Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Al meerdere jaren zeer tevreden met Megekko!
Duidelijke website en altijd snelle levering.
Prijzen zijn ook altijd redelijk

Altijd snel geleverd.
Daarbij ook duidelijke communicatie over de levering zelf.

Alle nodige betaalmethode zijn beschikbaar om je aankoop snel te kunnen ontvangen. Nog nooit geen problemen ondervonden.

---

Nog nooit gebruik van moeten maken en geen problemen ondervonden. Dat maakt het ook uitstekend voor mij! :)

Super snelle levering.

Altijd zoals beloofd, de volgende dag geleverd!

had snel wat nieuwe onderdelen nodig voor een PC en kwam via de pricewatch als snel op Megekko terecht met de onderdelen die ik zocht voor een goed prijs en snelle levering.

's avonds besteld en de volgende dag al binnen :-)

Ik ben ontzettend goed geholpen bij het samenstelling van mijn PC. Medewerkers zijn geduldig en nemen de tijd je aan te horen of wat je wilt.

Ik ben heel blij met mijn game pc, dank jullie wel!

Een printer gekocht bij Megekko. Prettige overzichtelijke site met duidelijke productbeschrijvingen. Bestellen en betalen ging ook prima zonder onduidelijkheden

Snelle levering, je wordt netjes op de hoogte gehouden van het proces en komt de levertijden na op de productpagina vertoont stond.

Kijk bij tweakers pricewatch en je vind megekko altijd bovenin met lage prijzen en top kwaliteit service en levering zijn heel goed alle info over de componenten die je wil kopen vind je op de site ga je een pc bouwen of upgraden megekko is de site om dat te doen

Verzending verliep vlot normaal is volgende dag binnen dus echt snel

Klantenservice is heel goed met personeel dat je wil helpen en duidelijk weet waarover ze praten heb je eens een probleem word dat snel opgelost

Zoals zo vaak bestelling gedaan, en ik kan niet anders zeggen dan dat het vlekkeloos verliep.
Geleverd zoals vermeld!
Nog contact gehad * zie klantenservice

Had in mijn haast later op de avond (zondags) snel even wat besteld.
Wat bleek vergeet ik wat, helaas al besteld.
Ik een andere bestelling er achteraan gezonden.
Dom van mij want koste me dus 2 x verzending.
Heb ze nog een mail gezonden maar zondags is er niemand op kantoor.
Volgende dag mail ontvangen dat samenvoegen niet kon.
Maar wel 1 x verzending terug op rekening, na toelichting van mij.
Dat is pas service :-)

Klantenservice zie Verzending onderbouwing.
Verder moet ik meegeven dat al mijn mails netjes worden beantwoord en naar tevredenheid worden afgehandeld,

Ik heb gemengde gevoelens over mijn recente ervaring met Megekko. Ik had een Samsung 990 PRO 4TB M.2 SSD besteld, maar heb het pakket nooit ontvangen, ondanks dat de tracking aangaf dat het was bezorgd. Dit leidde tot veel frustratie, omdat ik het gevoel had dat de klantenservice mij in eerste instantie niet geloofde. Er was veel heen-en-weer mailverkeer en het hele proces duurde aanzienlijk langer dan ik had gehoopt.

Hoewel ik begrijp dat het voor de klantenservice en de vervoerder ook een lastige situatie was, voelde het alsof mijn kant van het verhaal niet volledig werd erkend. Uiteindelijk werd de zending officieel als vermist verklaard en boden ze aan om een vervangend product te sturen, wat ik waardeer.

Kortom, het probleem is uiteindelijk wel opgelost, maar de weg ernaartoe was moeizaam en lang.

Een van de dingen die me het meest teleurstelde, was de manier waarop de klantenservice het onderzoek naar mijn vermiste pakket aanpakte. Nadat ik had aangegeven dat mijn pakketje vermist was, werd er een onderzoek gestart door hun vervoerder, waar ik geduldig op heb gewacht. Tot mijn verbazing ontving ik vervolgens een e-mail waarin werd vermeld dat uit hun onderzoek bleek dat het pakket toch was bezorgd en ontvangen. Dit klopte echter helemaal niet.

