Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Duidelijke website met voldoende filters, Eenvoudig bestelproces tot en met betaling. Onmiddellijk duidelijke bevestiging per mail.

Snelle levering!! Alles mooi verpakt en aanwezig in de doos.

Alles wat ik bij MEGEKKO heb besteld is supervlot geleverd en goed verpakt.
Samen met een paar dingetjes van Marktplaats weer een mooie up to date computer gemaakt.

Goed verpakt en vlug geleverd! Gelukkig de klantenservice nergens bij nodig gehad.

Fijne overzichtelijke pagina met alle black friday deals, bestelling werd snel ontvangen en verzonden en de betaalmogelijkheid met klarna is ook fijn.

Pakket werd op de aangevraagde datum geleverd, zending bestond uit meerdere pakketten die goed waren ingepakt

Ik had een aantal vragen over de black friday acties, binnen twee uur werd op mijn mailtje gereageerd dat deze vragen intern moesten worden doorgezet. De volgende ochtend kreeg ik meteen weer een mail terug met daar in al mijn antwoorden.

Heb bij Megekko een Lexar NM790 2TB Heatsink M.2 SSD gekocht. Ik heb hem gekocht voor een goede prijs.

De SSD is goed verpakt verzonden en snel geleverd. Levering was de volgende werkdag.

Makkelijk om het juiste produkt te vinden en te bestellen.
Goede prijzen en snel geleverd

Snel geleverd en goede info via mail over de te verwachte levering

Laatste jaren mijn go to webwinkel, niet altijd de goedkoopste maar wel zeer goede service. Groot aanbod, snelle verzending, zeer goede dienst na verkoop en tegenwoordig ook gratis verzending vanaf 50 euro !

Steeds zeer snelle verzending. Ook mogelijkheid om te laten leveren in een PostNL punt

Al enkele keren gebruik gemaakt van retour en deze werd steeds zeer snel en zonder problemen afgehandeld. Ook eens een pakket verloren geraakt door PostNL en dit werd door Megekko zeer vlot opgelost !

Ik bestel al jaar en dag via Megekko. Meestal de goedkoopste.

Over het algemeen zeer tevreden over deze webwinkel.
De eerste webwinkel waar ik kijk om al mijn hardware te kopen.

Altijd worden de producten snel geleverd. Een Msi monitor besteld vrijdag om 22u
Dag erna werd deze geleverd bij mijn thuis om 12u.

Top!

Bij problemen of retour afhandeling, altijd correct en snel behandeld geweest.

Snel geleverd, alles in uitstekende staat. Fijne website waar je goed kan zoeken. Uitstekend aanbod. Goede prijzen. Alles wat je hartje begeert als hardware-koper.

Binnen een paar uur na verstelling verzonden, de volgende dag geleverd.

De mails met informatie over de bestelling zijn compleet en tijdig.

Ok eerlijk gezecht probeer ik de prijs te winnen (maar ik ga wel een eerlijk review schrijven)

Waarom koop ik bij Megekko
+ positief
1. betaling opties met klarna zijn zo fijn
2.ik hen een 9800x3d besteld inplaats van bij andere webshops is de levertijs ook echt wat het is en heb het gewoon netjes optijd gekregen.
3. hun reactie snelheid is super snel en en zijn vriendelijk met overleggen.
4.prijzen vindt ik altjd netjes en ze hebben vaak goeie deals

- negatief
1. je hebt bedenk tijd maar als je vraag of je kun testen en uitproberen is het meestal "ja maar indien je het gebruik en je retouneerd moet het allemaal in nieuwstaat terug gestuurd worden en dat geeft nogal wat druk en onzekerheid
maar meerdere webshops hebben dat

2.Voor technische vragen zijn ze niet in gespecializeerd (maar ze hebben wel een Megekko forum voor vragen en daar reageren ze wel snel)

dus in kort ja ik koop nu tegenwoordig mijn pc onderdelen ook bij megekko. en zou dit ook aanraden

Jeffrey van Harten

Megekko is altijd optijd vindt ik

zoals ik al zij 9800x3d besteld was 7 dagen wachtijd overal uit verkocht
en in 7 dagen was hij er.

bij andere webshop was hij in stock ik bestel 8 november week later zou die geleverd worden, niks toen zeiden ze weer een week later en weer niks, en nu is het pas 31-12-24......

dus super van Megekko voor zon snelle levertijd

+snelle reactie
+vriendelijk

-ze zeggen retouneren* in nieuw staat en dat is best wel stressful.

