Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenOnlangs ging mijn moeder op vakantie; ze vloog op een woensdag naar haar bestemming. De maandag daarvoor hebben we samen besloten om een nieuwe iPad voor haar te bestellen, aangezien haar vorige alweer vijf jaar oud was. Na wat prijsvergelijkingen kwamen we uit bij Megekko. Uit ervaring wisten we dat als er bij een product staat "Levertijd 1 dag," dit meestal klopt. De prijs van de iPad was ook een stuk goedkoper dan bij de concurrentie. Prijs en snelheid gaven de doorslag om bij Megekko te bestellen. Onze jarenlange ervaring met deze webwinkel gaf ons het vertrouwen om hier te kopen.
De betaling ging gemakkelijk met de creditcard, zonder extra kosten, wat bij veel andere webshops wel het geval is. Als extra geluk had dit product ook nog eens gratis verzending. De levertijd van één dag betekende dat de iPad op dinsdag al geleverd werd. Mama is superblij met haar nieuwe iPad, en ik ben blij dat ik haar hiermee heb kunnen helpen. Bedankt Megekko voor het jarenlange vertrouwen!
De verzending bij Megekko is altijd in orde. Als er staat "1 dag levertijd," dan klopt dat in 99% van de gevallen. Dit zeg ik als jarenlange trouwe klant die redelijk vaak bij deze webwinkel bestelt.
KlantenserviceVoor mijn iPad heb ik de klantenservice nog niet hoeven te benaderen. Voor andere aankopen ben ik altijd goed geholpen, en de garantie is steeds zonder problemen geleverd. Kortom, uitstekende service.
AlgemeenMegekko kon het beide producten waar ik naar op zoek was aan een mooie extra korting leveren en meteen uit eigen voorraad. Op het eerste zicht, en gezien dit mijn eerste bestelling bij hen was, stel je je daar wat vragen bij maar de vele positieve reviews hebben me overtuigd. Op elk vlak ben ik tevreden van mijn bestelling. Enige minpunt is dat de referentie die ik meegaf tijdens de bestelling niet op de uiteindelijke factuur terecht kwam.
VerzendingIn de late namiddag en avond telkens een bestelling geplaatst en deze werd dezelfde avond nog verzonden. Beide producten werden de volgende dag reeds geleverd in goeie verpakken. Dus op alle vlakken dus zeker positief.
AlgemeenHeb in het verleden wel problemen gehad met een RTX 3080 bestelling die maanden duurden zonder berichtgeving en uiteindelijk resulteerde in een terugbetaling.
Nu een paar jaar verder heb ik wel weer goede ervaring met snelle levering, nog geen ervaring met klantenservice mocht een product defect zijn.
Producten worden goed verpakt en snel geleverd. Nog geen ervaring met retour zendingen en klantenservice.
AlgemeenProducten zijn makkelijk te bestellen, te zoeken en te betalen. Levering is snel.
Eigenlijk was alles positief: van product opzoeken tot aan de levering. Zoals het hoort!
Megekko kan ik sowieso aanraden!
Geen negatieve mening!
Was perfect.
Levering was de dag erna.
AlgemeenHeel saai, dus gewoon goed! Als je spanning en opwinding wilt bij je bestelproces, dan ga je bij MaxICT bestellen. Maar anders kun je je geen buil vallen aan Megekko.
Dit was niet de eerste keer dat bij Megekko ging bestellen; alle voorgaande keren waren zonder problemen en dus had ik het volste vertrouwen dat het deze keer ook weer goed zou komen. Ik had deze keer mijn bestelling 's avonds geplaatst en 't pakketje is weer supersnel in de brievenbus gekomen.
Would recommend. 👍
Ik had een SODIMM voor m'n laptop besteld. Die was op zich netjes verpakt in een klein doosje, maar er zat geen aanvullende vulling in het doosje. Dus, tijdens transport heeft de SODIMM in z'n doos-hulsje kunnen heen-en-weer-rammelen. Beter was het als er wat opvulling bij had gezeten. Ook nog steeds beter was het wellicht als de verpakking van de SODIMM alleen maar was ingepakt met een vel 'verzendpapier'. Een stickertje 'breekbaar' er nog op en klaar, zou ik denken.
Goed, er zitten geen bewegende onderdelen aan een SODIMM, dus heel veel kwaad kon het feitelijk ook niet. Maar intuïtief zou ik denken dat elektronica beter wat demping heeft in/om de verpakking.
