Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenMegekko komt altijd wel voor in de pricewatch, hier op tweakers, als ik op zoek ben naar nieuwe hardware.
De prijzen zijn vaak scherp waardoor ze veelal bovenaan in de lijst staan. Voorraad is goed, meestal binnen 1 dag is de bestelling keurig binnen.
Website is duidelijk, filter mogelijkheden zijn goed en de mogelijk van betaling maakt Megekko voor ons interessant daar zijn ook gebruik maken van Klarna (30 dagen of in 3 termijnen).
Het zou mooi zijn als je zelf zou kunnen kiezen voor PostNL of DHL. Hier komt PostNL namelijk niet altijd op tijd, vaak stellen ze het een extra dag uit. DHL daarentegen komt iedere middag, dus het zou voor ons makkelijker zijn om deze keuze altijd te hebben.
AlgemeenDit is al de tweede complete PC die ik bij Megekko bestel, ik bestel de stukken daar en steek deze dan in elkaar, en opnieuw ben ik zeer tevreden. Ik heb prijzen vergeleken met Alternate, Coolblue en Amazon, en Megekko kwam telkens als de goedkoopste uit.
De service is uitstekend en het bestel- en betaalproces verloopt eenvoudig en probleemloos. Toen ik contact opnam met de klantenservice om te informeren over de levering, kreeg ik binnen twee uur een vriendelijk en behulpzaam antwoord.
De kwaliteit van de verpakking en verzending was ook zeer goed. Bovendien heeft Megekko regelmatig acties waardoor je producten soms tientallen euro’s goedkoper kunt kopen.
Kortom, echt een aanrader!
Levering op tijd zoals ze hadden aangegeven.
Verpakking goed stevig.
Track en Trace om alles te kunnen volgen en ook een mail om te melden dat de bezorger onderweg is en wanneer de levering is voltooid.
AlgemeenIk bestel vaak bij Megekko. Hun aanbod is groot en de prijs is vaak voordelig. Ook fijn dat ze veel details en specificaties in hun productpagina's verwerken. Ook de bundelsuggesties zijn fijn zodat je minder snel iets vergeet erbij te bestellen (in mijn geval, koelpasta bij een CPU koeler).
Minpuntjes zijn het ontbreken van een exacte hoeveelheid voorraad en de prijs excl. btw. Dit zou mij helpen als ik een zakelijke aankoop moet voorbereiden.
De levering ging zoals de website voorspelde. Product is goed verpakt en zonder schade op een PostNL punt bezorgd.
Verbeterpunt is dat producten soms in een groter dan nodige doos verstuurd wordt; Dat kan effectiever qua ruimte, maar kan ook leiden dat het product in de doos uit de beschermingsmateriaal glijdt.
AlgemeenHeldere omschrijving op website, goede foto's van het product Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter, makkelijk bestelproces, duidelijk bestelformulier.
VerzendingZondag besteld, woensdag in de brievenbus, via DHL. Zou sneller kunnen, maar ik had geen haast, dus prima zo. En de leverdatum was duidelijk aangegeven.
AlgemeenLeuke site waarop je makkelijk de producten kan vinden die je wil aan competitieve prijzen. Van de klantenservice heb ik nog geen gebruik hoeven te maken, waardoor ik deze niet kan beoordelen.
VerzendingSnelle levering van de producten op stock. Dag na de bestelling in huis.
AlgemeenProbleemloos een nieuwe Synology Nas bij Megekko besteld. Was op voorraad en is de volgende dag goed verpakt door DHL afgeleverd. Wat wil je nog meer van een website!?
VerzendingZoals gezegd goed verpakt met DHL de volgende dag geleverd. Enig puntje van kritiek: onnodige bloatware toegevoegd bij verpakking. Dit heeft geen puntenaftrek geleverd wat mij betreft.
AlgemeenEen terugkerende webshop voor mijn PC benodigheden. Net altijd iets goedkoper dan de concurrentie. Levering gaat vlot. Eigenlijk gewoon zoals je mag verwachten.
VerzendingIn het geval van kleine items maakt men er brievenbus post van dus dat is meedenken.
KlantenserviceVia mail ooit wat onduidelijkheden over een CPU en PSU uitgewisseld waarna het duidelijk was waar de fout zat. Ook was men bereid om een analyse uit te voeren op een upgrade kit die in combinatie met een videokaart wat rariteiten vertoonde. Verder heb ik ze weinig nodig gehad.
AlgemeenDe GPU was snel geleverd, zoals beloofd. Ik heb nog geen contact hoeven opnemen met de klantenservice, ook niet bij eerdere aankopen. Ze leveren snel en zijn zeer regelmatig ook nog de goedkoopste, daarom is het ook wel mijn favoriet.
VerzendingSimpelweg goed. Snelle levering en tot nu toe ook geen verlate levering.
AlgemeenZe hebben scherpe prijzen en ik heb mijn product snel kunnen vinden op de website.
