Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenDe "Megekko Zelfbouw Systeem Ryzen 7 7800X3D + RX 7800XT" Zelfbouw PC systemen box gekocht. Alle producten zaten netjes in de box. Alles werkt perfect en dit was de juiste en beste keuze.
VerzendingVerzending was prima. Alles zat netjes in de doos en beveiligd zodat er geen schade aan kon komen. Donderdag de bestellen gedaan en de dag erna rond 12 uur in de middag alles bezorgd zoals aangegeven.
Algemeende onderdelen bestellen voor de computer ging super makkelijk en daarna was er een snelle bevestiging en snelle levering.
simpel gezegd gewoon top
direct na tot ik het product had bestelt kreeg ik een bevestiging en de dag erna stond de bezorger op mijn stoep
AlgemeenOp zaterdag spullen besteld en zondag al het mailtje in de bus dat de artikelen al verzonden zijn!
Maandag met PTT post alles netjes bij het bedrijf van mijn baas bezorgt.
Dit was de eerste keer dat ik bij Megekko iets bestelde en ze hebben een goede indruk achtergelaten.
Hans
Snel, zie bovenstaande commentaar. (dit hok is niet fijn, waarom 10 minimum)
AlgemeenOnlangs de MSI B650 aangeschaft bij Meggko, en ik ben tot nu toe ontzettend tevreden over mijn keuze. Hoewel ik het moederbord nog niet in gebruik heb genomen, maak ik me op basis van de specificaties en eerste indrukken geen zorgen over de kwaliteit en prestaties.
AlgemeenIk bestelde mijn onderdelen s'avonds laat en ontving ze de volgende dag zonder problemen. Ik heb nog geen klantenservice nodig gehad dus daar kan ik niet over meespreken.
VerzendingIk ontving mijn bestelling de dag na bestelling zoals hun website aangeeft,
AlgemeenZoals altijd op Megekko, duidelijk omschrijving, prima prijzen, goede communicatie en met de kennis dat, mocht er ooit iets mis zijn, je prima service krijgt. Wat wil een mens nog meer?
Twee artikelen besteld, wordt in twee dozen geleverd. De muis apart verpakt inclusief pakbon, de monitorarm in zijn eigen doos. Wat mij betreft prima, hoeft voor mij niet nog een 3e doos omheen. Moest eigenlijk tekenen voor de levering, maar PostNL meneer heeft zelf zijn handtekening gezet en de doosjes voor de deur achter gelaten. Kan gelukkig nog in dit dorp :-)
Een artikel was niet direct op voorraad, werd keurig op de hoogte gehouden van het proces en de verwachte leverdatum (die ook correct op de website stond overigens). Verzonden met PostNL, toch wel mijn favoriet op het gebied van bezorgers.
AlgemeenMegekko propose des prix incroyablement bas sur des composants neuf. 12 commandes pour les quelles je suis globalement satisfait. Attention a PostNL qui déconne trop avec l'expédition.
VerzendingLe problème avec Megekko est qu'il utilise PostNL comme livreur et ils ne sont pas sérieux. J'ai déjà eu de gros retard ou même des produits perdu par PostNL
KlantenserviceBien mais pourrais faire mieux. Suite a des problèmes de livraison, ils m'ont demandé d'attendre un jours supplémentaires sans essayer de résoudre le problème immédiatement avec leur société de livraison.
AlgemeenZoals gewoonlijk altijd scherpe prijzen + snelle levering bij Megekko.
Professionele winkel waar je kan op vertrouwen.
Verzending via PostNL.
Onverwacht (ook bij late bestelling) op tijd geleverd altijd.
AlgemeenGoede website, snel en responsief wel heel fel aan de ogen maar ze leveren snel en hebben veel producten
AlgemeenOp zoek zijnde naar een budget-vriendelijke Sound kaart die gewoon thuiswerk en licht gaming aankan vond ik snel een geschikt item op de site terug.
Afhandeling verliep vlotjes. Elke stap in het verwerken van de order werd duidelijk gecommuniceerd. Na ontvangst en installeren werkt de kaart voortreffelijk en kan zelfs meer aan 'in gaming" mode. Zeer tevreden dus.
De kaart is : Asus Sonar SE PCIe 5.1
Enige minpunt was dat ik de drivers hiervoor op Asus site moest gaan opzoeken en downloaden (geen instructies hiervoor in het pakketje aanwezig). Maar was geen groot issue.
---
Heb tot nu toe nog geen contact moeten leggen met de klanten/klachtenservice daar alles vlot verlopen is in al mijn aankopen bij hen.
Werd mooi op de hoogte gehouden waar ongeveer het pakketje zich bevond en de verwachtte leveringstijd (tijdvak van 2 uur). Pakket werd mooi in die tijdsperiode aangeboden.
