Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenGoede producten voor goede prijs. Alles altijd netjes verpakt ook. Nog nooit iets negatiefs meegemaakt bij MeGekko
VerzendingSnelle verzending. Laat besteld, maar toch volgende dag geleverd. Alles prima verpakt ook.
AlgemeenIk heb eerst een heel systeem samengesteld hier in de pricewatch, maar bij de andere winkels was de levertijd 2 van mijn producten niet binnen 1 dag. Zo ongeduldig dat ik ben even bij Megekko gekeken naar alternatieven. Gelukkig hebben ze een ruim assortiment en kon ik snel vervangende producten vinden die wel meteen leverbaar waren. Zodoende had ik al mijn mooie nieuwe computeronderdelen de volgende dag in huis.
VerzendingAlles was netjes binnen een dag bezorgd en zat goed strak ingepakt.
AlgemeenWas een niet onbelangrijk artikel vergeten. Snel nabesteld en snel geleverd. Uiteraard was de prijs weer heel goed.
VerzendingDe artikelen werden wederom snel ingepakt en afgeleverd op de afgesproken dag.
AlgemeenMegekko is mijn nieuwe favoriete PC-winkel. Het aanbod is ruim en de prijzen zijn er altijd gunstig genoeg om niet de hele pricewatch af te hoeven struinen als ik meerdere dingen wil; Megekko biedt snelle levering, en de klantenservice is top.
VerzendingDe verzending was keurig op tijd (net als voorgaande bestellingen); Megekko kon zelfs nog op tijd mijn (door mijn schuld foute) adres wijzigen (hulde aan de klantenservice dus).
KlantenserviceIk heb er afgelopen vrijdagavond iets besteld en zag tot mijn schrik dat ik mijn adres foutief had gewijzigd. De klantenservice is alleen bereikbaar per e-mail dus ik werd wat ongerust... maar binnen minuten had ik antwoord en was het gefikst. Dit zag ik meteen in het besteloverzicht en (nog belangrijker) in de correcte levering de volgende dag. Super!
Eerder heb ik al twee keurig afgehandelde RMA's bij Megekko meegemaakt; moederbord (bleek niet kapot maar keurig onderzocht en duidelijk gerapporteerd) en videokaart (bleek defect en onder garantie vervangen). Ik ben heel tevreden!
AlgemeenWebsite is snel en prettig in gebruik. Prijzen zijn zeer concurerend. Bestellingen worden snel en netjes afgeleverd. Uitermate betrouwbaar.
VerzendingSnelle levering en transparant proces. Daarom alles op tijd ontvangen.
AlgemeenOverzichtelijk, goed geprijsd en snel in huis. Vrijwel alles bestel ik bij megekko tegenwoordig, omdat ik dan weet dat t goed komt.
VerzendingSnel verzonden indien op voorraad en duidelijke communicatie over hoe t met de bestelling is.
KlantenserviceOoit eens een vraag gehad, werd meteen netjes beantwoord. Geeft mij t vertrouwen dat t goed komt als er wel eens iets is.
AlgemeenDe zoveelste bestelling naar alle tevredenheid afgerond
Enorm en mooi assortiment goede prijzen en super snelle verzending (20:00 besteld volgende dag in huis)
Ook altijd goed verpakt
Het moet gek lopen wil ik mijn computer spullen ergens anders bestellen
Snel betrouwbaar en goede service
Ga zo door megekko
Goed beschermd verpakt en snel verstuurd
Eigenlijk altijd zelfdw dag verstuurd
Snelle afhandeling van problemen
Zodra product terug gestuurd is duurt het niet lang voordat alles afgerond is
AlgemeenFijne webshop, prima prijzen.
Bestellingen worden snel geleverd maar vooral persoonlijk contact verliep fijn bij vragen.
Bestelling was scherp geprijsd, eenvoudig gevonden en besteld/betaald en volgende dag bezorgd.
KlantenserviceIk heb telefonisch contact gehad waarbij het contact vooral menselijk was. Dat klinkt misschien wat vreemd maar het was persoonlijk en ik kreeg niet het gevoel aan de lijn te zitten met een bedrijf dat probeert de eigen belangen te behartigen.
AlgemeenWebsite blijft mijn inziens wat schreeuwerig (of ik word gewoon ouder...) maar wel overzichtelijk en duidelijk. Bestelproces gemakkelijk. Prima prijzen. Geleverd zoals afgesproken en duidelijke mails over het proces.
VerzendingDe verzending was zoals aangegeven. Voldoende mails over verloop bestelling. De bestelling was goed verpakt in een stevige doos.
AlgemeenMegekko is eigenlijk mijn Go2 webshop. Ik bestel er eigenlijk altijd al mijn hardware. Ik heb in de afgelopen jaren veel orders bij ze geplaatst en je raakt er bijna aan gewend dat het process zo makkelijk verloopt.
Je wordt heel goed op de hoogte gebracht van het verloop van je bestelling. Ik heb echt 0,0 klachten over de heerlijke webshop en ik hoop dat ik nog heel lang gebruik kan maken van de diensten van Megekko!
Afgelopen week nog een mooie Dell 32" 4K monitor besteld en ook nu weer een perfecte afhandeling en de dag erna de monitor netjes in ontvangst kunnen nemen!
Kortom ga zo door Megekko aan mij hebben jullie een trouwe klant!
Verzending super, verwachtingen worden goed waargemaakt en mocht er een vertraging zijn (1 x voorgekomen) dan wordt je netjes op de hoogte gesteld ervan! kortom 5 sterren zeker waard!