VerzendingHet product was de volgende dag al in huis en netjes binnen het aangegeven tijdslot
AlgemeenLaptop besteld, heel snelle bezorging en uitstekend verpakt. Nauwkeurige en snelle verzending en ook de additionele tegoedbonnen waren snel binnen. Laptop werkt fantastisch!
VerzendingVeilig verpakt met plastic luchtfolie eromheen, stevige doos en het product ook volledig gesealed.
AlgemeenAls nederlander denk je toch aan je eigen portomonee, en zo doe ik dat ook. Ik ga naar de Pricewatch en ga kijken waar het product het goedkoopste is.
En zo kom je dan al snel bij Megekko, daar bestel je jou product. En dan na levering ben je er blij mee.
Pakket was goed verpakt, wegens dat 1 artikel er niet was, werd alles in een keer verzonden energie neutraal. dus niet twee keer iets opsturen. Daarvoor hadden ze me op de hoogte gebracht.
KlantenserviceDe vraag gesteld bij de servicedesk, en zij geven aan we zijn vaak de goedkoopste en als er iets mis mee is dan kunnen we daar altijd naar een goede hulp voor bieden
AlgemeenIk heb onlangs een bestelling geplaatst bij Megekko en ik ben zeer tevreden! Het product was gemakkelijk te vinden op de website, met duidelijke categorisering en zoekopties. Bij het afrekenen verliep alles soepel. De betaalmethodes waren veelzijdig en duidelijk. Daarnaast ontving ik snel een bevestiging van mijn bestelling. Al met al een uitstekende ervaring!
VerzendingDe levering van mijn bestelde product was snel en betrouwbaar, echt top!
AlgemeenDe prijzen zijn prima in orde, het aanbod is goed.
via tweakers in de terecht gekomen op megekko als de beste prijs voor mijn gezochte artikel. bestelproces is ook duidelijk.
gekochte artikelen zijn snel verstuurd. hierna duidelijk communicatie verstuurd via de email.
AlgemeenIk bestel normaal voor werk eigenlijk alles bij Azerty, maar voor een grotere bestelling toch naar Megekko gegaan i.v.m. levertijden. Meerdere laptops werden snel en netjes geleverd, met duidelijke communicatie over bezorging.
VerzendingErg snelle levering, de dag na bestelling. Het was een grote bestelling van meerdere laptops, en ook de volgende dag al bezorgd.
AlgemeenIk bestel voortaan vaker bij Megekko. Echt een top service. Ik heb soms de volgende dag een onderdeel nodig, als ik dan bij Megekko bestel (ookal is het avond) heb ik het de volgende dag binnen. Zeer tevreden
VerzendingTop service, snel bezorgd(ondanks dat ik avond ervoor besteld heb).
KlantenserviceIk heb geen klacht gehad dus ook niet met de klantenservice gesproken.
AlgemeenMijn ervaring met Megekko is zeer goed. Naar mijn mening is het een top bedrijf. Ik heb er altijd hardware gekocht voor mijn game pc en dit is altijd goed geregeld. Ik heb er nooit issues mee gehad. De spullen worden snel en op de afgesproken dagen bezorgd. Communicatie is ook goed. Ik heb er tot nu toe in 5 jaar nog geen klachten gehad.
VerzendingDe zending is altijd op de afgesproken dag aangekomen. Je krijgt er netjes een track&trace bij zodat je het in de gaten kan houden.
KlantenserviceCommunicatie met de klantenservice gaat goed. Mocht je vragen hebben dan kun je ze altijd bereiken.
AlgemeenIk heb een computer gekocht. Mijn oude was kapot gegaan en ben enorm blij met de kwaliteit en snelle leverings service. De pc ziet er goed uit en werkt goed. Volgende dag in huis en netjes geleverd en verzorgt.
VerzendingHet was snel verzonden en snel binnen. Geen beschadigingen en goed beschermt in de doos.
AlgemeenOm mijn pc een boost te geven, heb ik een videokaart bij Megekko gescoord, niet alleen goedkoop maar ook top kwaliteit!
VerzendingDe levertijd was vrij snel, binnen 4 dagen had ik mijn videokaart in huis en kon ik hem gaan installeren in mijn PC.
KlantenserviceIk had eerst wat problemen met het instellen van de videokaart maar de klantenservice heeft mij geholpen door even een mailtje te sturen. Binnen 4 uur had ik alweer een mail terug waarin ze vertelden hoe ik iets moest oplossen.
Algemeengeweldige winkel ik heb alles op tijd gekregen niks was kapot, goeie service.
ik ga er zeker weten nog later shoppen!
ging heel snel en ik kreeg elke keer een update als mijn bestelling veranderde heel fijn!
Klantenserviceik werd goed geholpen om mijn componenten uitkiezen daardoor werkt mijn pc nu perfect
AlgemeenVia Megekko had ik snel nieuwe RAM sticks gevonden die voldeden aan mijn eisen via de handige filters.
VerzendingProduct was de volgende dag optijd geleverd en goed verpakt!