Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAl jarenlang bestel ik hardware via Megekko. Altijd goed verpakt en tot nu toe altijd op tijd binnen. Niets op aan te merken!
VerzendingTot laat in de avond kun je nog bestellen en het de volgende dag ontvangen. Ideaal!
KlantenserviceReageren doorgaans vlot op e-mail. Helaas ontvang ik geen code voor de gratis Star Wars Outlaws game. Ondanks dat op de website van Intel staat dat de actieperiode op 18 augustus afloopt.
AlgemeenWebshop werkt makkelijk en over het algemeen zijn het scherpe prijzen. Producten zijn goed te vinden en ze hebben een breed assortiment.
VerzendingVerzending was met DHL die hebben het product nooit geleverd. Claimen wel dat het geleverd is maar zover niks ontvangen. (Dit is een week na de beloofde bezorg datum).
KlantenserviceAntwoorde redelijk snel maar hebben zich bij DHL aangesloten. In principe claimen ze dat ik lieg en het product heb ontvangen wat niet zo is. Nog steeds mee bezig om tenminste mijn geld terug te krijgen. Dit is de eerste keer dat ik meemaak dat een webshop zich zo tegen een klant keert. Spijt dat ik niet bij de webshops ben gebleven die ik altijd gebruikte. Die paar 10tjes korting was deze kopzorg niet waard.
AlgemeenHoewel de website niet erg gebruiksvriendelijk is, was het uiteindelijk wel eenvoudig om een bestelling te plaatsen
VerzendingHet pakket werd keurig op tijd bezorgd, dus er viel verder weinig op aan te merken."
AlgemeenVaak de goedkopere web winkel met goede prijs en veel op voorraad. Altijd tevereden over deze web winkel hebben veel leuke acties.
VerzendingVerzending is van megekko altijd vlot. Volgende dag in huis.
KlantenserviceEen keer in het verleden verkeerd product binnen gehad kan gebeuren, is netjes afgehandeld en de juiste binnen gekregen.
AlgemeenEr is een groot assortiment tegen redelijk scherpe prijzen. Ik heb de onderdelen voor een complete pc besteld, er werd direct gecommuniceerd dat er twee onderdelen pas over een aantal dagen op voorraad waren. Toen deze onderdelen toch eerder binnen waren, werd dit ook gecommuniceerd en ook gelijk verzonden. Het pakket was er dus eerder dan verwacht. Kortom goede communicatie.
Omdat alles goed werkt, heb ik (nog) geen oordeel kunnen vormen over de klantenservice, vandaar (slechts) 4 sterren.
Verzending netjes, alles was goed ingepakt en via postNL geleverd.
AlgemeenBen al een aantal jaren klant bij Megekko voor al mijn computeronderdelen. Ze zijn mijn nummer 1 platform waar ik altijd terechtkom voor technische producten en goede prijzen. Helaas ben ik bij mijn laatste aankoop echter teleurgesteld door hoe een probleem met dubbele afschrijvingen is behandeld.
VerzendingIk heb nooit eerder problemen gehad met de verzending die is altijd snel en correct verlopen.
Ik ben zeer teleurgesteld dat Megekko mij als klant aan het werk zet om Klarna te bellen over een technisch probleem tussen hun systemen. Door een fout werd ik geconfronteerd met dubbele afschrijvingen, maar in plaats van dat Megekko dit zelf oplost, werd ik doorverwezen naar Klarna. Na uren contact met meerdere medewerkers is het probleem nog steeds niet opgelost. Dit is erg frustrerend en onacceptabel, vooral omdat de fout duidelijk tussen Megekko en Klarna ligt. Normaal gesproken ben ik zeer tevreden met de service.
AlgemeenIk heb een nieuwe case en wat onderdelen gehaald, Deze waren op andere websites veel duurder en moest er langer voor wachten. Ook waren er uitstekende deals op de website zelf waardoor ik veel heb kunnen besparen
Verzendingvoor 22:30 besteld is morgen in huis wat ook het geval was dus beter kon dit niet.
Klantenserviceheb geen problemen gehad met megekko terwijl ik dit wel had bij andere winkels
AlgemeenGekozen voor Megekko vanwege de bezorgingsopties. Niet de goedkoopste keuze voor dit product, maar wel met iets eerder in huis.
VerzendingSnel geleverd, ingepakt met een goed passende doos. Geen verspilling door vooral lucht te verzenden.
