Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Veel side's bekeken , kwam bij Megekko terecht , mooie overzichtelijke side , en voor mijn product goedkoper dan de rest , keuze was dus snel gemaakt .
Zeker voor herhaling vatbaar.

Netjes alles kunnen volgen en zoals beloofd de volgende dag in huis .Perfect

Prima site. Goed connected met Pricewatch. De producten hebben een scherpe prijs. Ze hebben ruime productkeuzes.

Er staat groot op de site: vandaag besteld; morgen geleverd.

Dus toen ik in de ochtene een HD op voorraad bestelde verwachtte ik deze de volgende dag binnen. Helaas kreeg ik de dag erop pas de verzend-bevestiging.

Geen probleem. Ik had geen enorme haast... maar BELOOF dat dan niet.
schept verkeerde verwachtingen.

Beoordeeld met GOED want 2 dagen is ook prima.

Eerste keer dat ik hier bestel en dat ik op de website kwam. Website zag er gewoon duidelijk uit en alles was heel makkelijk te vinden. Goed werk!

10 voor half 11 besteld en nog steeds verzonden voor de volgende dag. In 1 woord top ! En de verzending was ook nog goed, alles was netjes ingepakt

Een computerkast en RAM en een harde schijf besteld hier. Alles was slim verpakt. Verzending perfect.

Snelle bevestiging van de order en kort daarna verzending met track en trace code. Volgende dag netjes op tijd afgeleverd

Website ziet er overzichtelijk uit en de prijzen zijn naar mijn mening ook eerlijk, kon makkelijk en snel mijn producten samenstellen. Voordeel is dat je eenvoudig bij elk product de voorraden kunt zien en weet je hoe snel je je product kunt verwachten, 1 van de redenen voor mij om hier te bestellen gezien ik verschillende producten moest bestellen.

Het kon zelfs de volgende dag bezorgd worden maar dat kon ik zelf niet redden, ik had bestelling in de avond geplaatst :)

Afgelopen maandag mijn nieuwe PC besteld, tijdens de bestelling had ik de bezorgdatum verkeerd dit werd vrij direct na de bestelling recht gezet nadat ik ze had gemaild, en dat ook nog na 1800, top! Ook antwoorden op mijn vragen via de mail werden snel beantwoord.

Na bijna 2 jaar een kapot moederbord te hebben (LAN poort stuk, op bord zelf iets doorgebrand (zwarte vlek) teruggestuurd met ruim 2 weken een nieuw moederbord teruggekregen terwijl deze niet meer leverbaar is in de pricewatch.
Daarbij nog via een ander emailadres ook omdat oude emailadres niet meer werkt (andere provider van mijn kant) en dus alleen met een order van 2 jaar terug als "bon".
Prima service hier.

Oude moederbord in een willeleurige onderdelendoos netjes verpakt en goed verzonden (aangetekend en gesealed).

Nieuwe moederbord in diezelfde doos met zegeling in hun eigen doos met nog meer verpakking teruggestuurd gekregen.

Mailwisseling ging prima en snel.
RMA is uitstekend verlopen en via mail nog adres geverifieerd alvorens vervangend onderdeel te sturen en alsnog binnen de gestelde datum.

E-mail wordt vlot beantwoord, bestelling gedeeltelijk annuleren bleek ook gewoon mogelijk. Fijne manier van communiceren en meedenken met de klant. Tevens zijn de prijzen uiteraard veelal gunstig en het aanbod gigantisch bij Megekko.

Kleine vertraging omdat iets achteraf niet op voorraad bleek. Gezien de grootte van de bestelling kon ik hier best mee leven.

Alles geleverd zoals van tevoren aangegeven. Wel jammer dat je 3% van het totaal bedrag extra moet betalen als je met creditcard betaald.

Product is met defecte adapter geleverd. Na RMA en contact met klantenservice dezelfde adapter ontvangen.
Verzendkosten moet je dan ook zelf betalen.

dit is een van mijn favoriete winkels om iets te halen
snel (bijna altijd op voorraad) en voor de juiste prijs

Inmiddels drie keer iets besteld, altijd tevreden. Klantenservice doet echt haar best, ook voor kleine opdrachten.

Verzending gewoon op tijd geleverd, binnen 24 uur. Ik kreeg ook een Track & Trace nummer van PostNL, en dat voor 3.95 Euro verzendkosten.