Ik heb bij Megekko enorm veel besteld de afgelope jaren. Alles staat heel duidelijk op de product pagina’s. Waar je bij andere sites vaker naar moet zoeken.
Ook heb ik al wel eens een foutje gemaakt voor een bestelartikel en dan heb je de perfecte klantendienst van megekko die je een gratis retour label geven! Dit kun je bij andere diensten ook zelf betalen. Waardoor ik zelf veel minder graag bij hun bestel.

Daarom ben ik ook zn enorme fan! En bovenop komen ze met heel leuke aanbiedingen en soms zelfs prijzen die je kan winnen!

De verzending is betrouwbaar. Alles komt heel netjes en veilig ingepakt aan. Nog geen enkele keer een beschadiging ontvangen!

Echter zou ik misschien wel liever een leverstatus hebben met specifieke uren.

Ze zijn heel begrijpend en geven je de beste opties voor problemen. Klanten tevredenheid staat op nummer 1!

Bij Megekko een Gigabyte GP-UD850GM PSU / PC Voeding gekocht.
Gisteren besteld vandaag in huis. Dus lekker snel!
De voeding is modulair en ziet er zeer degelijk uit. Netjes verpakt en genoeg kabels erbij om alles aan te kunnen sluiten. Een mooie degelijke voeding.

Daarnaast bij Megekko een MSI B650 Gaming Plus Wifi Moederbord
De eerste indruk was best wel een zwaar bord, maar dat is ook logisch door de vele aluminium koel elementen op het bord. Het bord is mooi zwart zilver afgewerkt en ziet er erg degelijk uit. Het NVME M.2. blok zit netjes vast geschroefd met 2 verschillende dikte schroeven, hierdoor kun je je nooit vergissen met het vastzetten. Veel ruimte tussen de onderdelen en in de kast valt hij mooi op zijn plaats. Al met al een heel mooi moederbord.

Goed verpakt en een lekker snelle levering, besteld en de volgende dag in huis.

Alles ging zoals het moet,
geen problemen gehad met iets.
Ik ben er zeer positief over.

altijd op tijd buiten als er vertraging is bij mde post zelf.

Ging goed,
vriendelijk.
ik ben heel te teverden over de klanten service.

5 harde schijven besteld voor een nas.
Helaas was 1 schijf beschadigd door transport, had dit niet gezien en in de nas gedaan. Retour melding gemaakt en netjes een vervangend exemplaar gekregen.
Wederom top service van Megekko.

Snel geleverd en goed verpakt. Dat 1 disk beschadigd was konden ze niks aan doen. Deze was voor transport al beschadigd.

Netjes mijn klacht opgelost en gelukkig geen probleem!
Binnen 1 dag alles opgelost!

Héél erg tevreden!
Door een fout van de pakjesdienst in contact moeten komen met de klantendienst, die alles heel erg vlot en vriendelijk opgelost hebben!
Dit samen met hun scherpe prijzen zorgen voor een geweldige ervaring!

Pakket was in eerste instantie niet geleverd, maar hier kon megekko zelf niets aan doen!

De klantenservice heeft dit probleem snel en efficiënt opgelost, waarvoor dank!

Makkelijk en snel de gezochte artikelen kunnen vinden. Ook vaak de goedkoopste webshop als je veel verschillende spullen moet hebben.

Mijn bestelling was snel geleverd (volgende dag in huis) met een T&T van in dit geval DHL. Ook was de bestelling goed verpakt.

Ik had een vraag over mijn bestelling. Deze werd binnen half uur beantwoord en ook direct een passende oplossing geboden. Ik ben dan ook harstikke tevreden met de service. Deze was vriendelijk en begripvol.

Site bevat een makkelijk filtersysteem. Ik ben niet heel technisch aangelegd en had een paar concrete zoektermen. Kwam hier prima mee uit de voeten.

Snelle verzending. In mijn geval vandaag besteld morgen in huis.

Na een probleem, met een externe bezorgservice, heb ik via mailing contact op genomen met de klantenservice van MeGekko. Het antwoord vanuit de klantenservice kwam heel snel en volledig. Er werd meegedacht en direct een oplossing geboden op mijn vraag/probleem. Ik ben uitermate tevreden.

Mijn ervaring met Megekko is tot nu toe zeer positief. Na mijn aankoop daalde de prijs van een product. Toen ik dit meldde bij de klantenservice, gingen ze hier snel en professioneel mee om.

Hoewel het normaal niet hun beleid is om prijsverschillen te compenseren, maakten ze soms een eenmalige uitzondering. Het verschil wordt binnenkort teruggestort, wat ik enorm waardeer. Dit laat zien dat Megekko niet alleen scherpe prijzen biedt, maar ook klantgericht te werk gaat.