Het voelde alsof er werd aangenomen dat ik niet de waarheid sprak, wat erg frustrerend was. Vervolgens moest ik opnieuw contact opnemen en weer heen en weer mailen om duidelijk te maken dat ik het pakket echt niet had ontvangen. Dit hele proces verliep erg moeizaam en zorgde voor onnodige vertraging. Ik had verwacht dat er meer begrip en vertrouwen in mijn kant van het verhaal zou zijn, vooral omdat ik vanaf het begin duidelijk en eerlijk ben geweest over de situatie.

Fijne duidelijke webshop met overzichtelijke en makkelijk te navigeren website. Pakket komt snel aan indien op voorraad.

Snel! Indien op voorraad heb je pakket binnen 1 dag in huis.

Ik wilde een laptop kopen en vond deze winkel daarvoor de beste.
Er is een ruime keuze aan computers.
De webshop heeft een goede en gebruiksvriendelijke website met duidelijke productbeschrijvingen, zodat u de juiste keuze kunt maken.
De prijs was iets lager dan bij concurrenten, het prettig was.
Het was ook gemakkelijk om te betalen en de verzending te kiezen.

De verzending was gratis en het pakket werd de volgende dag geleverd.

Zeer tevreden over Megekko!
Erg fijne webwinkel & helemaal top met de pop-up store bij mij in Breda.

Afgelopen maand meerdere bestellingen gedaan naar volle tevredenheid en ook wanneer ik een product retourneerde of omruilde werd dit netjes afgehandeld en had ik het aankoopbedrag binnen 2 dagen al geretourneerd.

In de winkel hebben de medewerkers mij meerdere malen van goed advies voorzien waardoor ik met tevreden de winkel verliet. Ze weten wat ze verkopen en hebben verstand van zaken.

Ook hebben ze een hoop producten op voorraad in de pop-up store wat een aantal keren erg handig is gebleken. Toen gewoon even langs gegaan en het product direct mee. Status van een product is van de website af te leiden.

Geen andere woorden voor dan Top webwinkel en top service :D

Levering zowel via de post als via de pop-up store ontvangen. Altijd erg netjes verpakt! Tot op heden meerdere pakketten altijd zoals vooraf aangegeven geleverd.

Enige klein minpuntje (vind ik) is dat bestellingen geleverd via de pop-up store OOK in een Megekko doos verpakt zitten, vermoedelijk vanwege logistieke redenen zodat bestelde spullen als geheel aan de klant meegeleverd kunnen worden.
Echter vanuit milieu oogpunt vind ik dit zonder van de verpakking.

Klantenservice is erg vriendelijk en behulpzaam. Enkele malen per mail contact gehad, welke altijd prettig was. Daarnaast is het aanvragen van een retour erg simpel en kan je producten na goedkeuring altijd netjes retourneren. Of via de pakketpost of direct in de pop-up store.

Kudos voor Megekko hoe men dit voor elkaar heeft!

De bestelling plaatsen was heel makkelijk en duidelijk dus daarover complimenten. Ik kon alles makkelijk vinden en ze gaven mij de beste keuzes in monitoren

De levering was bijna perfect net iets te laat maar het is tegenwoordig zo druk dus dat snap ik

Ik had een vraag aan de klantenservice en ze gaven gelijk antwoord op mij dankjewel daarvoor

De afgelopen 4 jaar bestel ik regelmatig bij Megekko voor al mijn PC-benodigdheden. Hun prijzen zijn scherp, de levering is altijd op tijd en de service is uitstekend. Retourneren gaat eenvoudig en zonder gedoe. Kortom, een topbedrijf op basis van mijn persoonlijke ervaringen.

Prima verpakking en vlotte levertijden, wat kan men nog meer wensen?

Ik heb tot nu toe 1 maal een retour aangemeld en 1 maal een annulatie gedaan en dit verliep zonder gezeur. Topservice!

