Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Prima prijs, snelle verzending (kan zelf de dag van levering kiezen).
Communicatie is ook goed! Er moest iets retour, kreeg in korte tijd een retournr. waarna ik het op kon sturen.

Een van de goedkoopste aanbieders. Van een HD voor een NAS mag je verwachten dat het zeer goed verpakt zit. En dat zat hij ook.

De website is makkelijk te gebruiken en producten te zien.
De betaal opties zijn super makkelijk vooral omdat ik ideal gebruik was het enorm prettig voor mij!
Meteen een mail gekregen dat de betaling is ontvangen en de track and trace code erachteraan was enorm prettig!
Ik had een Geforce Gtx 1070 gaming besteld.

Dinsdag had ik een bestelling geplaatst en woensdag om 13:00 binnen gekregen ondanks dat ik een mail kreeg dat het tussen 13:00 en 17:00 geleverd zou worden dus daar was ik enorm blij mee en het was enorm goed verpakt!

Ik maak normaal nooit mee dat ik binnen 15 minuten van het verzenden van een e-mail een reactie terug krijg van iemand of van een bedrijf!
Ik schreef in een e-mail of zij nog mijn product in voorraad hebben en 15 minuten later meteen een antwoord van ze!
Na dat ik het product ontvangen had en het geïnstalleerd, had ik nog 1 vraag over de garantie bewijs dus stuurde ik weer een e-mail naar ze toe en weer binnen 15 minuten een antwoord gekregen waarin duidelijk mijn vraag werd beantwoord!
Dit word nu mijn vaste winkel om mijn gespecificeerde producten te halen!
Bedankt megekko ik ben erg tevreden!

Had een pc besteld gisteren en toen bleek dat ik een foute build had gemaakt. Dus stuurde ik een mail dat ik het wilde annuleren (toen was het nog niet op de post gezet). Ze hebben de pc alsnog in twee dozen opgestuurd. Nu zit ik dus met twee ongeopende dozen en moet ik alsnog verzendkosten betalen voor de retour (die niet had hoeven plaatsvinden...) en dat op mijn verjaardag gisteren, lekker veel stress.

Edit: verzendkosten gaan gedeeld worden. Het is opgelost.

Product alsnog verzonden, terwijl ik het had geanulleerd (verzending was wel snel).

Edit: verzendkosten worden nu gedeeld.

Staat dat ik bij annuleren moet mailen, deed ik niet op gereageerd.

Edit: service was tot 22:30 geopend ik mailde daarna.

ik doe al jaren bestellingen bij Megekko en ondanks ze af en toe afhankelijk zijn van de leveranciers, heb ik altijd correcte producten aangeleverd gekregen. de laatste bestelling van een paar dagen geleden was een i7 7700K met moederbord en geheugen en het werkt perfect. ben erg blij met deze webshop.

Je klikt vanuit tweakers op hen en je rekent het af prima.

Je geeft hun geld je krijgt een product voor terug, prima concept.

Toen de bevestiging van mijn bestelling binnenkwam. zag ik dat de leverdatum later was dan ik dacht. Er bleek een product tussen te zitten wat 3 dagen levertijd had, ik had dus niet goed opgelet. Na even contact opnemen via de mail kon het product nog gewisseld worden voor iets vergelijkbaars met dezelfde prijs, waardoor de bestelling dus wel de volgende dag geleverd kon worden.

Prima prijs, een onderdeel zelfs goedkoper dan in de prijswatch op tweakers. Om 21u besteld, dag later in België geleverd! Perfect verlopen dus.

Proces verliep vlekkeloos, het enige wat wat mij betreft beter kon was de relevantie van de gerelateerde producten. Wanneer je een Raspberry Pi besteld, dan zou ik er een adapter, behuizing of een sd kaartje bij verwachten. In mijn geval stond er een een Antistatische Polsband en een König PC Assemblage Toolkit bij, leuk voor full blown PC's, niet voor Pi's.

