Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Betaling is gewoon erg makkelijk met Ideal te voldoen en is dan ook per direct betaald.

Levering is nog wel een dingetje;

1. levering was prima en snel (volgende dag)

2. slecht ingepakt, ben veel beter gewend van jullie Megekko! Normaal wordt een doos volledig met luchtkussens ingepakt, tot mijn verbazing was dat nu niet het geval. Had een moederbord en waterkoeling besteld, de doos was netjes tot aan bovenin opgevuld, maar aan de zijkant was zeker 15 CM ruimte over die niet opgevuld was, dus de producten konden met alle gemak heen en weer geklappert worden.

Gelukkig is alles goed, heel en werkend geariveerd. Al met al dus in orde.

product bestellen en betalen ging makkelijk en snel

voorgaande bestelling door eigen fout naar verkeerd adres gestuurd, prima ondersteuning hierin ontvangen en daardoor hier weer besteld voor een ander product met levering de volgende dag

product kwam goed ingepakt binnen, mogelijk dat er minder verpakkingsmateriaal gebruikt kon worden, maar voor de rest geen op- of aanmerkingen
product was op geadverteerde tijd binnen

goede support ontvangen op voorgaande bestelling van product met verkeerde adressering (voorgaande woning), nieuwe adres is gecontroleerd en product zal verzonden worden naar mijn nieuwe adres

Vlot kunnen bestellen, items in perfecte staat geleverd gekregen EN op tijd. Ik heb tot op heden altijd al graag besteld bij Megekko; voor het bouwen van mijn eigen pc, tot het bestellen van wat klein materiaal.

Zeker en vast een aanrader tot nu toe geweest!

Enkele zaken besteld, stond geadverteerd als volgende dag binnen - heb ze perfect op tijd gekregen. En dat op een zaterdag, chapeau!

Bij deze afgelopen bestellingen geen klantendienst nodig gehad, maar in het verleden altijd goed geholpen geweest.

Nooit problemen gehad met megekko, altijd goed verpakt met luchtkussen, piepschuim of andere maatregelen. Verpakt met stickers (meestal) Snelle bezorging. bij een probleem contact gehad dit was snel en prof opgelost.

Goed verpakt, veilig snel geleverd met postnl. Verpakking altijd voorzichtig behandled

Goed contact gehad mag sneller maar was goed genoeg, luisterde naar klacht en heeft voor oplossing gezorgd

Hoewel er veel artikelen op de website staan is de website erg overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Heb al meerdere bestellingen gedaan over de tijd van drie jaar en heb nog nooit iets niet kunnen vinden.

Ik betaal mijn producten met de in3 betaal regeling, zodat de kosten worden verspreid over drie maanden. Desondanks kunnen pakketen alleen worden bezorgd bij een pakket punt als er wordt betaald met ideal. Dat is erg hinderend waardoor je dus thuis moet zijn om je pakket te ontvangen. Een mogelijkheid zou kunnen zijn om het te laten bezorgen bij een pakket punt en dat als adres op te geven. Desondanks is dat een moeilijke manier ipv gewoon de mogelijkheid om bij een pakketpunt te bezorgen.

Ik moest een keer een harde schijf terug sturen omdat die dus niet pastte in mn computer kast. Ging vrij makkelijk, terug in de originele verpakking, teruggestuurd en binnen de korste tijd een vervanging die pastte binnen.

Helder en snel bestelproces & duidelijke communicatie van bestelling via e-mail. Zo hoort het te zijn.

Spullem waren netjes verpakt (NAS en 2 disken), goed aangekomen.

Snel en goed, ook prijs en kwaliteits verhouding is goed. Ik kan ze aan bevelen.

---

Ik heb geen contact gehad met de klanten service. Dus ik kan het niet beoordelen.

Gewoon zeer goed, bezorging zeer snel, en een sterke verpakking.

Het is eenvoudig om een bestelling te plaatsen. Ik kon het product dat ik zocht gemakkelijk vinden. Betalen gaat gemakkelijk. Heb de afgelopen jaren vaker onderdelen gekocht en steeds dezelfde goede ervaring.

Levering de volgende dag. Het product was goed beschermd ingepakt

Goede service en snel bezorgd voor een zeer aantrekkelijke prijs, en vooral producten altijd op voorraad.

binnen 24 uur geleverd ondanks de drukte bij post.nl, en dat is niet bij iedere leverancier zelf sprekend

Ik kwam bij Megekko terecht na de prijsvergelijker van Tweakers. Ze waren weliswaar ongeveer 8% duurder dan de goedkoopste website, maar ze leken mij betrouwbaarder voor een aankoop van enkele honderden euro's.

Website heeft je de keuze om de verzending enkele dagen uit te stellen. Hierdoor werd het pakket keurig geleverd op een dag dat ik het kon ontvangen. Er moest ook getekend worden voor de zending zodat een duur product niet aan de voordeur kan achtergelaten worden.

Ik had mijn welkomscode niet ingevuld. Dit is snel en vriendelijk opgelost door de klantenservice. Voor de rest nog geen ervaring met after service.

Kort en duidelijk, Megekko heeft snel mijn bestelling geleverd.

