Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk had al een tijd, dringend een nieuwe pc nodig en aangezien ik nog steeds een maxi tower chieftec case had, had ik enkel onderdelen nodig. Dit met behulp van een vriend, zeer praktisch en gemakkelijk kunnen vinden op de site. Er staan duidelijk alle specificaties en afmetingen bij en foto's. Mooie kortingen worden precies ook regelmatig gegeven en zeer lange garanties tot op 10 jaar toe sommige onderdelen zelfs..
VerzendingLevering was zeer snel en zeer goed verpakt, mooi gestapeld en extra beveiligd met opgeblazen plastieke "zwembandjes". Ik heb zelf nog in de logistiek gewerkt en was aangenaam verrast hierdoor. Leuke slogan stond er ook op : "Dit is niet zomaar een doos, maar de eerste stap naar gelukzaligheid." :-)
Alles was ook compleet.
Enige minpuntje misschien, maar dat lag ook aan mezelf eerder, is dat ik daarna nog 2 cooling fans voor de case nodig had. Silent ones in ieder geval, want die oude die nog in mijn oude case stak, maakte verschrikkelijk veel lawaai. En omdat ik er 2 bestelde ipv 1, duurde dit toch een stuk langer aangezien die 2de waarschijnlijk niet in stock was en ze daarop nog moesten wachten. Als ik er nu 1 had besteld, had dat ook even snel aangekomen vermoed ik.. Dus niet echt een minpuntje, ik moest er maar rekening mee houden, alhoewel het met de bestelling zelf er niet duidelijk op kwam wanneer ik er 2 selecteerden ipv 1.. Dat is het voorlopig :-)
Het is een dikke maand geleden eer ik de eerste bestelling heb gedaan en mijn computer ineen steekt, dus tot hiertoe heb ik eigenlijk nog geen klachten gehad. Alles werkt naar behoren toe.. ;-)
AlgemeenMega snelle bezorging en uitstekend verpakt. Heb er al meerdere malen besteld en elke keer was het super verpakt en meestal binnen een dag bezorgd. De klantenservice heeft mij deze week ook uitstekend geholpen bij het verzetten van de leverdatum. Bedankt!
VerzendingDe verzending is erg snel en de items worden altijd goed verpakt.
KlantenserviceSnelle en hulpvolle reactie. Er is meteen actie ondernomen na mijn email waardoor het pakket binnen een uur al opgestuurd was.
AlgemeenGoed opgezette website en eenvoudig alles bij elkaar kunnen klikken. Alles netjes verpakt. Kortom, dik tevreden en bestel er zeker nog een keer.
VerzendingNetjes verpakt. Nergens beschadigingen te zien. Doos ook mooi gevuld met opgeblazen plastic zodat de binnendoos niet schuift. Zouden anderen een voorbeeld aan kunnen nemen.
AlgemeenDit is niet de eerste keer dat ik iets bestel en het is niet het eerste jaar, het product(CPU en moederboard op deze keer) komt altijd van uitstekende kwaliteit aan
VerzendingKomt altijd op tijd, bijvoorbeld als ik vraag op amazon verzenden op zelfde dag, moet ik nog 3-5 dagen wachten, lol, maar hier werkt dat echt goed
Klantenservicekrijg ik niet een bonus (star wars outlaws maar ik heb gekoopt in actietijd) dus 3 steren voor deze, maar ik krijg wat ik heb gekoopt, dus total is 5 steren goed zijn
AlgemeenIk heb al het één en al gekocht bij Megekko en altijd ging alles rondom de koop goed. Vooral het voor 22:30 uur besteld morgen in huis slogan spreekt me aan. Bij mij is het zo dat ik niets anders kan vermelden dan megekko tevreden, Nog zoiets, koop je een bus lucht dan staat op bus dat het gebakken lucht is. Ik lig rollend over de grond. Het is gewoon mijn humor.
VerzendingTja, voor 22:30 besteld de volgende dag bezorgd en dat met computeronderdelen, ik heb vaak genoeg anders meegemaakt.
Algemeenop de webshop vind je alles goed en snel bij het product naar keuze staat goede uitleg bij over het betreffende product koop je een cpu dan staat er de juiste info bij
ik had zeer snel een nieuwe cpu nodig
het afrekenen van je winkelwagen loopt zeer vlot je hebt keuze genoeg van het betalen van je product
ook van uit belgie valt hier goed te bestellen
je krijgt tijdig bevestiging mail en de nodige track and trace toegestuurd
je kunt jou bestelling goed mee opvolgen en worden volgens altijd netjes op tijd geleverd zoals aan gegeven tijdens je bestelling
als er vragen of problemen zijn word je vriendelijk en met goede service geholpen ook al belg zijn de verloopt dit super
ook d klant vriendelijk heid in de pop up store in breda is super goed je word goed geholpen en met nodige vragen krijg je de juiste hulp en antwoorden
AlgemeenOnlangs een RMA proces in moeten gaan voor defecte hardware.
Ondanks het feit dat ik de hardware 2e hands via Tweakers had overgenomen, was ik benieuwd naar het verloop van dit proces.
Na aanmelden van de RMA was alles binnen 2 dagen geregeld en kreeg ik de vervangende hardware opgestuurd. Dit had simpelweg niet sneller gekund.
KlantenserviceZeer onder de indruk van de bijzondere aftersales! Levering is top, het RMA proces is de meest soepele die ik ooit heb bewandeld. Mijn complimenten aan Megekko!
