Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenToffe site met een breed aanbod, snelle leveringen en duidelijke communicatie. Binnen enkele minuten mijn track&Trace ontvangen via de mail en de dag erop zijn mijn spullen geleverd. (ik bestelden hierbij laat in de avond rond een uur of 21)
Het bestelproces ging makkelijk en snel. Eigenlijk niets dan goeds over deze webwinkel. Ook nog eens goede prijzen!
VerzendingHele snelle verzending, netjes ingepakt. Fijn!
Betaling kan op verschillende manieren. Gewoon met IDEAL gaat het zoals ik het verwacht. TOP!
VerzendingNa het bestellen netjes een mail waarin mijn bestelling staat en daarna een mail wanneer het verzonden wordt! Dit gaat allemaal snel en wordt top geregeld!
KlantenserviceHad een lastige situatie m.b.t. een licentie die ik eerder nodig had en Megekko had een luisterend oor en alles was binnen 10 min geregeld! Dat noem ik nou SERVICE ! Waar andere afhaken kwamen hun met een oplossing!! Zo zie ik het graag! Tevens ook direct meer componenten besteld o.a. de GTX 1060 en een processor! Prijs en service... meer heb ik niet nodig!!!
Goede overzichtelijke webshop en de goedkoopste met veel dingen volgens de tweakers.net pricewatch. Betaling was makkelijk.
VerzendingVideokaart besteld op zaterdag, zou dinsdag geleverd worden.
Maar donderdag was hij nog niet verzonden. Na een email gestuurd te hebben, bleek het dat er iets mis gegaan was in het systeem. Daarna binnen 1 dag geleverd. Ze hadden het in een lekkere grote doos gestopt.
Duidelijke site, soepel bestelproces, niks op aan te merken. Betaling uiteraard via iDeal, maar dat is wel standaard tegenwoordig.
VerzendingSnelle levering, binnen 24 uur na bestelling in huis. Goed verpakt, grote doos met luchtzakjes ter bescherming.
Makkelijk bestelling plaatsen. Site was helder en er werd spoedig een bevestiging gemaild, waardoor ik goed op de hoogte was van mijn bestelling.
Met lage prijzen en een ontzettend groot assortiment heeft Megekko het voor elkaar dat ze mijn "vaste leverancier" zijn geworden.
VerzendingGelukkig gebruiken ze gewoon PostNL en niet zo'n (voor consumenten) B-merk als DHL o.i.d.
Bestellen en betalen ging perfect. Je krijgt netjes e-mail berichten dat de betaling goed is gegaan (bevestiging).
Pakketje kon zonder bijbetaling op een afhaal punt worden opgehaald, dit is echt ideaal als overdag niemand thuis is s'avonds na het werk het kan ophalen.
Had een Moederbord besteld maar helaas nog niet kunnen plaatsen ivm dat ik nog op andere onderdelen aan wachten ben. Het product is goed verpakt met de nodige verpakkingsmateriaal.
No problems, Betaling onmiddellijk, net als info en levering a a a a a a a a a S account
VerzendingPicobello
KlantenserviceOngezien. Zeer snelle en correcte klantenservice!
Goeie prijs en snelle levering in een stevige doos met goede bescherming voor de MSI RAdeon RX 470 4GB grafische kaart
VerzendingInformatie over levering was correct en beloofde levertijd is ook gehaald. Grafische kaart was ruim voor de LAN-party binnen!
Bestelling plaatsen was makkeijk en snel, totaalprijs inclusief verzendkosten wordt duidelijk weergegeven in je winkelmandje. Je hoeft geen account aan te maken om dingen te bestellen.
VerzendingAlles wordt goed verpakt en de verzending *kan* heel snel zijn, ligt er natuurlijk wel aan wat je bestelt. Ik heb er bijna een complete computer besteld en ben daar erg tevreden over.
KlantenserviceMoederbord leek defect, random systeem crashes waarbij ook het hdd ledje uitbleef zelfs tijdens downloaden. moederbord teruggestuurd voor RMA werd keurig netjes en relatief snel opgelost.
Bestelling ME0411160082., Betreft een 525GB SSD van Crucial. MX300. Gewoonweg een zeer goede SSD tegen een zeer concurrerende prijs.
VerzendingDe Crucial MX 300 met 525GB netjes optijd geleverd. Product voldoed geweldig. Samsung Eat your hard out. Aangezien eht een SSD 2.5Inch SATA 600 betreft zijn de max snelheden nagenoeg gelijk aan die van een Samsung. De hoogste snelheid in de praktijk zal 560GB Lezen zijn. Bij een Samsung die ik in mijn Gamebord MSI Assasins Creed had ingebouw kom ik niet hoger dan 535GB, de Crucial haalt zelfs 540GB Lezen.
Dus voor mij uitsluitend Crucial als Sata SSD
Netjes afgeleverd binnen de afgesproken tijd. Tevens zeer concurrerende prijs terwijl andere zaken de prijs hadden verhoogd.
VerzendingCrucial 275GB MX300 SSd gekocht. Systeem draait super erop. Zeer blij
Het kopen is niet heel overzichtelijk maar verder was het plaatsen van een bestelling makkelijk. Ik kreeg snel bericht en de producten waren snel geleverd. Jammer dat je de factuur niet meteen online per mail krijgt.
VerzendingGing vlot en kreeg alles tegelijk en op tijd binnen.
KlantenserviceIk had helaas een verkeerd product besteld en deze wilde ik graag ruilen voor iets anders. Helaas zijn de retour kosten voor eigen rekening en met pakketten van een paar kilo loopt de prijs flink op wat jammer is.
Duidelijke website, correcte informatie bij de producten en de afhandeling van de bestelling verliep goed
VerzendingZorgvuldig verpakt en natuurlijk netjes op tijd afgeleverd
Bestelproces verliep vlot, duidelijk en overzichtelijk. Betaling in orde en direct na bestelling mail ontvangen.
VerzendingGeleverd op de afgesproken datum. Goed verpakt.
Duidelijke website zoals je mag verwachten. Prima navigatie en system werkt handig en snel. Betaling prima en goed op de hoogte gehouden van de (status van de) verzending.
VerzendingVerzending was prima en snel. Producten goed ingepakt met voldoende bescherming.. Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Helemaal goed.
Duidelijke winkel, goede site bestelling is snel afgehandeld en kreeg snel track and trace code. Product was goed verpakt.
Website was zeer duidelijk en ook de betaling via iDeal was duidelijk en snel, zoals verwacht.
VerzendingVrij laat in de avond besteld, volgende dag begin van de middag al in huis.
Ik heb alle onderdelen voor een nieuwe PC in twee etappes besteld bij Megekko. Bij beide verzendingen kon ik aangeven waar en wanneer ik ze wilde laten afleveren en beide keren kwamen de pakketjes binnen 24 uur aan!
VerzendingAlle onderdelen waren netjes verpakt.
KlantenserviceDaar alles vlekkeloos verliep heb ik geen klachten, maar ook niet al te veel ervaring met de klantenservice.