Ik werd via mijn mail goed geïnformeerd over de statussen.

Daar ben ik tevreden mee.

---

ik heb de klantenservice niet gesproken. maar ik verwacht dat Megekko ook een goede klantenservice heeft!

De levering ging uitstekend. en ik werd goed geïnformeerd over de statussen.

Mijn bestelling werd op tijd geleverd!

Megekko komt altijd wel voor in de pricewatch, hier op tweakers, als ik op zoek ben naar nieuwe hardware.
De prijzen zijn vaak scherp waardoor ze veelal bovenaan in de lijst staan. Voorraad is goed, meestal binnen 1 dag is de bestelling keurig binnen.
Website is duidelijk, filter mogelijkheden zijn goed en de mogelijk van betaling maakt Megekko voor ons interessant daar zijn ook gebruik maken van Klarna (30 dagen of in 3 termijnen).

Het zou mooi zijn als je zelf zou kunnen kiezen voor PostNL of DHL. Hier komt PostNL namelijk niet altijd op tijd, vaak stellen ze het een extra dag uit. DHL daarentegen komt iedere middag, dus het zou voor ons makkelijker zijn om deze keuze altijd te hebben.

Dit is al de tweede complete PC die ik bij Megekko bestel, ik bestel de stukken daar en steek deze dan in elkaar, en opnieuw ben ik zeer tevreden. Ik heb prijzen vergeleken met Alternate, Coolblue en Amazon, en Megekko kwam telkens als de goedkoopste uit.

De service is uitstekend en het bestel- en betaalproces verloopt eenvoudig en probleemloos. Toen ik contact opnam met de klantenservice om te informeren over de levering, kreeg ik binnen twee uur een vriendelijk en behulpzaam antwoord.

De kwaliteit van de verpakking en verzending was ook zeer goed. Bovendien heeft Megekko regelmatig acties waardoor je producten soms tientallen euro’s goedkoper kunt kopen.

Kortom, echt een aanrader!

Levering op tijd zoals ze hadden aangegeven.
Verpakking goed stevig.
Track en Trace om alles te kunnen volgen en ook een mail om te melden dat de bezorger onderweg is en wanneer de levering is voltooid.

Ik bestel vaak bij Megekko. Hun aanbod is groot en de prijs is vaak voordelig. Ook fijn dat ze veel details en specificaties in hun productpagina's verwerken. Ook de bundelsuggesties zijn fijn zodat je minder snel iets vergeet erbij te bestellen (in mijn geval, koelpasta bij een CPU koeler).

Minpuntjes zijn het ontbreken van een exacte hoeveelheid voorraad en de prijs excl. btw. Dit zou mij helpen als ik een zakelijke aankoop moet voorbereiden.

De levering ging zoals de website voorspelde. Product is goed verpakt en zonder schade op een PostNL punt bezorgd.

Verbeterpunt is dat producten soms in een groter dan nodige doos verstuurd wordt; Dat kan effectiever qua ruimte, maar kan ook leiden dat het product in de doos uit de beschermingsmateriaal glijdt.

Heldere omschrijving op website, goede foto's van het product Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter, makkelijk bestelproces, duidelijk bestelformulier.

Zondag besteld, woensdag in de brievenbus, via DHL. Zou sneller kunnen, maar ik had geen haast, dus prima zo. En de leverdatum was duidelijk aangegeven.

Leuke site waarop je makkelijk de producten kan vinden die je wil aan competitieve prijzen. Van de klantenservice heb ik nog geen gebruik hoeven te maken, waardoor ik deze niet kan beoordelen.

Snelle levering van de producten op stock. Dag na de bestelling in huis.

Probleemloos een nieuwe Synology Nas bij Megekko besteld. Was op voorraad en is de volgende dag goed verpakt door DHL afgeleverd. Wat wil je nog meer van een website!?

Zoals gezegd goed verpakt met DHL de volgende dag geleverd. Enig puntje van kritiek: onnodige bloatware toegevoegd bij verpakking. Dit heeft geen puntenaftrek geleverd wat mij betreft.

Een terugkerende webshop voor mijn PC benodigheden. Net altijd iets goedkoper dan de concurrentie. Levering gaat vlot. Eigenlijk gewoon zoals je mag verwachten.

In het geval van kleine items maakt men er brievenbus post van dus dat is meedenken.

Via mail ooit wat onduidelijkheden over een CPU en PSU uitgewisseld waarna het duidelijk was waar de fout zat. Ook was men bereid om een analyse uit te voeren op een upgrade kit die in combinatie met een videokaart wat rariteiten vertoonde. Verder heb ik ze weinig nodig gehad.

De GPU was snel geleverd, zoals beloofd. Ik heb nog geen contact hoeven opnemen met de klantenservice, ook niet bij eerdere aankopen. Ze leveren snel en zijn zeer regelmatig ook nog de goedkoopste, daarom is het ook wel mijn favoriet.

Simpelweg goed. Snelle levering en tot nu toe ook geen verlate levering.

Ze hebben scherpe prijzen en ik heb mijn product snel kunnen vinden op de website.

Het product was de volgende dag al in huis en netjes binnen het aangegeven tijdslot

Scorekaart voor Megekko