Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Goed overzicht op Megekko homepage, wast de goedkoopste aanbieder en makkeklijk te volgen via track and trace. De volgende dag netjes afgeleverd. Dus en goedkoop en snel!

Gisteren besteld en vandaag al thuis, was netjes verpakt en op een manier dat er niets bkon beschadigen.

Complete Intel NUC set besteld met veel losse onderdelen als SSD en SODIMM. Begin van de avond besteld, de volgende dag alles prima en op tijd geleverd.

Duidelijk informatie op de website, en de levering was kijkend naar dat het net voor het paasweekend was geweldig. Geleverd op de zaterdag voor pasen!

Kijkend naar dat het net voor het paasweekend was geweldig. Geleverd op de zaterdag voor pasen!

De joystick werd zoals ook beloofd was direct de volgende dag al bij mij thuis aangeboden.

Relatief kleine joystick was wel in een erg grote doos verpakt, maar dat is natuurlijk geen probleem.
Ook netjes een track and trace nummer gekregen.

Alles staat duidelijk op de website goed, duidelijk en snel contact.
Grote keuze van onderdelen.

elke keer snel geleverd en als het product langer duurt houden ze goed contact

zoals ik al zei super goed, duidelijk en snel contact. geen telefoon maar ze mailen je terug in 2 uur.

Vanwege de gunstige prijs hier een aantal Noctua fans besteld. Ondanks dat het al vrij laat was, was de bestelling nog dezelfde dag verzonden en de volgende dag in huis. Prima verpakt. Ook de communicatie via de mail verliep prima. Gewoon zoals het hoort dus!

Heel goed ingepakt (voldoende beschermende luchtkussens) en heel snel. Hier was ik erg blij mee, want eerlijk gezegd was ik vergeten extra fans te bestellen, terwijl ik het weekend wilde benutten om mijn nieuwe PC te gaan bouwen.

ik had begin maart een bestelling geplaatst, en dezelfde dag had ik ook iets uit China besteld. dat uit China is er nu al 3 weken en dat van megekko nog steeds niet. ik heb ze gevraagd hoe dat komt en ze hebben snel gereageerd. het bleek dat 1 product van een leverancier niet verstuurd kon worden ofzo. hoe dan ook, de klantenservice was geweldig, ze hebben me constant op de hoogte gehouden en geholpen. alleen jammer van lange verzendtijd.

ik ga er vanuit dat dit in normale gevallen wel goed zal zijn.

top geholpen en op de hoogte gehouden

Inmiddels een stuk of 15 bestellingen staan bij Megekko. Ook deze keer weer besteld simpelweg omdat ze goedkoop zijn. Geen fysieke shop om vragen te stellen, geen telefoonnummer om ze te bereiken, maar als je weet wat je wilt hebben koop je hiet hier veelal goedkoper.

Ook deze bestelling was keurig afgehandeld. Voorraadsysteem per 20 minuten geupdate, niet zo perfect als 'live', maar zeker niet slecht. één product waar maar één op voorraad stond heb ik even per mail nagevraagd of ze hem daadwerkelijk voor mij hadden gereserveerd, binnen een paar minuten een mailtje terug met de bevestiging.

Prima prijsvechter.

Ook deze bestelling kwam keurig verpakt binnen met voldoende vulling in de doos.

Klantenservice is bij Megekko beperkt tot mail. Soms jammer, maar de prijzen zijn er naar. Mailtje gestuurd, binnen minuten antwoord, keurig (vorige keren duurde het ietsje langer, maar meestal wel binnen een paar uutjes antwoord, ook in de avonduren).

Nog geen gebruik hoeven maken van de RMA service.

Bestelling geplaatst op duidelijke en overzichtelijke website, gemakkelijke betaling ging zonder problemen. Erg tevreden over de service.

Snelle, vriendelijke en actieve klantenservice. Top!

Via tweakers kwam ik bij Megekko terecht. De prijzen waren hier het beste en de levering was ook de eerstvolgende werkdag. Het product, een videokaart was goed verpakt. Al met al niks op aan te merken alleen maar zoals het hoort.

De videokaart zat in een doos die gevuld was met luchtkussens zodat het onbeschadigd bij mij geleverd werd. Gewoon goed en helemaal niks mis mee.