KlantenserviceAls ik een artikel moest terug sturen werd ik zeer netjes geholpen! kortom ik heb 0 slechte ervaringen met Megekko en ik ben er van overtuigd dat ik die ook niet snel zou krijgen!
AlgemeenIk kwam vroeger al veel bij CDROM-Land, en blijf veel bestellen via de opvolgenr, Megekko. Hebben prima prijzen, een zeer overzichtelijke website, goed aanbod, snelle levering - kortom, echt op alle gebieden een aanrader. En ik kan het weten, want ik bestel op jaarbasis honderden zaken via tech webwinkels;-)
VerzendingGewoon netjes op tijd. En bijkomend: tenminste dozen die passen - bij sommige webshops krijg je dozen die tig maten te groot zijn, slecht voor het milieu (ruimte in bestelbus, hoeveelheid karton). Bij Megekko kijken ze tenminste naar wat reeel is.
KlantenserviceIn het incidentuele geval dat er iets te vragen is, krijg je tenminste snel antwoord.
AlgemeenRedelijke prijs, snelle bezorging, geen problemen gehad dus geen idee hoe hun klantenservice is. Verder niets bijzonders te melden.
Verzendingsnelle verzending en alles was goed verpakt, geen problemen gehad.
AlgemeenAl lang klant van Megekko. Altijd lekker veel keuze en voorraad. Veel betaalopties maakt het ook ideaal.
VerzendingVerzending is altijd super snel geweest, zo ook deze keer.
KlantenserviceDeze keer voor het eerst klantenservice nodig gehad. Deze kwam zeer snel met een oplossing en voor mij naar tevredenheid. Top! Zal hier nog lang klant blijven. Dikke duim voor jou Claudia!
VerzendingVerzending is altijd super snel geweest, zo ook deze keer.
AlgemeenPrinter besteld. Beste prijs op het web. Volgende dag in huis. Zo kan dozenschuiven ook 😄. Top!
VerzendingNetjes en goed verpakt. Binnen één dag gebracht.
Tot aan de voordeur, het ding weegt 25 kilo.
AlgemeenMegekko is een top bedrijf , keuze uit heel veel producten. Plus de livestreams op twitch zijn echt heel leuk
VerzendingSuper snelle verzending, eerder binnen dan verwacht 10/10. Echt een aanrader.
KlantenserviceUitstekend 👍 , zeer vriendelijk personeel, altijd netjes en duidelijk uitgelegd
AlgemeenPositief verast door het zeer acurate vooraad systeem.
Bij het artikel stond vermeld vandaag besteld morgen in huis. Maar zodra ik het product 2x in de bestellijst had toegevoegd werd meteen de levertijd aangepast naar 3 dagen. Na bestelling ook netjes de producten na 3 dagen thuisgestuurd gekergen. Ik had now wel even twijvel of het om een nieuw product ging. want het plastic van de verpakking was wat geel uitgeslagen maar dat kan ook komen doordat een product lang op de plank heeft gelegen bij de leverancier.
AlgemeenIk heb bij Megekko een Logitech Webcam Brio 4k Ultra HD besteld en ontvangen. Vandaag bestellen, morgen leveren. Iets dat ze ook nagekomen zijn. Het apparaat zat goed verpakt en werd op tijd afgeleverd.
Installatie geen probleem en snel werkend gekregen. Dus zowel over het product als bestelling en levering dik tevreden.
Heb in de loop van de tijd veel materiaal bij Megekko weg en eigenlijk nooit een probleem gehad. Ok, 1 x en dat was ook snel opgelost.
Snelle levering en goed verpakt. zeer tevreden over deze methode.
AlgemeenWat een slechte service! Pas wanneer je met de klantenservice te maken krijgt merk je wat een oplichting dit is. De positieve reviews zijn duidelijk van mensen die nooit met de klantenservice te maken hebben gehad. 1 van de geheugenbanken van mijn nieuwe moederbord werkte niet. Zorgvuldig alles weer uit elkaar gehaald en terug gestuurd. Ik krijg een mail terug dat ze dit niet gaan repareren omdat er een beschadiging op het moederbord zit. Deze betreffende beschadiging zit op een plek die totaal niks met het geheugenslot te maken heeft maar ze maken hier misbruik van om je af te schepen en niks te hoeven vergoeden of repareren. Makkelijk verdiend! Schandalig! Bovendien werkte het moederbord afgezien van de geheugenbank prima en hebben wij geen beschadiging gezien toen we het terug stuurde. Pas op wanneer je hier iets besteld.
VerzendingWe werden goed op de hoogte gehouden van de levering en de termijn waarop een product weer op voorraad zou zijn.
KlantenserviceDe klantenservice reageert wel snel maar geeft absoluut geen service. Ze schepen je af met een melding dat ze niks meer voor ons kunnen betekenen. Ze grijpen een beschadiging aan om onder de garantie uit te komen.
AlgemeenIk had zelf een verkeerd (oud) adres ingevuld bij de bestelling. Levering door DHL ging daarom niet goed.
Megekko reageerde telkens razendsnel op e-mails. Eerst baalde ik dat ze geen telefoonnummer hebben, maar meestal krijg je vaak al in een paar minuten antwoord. En anders duurt het niet veel langer.
Toen DHL vermeldde dat de verzender 'om instructies werd gevraagd', reageerden ze direct en hebben ze het juiste adres ingevoerd, nadat ik dit per e-mail meldde. Daarop kwam het helemaal goed.
Goed en degelijk verpakt. Snel verzonden. Jammer dat DHL zijn tijd neemt.
KlantenserviceZie boven, snelle, adequate en vriendelijke opvolging van probleem dat ik zelf had veroorzaakt.