Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

De pc onderdelen zijn zeer snel geleverd en alles was netjes verpakt. Goede informatie op de website en alles overzichtelijk gegroepeerd. Ook de academy is erg handig.

De pc-onderdelen zijn zeer snel verzonden en alle artikelen waren netjes verpakt. Daarnaast duidelijke verzendinformatie via de e-mail.

Fijne webshop om al je computer gerelateerde spullen te kopen. De afhandeling en verzending was snel en Megekko heeft vaak ook leuke acties. Tot voor kort hier mijn gaming laptop gekocht en het komt niks te kort. Dikke duim voor Megekko!

De verzending viel me alles mee, mijn laptop werd zelfs een dag eerder geleverd dan verwacht.

In het verleden altijd goede ervaringen gehad met de klantenservice van Megekko!

Megekko heeft een groot assortiment, heeft over het algemeen redelijke prijzen en heeft veel op voorraad.

Voor mijn nieuwe PC heb ik veel onderdelen bij Megekko besteld.

Megekko werkt met verschillende bezorgdiensten. Delen van mijn bestelling zijn per DHL verzonden en een ander deel is via PostNL verzonden. Over het algemeen ben ik meer te spreken over PostNL aangezien PostNL ook daadwerkelijk een handtekening voor ontvangst wil. Ondanks dat DHL dat ook hoort te doen, levert DHL gewoon een pakket af in de tuin of bij de buren.

Helaas heeft Megekko wel twee producten geleverd die niet werkend waren bij aankomst. Een dode voeding en een setje RGB-fans waarvan de RGB het niet deed. Ook meerdere dozen ontvangen die niet gesealed waren en waarbij ik het vermoeden heb dat de verpakking al eerder door iemand anders is open gemaakt. Eigenlijk best wel slordig.

Communicatie verloopt niet vlekkenloos. Ik stuur een voeding retour omdat die niet werkt, krijg je een mail terug dat de fabrikant de garantie gaat oplossen en het tot twee weken in beslag kan gaan nemen. Hoezo dan? Iets wat ik nieuw koop, moet toch gewoon werken en daarvoor ga ik toch geen twee weken op de fabrikant wachten! Vervolgens bestel ik dan maar een nieuwe voeding omdat ik geen twee weken wil gaan wachten om een systeem af te gaan bouwen. Een uur later volgt er weer een mail van Megekko dat ze mijn retour gestuurde dode voeding toch maar gaan vervangen door een nieuwe en het pakket inmiddels aan bezorgdienst is geleverd. Uiteindelijk zat ik dus met twee nieuwe werkende voedingen. PostNL en DHL hebben het er maar druk mee zo met al die pakketten heen en weer sturen.

Ik bestel al een aantal jaar op megekko, opzich altijd een prima website geweest. Laatste jaar wel iets duidelijker geworden en ze hebben een breed assortiment en vaak prijs competitief. Bij verzenden houden ze je goed op de hoogte en sinds kort ook gratis verzending boven 50€. In het verleden ook wel eens producten retour/reparatie gestuurd, dat was ook altijd netjes afgehandeld.

Ze sturen het via PostNL waardoor je door zowel megekko als PostNL updates krijgt over wanneer je pakket ongeveer komt, in tegenstelling tot een Amazon waar je op de dag zelf maar moet gokken hoe laat het komt.
Daarnaast sinds kort ook gratis verzenden boven 50€, waardoor ik wel meer geneigd ben bij hen te bestellen.

Beleefd contact en ze handelen retour/reparatie netjes afgehandeld. Nooit problemen met orders gehad.

Ik heb onlangs de Gigabyte Radeon RX 7800 XT Gaming OC 16G besteld bij Megekko en mijn ervaring met het bestelproces was uitstekend. De website is gebruiksvriendelijk en het was eenvoudig om het juiste product te vinden. De bestelling werd snel verwerkt en de levering was netjes op tijd. De GPU was goed verpakt en in perfecte staat bij aankomst.

Het installatieproces op mijn systeem verliep zonder problemen, en ik ben zeer tevreden met de prestaties van de kaart. Ik waardeer ook de duidelijke communicatie en updates die ik van Megekko ontving over mijn bestelling.

Al met al een uitstekende winkelervaring en ik zal zeker weer bij Megekko bestellen!

De levering was snel en het product arriveerde in perfecte staat.

De klantenservice reageerde snel en vriendelijk. Ik ontving de leveringsinformatie en factuur keurig op tijd.

Altijd fatsoenlijke prijzen en snel verstuurd.
Mails over klachten of garantie worden extreem snel en goed afgehandeld.

