Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Door de ruime keuze en goede informatie bij spullen van Megekko heb ik onlangs mijn vervanging van mijn zelfbouw-PC afgerond met een nieuw draadloos toetsenbord. Dit is, net zoals de eerder gekochte items, binnen 24 uur thuis bezorgd.

Met dank aan tig luchtbelzakjes kwam het toetsenbord "zwevend" uit de omhullende doos.

Producten op voorraad tegen een uitstekende prijs, s'avonds besteld volgende dag geleverd. M.a.w. gewoon top. Niets op aan te merken.

Oh ja, puntje ter verbetering: Bij de Unifi AP had ik een PoE injector nodig en het zou handig geweest zijn als er gelijk een advies bijgestaan had welke ik nodig had. Nu heb ik bij een andere webshop gekeken wat die adviseerde en deze vervolgens bij Megekko in het mandje er bij geplaatst.

Tja, levering via PostNL dus gekozen voor afhaalpunt omdat thuis bezorging wel eens een dagje overslaat. Helaas was afhaalpunt ook een beetje te moeilijk voor PostNL en was mijn bestelling over 2 verschillende afhaalpunten verdeeld. Het leek er volgens de trackign daarvoor nog even op dat 1 deel een dag later geleverd zou gaan worden maar uiteindelijk bleek dat gelukkig ook niet te kloppen. Dus verre van ideaal, maar had uiteindelijk wel alles de volgende dag in huis.

Snelle bezorging. Om 20.29 besteld, volgende dag om 13.53 alles binnen. Netjes verpakt, minimale verspilling - paste praktisch precies in de doos met een genoeg materiaal om het spul ook veilig te houden.

Hele snelle bezorging, aangenaam verrast dat ze om 21.30 nog met mijn bestelling bezig waren.

Het bestelling proces was erg makkelijk en snel. Daarnaast kwamen de producten zeer snel binnen, en is alles in goede conditie. Over het algemeen dus uitstekend. Ook zijn de prijzen zeer goed. Als je iets voor een pc moet kopen, zeker bij Megekko doen dus.

De bestelde producent waren precies op de dag die ik had aangegeven geleverd. Ze zouden zelf eerder kunnen zijn geleverd, als ik die dagen thuis zou zijn geweest. Zaterdag besteld en woensdag binnen. Zeer snelle levering dus.

Bestellingen via Megekko lopen altijd zeer vlot. Zelf het ontvangen van de promocode voor de game Wukong was al binnen voor dat de bestelde videokaart was binnengekomen.

Binnen 1 dag bezorgd. Snel en goed verpakt. Niets op aan te merken.

Klantenservice reageert snel maar kan weinig voor je betekenen. Het had net zo goed een chatbot kunnen zijn.

2de keer besteld bij Megekko, ssd was de volgende dag geleverd, na installatie in ps4 pro loopt die weer als een zonnetje

verzending ging met een brievenbuspakketje, goed verpakt en schadeloos ontvangen

ik werd bij elke stap tussen het plaatsen van de bestelling en de uiteindelijke levering netjes op de hoogte gehouden

Ik zocht een compact kastje voor een nieuwe desktop voor mijn schoonouders en kwam bij de relatief nieuwe Lian Li A3-mATX uit.
Megekko was afgelopen weekend de enige die deze kast kon leveren aan adviesprijs. Ik zou er wel een 5tal dagen moeten op wachten, maar dat was geen probleem.
Bestelling, betaling en communicatie verliep vlot.

Verzending naar BE was gratis, ondanks dat het maar een kastje van €70 is. Super!
Het pakket zou na 5 dagen geleverd worden, maar uiteindelijk was de levering al na 2 dagen.
De case werd gewoon verzonden in de kartonnen doos van Lian Li. Op zich is dat prima. Het is geen breekbaar materiaal, en zolang er niet teveel gegooid wordt met het pakket komt dat wel goed.

