Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenTweemaal hardware besteld bij Megekko. Prijzen zijn scherp en alles wordt erg snel geleverd. Zelfs de nieuwsbrief is leuk om te ontvangen, zit altijd leuke flauwe humor in, met vaal ook leuke (en soms erg flauwe aanbiedingen) er in.
Prima prijs/kwaliteit verhouding, snelle afhandeling. De volgende dag in huis.. Overzichtelijke website. Groot assortiment. Uitstekend.
VerzendingSnel en via goede bezorgservice.
Groot assortiment, makkelijk te zoeken en voordelig in prijs. Na Megekko vaker voorbij te hebben zien komen op tweakers toch eens besloten ze eens kans te geven, en zeker geen spijt van! Duidelijke communicatie na bestellen en afspraken netjes nagekomen!
VerzendingLaat in de middag nog een bestelling geplaatst en netjes de volgende ochtend om 9 uur al afgeleverd. Producten zaten goed verpakt!
Gemakkelijk bestellen, overzichtelijke website. Geen opdringerige meldingen dat je een account moet maken, vind ik wel prettig.
VerzendingZoals de belofte was, is er bezorgd. Een dag later kon ik het pakket in ontvangst nemen. Alles zat in één doos, netjes aangevuld met luchtkussenplastic.
Bij het zoeken naar werkgeheugen voor in mijn nieuwe build, kwam ik uit bij Megekko. De voordelige prijs maar vooral de snelle verzending waren doorslaggevend. Een overzichtelijke site waar ik zonder enkele moeite de bestelling en betaling via Ideal heb gedaan.
VerzendingDe bestelling heb ik op zaterdagmiddag gedaan en omdat er een levering op maandag werd beloofd was ook dit een groot 'selling point' voor mij om bij Megekko te bestellen. Op zondagavond een bevestiging gekregen dat het pakket was aangemeld bij PostNL. Vanaf s'ochtends vroeg was het pakket keurig te volgen via de PostNL app. Het pakket is keurig op tijd geleverd. Supersnel en zoals beloofd. Hier kunnen een aantal andere webshops nog wat van leren, wat betreft beloftes omtrent levertijden.
Ook de verpakking was meer dan afdoende, waar anderen misschien een brievenbuspakje zullen gebruiken, kwam dit werkgeheugen in een doos van redelijk formaat, omgeven door luchtzakken. Keurig en met zorg verzonden, wat naar mijn mening ook wel mag met een bestelling van ruim 120 euro.
Goed gedaan Megekko, mijn complimenten! Kortom een aanrader!
Eerder al een mail gestuurd of ik het betreffende werkgeheugen met een acceptgiro kon betalen/ achteraf betalen. Dit zit niet in hun beleid, zowel particulier als zakelijk is dit niet mogelijk. Duidelijk, ik had binnen een uur een mail terug. Dat vind ik keurig.
In eerste instantie dacht ik dat Megekko een 'dozenschuiver' was, maar niets is minder waar. De prijzen zijn zeer scherp en het aanbod ruim. Ze leverden de volgende dag en de producten waren goed verpakt. Later kwam ik erachter hoe goed en persoonlijk de service van Megekko is (zie service)
Kortom: Goedkoop, persoonlijk en kundig. Zeker een aanrader!
Volgende de dag geleverd en de RMA was ook een dag later terug!
KlantenserviceNa assemblage bleek dat er een onderdeel in de pc niet werkte. Na enkele dagen testen, kon ik (geen beginner op dit gebied) de oorzaak niet achterhalen en heb ik een RMA verzoek ingedeeld op een aantal componenten. Dit verzoek werd binnen no-time ge-accepteerd. Helaas ben ik zo stom geweest om bij het inpakken de pinnetjes van mijn socket op het moederbord te verbuigen en heb hierover gemaild. Ik kreeg snel een antwoord van de techneut, die de RMA zou afhandelen, met daarin een duidelijke uitleg van wat ik kon verwachten. Na aankomst van mijn retour pakketje kreeg ik vrij snel een mail van hem dat hij niet alleen het euvel gevonden had en een vervangend onderdeel zou opsturen (het was de videokaart), maar dat hij ook in staat was geweest de socket te repareren en dat mij dit niets extra's zou gaan kosten!
Een dag later had ik weer al mijn onderdelen terug en kan ik stellen dat ik zeer tevreden ben over de afhandeling van dit proces!
Geen klachten, de bestelde spullen worden geleverd, geen contact met klantenservice gehad (of nodig gehad).
VerzendingDe bestelde spullen worden afgeleverd in soms nieuwe en soms hergebruikte dozen. De inhoud is niet altijd rondom beschermt (Artikel word in de doos gezet, en de doos wordt aangevuld met beschermings materiaal).
Ik heb hier computer onderdelen besteld. Alles ging prima, bestelling is gegaan zoals het moet horen. Producten waren op tijd binnen. En alle componenten werkten zoals het moest werken.
VerzendingAlles kwam op tijd binnen, en met de track and trace code.