AlgemeenEerste keer dat ik bestelling plaatste bij megekko.nl( op aanraden van zoon) en deze was Top, goede uitleg , snelle afhandeling , prima service, een echte aanrader, ben heel blij met megekko.nl
VerzendingLevering was Top, snel op afgesproken dag en uur, gewoon super
KlantenserviceDirecte communicatie , goede service, en snelle levering , echt een aanrader.
Algemeenheb 2 ssd's en een hdd voor een goede prijs gekocht en doet wat het moet doen. is is goed verpakt opgestuurd. echter heeft DHL het pakketje voor de deur neergezet maar hier kan megekko niks aan doen. ik bestel de volgende keer weer hier
Verzendingde producten zijn goed ingepakt. echter heeft DHL het pakketje voor de deur neergezet. echter kan megekko hier niks aan doen omdat ik wel vaker met DHL dit gezeur heb.
AlgemeenZeer professionele website. Grote keuze aan computerspullen. Goede prijzen, snelle en gratis bezorging en vriendelijke mensen.
VerzendingSnelle verwerking van bestelde producten. Zorgvuldig verpakt voor levering. Factuur voor de gekochte producten.
KlantenserviceSnelle en gratis verzending met DHL. Alles in een pakket werd professioneel geregeld. Ik heb geen producten hoeven retourneren. Kwaliteitswerk!
AlgemeenBestelproces verloopt altijd vlekkeloos. Ook producten die niet op voorraad zijn, maar wel voorradig bij de leverancier wordt op een redelijke termijn geleverd. Bij andere shops is dit meestal niet zo.
VerzendingIndien op voorraad, moet ik nooit lang wachten op mijn producten. Ook nog nooit een beschadigd pakket ontvangen en ik heb al heel veel besteld bij Megekko.
KlantenserviceJe krijgt altijd een persoonlijk antwoord op je vraag zonder dat je afgewimpeld wordt, dus niets op aan te merken.
AlgemeenWerd netjes geupdate over mijn bestelling dat die vertraagt was door een onderdeel, heb een mail gestuurd met de vraag of het mogelijk was om een na levering te doen van het vertraagde onderdeel. Kreeg binnen 30 min een reactie van de klanten service dat het mogelijk was en kreeg ook direct mail dat het aangepast was.
Verzendingnetjes en goed in gepakt en snel op de post gegaan.
Klantenservicewerd netjes terug gemaild binnen 30 minuten nadat ze mijn vraag hadden ontvangen, waren enorm vriendelijk en hebben mijn vragen netjes toegelicht en beantwoord.
Algemeenheel prachtig, goede kwalitei duidelijke website mooie build veel features. Ik had nood aan een grotere monitor en dit is een van de beste opties
Verzendingmijn postbode is een hele lieve man en ik ben altijd blij als ik hem zie aankopen met een cadeautje voor mij.
AlgemeenAl meerdere keren bij Megekko besteld, voor verschillende items. Van pc kasten, video kaarten, monitor(beugels) tot kabels. Altijd snel geleverd (vaak de volgende dag)
VerzendingVerzending is altijd snel met postNL. Meestal is het de volgende dag al binnen!
AlgemeenDuidelijke website
Niet teveel extra spullen mee willen verkopen zoals sommige andere webwinkels graag doen.
Past iets door de brievenbus dan zit het in een brievenbus doos en niet in een veel te grote doos.
De korting bon voor hallo fresh is leuk maar hoeft niet voor mij.
AlgemeenVoor de derde keer op een paar weken bestelling geplaatst. Levering was voor een keer niet de dag nadien, maar zaten een paar dagen tussen.
Wel prima communicatie rond gekregen, was meteen bij het bestellen duidelijk wanneer het geleverd zou worden. En die datum werd ook prima nagekomen. Liever duidelijke communicatie dan loze beloftes zoals bij vele andere webshops!
Er staan nog dingen op mijn verlanglijstje, dus ik kom zeker nog terug
Niet de dag erna zoals ik al gewend was, maar wel op dinsdag (bestelling op vrijdag). Heldere communicatie, dus geen probleem. Maar geen 5 sterren -> op de website wordt altijd aflevering volgende dag beloofd...
AlgemeenSuper snel geleverd en voor een zeer redelijke prijs hier een Kingston 1TB NV2 SSD gehaald. Uiteindelijk zo content dat ik daarna nogmaals de bestelling herhaald heb.
VerzendingBinnen 24 uur op mijn locatie door DHL bezorgd. Extreem goed verpakt en voorzien van maaltijd vouchers e.d. als extra. Mooi geregeld!
KlantenserviceDe gratis verzending had ik dacht ik overgehouden ooit aan een bestelling die niet perfect was verlopen? Inmiddels is die nu toegepast, althans ik hoefde niet voor het verzenden te betalen dit keer. Terwijl ik voorheen wel van Megekko verzendkosten gewend ben. Hoe dan ook, ik herinnerde deze service ervaring hierdoor en ben blij da er niet nog eens 5 euro bij op kwam zo.