Maar goed, ik vermoed dat ze bij Megekko wel weten wat de juiste verpakking is in elke situatie.
AlgemeenZeer degelijke webshop, veel voorraad, zeer goede prijzen, goede return policy, kortom een aanrader voor iedereen die computer onderdelen wil aankopen!
VerzendingLevering naar België was super vlot met duidelijke communicatie en vlotte verzending.
AlgemeenPrijzen zijn vaak richting de laagste en hebben veel producten. Als ze niet de goedkoopste zijn voor een specifiek dan zijn ze dat vaak wel als je meerdere producten bij één webshop wil bestellen en dan is de verzending ook nog eens top!
VerzendingOm half 10 's avonds besteld en de volgende ochtend (iets voor 9 uur) binnen en goed ingepakt. De hoeveelheid tape was misschien iets overdreven en duurde even om alles los te krijgen, maar zo blijft te doos in ieder geval goed dicht!
AlgemeenMegekko is een zekerheid: perfecte verzending, beschrijving, verpakking en voorwaarden.
plus: je hoeft je niet te registreren om te bestellen
top: het product arriveerde de dag erna zoals beloofd op het moment van bestelling
AlgemeenAls ik computeronderdelenmoet kopen kom ik meestal op Megekko terecht, ze leveren snel, alles in goede staat en als er iets mis is met een onderdeel doen ze naar mijn ervaring niet moelijk met een vervangend onderdeel.
Heb er nu mijn 4TB nvme ssd gekocht, werkt als gegoten en Klarna is een lifesaver voor mij.
Snelle levering, meestal na 1 of 2 dagen in huis.
KlantenserviceIn het verleden had ik een CPU koeler gekocht die *net* niet in mijn pc kast pastte, ze hebben zonder moeite het geld teruggestuurd en van het geld heb ik een nieuwe koeler besteld die WEL pastte.
AlgemeenIk koop al een tijd alles wat met pc's te maken heeft bij Megekko, sinds de eerste bestelling heeft Megekko me als koning behandeld.
Tot nu toe is alles perfect.
Ga zo door.
Altijd netjes geïnformeerd over mijn bestellingen en op afgesproken dagen bezorgd, vooral via DHL mijn vertrouwbare bezorgdienst.
KlantenserviceBij mijn eerste bestelling had ik een tegenslag met Postnl bezorger, ik heb toen contact opgenomen met Megekko, en zij hebben het snel en efficiënt geregeld, ze hebben de bestelling dan via DHL laten bezorgen.
AlgemeenKoop al jaren regelmatig onderdelen bij Megekko en tot nu toe nog steeds in volle tevredenheid.
Website en voorraadstatus zijn dik in orde, en niet onbelangrijk ze hebben veel op voorraad, ook prijs technisch veelal de goedkopere webshop.
Kortom voor mij een heel fijne webshop.
Meestal bestel ik in de avond mijn onderdelen, en steeds wordt het dezelfde avond verstuurd, en niet onbelangrijk, de volgende dag geleverd.
Laat het praktisch altijd naar een postnl punt sturen, en voor mij is dat de perfecte oplossing.
Als je regelmatig besteld kan er wel eens wat mis gaan, en ook hier heb ik geen klachten over de klantenservice.
RMA indienen gaat vlot, alsmede de afhandeling daarvan.
Mocht ik een heel klein punt van kritiek kunnen bedenken is dat het gemis van een telefonische hulplijn, maar ik ben tot nu toe altijd snel geholpen via de mail.
AlgemeenDe website is uitstekend, overzichtelijk met veel informatie, hun prijzen zijn altijd goed en het bestel proces loopt soepel.
VerzendingEen van de artikelen die ik had besteld had een levertijd van 2 dagen aangegeven op de product pagina, maar kreeg die avond mail dat dit minstens 8 zou zijn. Deze laten verwijderen uit de bestelling.
Volgende avond weer een mail dat een ander product door een vooraadfout in het magazijn toch niet leverbaar was.
Het voorraadsysteem zou dus wat verbetering kunnen gebruiken.
Op mijn mail naar de klantenservice had ik 13 minuten later al antwoord. Nog nooit zo snel geholpen door een bedrijf. De afhandeling van mijn vraag werd ook perfect gedaan.