Laat in de avond besteld en kwam volgende dag al in de middag aan. Top! Sneller dan dat ik had verwacht

Items zijn geleverd in goede staat, geen defecten. Zoals verwacht!

Ze hebben de beste prijzen in Nederland ik heb bijna heel mijn pc bij hen besteld. Ook heb ik een andere pc (mid range) helemaal bij hen samen gesteld.

Ze hebben zo goed als altijd verzending binnen 1 of 2 dagen. Ook heb ik nog nooit proberen gehad met dat iets kapot is.

Ze zijn erg aardig en als je een probleem hebt dan helpen ze je gelijk. Ook hebben ze een grappig YouTube kanaal met veel leuke en informatieve video’s.

De microcenter van Nederland. Bijna letterlijk altijd de beste prijzen die beschikbaar zijn en hele aardige gasten bij de popup store.

Altijd de volgende dag in huis behalve in het weekend. Kan haast niet beter.

Hele aardige en geduldige medewerkers. Hebben verstand van pc-componenten, wat natuurlijk wel het minimum is maar nog steeds fijn om te zien.

In tegenstelling tot alle andere webshop meeste artikelen op voorraad. Een snelle levering. Webshop is makkelijk te navigeren en je kan snel zoeken wat je nodig hebt.

---

Nog geen contact nodig gehad met de webshop, ik wordt in ieder geval nog niet gek gemaild over alles 👍

Product was goed verpakt, snel binnen. Geen beschadiging aan doos of product.

Online bestelling geplaatst voor computer upgrades,
Volgende dag een wijziging willen aanbrengen, Mail gestuurd binnen 10 Min antwoord, en kon zo artikel ruilen in de bestelling en het verschil betalen voor de grotere betere SSD.
Fijne meebewegen en communicatie:). Ik bestel er zeker weer als ik een upgrade wilt voor mijn Computer

kon zelf de aflever dag kiezen, het was een goede snelle levering in goede veilige verpakking

binnen 10 min reactie op email vragen voor een aanpassing in artikelen in de bestelde order. Heel snel en fijn geregeld. Super super tervreden.

Eindelijk besloten een nieuwe videokaart te gaan aanschaffen en vond deze bij Megekko zeer goede prijsverhouding.
dus besteld en meteen respons van bestelling erg vlot.
volgende dag op afgeproken tijd in huis door post nl
geinstalleert en spelen een genot... bedankt voor de snelle en correct handelen
ik heb al eerder artikelen gekocht bij megekko en altijd tevreden
hou vast dit moment, het zal je helpen met de voortgang...
groeten een tevreden klant.

op tijd, vriendelijk, het juiste artikel en belangrijk onbeschadigd
een goede procedure en verhouding.

helder, makkelijk, overzichtelijk, vriendelijk en de juiste houding
een belangrijk oogmerk voor het bedrijf

Review vanwege tevreden, laat die beloningen a.j.b. zitten ;)

Fijn dat de Digitus 10" set die ik bestelde compleet geleverd kon worden. Altijd fijn dat iets wat bij elkaar gekozen kan worden bij dezelfde webshop gehaald kan worden. En dan ook nog tegen een prima prijs.

Super snelle levering en prima communicatie. Kan niets anders zeggen :)

Onlangs heb ik iPods gekocht via deze site en ik ben enorm tevreden over mijn ervaring. Hier is waarom:

Gebruiksvriendelijke Website:
Het bestellen was een fluitje van een cent! De website is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor ik snel de iPods vond die ik zocht. Het is makkelijk om door het aanbod te navigeren en de prijzen zijn duidelijk en transparant weergegeven.

Top Prijzen:
De prijs was echt uitstekend. Na wat vergelijken, kon ik nergens een betere deal vinden. Het voelt goed om een geweldige aanbieding te hebben gescoord!

