samen aangekomen.
Ze verzenden via PostNL of DHL dus keuze is een reuze.
Nog geen gebruik hoevel te maken van de Klantenservice of retour afdeling, dus houden zo.
Algemeenik had op donderdag een nieuwe ssd gekocht, en de volgende dag was het al binnen. super snelle levering dus.
Verzendingverzending was snel, en de ssd was zeer goed verpakt.
AlgemeenAls je op zoek bent naar een betrouwbare plek om pc-onderdelen en elektronica te kopen, is Megekko.nl een uitstekende keuze. Deze Nederlandse website biedt een breed assortiment aan producten tegen concurrerende prijzen, met een gebruiksvriendelijke interface en betrouwbare service.
Algemeen*Één van mijn bestelde producten is het Asus ROG STRIX B550-F GAMING moederbord en ben er zeer tevreden mee. Het product heeft alles wat ik nodig heb van aansluitingen tot belichting en uitbreidings-sleuven.
De producten die ze verkopen gaan van Computer-componenten, pc systemen, Laptops randapparatuur & nog veel meer. Zelf zou ik niet snel ergens anders bestellen want de prijzen zijn zeer goed zelf na verzendings kosten.
Mijn volledige zelf samengestelde pc's komen van Megekko.
De pop-up store ziet er zeer professioneel en modern uit, goed ingedeeld op product soort (dit is te zien aan de foto's op het internet, zelf ben ik er nog niet geweest, maar de foto's zeggen genoeg).
Ik bestel al 3 jaar bij Megekko en heb nog nooit klachten gehad daarom geef ik hen 5 sterren.
---
Nog nooit klantenservice nodig gehad maar denk wel dat dit vriendelijke mensen zijn.
Megekko kiest voor mijn pakettten altijd Post-nl België en ik heb nog nooit gehad dat mijn paket beschadigt was of dat er iets ontbrak. De doos heeft mooie branding.
AlgemeenDe 4070TI Super gekocht bij Megekko, super service en snelle levering.
Videokaart is een hele grote upgrade van de 2080 super.
Blij mee!
Snel geleverd en altijd goed van Megekko, nog nooit problemen gehad en altijd netjes geholpen.
AlgemeenIk had Tweakers gebruikt om de goedkoopste webshop te vinden voor een specifieke harde schijf, en dit bleek Megekko te zijn. Betalen ging gewoon via iDeal, en ik had verder geen problemen.
VerzendingIk had de schijven 's avonds besteld, en ze waren er al de volgende ochtend. De schijven waren individueel ingepakt met noppenfolie en de doos was verder opgevuld met pakmateriaal. De levering was gewoon uitstekend.
AlgemeenIk kon eenvoudig bestelling plaatsen en betalen via iDeal. Prijs was aantrekkelijk. Harddisk voldeed. Ging om n vervanging van een defecte HDD in mijn ready NAS. Na enige gedoe was mijn NAS weer aan de praat en werd de disk gesynchroniseerd.
VerzendingDuurde enige tijd voordat ik verzend informatie ontving. Levering ging echter zeer voorspoedig.
AlgemeenSnelle service en levering na bestelling die ik exhter moest anuleren. Een mail and was binnen 1 uur geanuleerd.
Later een arc a770 phantom gaming besteld binnen 1 dag geleverd proma service en winkel
Bestelde een videokaart en netjes binnen een dag geleverd zoals op gegeven op de product pagina
KlantenserviceWilde een licentie bestellen voor me nas zn survailance app maar nas gaf na bestellen de geest dat opgegeven bij ze en binnen een uur was de bestelling geannuleerd.
AlgemeenSnelle service, ik heb het product 'savonds om 8 uur gekocht en de volgende dag om 6 uur is het product in goede orde door mij ontvangen.
VerzendingProduct was de voglende dag geleverd, zoals geadverteerd stond op de site en was verpakt zodat er geen schade kon ontstaan. Goede service!
AlgemeenAl met al tevreden met Megekko. Alleen de leverproblemen met PostNL en de coil whine van mijn gpu zijn minpuntjes (dit kan nog opgelost worden met Megekko).
