Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

IMO foutieve weergave van voorraad indicatie. Op voorraad is beschikbaar en niet bij de leverancier.

Goed verpakt. Goed opgevulde ruimte tussen produkt en omdoos.

Snel antwoord op mijn vraag waarom aangeven staat; Vandaag voor 22:30 besteld, morgen in huis!.
Maar alleen voor producten met indicatie "uit eigen voorraad" leverbaar. Wat is de volgende stap, wanneer je gaat aangeven wanneer iets op voorraad is - "voorradig fabriek"? vraag ik me dan af.
IMO is op voorraad ook daadwerkelijk bij jou beschikbaar.

Goede zaak. Snelle levering op een dag naar keuze. Als je wil kan je de bestelling bij een servicepunt laten bezorgen, handig als er vaak niemand thuis is. Prima klantenservice die vlot reageert.

Bestelling plaatsen is super eenvoudig bij Megekko. De prijzen komen goed overeen met de Pricewatch op Tweakers.

De bestelde producten zijn keurig verpakt in een stevige doos met voldoende luchtzakjes om alles op zijn plaats te houden. De doos is dichtgeplakt met Megekko tape zodat je kunt zien dat hij onderweg niet open is geweest.

Ik had een bestelling geplaatst op Megekko.
Normaal werd mijn bestelling pas een weekje later geleverd maar ik kreeg kort na het plaatsen al een mail dat deze in 2 dagen geleverd zou worden. Wat dus zeer leuk is ^^.
Maar tijdens de levering die dag was er korte tijd even niemand aanwezig thuis en hadden ze het pakje dus gewoon voor de deur gezet. Dit vind ik eigenlijk wel niet echt een goede beslissing aangezien iedereen het zomaar kon meenemen. Graag liever toch iets voorzichtiger omgaan met de levering in de toekomst is mijn tip. Gelukkig is er niets met het pakketje gebeurt en is alles nu inorde.

Sinds een tijdje kun je aangeven wanneer je je bestelling geleverd wilt hebben. Het systeem gaf mij een verkeerde datum of ik heb zitten slapen, want uiteindelijk bestelde ik met een datum een week later. Toen ik de volgende dag wacht op mijn pakketje kwam er helaas niks binnen. Bij nadere inspectie van de bevestigingsmail ontdekte ik de fout. Megekko gebeld en die hebben de datum aangepast. Ik heb voorgesteld dat de basis zou moeten zijn de volgende dag en met een aparte link kiezen voor andere data. Megekko gaf aan dat ze voor deze optie (het rechtstreeks kiezen van een datum) hebben gekozen. Ik vind dat wat fout gevoelig. Bij bestellen dus goed opletten welke datum er staat.

Eenmaal aangepaste datum kwam de bestelling de volgende dag binnen. Blijf me alleen altijd weer verbazen dat vele webwinkels het product in een doos doen en dan afvullen met beschermmateriaal. Echter het product ligt onbeschermd op de bodem, dan heeft het opvullen ook minder zin. Waarom niet eerst een basis op de bodem, product erop en dan afvullen? Of zijn de dozen van harde schijven op zichzelf al bump proof?

Na telefoontje orderdatum aangepast en zelfs nog even over het bestel systeem gehad. Wordt gewaardeerd als je meedenkt, ook al verandert het daarmee niet altijd.

Twee monitoren, videokaarten en kabels gekocht. Van de monitoren en kabels waren er nog precies twee op voorraad, na het plaatsen van de bestelling stond dit nog steeds aangegeven als "Uit eigen voorraad leverbaar: 2 stuks". Uiteindelijk klopte de voorraad wel, maar de voorraad lijkt niet geheel real-time.

Zoals aangegeven op de website de volgende dag in huis. Monitoren zonder bescherming verstuurd (alleen de standaard doos). Videokaarten en kabels kwamen apart in een doos met opvulling.

Nadat 1 van mijn HDD's kapot was gegaan in mijn NAS, heb ik met spoed een nieuwe schijf nodig. Megekko heeft niet alleen de juiste schijf voor mij op voorraad, maar levert deze ook nog binnen 24 uur af.
Schijf kunnen ophalen bij een POSTNL afhaalpunt, wat mij de gelegenheid gaf om uit mijn werk de schijf op te halen. Top service!

HDD was zeer netjes verpakt in bubbeltjes papier en in een stevige doos.

Al met al perfect geleverd.

Ik had een grote bestelling gedaan bij Megekko van een nieuwe PC, echter kon 1 kabeltje niet meer op voorraad was kon de bestelling de deur niet uit. Met maar 3 mailtjes in een tijdsbestek van minder dan 2 uren was dit probleem opgelost en heb ik alles de volgende dag in huis gekregen. Super serves!

Aan de andere kant was het jammer dat door die 1e kabel mijn bestelling niet verzonden kon worden. Dat is echter meer me enigenschuld dat ik niet gecheckt heb of ze die kabel wel op voorraad hadden. Verder is alles gegaan zoals het moest en ben ik zeer tevreden.

zoals bij de algemene beoordeling is vermeld dat de klanten serves zeker uitstekend is. Echter was ik eerst een beetje sceptisch over het feit dat je alleen kon mailen en niet kon bellen. Maar na 10 min al reactie te hebben op mijn eerste mail verdween dat al snel. Dank je Megekko!

