Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenSnel geleverd, antwoord op email is snel en 1 van de drie artikelen had ik geannuleerd en het bedrag binnen 3 dagen weer terug gekregen.
Laptop van Asus besteld bij Megekko. Ik had 'm vandaag nodig (oude kaduuk) dus niet gegokt maar gekocht bij een bedrijf waar je van op aan kan.
Bestellen ging prima. Was inderdaad netjes de volgende dag binnen.
Eigenlijk zou ik hier 2 sterren moeten geven, maar waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt en Megekko heeft het gewoon snel en netjes opgelost. En daar gaat het om! Laptop kwam slechts in de doos van de laptop aan en PostNL greep hun kans om daar van te profiteren . Kwam dus met wat kleine beschadigingen aan.
Klantenservice reageerde binnen een uur en heeft me een uiterst nette oplossing aangeboden en het bedrag stond dezelfde dag op mijn rekening.
Verder had Asus het model geupdate waardoor er opeens DDR4 ipv DDR3L geheugen in zat. Op zich natuurlijk alleen maar mooi, ware het niet dat ik al DDR3L geheugen had besteld. Ook dit is netjes opgelost en al aangepast op hun site.
Samengevat hebben ze me qua service in positieve zin verrast en vooral het practische meedenken en het supersnel nakomen van de gemaakte afspraken stemt me positief.
De Web winkel op zich is prima, alleen beetje vaag met de voorraad?
Ik moest iets de volgende dag hebben en op de site staat "Uit eigen voorraad leverbaar".
Dus geen probleem, maar om het helemaal zeker te weten toch ff contact opgenomen.
Is hun antwoord:
"Onderstaand toetsenbord wordt vandaag verwacht in ons magazijn maar we zijn natuurlijk afhankelijk van de levering vanuit onze toeleveranciers. "
DUS NIET UIT EIGEN VOORRAAD, en ze gaan ervan uit dat het vandaag binnen komt ?????
Er van uitgaan dat dit dan ook zo is item besteld.
Dat verliep allemaal prima en het was op tijd bij mij, Maar waarom dan een slechte beoordeling?
Die komt door de aggressive verkoop/kortings actie die er aan hangt!!!!
TRAP ER NIET IN!!!!!!!
Deze actie van "Winkelen en Sparen" Kost je elke maand €15,- En dat word zeer slecht vermeld!!!!
Ik ben er dus in getrapt, alleen heb ik het nog op tijd gezien dat ik een abonnement zonder weten had afgesloten van €15,- per maand!!!!
Je kunt er gewoon kopen, dat gaat goed.
MAAR let op die actie !!!!!!!!!
Om andere te waarschuwen plaats ik deze review
volgens afspraak geleverd
KlantenserviceOp zich was de klantenservice goed, maar door de actie van "Winkelen en Sparen" geef ik deze beoordeling
Product gevonden in de pricewatch en kwam direct uit bij juiste artikel. Bestellig was verder allemaal super simpel.
VerzendingHet product was in een ruime doos geleverd en goed stevig geplacceerd tussen allemaal lucht-zakjes. Geen schade, goed en stevig verpakt.
De beste kwaliteit hardware en goede service. Is het geld zeker waard geweest. Aanrader dus.
VerzendingIn het weekend een MSI Geforce gtx 1080 gaming z 8g besteld, en zoals beloofd maandag in huis. Zeer goed ingepakt en snelle levering. Top
makkelijk zoeken,vaak de goedkoopste, en razendsnelle levering.
Ja wat houdt je dan nog tegen.
Zo hoort het.
zaterdag besteld, maandag is huis.
Makkelijk om te bestellen, mooie prijzen, producten waren net zoals beschreven, en snelle levering. Heel fijn om hier te bestellen!
Website is duidelijk en overzichtelijk. Betaling via ideal. Werd daarna goed op de hoogte gehouden over de levering.
VerzendingProduct was goed verpakt en werkt naar tevredenheid.
Zeer duidelijke website, makkelijk bestelproces. Besteld en de volgende dag in huis. De producten die ik besteld heb waren ook bij Megeko zeer goed koop tot de goedkoopste.
VerzendingMaandag besteld, dinsdag netjes verpakt in huis. Heb een moederbord, koeler, voeding, koelpasta en een Samsung SSD M2 besteld.