AlgemeenAlle onderdelen voor mijn nieuwe build in 1x besteld. Donderdagavond laat geplaatst, zaterdag kon ik het afhalen bij het afhaalpunt. Voor sommige onderdelen een paar euro meer betaald dan bij de goedkoopste, maar nooit erg veel, en alles bij 1 partij bestellen vond ik wel zo overzichtelijk.
VerzendingAlles compleet en goed verpakt. Deze review typ ik op mijn nieuwe systeem, dat draait als een zonnetje!
AlgemeenMakkelijk om te betalen snel Of gehandeld en heb snel mijn bestelling binnen gekregen echt een 5 uit de 5 steren waart ga hier altijd bestellen vanaf nu
VerzendingWerd goed gezegt wanner en hoelaat ik hem binnen kon verwachten
KlantenserviceWas snel en efficiënt had maar 1 keer hoeven te mailen en goed vriendelijk
AlgemeenSnel geleverd. Niks meer, niks minder! Megekko is altijd wel goed. Ik bestel hier vaker mijn PC hardware.
---
Niet van toepassing. Nog geen ervaring met de klantenservice gehad.
Snel, verder geen opmerkingen hierover. Dit is grotendeels natuurlijk ook DHL.
AlgemeenWederom gekozen voor Megekko. Mijn gehele wenslijst was bij hun beschikbaar voor een scherpe prijs. Ook deze keer weer scherpe prijzen, levering volgende dag in huis ook weer nagekomen.
Aftersales nog nooit nodig gehad, hopelijk blijft dit ook zo :-)
De levering was op tijd, compleet en zeer goed verpakt.
Algemeennieuwe computer onderdelen besteld.
Vanuit eerdere ervaringen weer hier besteld.
miste alleen juiste omschrijving voor meedoen voor steam voucher.
alles netjes verpakt
de verschillende componenten waren goed verpakt en snel verzonden. milieu bewust verpakt
AlgemeenIk heb de laatste 2 maanden veel rondgekeken op de site van Megekko omdat ik van plan ben een gaming pc te gaan bouwen. Steeds weer viel de duidelijke product omschrijving op. Toen ik een laptop koeler nodig had kwam ik dus al snel weer bij Megekko terecht. Duidelijke website, eenvoudig bestelproces en voldoende betaalmogelijkheden.
VerzendingMet zorg verpakt en snelle levering door DHL. Updates via e-mail.
AlgemeenMegekko is altijd mijn go-to voor al mijn computeronderdelen. Ik weet altijd dat het goed zit als ik hier iets bestel
VerzendingAltijd super snel bezorgd, veilig verpakt en leuke stickers. Niks aan op te merken
KlantenserviceDe klantenservice reageert super snel wanneer ik iets moet annuleren of retourneren. Ook als er iets mis is met mijn order is er altijd hulp
AlgemeenIk heb hier een monitor, en computer onderdelen besteld.
Het was al de volgende dag in de middag aangekomen.
Goede website en zeker aan te raden!
Erg snel, dus helemaal tevreden! Het was erg duidelijk aangegeven qua levertijd, en je kon gemakkelijk via de site van de verzender (postnl of dhl) je pakket volgen.
AlgemeenBeste prijs en binnen 24 uur na bestelling ontvangen. Duidelijk communicatie bij het bestelproces. Aanrader.
VerzendingSnelle verzending en de volgende dag geleverd. Genoeg en duidelijke communicatie tijdens het leverproces.
AlgemeenIk ga bijna niet meer bij andere leveranciers kijken, want kom toch bij Megekko uit. Breed assortiment en eigenlijk altijd wel een goede prijs. Enige puntje was dat ik dit keer had gevraagd om een latere levering, maar dat ze gewoon de dag erna hadden geleverd... dus toen moest ik iemand regelen om het in ontvangst te nemen. Maar verder, gewoon toppppppp.
Verzendingzoals gezegd, ik had een latere datum aangegeven maar dat was dus niet geregeld en moest ik iets regelen.
AlgemeenWeb site had goede informatie en het bestelproces liep heel vlot. Ik had dus wel eerst verschillende reviews (incl. op tweakers° van het product gelezen
VerzendingDe bestelling werd thuis geleverd gedurende het tijdsslot. De enige afwijking was dat ik niet diende te tekenen.
AlgemeenBestelling word makkelijk geplaatst, alles wordt snel geregeld in je order komt in hele goede staat aan.
Bedankt Megekko!
Bestelling was snel onderweg en ook heel snel binnen, ga zo door!