Twee dagen na levering ontving ik het verzoek om een review achter te laten over de shop op tweakers, ik begrijp dat dit een perfecte manier is om aan feedback te komen om je processen te verbeteren, ik vond de mail ook niet storend overkomen waardoor ik ervoor koos een keer een review achter te laten. Wat van mij wel toegevoegd had mogen worden in die mail was het ordernummer van de desbetreffende order, bestel en lever data staan er in, maar het ordernummer niet. Juist het ordernummer en de besteldatum zijn nodig onder in dit review scherm mocht er een keer iets niet helemaal gegaan zijn zoals verwacht.

Megekoo was weer de goedkoopste aanbieder van het product wat ik moest hebben. Product was snel besteld en werd via e-mail op de hoogte gehouden van de status.

Verpakking en verzending was prima, kreeg een T&T code en het product was netjes op tijd besteld.

Ging allemaal soepeltjes. Na betaling kreeg ik echter een vage aanbieding voor een 20 euro kortingsbon, waarvoor ik me dan wel even moest aanmelden, creditcard gegevens moet aanleveren (of 1ct via iDeal moest overmaken), etc. Wekte de indruk van een 'val' om je lid te maken van iets waar je daarna spijt krijgt. Beetje jammer dus. Zonder dit gebeuren had ik op 5* gescoord.

Web site ; goed overzichtelijk. Via tweakers meteen op het goede product. Msi Gtx 1070 aero oc.

Vrijdag avond na 21:00 besteld en de volgende dag bezorgd! Dat is prima!

Goede prijs, duidelijke site, geen problemen met verzending, pakket kwam op de voorspelde datum. Geen klachten! Ook was het best fijn om een mailtje te krijgen toen ze het product hadden binnengekregen van hun leverancier.

Goed verstuurd, er was alleen een probleem aan de deur waar er maar 1 pakketje van megekko werd meegegeven en 1 van de h&m (besteld door mijn zus) dit vond ik gek aangeziek ik 2 pakketjes van megekko verwachte, een grotere doos waar een case in zat zat er eerst niet bij, uiteindelijk wel meegeleverd. 1 dag later al in huis en alles was goed verpakt! Prima aan te raden winkel

4x HD besteld voor NAS. prijs uitstekend t.o.v andere sites en goede communicatie via mail. site om terug te komen.

snel (volgende dag geleverd) en goed verpakt.

The price was competitive, order arrived quickly and on time, and I didn't have any issues with payment either.

Makkelijk en snel (hoewel niet de volgende dag, ondanks bestelling op tijd). Hard disks besteld, die hadden wat beter verpakt kunnen worden - er zat bubble wrap om de disks, en air pockets in de doos. Maar die laatsten alleen bovenop.

Hard disk konden beter beschermd zijn door air pockets niet alleen bovenop te doen.

Site is overzichtelijk en transparant. De betaling is vlot en bestellingen kunnen makkelijk gecontroleerd worden. Uitstekende webshop.

Voor 22h30 besteld is volgende dag in huis en zoals geadverteerd is mijn bestelling binnen de 24h bij mij toegekomen.

Megekko heeft een prima Webshop, goede prijzen en snelle levering. Ook is het assortiment erg uitgebreid.

SSD was defekt, nach retour binnen 3 dagen geld terug.

Precies wat je van een webwinkel kan verwachten. Echt niets bijzonders. Het heeft niet de finesse van bijvoorbeeld Coolblue, maar dat is niet een negatief oordeel over Megekko, meer een goed oordeel over Coolblue.

Rond 4 uur 's middags besteld, de volgende dag om 9:36 bij m'n supermarkt afgeleverd. Netjes in 2 pakketjes (1 kast als pakket, en mobo/ram/voeding in ander doosje). De melding gaf aan dat ik na 15:00 op kon halen, maar volgens PostNL was het al om half tien afgeleverd. Kon het zonder probleem ophalen. Lang leve Track&Trace

Scorekaart voor Megekko