Betaalopties:
De mogelijkheid om in termijnen te betalen (3x in dit geval) was echt een pluspunt. Dit soort flexibele betalingsopties komen goed van pas en maken het gemakkelijker om aankopen te doen zonder meteen alles in één keer te hoeven betalen.

Snelle Levering:
Ik was verrast door de snelle levering. De volgende dag had ik mijn iPods al in huis, wat mijn verwachtingen overtrof!

Uitstekende Verpakking:
De iPods werden super goed verpakt geleverd, wat ervoor zorgde dat alles in perfecte staat aankwam. De zorgvuldige verpakking was een mooie extra!

Algemene Ervaring:
Mijn ervaring was van begin tot eind top. De site is makkelijk te gebruiken, de prijzen zijn scherp, de betaalmogelijkheden zijn flexibel en de levering was razendsnel en goed verzorgd. Ik kan deze winkel van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar iPods of andere producten!

De snelheid van de levering was indrukwekkend. Ik had mijn iPods al de volgende dag in huis. Dit was veel sneller dan ik had verwacht, en het gaf me een gevoel van tevredenheid en vertrouwen in de efficiëntie van de service. Het feit dat ze zo snel werden geleverd, liet zien dat het bedrijf zijn beloften waarmaakt wat betreft snelle verzending.

Uitstekende Klantenservice

Een ander aspect van mijn ervaring dat ik wil benadrukken is de uitstekende klantenservice:

Snelle Reactie:
Ik had via e-mail een vraag gesteld over mijn bestelling en was aangenaam verrast door de snelle reactie. Binnen 10 minuten had ik al een antwoord ontvangen. Dit snelle reactievermogen is ongekend en toont aan dat het bedrijf veel waarde hecht aan klanttevredenheid.

Zeer goede webshop, ik had een case besteld in de late middag, werd de volgende ochtend al geleverd! Helemaal geen klachten, alles ging zeer soepel. Klantenservice is ook helemaal top.

Snel verzonden, product was prima verpakt. Geen schade aan het product.

Echt een fantastische bedrijf!! Afgelopen weekend meeste onderdelen bij megekko gehaald. En was de volgende dag al in huis (en dit op zaterdag) SUPER SERVICE. Ik ga lekker genieten van mijn nieuwe gebouwde pc.

Thanks megekko, voor mij de nummer 1 bedrijf voor computer onderdelen voor een schappelijke prijs.

Heel tevreden over alles wat is binnengekomen, zag er verzorgd en goed ingepakt uit.

Prima en duidelijke mailtjes van mijn bestellingen, nog geen contact hoeven zoeken met de klantenservice. (Top!)

Was toe aan een nieuwe behuizing voor de pc. Ondanks dat het lang geleden is dat ik mij heb bezig gehouden met pc's bouwen of mobo naar andere kast over te zetten, toch een kast gekocht. Het overzetten ging prima met de handleiding van het mobo. Fijne kast! Werkt perfect en ben er blij mee!

De verzending ging prima naar postnl punt, mooi op tijd.

De producten zijn altijd scherp geprijsd.
En altijd veel spullen op voorraad.
En zoals het tegenwoordig hoort, gewoon netjes via ideal betalen.

Ik ben al jaren een tevreden klant, maar heb in het verleden al een keer meegemaakt dat de pakket bezorger van DHL, een dure laptop zo op de stoep had neergezet, terwijl er niemand thuis was.
Daarom zou ik heel graag de optie hebben om zelf een pakketdienst te kiezen.
Ook al kost dat een euro extra.
Verder altijd goede service.

Altijd netjes te woord gestaan. En zeker geen klachten over.

Goeie website, makkelijk gevonden. Snel verstuurd en de volgende dag in huis. Tegen een scherpe prijs goeie service. Ik kom hier terug.

Snelle levering, goede communicatie. Via DHL, was mogelijk om aan te geven dat het bij de buren bezorgd moest worden en dat ging prima

Scorekaart voor Megekko