Mijn laatste ervaring was zo positief dat ik nu een review moet schrijven:

Ik zocht een goedkoop toetsenbord, Logitech K120. Deze wordt in Nederland verkocht in meerdere uitvoeringen, waaronder US English en International. Maar... Logitech geeft in de productnaam niet de uitvoering weer. Als gevolg daarvan zie je allerlei afbeeldingen van verschillende uitvoeringen door elkaar staan, ook bij Megekko.
Dus ik stelde een vraag of zij de gewenste uitvoering hadden, en hoe ik dat moest aangeven. De volgende morgen een mailtje, een medewerker was naar het magazijn gegaan, en had de aanwezige voorraad (drie stuks) gecontroleerd op uitvoeringen!

Goede service, zeker voor een toetsenbord van 12 Euro!

Goede prijs, snelle levering, goed verpakt, alles top!! En lekker makkelijk webshop. Ook fijn dat je niet meteen een account aan moet maken bij een bestelling.

Bij bestelling werd een leverdatum gemeld, dat vervolgens niet gehaald is. Jammer dat het dan in eerste instantie niet goed gemeld werd.

WEL GOED dat ik hierover op tijd een email kreeg, zodat ik niet onnodig thuis zat te wachten (of me af vroeg waar het track-en-trace nummer nou bleef).

Eerste keer bij Megekko gekocht. Ze hebben aan de verwachting voldaan. Prima balans tussen prijs/kwaliteit. Zou in de toekomst deze webshop opnieuw overwegen.

Bestelling compleet volgende dag geleverd. De doos met onderdelen was voldoende opgevuld met luchtzakjes.

Geen registratie op website noodzakelijk. 1 e-mail voor het plaatsen van de bestelling en 1 e-mail vanwege de verzending. Zo zie ik het het liefste.

Placed a big order, nobody called/write me. Only email that he's accepted. Okay, make sense. I've placed order on 26 July and delivery should've happened on 29 July. Nobody wrote me anything up until I write them email at the end of 28 July and asked how was my order, just in case. They replied to me that something happened and delay will take place. They can deliver to me on August 2. No apologies, no information from them before I actually wrote them by myself. It's not a proper e-shop, it's extremely bad quality garage-business.
And the bad thing not for me but for everyone is that they are trying to put dates here, on Tweakers, so they can deliver their parts on time. But it's a lie. Very frustrating experience overall :-(.

Makkelijk te gebruiken site. Heeft de meeste producten beschikbaar en op voorraad voor de goede prijzen.
Het groene uiterlijk van de site geeft een rustig zicht tijdens het winkelen.

De winkel houd alles in orginele verpakking. Mocht je meerdere producten bestellen krijg je niet de 5 orginele verpakkingen. Nee, je krijgt alles in orginele verpakking "en" allemaal in een grote doos, opgevuld met verpakking en opvul materiaal.

Moederbord stuk en terug gestuurd incl. CPU ter protectie van de socket. Moederbord is verder gestuurd naar de fabrikant ter reparatie. Nieuwe product terug bij de shop, zetten ze mijn CPU als bescherming weer in de socket en sturen ze het naar mij op. Service: 10/10. Uitstekend dus!

Het totale proces, vanaf het zoeken op de website tot en met het betalingsproces was eenvoudig, snel, duidelijk en overzichtelijk.

De bestelling kwam geleverd in een juist formaat doos, voorzien van voldoende airpockets zodat de apparatuur in de doos bescherming had tegen schokken, stoten, etc. Keurig verpakt dus, zoals het hoort!

Bij het bestellen per ongeluk een verkeerd huisnummer opgegeven bij het afleveradres. Na een email aan de servicedesk werd dit (binnen 10min.) opgepakt en het pakket uit de verzending gehaald. Hierna werd het pakket opnieuw aangeboden ter verzending (incl. nieuwe T&T code). Super!

Alle producten waren snel te vinden op de website. Duidelijke omschrijvingen. Betaling via I-Deal verliep snel waarna onmiddellijk een bevestiging van de bestelling en de betaling werd ontvangen

Goederen werden exact op het aangekondigde moment bezorgd.

Had contact met de Klantenservice omdat een van de bestelde artikelen niet meer leverbaar was. Zeer goed geholpen bij uitzoeken vervanging.

Prettig , duidelijke en een eenvoudig bestellen en betalen .Er zijn meerdere mogelijkheden om te betalen.

Duidelijke retour procedure en snel reactie op retourn gestuurde spullen .

Prima webwinkel en producten, bestelproces verliep vlotjes en communicatie uittstekend. Kortom een aanrader evenals de prijs.

Verzending volgens afspraak, top!

Scorekaart voor Megekko