Top producten voor een top prijs

Bijna Altijd snel verzonden zo niet wordt je goed op de hoogte gehouden

Mails worden snel op gereageerd en afgehandeld

Al zou ik zelf het liefst een belservice zien

Ik bestel al jaren bij Megekko, nog nooit problemen mee gehad. Ze hebben altijd alles perfect opgelost als er toch iets aan de hand was dus dat zal ook zo blijven, eerst bij Megekko kijken.

Alles altijd op tijd en goed verpakt dus dat zit wel goed.

Ze helpen altijd goed en reageren snel dus ook hier alles ok.

Op voorraad betekent op voorraad bij de leverancier, zoek naar de tekst eigen voorraad als je wel dingen snel nodig hebt!

Ventilator die binnen 2 dagen leverbaar was heeft er 1.5 week over gedaan voor ze hem verzonden. Heb dit nu al vaker gehad dat hun leveranciers niet op tijd leveren maar geef dit dan duidelijker aan op de website.

Bijna al mijn PC-onderdelen hier gekocht. Alles op tijd, geen schade, perfect geleverd.

Per ongeluk mijn cpu na 7 maanden op m'n mobo laten vallen tijdens een reseat ivm extreem lage benchmarks en trage Windowservaring (CPU-related), paar pinnetjes dus leuk alle kanten op. Opgestuurd naar Megekko onder de claim "doet het niet meer :O ".
Megekko heeft de mobo opgestuurd naar Asus ter reparatie met constatering socketschade, maar neemt de kosten op hun ter coulance ("zo gebeurd, waarschijnlijk onbedoeld").

Geweldige service, alleen doorvoor had ik het eigenlijk nog willen betalen!

Product bestellen is prima. Vaak de goedkoopste maar daar zit dus een duidelijke reden achter.

Levering was top. Snel en prima geleverd. Het probleem zit ook zeker niet hier. Jammer dat het met dhl gaat maar goed, dat probleem zit bij DHL. Maar kapot profuct leveren en dan mij de schuld geven kan echt niet.

Moederbord bestelt van 160 euro dat onderdeel was van een bestelling van meer dan 500. Kapot geleverd en direct ongebruikt teruggestuurd. Krijg ik bericht terug dat het binnen garantie gerepareerd wordt door de leverancier. In andere woorden zit ik nu dus een maand zonder moederbord en heb ik dalijk dus in plaats van een nieuwe een gerepareerd kapot product. Gemailt en krijg vervolgens een mail terug dat het mijn schuld is en dat ze dus niks anders kunnen doen. Al dit over een moederbord van minder dan 200 euro terwijl ik misschien al wel meer dan 10k bij hun aan spullen heb gekocht. Erg jammer. Ook nergens telefonisch te bereiken.... Producten zijn vaak prima en de prijs is goed maar de reden is dus duidelijk het gebrek aan goede service. Ook heb ik wel eens gelezen dat ze hier geretourneerd producten als nieuw verkopen (zie ook het ontbreken van tweede kans producten op de website) dit is nu wel bevestigd want ik zie geen andere manier waarop dit gebeurt kan zijn. Ook stond er duidelijk in de mail van klantenservice dat die in het "systeem" gezien heeft dat ik een nieuw, ongeopend product geleverd heb gehad..... dit zou toch altijd het geval moeten zijn? Waarom moet je dit controleren? Dit lijkt dus wel dat te bevestigen. Kortom bestel ergens anders.

snelste bezorging in mijn leven. Maar de laptop die echt lage kwaliteit was niet mooi, dus terug gestuurd. Dat is niet het fout van Megekko. Terugsturunde traject was ook geweldig en snel. ik ga volgende week nieuw laptop vanuit megekko kopen.

binnen 12 uur heb ik mijn laptopbestelling ontvangen. Dat was echt snel. enige probleem was dat bezorger de laptop voor mijn deur is had brengen, en informeerde me niet. ik vond mijn laptop in de algemene ruimte van flat huis. DHL en UPS is niet goede werkpartner.

ik had geen per direct contact met klantservice maar terugsturende traject verwerkte heel snel, dus ik ben er tevreden.

Super goede ervaring, super snel geleverd en veilig ingepakt, het zat in een doos met foam en daar omheen nog bubbel plastic en een kartonnen doos.
Product werkt ook super en goede instructies.

De levering kwam super snel en netjes en veilig ingepakt.

Megekko heeft vaak onderdelen op voorraad en of kunnen het iig dezelfde dag nog op de post doen. Deze keer ook weer, de volgende dag al binnen. Erg prettig.