Ik zou Megekko zeker aanraden aan anderen. Een topservice zoals deze is tegenwoordig zeldzaam!

Daarnaast was de verzending supersnel! Mijn bestelling werd al binnen één dag geleverd, wat echt ideaal was. Het is fijn om te weten dat je snel op je spullen kunt rekenen, vooral als je iets nodig hebt waar je niet op wilt wachten.

De klantenservice verdient extra lof. Ze waren vriendelijk, behulpzaam en wisten mijn situatie snel op te lossen. Het is duidelijk dat ze veel aandacht besteden aan het tevreden houden van hun klanten, en dat zie je niet overal.

In oktober van dit jaar had ik een niet zo fijne ervaring met mijn vaste leverancier (niet Megekko!) over twee geleverde HDD's (3,5 inch, 4Tb). Een van de geleverde HDD's was tweedehands (hij was al 5 dagen door iemand anders gebruikt).

Maar omdat mijn NAS 4 bays heeft, en ook de andere twee HDD's aan vervanging toe waren, heb ik de twee overige HDD's gekocht bij Megekko.

Productiedatum van de HDD's: september 2024. Beide HDD's geleverd in de originele, verzegelde verpakking. Mijn NAS geeft geen melding dat de HDD's al eens eerder zijn gebruikt.

Alles wijst erop dat dit ongebruikte schijven zijn en zo hoort het ook, want ik betaal voor nieuwe schijven.

Zondagmiddag besteld, maandagmiddag geleverd in een klein, stevig doosje met voldoende bescherming zodat de schijven niet kunnen beschadigen.

Ik was op zoek naar een simpele game-monitor die niet te duur was, met een bescheiden formaat, maar wel goede specificaties. Daarbij wilde ik uiteraard kopen bij een vertrouwd bedrijf. Megekko was snel mijn keuze, aangezien ik hier in het verleden vaker hardware heb aangeschaft en altijd goede ervaringen heb gehad. De website is overzichtelijk, de specificaties van de producten zijn goed beschreven, en de prijzen worden altijd actueel bijgewerkt op basis van de inkoopprijzen.

Gezien deze positieve ervaringen heb ik via mijn vertrouwde hardwarewinkel de ASRock Phantom Gaming PG27F15RS1A 27" Full HD 240Hz Curved VA monitor aangeschaft. Het was precies wat ik zocht, en ik ben tevreden met mijn keuze.

Wat me echt opviel, was de snelheid van de verzending. Ik bestelde de monitor op 16 november en had hem al op 18 november in huis – dat is een razendsnelle levering die de 240Hz refresh rate van het scherm echt evenaart! De monitor zelf voldoet perfect aan mijn verwachtingen en past precies binnen het formaat en de specificaties die ik zocht.

Kortom, topservice en een geweldige ervaring. Megekko blijft voor mij de go-to voor hardware aankopen!

Helaas had ik ook een beetje pech met mijn bestelling, maar in dit geval betrof het geen hardwaredefect, maar een prijswijziging die bijna sneller ging dan de 240Hz refresh rate van het scherm! De prijs werd zo snel aangepast dat zelfs Megekko de prijs op mijn factuur niet meer kon wijzigen, waardoor ik toch net iets meer betaalde dan de nieuwe prijs.

Toen ik me dit realiseerde, dacht ik: “Wat nu?” Maar gelukkig blijkt e-mailen de snelste manier om dingen op te lossen zonder te veel woorden. Ik was dan ook behoorlijk verrast door de snelle reactie van de klantenservice. Ze overtroffen zelfs de snelheid van de monitor door het prijsverschil te crediteren. Dit is pas echte service! Voor mij is Megekko absoluut een topper, en deze ervaring bevestigt alleen maar waarom ik altijd weer hier terugkom voor mijn aankopen.

Dank voor de geweldige service!

het moederbord is echt goed, veel poorten en connectoren, solide moederbord voor een redelijke prijs. Het is echt perfect voor games, maar het enige negatieve punt is dat de wifi niet echt voldoet aan veel hardnekkige bugs. Ik raad het echt aan (met een ethernetkabel xD)

De verzending was erg snel en kwam zelfs vroeg aan, wat mij erg beviel. Ik kan geen betere plek vinden dan deze site om mijn componenten te bestellen

Contact met hen opgenomen om een ​​product te vervangen, uiterst professioneel en attent, geen klachten over hun klantenservice

Scorekaart voor Megekko