AlgemeenWas niet de goedkoopste maar wel een van de goedkoopste, toch besteld omdat ik goede ervaringen heb met Megekko.
's Middags besteld, de volgende dag bij het PostNL punt, top!
Verzending was snel, echter springt de website bij pakketlocaties elke keer op de dichtstbijzijnde punt, de Mediamarkt waar je dus dik een kwartier staat te wachten totdat ze je helpen. Zou fijn zijn als de website de keuze onthoudt.
AlgemeenOndanks dat er een kans bestaat een prijs te winnen verdient Megekko een eerlijke review
VerzendingSnel besteld, ontvangst bevestiging, track en tracé en volgende dag geleverd
KlantenserviceVorig jaar een coolmaster gametoetsenbord €30 gekocht die het helaas niet meer deed.
Maar nog wel garantie.
Megekko weet wat Service is zowel aan de telefoon als ook per mail.
Toetsenbord is terug naar de leverancier en mijn geld binnen no time terug.
Nu wederom bij Megekko besteld en nu voor een Cherry toetsenbord gekozen.
AlgemeenNu 5 keer beteld bij dit bedrijf , altijd de volgende dag in huis gehad zoals omschreven , afterparty werkt uitstekend , moest ook een keer wat terug sturen wegens verkeerd besteld , ook hier keurig gegaan. Ik heb voor de retour contact opgenomen via de mail en had binnen 2 uur een antwoord terug , al met al keurige service , en ben zeer tevreden , wat ik gaaf vind wat niemand doet is dat ze een streaming hebben die gewoon leuk is , daardoor is de interactie met de klanten er is , en zie je ook wie het zijn , en daarnaast zijn ze goedkoper dan de rest wat ook een voordeel is.
VerzendingSnel geleverd , zoals omschreven op de website , en dat is wat je wil. Wat ik nog een verbetering zou vinden is dat je het dezelfde dag in huis heb , verder prima en bestel zeker de volgende keer weer hier.
KlantenserviceZe hebben geen telefoon , maar mail , maar op de mail word snel en goed gereageerd , en ze doen wat er in de mail gezegd word , in mijn geval een retour ivm dat ik toch een ander wou hebben , en dit was geen enkel probleem en snel geregeld.
AlgemeenMakkelijk te navigeren website met veel informatie. In mijn ervaring alleen maar kwaliteitsartikelen en een hele ruime keuze. Ook vaak scherp geprijsd met goede aanbiedingen.
VerzendingDe volgende dag al geleverd. Alles is netjes aangekomen wat bij andere partijen nog wel eens te wensen overlaat. Alles is ook op tijd geleverd.
KlantenserviceI.v.m. afwijkende leveringswensen contact opgezocht met de klantenservice via mail. Binnen een half uur had ik al antwoord. Al mijn vragen zijn direct en goed beantwoord en de levering is naar mijn wensen veranderd. Ondanks dat componenten nu los worden geleverd werden er geen extra verzendkosten in rekening gebracht! Dit is waarom ik altijd bij Magekko koop.
Super vriendelijk en snelle service. Zeker een aanrader!
AlgemeenNadat een capacitor het begaf in mijn voeding (NZXT C1200 v2) contact opgenomen met de klantenservice van Megekko. Ze gaven aan dat ik de kapotte voeding moest retourneren en dat er daarna eventueel zou worden gekeken naar andere onderdelen mocht er meer kapot zijn gegaan. Ik kreeg al snel een vervangende voeding binnen en gelukkig werkt alles gewoon weer. De klantenservice reageert overigens ook erg snel. Top winkel en top service!
VerzendingDuidelijke communicatie en levertijden. Goede (en leuke) verpakking. Meerdere bestellingen geplaatst en allemaal op tijd geleverd.
KlantenserviceReageren snel en adequaat. Bieden passende oplossingen en denken graag met je mee. Top service!
AlgemeenPc case besteld omdat die hier de laagste prijs had en in het verleden wel eerder wat besteld.
VerzendingVerzending heel snel zondag avond rond 20 uur besteld lag maandag rond 13 uur bij het afhaalpunt in de buurt.