Goed opgelet of het op voorraad was en dat was het allemaal en dus volgende geleverd.
Bestel hier zeker vaker. Zijn ook goedkoper als de meeste andere winkels
super winkel alles kwam op tijd en goed ingepakt. goede prijzen. ook leuke acties via de nieuwsbrief.
Bestelling bezorgd als beloofd, afspraak was besteld voor 22:30 volgende dag in huis, besteld om 22:25 en lag om 14:00 al klaar om opgehaald te worden bij het PostNL ophaalpunt, gedeeltelijk kudo's aan PostNL maar ook zeker aan Megekko voor het aanhouden van de afspraak.
Tevreden klant, zal in het vervolg zeker Megekko onthouden.
Megekko is een top internetshop, duidelijke website met goede informatie over het product. snelle afhandeling en een snelle levering van het product.
VerzendingGoede en snelle levering
Megekko had een leuke aanbieding op de msi rx 480 8gb, had zelf nog nooit eerder bij megekko iets gekocht maar het is zeker een aanrader! Simpelweg met ideal kunnen betalen, geen addertjes onder het gras.
VerzendingBij andere webshops heb ik wel eens gehad dat ze "voor 22:00 besteld, morgen in huis" aankondigden, maar ook als je iets om 21:00 bestelt komt het product 2 dagen later binnen. Bij Megekko houden ze zich aan hun woord (voor 22:30, morgen in huis), had de grafische kaart om 22:20 besteld en hij kwam de volgende ochtend nog binnen!
Nette website, prijs klopte met prijswatch. Inderdaad binnen dezelfde dag nog verstuurd en de volgende dag in huis.
Deze keer alle componenten voor mijn nieuwe PC besteld bij Megekko. Overzichtelijke site, prijzen klopten met de pricewatch en handig dat alle componenten die een SATA kabel nodig hebben in combinatie te verkrijgen zijn met een SATA kabel. Scheelt weer zoeken.
VerzendingVoor 22.30 besteld inderdaad de volgende dag in huis. Om 22.25 de bestelling gedaan en direct een email bevestiging. Iets later een T&T code met een makkelijke link zodat direct duidelijk is wat de status is van de zending.
Zending goed verpakt met voldoende luchtzakjes.
Hartstikke goed. Snel en makkelijk besteld op zondag. Op maandag ochtend was het pakket binnen. Super!
Eenvoudige betaling, zoals je mag verwachten van een webshop. Eenvoudige via Ideal betalen. Woord woord
VerzendingDe perfecte upgrade voor mijn laptop is deze ssd
Megekko stond als enige winkel die direct een bepaalde M.2 SSD kon leveren - en ook nog de goedkoopste. Ik was een beetje skeptisch na ervaringen met winkels die de (niet bestaande) voorraad van hun leverancier opvoeren als hun eigen voorraad. Maar dat bleek in dit geval niet gerechtvaardigd: de SSD verscheen een dag later voor mijn deur. Super!
VerzendingGoed verpakt - een grote doos, met luchtzakken. Kan niet beter, niets aan toe te voegen.
Betaling prima verlopen via Ideal, achteraf betalen had wel een fijne optie geweest voro de mensen die niet altijd een e-dentifier op zak heeft!
VerzendingNiets op aan te merken, altijd goed verpakt en de volgende dag in huis.
KlantenserviceIk heb het verkeerde geheugen besteld, hier direct na het correcte geheugen besteld, en het oude retour gestuurd na mailcontact met support. Goed en duidelijk te woord gestaan, achteraf bleek mijn retourzending kwijt te zijn, na zelf gemaild te hebben is het probleem die dag direct opgelost, het geld stond een dag later op mijn rekening. Contact gehad met 2 verschillende collega's van Megekko, en naadloos overgedragen door de 2 heren.
Te late levering. Verder nog niet echt veel ervaring met deze website. De reviews op Tweakers zagen er goed uit...
VerzendingLevertijd van 2 dagen was het minimum bij mijn bestelling. Vervolgens krijg ik een mailtje dat de levering een dag later plaats vindt. Dit terwijl alle artikelen 'op voorraad' waren... Jammer...
KlantenserviceHet mailtje was wel aardig