AlgemeenOnlangs heb ik iets besteld bij deze webshop en ik ben erg blij met mijn ervaring. De website was overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor ik snel kon vinden wat ik zocht. Het bestelproces verliep vlot en zonder problemen.
VerzendingDe bestelprocedure is eenvoudig en duidelijk, wat het shoppen erg prettig maakt. De verzending was perfect op tijd, wat ik erg waardeer. De producten waren goed verpakt en kwamen in perfecte staat aan.
AlgemeenFijne website om te gebruiken, een goed breed assortiment, met lage prijzen en super snelle levering.
VerzendingHet product was goed verpakt en werd snel geleverd, was de volgende dag al binnen.
AlgemeenAltijd goede prijzen, veel en fijne artikelen op voorraad, eigenlijk altijd de volgende dag ook gelijk geleverd.
In het verleden vaak vergeleken waar producten goedkoper zijn maar toch komen we telkens uit op Megekko, we bestellen daar inmiddels vanaf sowieso 2019 volop met altijd alles wat we nodig hebben.
Goed verpakt, altijd wel op tijd maar dit ligt natuurlijk niet in handen van Megekko maar van de koeriersdienst.
Megekko pakt altijd alles goed en netjes in!
Wanneer je vragen hebt en je neemt contact op met Megekko dan heb je eigenlijk altijd gelijk heel snel antwoord terug, kan niet beter!
AlgemeenZoals altijd goed geholpen bij megekko snelle en goed verpakte levering!!! echt top! zeker een aanrader om hier te bestellen.
VerzendingWas goed en solide verpakt. Veel bescherming aan de binnenkant om de toch wel kwetsbare onderdelen te beschermen!!
KlantenserviceWerd snel geholpen door de klantenservice en alles werd heel erg duidelijk verwoord!!
AlgemeenAlles snel en duidelijk gevonden, vind persoonlijk de reclames op de website er wel uitzien als een youtube thumbnail waardoor de site automatisch al minder ‘professioneel’ oogt.
VerzendingAlles goed verpakt en met voldoende plastic, mag wel wat minder lucht bij maar liever te veel dan te weinig.
Algemeenuitstekende webshop, pagina is wel wat rommelig en soms moeilijk exact juiste apparaat te vinden. ook schermen ze met kortingen op advies prijzen, dit is natuurlijk complete flauwekul en ze zouden er goed aan doen hiermee te stoppen.
Verzendinghele grote omdoos met heel veel lucht in plastic, zonde!
AlgemeenOnlangs heb ik een nieuwe SSD voor mijn pc aangeschaft bij deze winkel. De levering was zeer snel; ik had het product de volgende dag al in huis. De prijs was uitstekend, goedkoper dan bij andere aanbieders. Ik ben zeer tevreden en zal in de toekomst zeker vaker mijn pc-onderdelen hier kopen.
VerzendingIk had een goede ervaring met de levering; deze was erg snel en accuraat. Hoewel ik doorgaans geen voorstander ben van DHL, verliep de levering dit keer probleemloos.
KlantenserviceIk heb geen contact gehad met de klantenservice, dus ik heb hier geen verdere informatie over.
AlgemeenOp een zondag een nieuwe computerkast besteld, de volgende dag bezorgd. Eigenlijk gewoon altijd dezelfde goeie service die ik gewend ben van Megekko.
VerzendingHet pakket is in een grote stevige doos geleverd en erg snel ook.
AlgemeenIk koop hier regelmatig, maar de recente hulp van de klantenondersteuning bij problemen met mijn retourzending overtrof al mijn verwachtingen
KlantenserviceUitstekende service, ik had een probleem met een retourzending en het werd opgelost, zelfs met wat kosten van Megekko
AlgemeenGetoonde prijs was correct en bovendien een van de laagste. Ook veel mogelijkheden wat betaling betreft. Afronden van betaling ook soepel met vrijwel directe bevestiging via mail.
VerzendingZondagmiddag besteld, zondagavond verzonden, maandag al in huis. Snel en netjes verpakt aangekomen.
KlantenserviceGeen contact gehad over deze bestelling want alles was goed. Waardering is gebaseerd op ervaring met eerdere bestellingen. Goed benaderbaar en deskundig. Bovendien ook meedenkend en meewerkend. Prima dus.
AlgemeenZoals ik van ze gewend ben, was het makkelijk om de onderdelen voor een nieuwe computer bij elkaar te zoeken. De interface is duidelijk en snel te navigeren. Wel zo handig omdat ik op het laatste moment nog een component heb omgewisseld zodat de levertijd kon worden ingekort.
Verzending's middags besteld, nog geen 24 uur later had ik alles in huis. Niets op aan te merken.
AlgemeenAl meerdere keren spullen besteld en altijd is het uitstekend verlopen. ik zal bij mijn volgende aankoop zeker weer hier bestellen, want de prijzen zijn altijd een van de laagste en alles verloopt gewoon zoals het hoort.
VerzendingDe levering was de volgende dag (zaterdag) gwn optijd in de middag bezorgd door DHL.
AlgemeenPrijzen volgen de trend op internet, levering op tijd volgens afspraak en aangetekend. Minpuntje vind ik dat er met kortingen geschermd wordt die bij de leverancier hetzelfde zijn, dat is in mijn ogen misleidend.
VerzendingVolgens afspraak geleverd met aangetekende post. Verpakken had wat beter en netter gekund.