Volgens de site binnen 24uur en dat was ook zo.

Zoals altijd perfecte service van Megekko. Ze hebben meestal zeer competitieve prijzen, snelle leveringstijden en indicaties indien het langer zou duren en hun andere manier van denken en zichzelf zijn doet hun uitstralen boven al de concullega’s.

Megekko is the webshop to be voor alles wat met computer Elektro te maken heeft.

Magnificent !

Producten zijn steeds goed verpakt, zelfs voor de veel kleinere producten zal er altijd een doosje rond zijn van Megekko zelf.

- Goede bescherming
- snelle verwerking en verzending
- goede indicatief van verwachte levertijd

Steeds reageren ze snel via mail en lossen ze problemen op. Ik heb eens een duur pakket niet ontvangen, en ondanks de lange wachttijd op het onderzoek van de post, hebben ze me uiteindelijk terugbetaald zonder moeilijk te doen. Ze zijn steeds vriendelijk en doen wat ze kunnen bij problemen. Ideaal!

Product op zondag gezocht op tweakers en met een paar klikken besteld.
De volgende dag werd het pakje al in de bus gemikt. Netjes verpakt.

Volgende dag lag het doosje noctua na-sav4 netjes verpakt in de brievenbus.

Een fijne webshop waar ik al jaren bestel.
Altijd snel geleverd en duidelijke communicatie.
Na een uitgebreide zoektocht naar een game pc voor mijn zoon gekozen om de "The Box" van Megekko aan te schaffen aangezien die net wat betere specs in mijn ogen had dan de BBG 1080 game PC van dit moment.
Je ziet aan alles dat er goed over nagedacht is en dat er aandacht aan besteed wordt.
Wel had ik bij een zelfbouw pc eigenlijk verwacht dat een elektrostatisch polsbandje standaard meegeleverd zou worden.

jammer dat een van mijn laatste bestellingen direct verzonden werd en niet op de gewenste dag afgeleverd, als je de optie bied op de site is het handig als die ook werkt.

Vrijwel altijd tevreden over Megekko, ja je betaalt waarschijnlijk net iets meer bij Megekko maar je krijgt ook je pakket de volgende dag in huis.

Pluspunten:
- Voor 22.30u besteld morgen in huis
- Meerdere mogelijkheden voor de betaling (bijvoorbeeld in termen zonder extra kosten)

Minpunten:
- Retourkosten voor rekening klant
- Geen makkelijk te bereiken klantenservice (geen telefoon of chat)

De levering is altijd netjes op tijd en wordt goed verpakt.

Slecht vind ik overdreven, ik bedoel meer onvoldoende omdat er geen mogelijkheid is om met ze in contact te komen behalve via de e-mail. Persoonlijk vind ik het jammer als ik iets wil bestellen, een extra vraag heb over het artikel, ik dan een e-mail moet sturen. Wat mij betreft een gemiste kans.

Ik heb al ongeveer 5-6x hier besteld, nooit problemen gehad, altijd netjes geleverd. Website is overzichtelijk en geeft boordevol informatie over de producten.

Prima verpakt en geleverd binnen 1 dag. Wat wil je nog meer?

Gelukkig niet nodig gehad, zegt al genoeg over de service.

Totaal geen problemen, easy-peasy zogezegd.
Heb al meerdere keren een bestelling gedaan en nog geen gekke dingen meegemaakt. Ze zijn niet de goedkoopste maar gewoon goed. Ook heb ik alles wat ik nodig had er kunnen vinden. Dat vind ik wel zo prettig dat je niet allerlei andere zaken afmoet lopen.

Ik ben een pixel freak en speel veel flight en race sims. Dan wil ik ook goede graphics en nog wat fpsen ook. Mijn Radion RX6950XT was helemaal niet slecht maar de spellen welke ik speel zijn allemaal met ondersteuning van NVIDIA en dan kom je daar uiteindelijk toch op uit. Toendertijd kon ik het niet lijen maar met een meevallertje met de belastingen kon het opeens. En ik moet zeggen dat ik er byzonder blij mee ben.
Ik heb ook meteen mijn PCkast vernieuwd vandaar die Chieftec.

Behoeft geen verdere toelichting.
Goed overzichtelijk bestellen en duidelijke taal.
Ik bestel niet voor niets al jaren bij Megekko.

Totaal niets op aan te merken.
Goed verpakt en ongeschonden

Indien nodig wordt men correct geholpen.
Gelukkig nog maar weinig nodig gehad.

Scorekaart voor Megekko