Nette website, groot assortiment dat snel leverbaar is, nette communicatie over verpakken, verzenden etc. Belofte ‘voor 22.30 uur bezorgd, de volgende dag geleverd’ helaas niet waargemaakt. 2 pakketten: 1 x PostNL perfect op tijd, 1 x DHL pas na 3 dagen. Beide pakketten vlak na elkaar besteld.

Advies aan Megekko: stop met DHL. Ervaring dat die niet kan waarmaken wat die belooft, niet alleen voor deze bestelling. Beloftes over levering op dag x of y stelt DHL regelmatig uit.

Bestellen ging super makkelijk, betalen ook. Ruim assortiment, ook voor oudere computers waarvoor ik een vervangend onderdeel zocht. Netjes verpakt en snel geleverd. Prima op de hoogte gehouden van de bestelvoortgang en de levering.

Hier vorig jaar een Corsair H150I LCD XT gekocht, Deze kwam defect uit de doos.
Netjes een vervanged gekregen die na 10 maanden een defecte pomp had, welke ook netjes is omgeruild. Nu 4 maanden later weer problemen met de AIO.

Aangegeven dat ik geen vervanger of gerapeerde aio wil, Omdat ik geen vertrouwen meer heb in de Corsair AIO.

Aangegeven dat ik niet zonder kan vanwege thuiswerken. Nu hebben ze de AIO naar Corsair opgestuurd voor reparatie en moet ik volgens hun nog ongeveer 15! werkdagen wachten.

Ik vind dat ik schappelijk ben geweest door de eerste 2 "vervangers" te accepteren. en dan laten ze me nu bijna 2,5 week zonder zitten? ronduit belachelijk.

Na 3 x een defecte AIO geen alternatieve oplossing bieden, Ik wil gewoon geen AIO meer van Corsair, Ben de vertrouwen in het merk zijn AIO's totaal verloren.

Het is gewoon altijd goed. Service, prijs, snelheid, duidelijkheid, afentoe grappig. Is er iets van je bestelling nog niet in voorraad, ook een kleinigheidje geen probleem want we sturen wat we hebben en dat andere sturen we gewoon een dag of twee dagen later. Kan jij alvast beginnen. Top !

Ãltijd alles goed verpakt. Kleine spullen mooi samen in een grote doos met luchtzakjes, helemaal prima.

Er was 1 artikel dat pas een dag later in voorraad zou zijn. Geen proleem, even een mailtje en we sturen alles alvast op dan kan je al beginnen en dat ene artikel sturen we morgen gewoon na.

Super geholpen door de klantenservice van Megekko, ik was op zoek naar een voeding voor een afwijkend moederbord en ben hier prima mee geholpen !

Mijn product was goed verpakt en snel verzonden ! Netjes zonder beschadigingen aangekomen.

ze hebben mij goed kunnen assisteren met de afwijkende aansluiting op mijn moederbord. Hierdoor de juiste aankoop kunnen doen.

Eigenloijk heel saai, ze zijn niet de duurste, de voorraad klopt en ze leveren conform afspraken. kortom ze doen wat ze zeggen. De mails zijn grappig, zelf een paar grappige dingen op hun verpakkingen, zoals 'Niet schudden voor gebruik' Dit geeft voor mij aan dat ze net iets meer doen dan alleen producten over de toonbank smijten. Ook het retour sturen gaat soepel, hoewel ik daar pas 1 keer gebruik van het gemaakt omdat ik gewoon het verkeerde hab besteld. Kortom je kunt met een gerust hart hier iets bestellen.

OOk hier weer heel saai. Je besteld en je krijgt het zoals ze zeggen. Met een paar grappige opmerkingen op de doos.

Ik heb ooit 1 keer iets terug gestuurd. Ik had snel contact (met een echt mens) en dat verliep soepel. spullen terug gestuurd en geld terug gestort. Ook weer saai zoals het hoort.

Megekko is al een tijdje mijn favo webshop. Bestellen gaat eenvoudig, voorraad klopt en ze zijn vaak goedkoop. Win win dus.

Bestelling vrijdag geplaatst en zaterdag ontvangen. Goed verpakt zoals het hoort.

Scorekaart voor Megekko