Alles ging mis. Verzending duurde 2 weken ipv 24 uur, status updates waren onjuist, beloftes gemaakt die niet werden nagekomen, en men ging nog moeilijk doen om de retour ook.

Alles ging mis. Verzending duurde 2 weken ipv 24 uur

De website is overzichtelijk en helder, wel ietswat seksistisch. Bezorging was volgens schema en klantenservice is goed.

Een product was niet op voorraad en duurde een paar dagen (stond netjes aangegeven bij bestellen al), ik kreeg regelmatig automatische mails met updates, uitstekend.

Bij het bestellen had ik afhalen op Post NL punt geselecteerd. Maar toen ik op de orderbevestiging keek stond er "bezorg adres gelijk aan factuur adres".
Ik heb direct een mail gestuurd, had binnen 2 uur antwoord en ze hebben het aangepast naar Post NL afhaalpunt.

Heb hele goede ervaring met Garantie
-Woensdag opgestuurd
-Donderdag reactie dat het aan het eind van de middag in goede staat ontvangen was.
-Vrijdag melding gekregen dat het product bekeken was, en inderdaad defect, en dat het nieuwe product onderweg was.
-Zaterdag in goede staat ontvangen.

Helemaal tevreden!

Een nieuwe processor besteld bij megekko en supersnel gegaan allemaal Donderdag avond besteld en vrijdag morgen al binnen .

Alle producten die ik hier besteld heb waren het goedkoopst en makkelijk te vinden. De site zelf is ook heel mooi en makkelijk in gebruik. Alle benodigde informatie kan worden ingevuld. (denk aan: apart leveradres). Ik ben zeer tevreden met deze winkel!

De verzending was ook heel snel (in 1 dag) en zelfs de doos was mooi! (eigen tape). Je kan ook je pakketje volgen met Track & Trace.

Je kan makkelijk de producten binnen de site vinden goed geordend en bestellen was ook een eitje.

Het pakketje met de onderdelen die ik besteld had kwam zonder schade op tijd aan en goed verpakt.

Er wordt snel op de e-mails gereageerd en duidelijk antwoord gegeven. De mensen zijn heel aardig tegen je en ze helpen je graag als je een probleem hebt.

Zeer goede en betrouwbare shop. Reeds meerdere keren besteld, en doen helemaal niet moeilijk als je een product wil terug sturen. Duidelijk website en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Producten worden goed ingepakt, en je wordt via de mail duidelijk op de hoogte gehouden wat de status is van de verzending. Indien een product niet direct verstuurd kan worden, wordt je daarvan op de hoogte gebracht.

Duidelijke site, prettig dat je kunt zien welke artikelen ze zelf op voorraad hebben en welke bij de leverancier op voorraad zijn. Zo kun je je bestelling aanpassen zodat je 'm nog sneller in huis hebt.

Toen ik besloot mijn PC te upgraden ben ik eerst in de Pricewatch gaan kijken, en Megekko bleek steeds een van de goedkoopste.

Al met al zou ik hier wel weer willen kopen.

Bestelling geplaatst, ben goed op de hoogte gehouden over het verloop. Duidelijke mails, track&trace werkte goed en de bestelling is op de afgesproken datum geleverd. Producten waren goed verpakt en alles was nieuw en gesealed.

Ik dacht dat bij mijn GPU een key voor The Division zat, echter kon ik die nergens vinden. Mailtje gestuurd naar Megekko en binnen een uur had ik een key. Helemaal top!

Site werkt overzichtelijk en bestelling was makkelijk te plaatsen. Na bestellen goed op de hoogte gehouden en data makkelijk in te zien op de website. Enige verwarrende was de afbeelding van een 4tb hdd bij een 3tb hdd.

Verschillende pakketjes besteld, allen netjes verpakt en op tijd geleverd.

upgrade setje besteld - Megekko claimt vooral goedkoop en simpel te leveren en dat klopt inderdaad. Vlot geleverd, lage prijs, en inderdaad, voor dit soort onderdelen heb ik geen helpdesk o.i.d. nodig. Pirma tevreden, dus

snel, en prima verpakt. Dat is wat je wilt, toch?

Scorekaart voor Megekko