Ik wilde de Artcic Cooling I32 maar wel snel in huis hebben.
Dat was geen probleem. Via tweakers gezocht en deze shop (weer) gekozen vanweg de 24h levering.
Product rond 2130 uur besteld, volgende dag al binnen!
Bestellen ging vlot. Levering de volgende dag. Een bijgeleverde code werkte niet, was via klantenservice binnen een uur opgelost.
VerzendingZoals beloofd op de site.
KlantenserviceSnelle reactie, vlot opgelost.
Voor de betaling is gebruik gemaakt van iDEAL.Heel fijn dat Gekko deze betalingsmogelijkheid biedt, het is snel en betrouwbaar.
VerzendingDe bestelling is op de aangeven dag /_ tijdstip geleverd. Goede samen werking tussen Postnl en Gekko.
KlantenserviceDe communicatie verloopt goed via de email. Orderbevestiging wordt meteen na betaling verzonden. De op de website aangegeven levertijd klopt. Mijn bestelling is verlopen.
Heb een nieuw toetsenbord gekocht bij Megekko, De webpagina is klantvriendelijk en goed navigeerbaar. Betalen en verzenden is makkelijk en snel. Kortom alles wat je verwacht van een webshop dus.
Eenvoudige bestelling, duidelijke website, met een snelle opvolging van mijn bestelling. Misschien een betaling via paypal mogelijk maken?
VerzendingAsus repeater op maandagvoormiddag besteld en zoals beloofd op dinsdagmiddag geleverd!
Op zaterdag besteld en op maandag geleverd. Prima afhandeling van intake order. Betaling via Ideal werkte ook uitstekend.
VerzendingDacht nog even dat PostNL roet in het eten gooide door bezorging op dinsdagmiddag te plaatsen maar maandagochtend was dat al aangepast. Megekko is 1 van de weinige webshops die op maandag laten bezorgen.
KlantenserviceCode gamebundel was al vergeven, binnen een paar uur reply met nieuwe werkende code.
Ondanks dat ik een vrij lastige klant was, die niet zomaar zonder zijn bestelling weg wilde gaan, ben ik altijd professioneel en netjes te woord gestaan. De klantenservice van Megekko verdient een pluim. Zowel via twitter als via email altijd een goed gevoel gehad.
Het product in kwestie (DJI Mavic Pro - Fly more) was moeilijk te leveren, en werd constant op de hoogte gehouden als hij niet te leveren was.
Uiteindelijk, na 2 weken werd hij geleverd. Informatievoorziening en communicatie was op dat moment top. En inderdaad, als ze op voorraad zijn, is het de dag erna in huis!
Deze (niet) goed lezende student had een G4560 gekocht en dacht dat dit een SkyLake was (niet zo). Dus ik moest een goedkope processor om de bios te upgraden. Een G3900 besteld. Snelle nette site, order maken gaat snel en duidelijk. Geen klachten.
VerzendingOmdat deze ongeduldige student zo snel mogelijk zijn PC'tje wilde afmaken, bestelde ik bij Megekko. Er stond "Levertijd, 1 dag (donderdag)" en dat op woensdag avond 20:00! Dus ik natuurlijk snel bestellen. Te goed om waar te zijn, is dus niet altijd te goed om waar te zijn! Om 22:15 verzonden, netjes een mail gekregen met T&T code. Word Donderdag geleverd! Super
Megekko: Dé webshop met de meest waardeloze levering. Laatst werden mijn bestellingen ernstig door elkaar gehaald én te laat geleverd. Deze keer wederom later dan eerst aangegeven en de verwachte levertijd is al twee keer verschoven.
VerzendingZoals hierboven vermeld levert Megekko ALTIJD later dan in eerste instantie aangegeven.
De producten zijn goed zichtbaar op de site, de filter werken goed en het is makkelijk te vinden.
VerzendingProducten in goede staat ontvangen en zorgvuldig verpakt.
KlantenserviceKlantenservice is vriendelijk en reageert snel op mail contact.
Een webshop zoals het hoort, met levering op maandag! Op de website duidelijke informatie over de specificaties, voorraad en verwachte levertijd. De bestelling is gemakkelijk en ook de levering is helemaal top.
VerzendingZondagmiddag computeronderdelen besteld. Meteen kreeg ik via de mail een bevestiging, en 's avonds een bericht dat de bestelling verzonden was, met track en trace code. Maandagochtend alles al netjes ontvangen. Top!
KlantenserviceMegekko is alleen via de mail te bereiken, niet telefonisch. Toch is de klantenervice zeer goed. Op mails wordt erg snel en volledig gereageerd, niks op aan te merken.
Ook retourneren is geen probleem. Na het terugsturen van mijn product (donderdag) de volgende dag een ontvangstbevestiging. Maandagmiddag had ik het bedrag terug ontvangen.
De site is heel makkelijk in gebruik, alles was goed te vinden en duidelijk aangegeven. De stappen van de afbetaling waren heel simpel en overzichtelijk.
Verzendingnetjes optijd