Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Voor het eerst een computer samen gesteld met de hulp van megekko.
Levering supersnel en goedkoper dan meeste computer hardware sites.
Vooral de selectie was veel beter dan andere sites.
Voor nu de eerste keer besteld maar zal zeker niet de laatste keer zijn.

Levering binnen 24 uur geleverd .
Geen missende producten.
Duidelijke track and trace and updates over de order

Aantal vragen over de hardware werden professioneel beantwoord met veel uitleg

de site is echt goed
en bestellingen worden snel verwerkt, niets zegt dat het erg goed is

Als het geen weekend is, heeft u uw bestelling binnen 24 uur in huis

Ik heb de producten al teruggestuurd omdat mijn klant van gedachten was veranderd en het was binnen een half uur verwerkt

Ik heb voor het eerst geprobeerd om een pc in elkaar te zetten. Op de website van Megekko was alles per artikel heel duidelijk beschreven, met duidelijke foto's. Het viel mij ook op dat ze de beste prijzen hebben online. Top website en ik zou deze zeker opnieuw gebruiken als ik nog een build zou doen.

De verzending was zelfs eerder aangekomen dan op de website werd aangegeven. Alles was zeer goed verpakt en ik moest zelfs tekenen voor ontvangst, wat ik persoonlijk geweldig vind.

De klantendienst was vooral online via mail, maar ze reageerden bijna direct terug en hebben een probleem met mijn bestelling meteen opgelost. Er werd een koeling vervangen door een andere en ze hebben dit meteen voor mij geregeld. Ze hebben zelfs een kortingscode verzonden zodat ik voor dit artikel geen verzendingskosten hoefde te betalen. Echt een top service en heel vriendelijk.

Megekko is de beste winkel als je een Gaming PC wilt bouwen. Megekko heeft een grote verscheidenheid aan producten en heeft naar mijn mening de beste prijzen op de markt.

Ik heb onlangs mijn Gaming PC gebouwd en de meeste gebruikte onderdelen zijn bij Megekko besteld, zelfs mijn gaming monitor. Alles kwam op tijd en in perfecte staat.

De klantenservice is erg goed en vriendelijk. Ik geef Megekko 5/5

Altijd super snel verzonden, zo lang je voor 22:30 besteld.
Goeie voorraad, goeie prijzen, goeie levering en verzending.

Enige wat er bij mag komen is een telefoon/live chat optie voor beter klant contact, maar ik snap waarom dat er niet is

Ze leveren via postNL en DHL, maar zorgen altijd dat het er zo snel mogelijk is.

Telefoon of live-chat mag er bij komen op de website

Goede service en producten ! Ben er altijd heel tevreden over !! Ik raad dit iedereen aan die zich bezighoud met pc’s laptops en andere elektronica !

Is soms even wachten ,maar dhl is altijd al een drama geweest !!

Ze reageren snel en helpen je heel goed ! Ben er zeer over te spreken ! Raad het iedereen aan hier hun producten te bestellen!

Benodigd: 2x nwe HDDs tbv aan NAS.

Obv compabiliteitlijst uitgekomen bij Seagate.
Obv bestaande HDDs besteld: 2x 1TB variant.
Dezelfde middag vastgesteld dat 2x 4TB variant nodig was.
Na 1700u bestelbevestiging gebruikt om dat aan te geven en vraag of eea nog kon worden omgezet.
Binnen half uur antwoord: geen probleem, bestelling is aangepast.

HDDs volgende werkdag keurig afgeleverd, conform Track&Trace.

Gewoon keurige support!

Vanaf bestelling tot levering keurig werkende Track&Trace.
Op leverdag zelf nog actualisering van Track&Trace.

Megekko is echt een goeie winkel. mijn pakket is binnen een dag bezorgd en dat vind ik super goed. ik ga vaker dingen kopen bij megekko

de levering was ook gewoon goed het is op tijd bezorgd.

de klachten en klanten service is goed, omdat ze snel reageren en behulpzaam zijn.

Ik had een pc onderdelen bij megekko besteld en alles werd naar de verwachtingen, en natuurlijk ze hebben het beste prijsen. een aanrader hier :)

Het levering was perfect en op tijd, er was een onderdeel die niet in het magazijn beschibaar, maar ze hadden het snel besteld en alles netjes naar mijn verzonden.

Ik kon de klanten service alleen bereiken via het email, maar toch kreeg ik een snelle antwoord op mijn vraag!

snel levering, goed serviece en goede prijzen. ik heb al verschillende bestellingen gehad, tot nu nooit problem gehad.