Intel NUC5CPYH en een reepje DDR3L geheugen besteld bij Megekko. Bestelling was makkelijk te plaatsen en werd ook snel geleverd, zoals beloofd op hun website.

Zoals gezegd snel geleverd, maar wel in een enorme doos voor twee kleine doosjes. Niettemin goed verpakt met veel beschermende materialen.

Helaas bleek de ontvangen NUC een probleem te hebben waardoor hij steeds hardwarematig vast liep. Zoiets eenvoudigs als OpenElec installeren was niet eens mogelijk. Contact opgenomen met Megekko over de mogelijkheden en binnen een paar uur antwoord. Zelf 's avonds om 21.00 nog antwoord terug gekregen.

De NUC uiteindelijk, na een paar dagen proberen van mijn kant, RMA gestuurd. Uiteraard was het ook mogelijk om gebruik te maken van m'n herroepingsrecht, maar dit leek me makkelijker. NUC in kwestie is net voor het weekend ontvangen door Megekko en direct na het weekend onderzocht. Een dag later werd er een nieuwe NUC geleverd. Verzendkosten voor retourzenden worden ook netjes teruggestort. Ik zeg: topservice!

De website is overzichtelijk en zit goed in mekaar. Deze winkel heeft één van de laagste prijzen, meteen ook mijn reden om hier te kopen.

Mijn onderdelen werden een dag te laat geleverd (volgende dag werd beloofd, uiteindelijk werd het 2 dagen later). Alles zat netjes verpakt. Verzending naar België was één van de goedkopere voor de Nederlandse winkels.

Bestelling was makkelijk te plaatsen. Site is overzichtelijk en ziet er netjes uit met prima prijzen.

Het product kwam goed verpakt aan het verzenden duurde even lang als in de beschrijving van het product stond.

Zoeken via de site was zo gedaan, had het grootste deel van de onderdelen al op Tweakers samengevoegd en de totale bestelling via Megekko gedaan. Nette prijzen en ook allemaal uit voorraad leverbaar

Snelle levering, maandag besteld en dinsdag alles al binnen in een keurige verpakking

Via tweakers pricewatch kom je goed op de site terecht en kun je snel en eenvoudig bestellen. Ook wel fijn dat je niet meteen moet registreren maar ook zonder registratie kan bestellen.

HD prima verpakt in voldoende bubbeltjeplastic en dan nog voorzien van grote bubbels in de doos.

Fijn ingerichte site , zeer schappelijke prijzen ,goede zoekfunctie , aparte huisstijl. Nog nooit problemen mee gehad, snelle levering ALTIJD op tijd . Klantenservice nog niet nodig gehad maar heb ik geen twijfels over.

Bij Megekko een behuizing en moederbord gekocht. Betaling ging vlot en ik had al snel een mail met de bestelbevestiging in mijn mailbox.

Dezelfde dag als van de bestelling een verzendbevestiging van Megekko binnen, inclusief Track & Trace nummer.
Volgende dag netjes afgeleverd. Behuizing zat goed verpakt, al vond ik het moederbord op een aparte manier verpakt: de doos met het moederbord lag helemaal onderin de doos (zonder luchtvulling tussen de verzenddoos en de doos van het moederbord) en daarbovenop lag een hele lading luchtvulling.

Website werkt prima, enorm scherpe prijzen.
Ik moet aan 15 woorden komen, dus hier een extra zin.

Op 21:30 besteld, volgende dag (zaterdag) om 13:00 ontvangen.
Alles in perfecte staat en goed verpakt ontvangen.
5/7, would shop again.

Mooie overzichtelijke website. Bestelling is op tijd geleverd; volgende dag! Factuur is ook mooi en duidelijk.

Snel geleverd

Website werkt goed en is overzichtelijk, duidelijke voorraad indicatie, snel bezorgd (volgende dag) en goed verpakt. Niets op aan te merken.

M'n bestelling (MSI MB, ddr4 ram, i7-6700K, cpu koeling) was goed verpakt met luchtzakken, alles werkt en is in goede orde ontvangen.

Uitstekende prijzen, prima en snelle meedenkende service, goede verpakking en snelle verzending ook met artikelen die niet op voorraad zijn

Goed en milieuvriendelijk verpakt.

Snelle en complete reactie via mail.

Zo vlot als kan verwacht worden. Ook leuk om op het juiste product terecht te komen. Me dunkt dat er heel wat winkels de blackhat SEO proberen uit te hangen door bij goedkope produkten te linken naar accessoires eds ipv het gezochte produckt, hier dus ok. Bancontact mister cash kan moeilijk makkelijker

stipt, keurig verpakt (alhoewel het mainbord onderaan de doos lag met alle plastic bubbels erbovenop ipv in het midden tussen de schokdempers) en mooi op tijd geleverd

Scorekaart voor Megekko