AlgemeenIk heb een printer besteld via Megekko, de reden waarom ik via Megekko bestel is de betrouwbare tijdige levering en de volledige informatie over het product op hun website.
VerzendingNetjes in de doos van de fabrikant geleverd via DHL, de updates waren accuraat en in het juiste tijdsvak afgeleverd. De updates over de verzending verlopen via DHL alsmede Megekko.nl zelf, dit zorgt voor dubbelingen en teveel mailtjes. Bovendien kreeg ik na de levering een dag later van Megekko zelf dat het pakket goed afgeleverd was. Dit kan beter.
AlgemeenGoede service, mijn net gekochte moederbord was kapot, direct nieuwe gekregen!.
Voor een bedrijf ook snel contact via mail.
Snel geleverd in een goede verpakking!
Veel bubbelfolie en stevige doos!
Mijn net gekochte moederbord was kapot, direct nieuwe gekregen!, erg aardige mensen.
AlgemeenIk bestel vrij regelmatig bij Megekko, assortiment is zeer uitgebreid en tegen scherpe prijzen. Veel spullen ruim op voorraad.
VerzendingAlles was op voorraad, einde van de middag besteld, dag erop alles keurig binnen en uiteraard netjes verpakt.
AlgemeenIk bestel hier vaak mijn spullen. Ze komen altijd goed geleverd. En een goede klanten service die snel reageert. Door de snelle reactie konden eventuele problemen snel worden opgelopen.
De 2 stekkerblokken doen wat ze moeten doen.
Enige minpuntje is dat DHL vaak pakketen voor de deur zet bij mij maar hier kan megekko niks echt aan doen
Ik ben zelf geen grote fan van DHL omdat ze vaak pakketten voor de deur zetten.
KlantenserviceEr wordt snel gereageerd en wordt goed geholpen. Zo kon ik mijn scherm terug brengen voor reparatie zonder dat ik dit via de post hoefte te doen.
AlgemeenOp woensdag middag een bestelling geplaatst die diezelfde dag ook nog verstuurd werd ondanks dat t hemelvaart werd (werkten de woensdag dus gewoon door)
VerzendingPrima op vrijdag afgeleverd, in een prima verpakte doos via mijn aangeleverde voorkeurs pakketdienst
AlgemeenBestellen, ontvangen, en retourneren binnen wettelijke termijn gaat goed. Maar zodra er meer moet gaan ze moeilijk doen.
KlantenserviceVideokaart bij ze gekocht die crashes veroorzaakt. De crashes gebeuren op willekeurige momenten, soms in game, soms op de desktop, soms als ik video's kijk. Ook getest in een tweede systeem en hetzelfde probleem geconstateerd.
Videokaart opgestuurd naar Megekko, maar die hebben Furmark en Unigine Firestrike gedraaid en geen crashes gezien in hun systeem, en de videokaart daarmee teruggestuurd als "niet defect"...
AlgemeenHeb 8 jaar geleden ook mijn pc onderdelen bij Megekko besteld. Vind het oprecht een goed bedrijf. Fijne overzichtelijke site, goede communicatie en goede verzending. Nog nooit geklaagd over dit bedrijf.
VerzendingHad aangegeven het pakket vrijdag te willen ontvangen. Helaas had een onderdeel vertraging. Had hierdoor een mail gestuurd of het pakket in delen kan worden gestuurd, dus dat de onderdelen die wel op voorraad waren wel zouden worden geleverd op vrijdag. Zonder enig probleem werd het pakket met de onderdelen die wel op voorraad waren verstuurd en heb het goed ontvangen. Tevens was alles netjes en veilig ingepakt!
KlantenserviceHeb dus aangegeven dat ik de onderdelen zou willen ontvangen op vrijdag die wel op voorraad waren, hiervoor heb ik een mail gestuurd naar klantenservice. Werd snel beantwoord en de order werd gesplitst in twee zonder problemen.
AlgemeenOprecht echt goeie website, hebben me goed geholpen en alles was zeer duidelijk, kan megekko echt zeker aanraden
VerzendingDe levering werd op het juiste moment geleverd, track and trace was helemaal perfect, verder werd alles goed en duidelijk aangegeven, product was helemaal netjes geleverd.
KlantenserviceNiet echt mee te maken gehad omdat alles überhaupt al zelf zo goed ging, alles was echt perfect.