---

tot nu nog geen problem gehad, kwaliteit van deze site zij. goed.

levering is altijd optijd zijn, brstellingen zijn goed ingepakt. voorhand krijg ik een mail over levering tijd, zeer handig.

Deze voeding is best wel goedkoop voor wat hij aan te bieden heeft. Het heeft ook best wel een mooie combo met de 40-series videokaarten en de project zero moderbord die ik erbij heb gehaald. De pciE 5.0 die erop zit is best wel handig voor de snelheden.

Ik bestelde in het pinksterweekend, en het betrof een artikel wat elders structureel niet leverbaar / op backorder is. En toch werd het product op 2e pinksterdag keurig verstuurd!
Dus hulde voor een eerlijk en kloppend voorraadbeheer, de communicatie daarover en het verzenden op pakketjes op een dag die voor velen geen reguliere werkdag is. Dank daarvoor.

Het betreffende product is bij de Ubiquiti webshop Europe zelden op voorraad, dus fijn dat Megagekko het wel kan leveren.

Keurig op tijd op het afhaalpunt, netjes verpakt, geen beschadigingen en alles zat zodanig in de doos dat er ook niets mee kon gebeuren.

Plaatsen bestelling was eenvoudig en de keuze ruim genoeg waardoor er snel een bewuste keuze gemaakt kon worden

Zeer snel geleverd en goed verpakt waardoor er dus absoluut geen transportschade was, super !

Snelle reactie naar tevredenheid dezelfde dag nog antwoord op een vraag gehad !

Ik heb een paar componenten besteld van msi om mijn build af te maken. Ik had eerder een msi case besteld: msi pano m100r. Het was allemaal goed aangekomen en nu runt de build compleet en goed. Ik heb ook de power supply besteld met de aio cooler en het werkt allemaal heel goed samen met de project zero moederbord. Ik vind de bekabeling van de moederbord en de voeding combo heel goed en het ziet er clean uit daardoor.

Het was weer eens tijd om mijn pc te upgraden, uiteraard weer bij Megekko besteld. Alles ging perfect als gepland, dus ik ben tevreden.

Alles was goed verpakt en kwam op tijd aan. Ik had ook een nieuwe behuizing besteld, wat dus wel als los pakket moest, dit zorgde niet voor problemen.

Jaren geleden al eens problemen gehad met Megekko toen ik een refurbished moederbord als nieuw kreeg.

Toch maar weer een poging gewaagd vanwege voorraad en prijs van een aantal producten. Helaas weer spijt.

Snel geleverd en goed verpakt. Niets op aan te merken.

Mijn CPU cooler had een fan die niet goed op zijn plek bleef zitten. Contact gehad met Deepcool: doe maar een RMA.

RMA via Megekko. Inmiddels een maand verstreken en zij blijven zeggen dat zij van hun leverancier ook nog niets gehoord hebben. Ik zit dus al een maand zonder CPU cooler, Megekko die geen vervanging stuurt en geen enkele moeite doet om schot in de zaak te krijgen.

Prijzen en levering zijn goed. Service is nihil.

Bestelling makkelijk te plaatsen en op de afgesproken datum geleverd.
Goede info bij de artikelen.

Netjes verpakt en laten verzenden met Post NL, altijd goed en beter dan de overige bezorgers.

super tevreden van de service!! in de avond alle onderdelen besteld en de dag erna was alles hier al!!
daar kunnen sommige shops nog veel van leren

heel snelle levering en de onderdelen waren heel goed verpakt

Bestel hier al jaren. Gemakkelijke bestellen, snelle verzorging en duidelijk contact wanneer er iets weer binnen is.

Het duurde iets langer voordat mijn vier SD-cards binnen kwamen. Dit kwam omdat het niet op voorraad was. Duidelijk contact over gehad en kwam meteen wanneer het binnen was naar mij verstuurd.

Voorheen problemen gehad met een product en de service van Megekko heeft mij hier prima mee geholpen. Ze hebben het uitbundig getest zodat het duidelijk was of het wel of niet kapot was.

Op zoek naar deze producten kwam ik o.a. uit bij megekko. Denkenden de volgende dag nog leveren en dat gaf de doorslag. Bestelling ging makkelijk en snel, en de levering ging ook snel. Die kon ook goed gevolgt worden. Klein minpuntje: pakketdienst stuurt best veel 'updates'.

Netjes verpakt in een doos met nog maar weinig ruimte over. Opgevuld met enkele luchtzakjes. De zending kon ook goed gevolgt worden. Klein minpuntje: pakketdienst stuurt best veel 'updates'.

Scorekaart voor Megekko