Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenBestellen en betalen gaan zeer vlot, de levering na twee werkdagen was prima dus voor mij (wat mijn eerst bestelling was bij jullie) een zeer goede ervaring.
André.
Pure pech? Zowel moederbord als PSU deden het niet. Beide retour moeten sturen. Beetje jammer weer, hopen dat de RMA afhandeling beetje wil vlotten.
Goed geprijsde producten en ben dan ook zeer tevreden over de bestelling die ik geplaatst heb bij Megekko.
VerzendingDoen wat ze beloven.
eerste (zeker niet de laatste) bestelling bij Megekko. perfecte overzichtelijke site met een ruim assortiment .
Verzendingbinnen 1 dag geleverd
's avonds besteld en volgende dag geleverd. Netjes een PostNL Track&Trace gekregen.
Website mag wel eens grafische update krijgen :-)
Webshop is overzichtelijk en de prijzen zijn zeer gunstig, zeker voor grotere bestellingen!
Daarnaast is de klantenservice uitstekend!
Producten komen altijd zeer goed verpakt aan. De ruime dozen worden goed gevuld met papier en/of bubbeltjesplastic. De indicatie status bij producten is (in mijn geval) altijd accuraat geweest, waardoor je meteen ziet wat de eventuele levertijd van een product is.
KlantenserviceIn het verleden per ongeluk een verkeerde bestelling gedaan en diezelfde dag werd het probleem persoonlijk opgelost. De eventuele extra kosten werden zelfs kwijtgescholden.
Daarnaast wordt ook niet moeilijk gedaan over eventuele retourzendingen. Niets meer dan lof voor deze shop!
Had een race stuur besteld en had het juiste product gekregen, onbeschadigd en binnen 24 uur.
VerzendingHet product kwam onbeschadigd en op tijd aan.
KlantenserviceGeen klachten gehad, dus nog niet nodig gehad.
De webshop is duidelijk en overzichtelijk en je kan de producten makkelijk vinden. Kortom een prima webshop.
VerzendingHet product was goed verpakt, helaas wel de verkeerde kleurstelling maar hiervoor is een goede oplossing geboden.
KlantenserviceZe hadden het verkeerde product geleverd (kleurstelling rood/zwart ipv zwart/wit). Via email heb ik dit gemeld en kreeg snel een reactie, uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om een compensatie te ontvangen ipv een omruil wat naar mijn idee een prima oplossing is. Ik zou na deze ervaring zeker weer een keer bij hun bestellen.
Het was makkelijk om een bestelling te plaatsen, producten waren makkelijk te vinden en het is duidelijk of een product op voorraad is.
VerzendingDe bestelling was prima verpakt, geen omdoos om een case heen, maar dat is gezien de verpakking van de case in mijn ogen ook overbodig.
KlantenserviceBij het ontvangen van de bestelling kreeg ik een getypte brief waarin Megekko aangaf de Call of Duty: Ghosts actie niet meer te kunnen leveren. In plaats hiervan kreeg ik een download code voor Watchdogs 2 geleverd. Top service uit eigen beweging in mijn ogen!
De klantenservice reageerde zeer snel op mijn vragen via de email (binnen een half uur had ik reactie).
Ik kon deze site zelf niet, maar via de Pricewatch hier gekomen. Nette en duidelijke website.
VerzendingProduct was blijkbaar niet op voorraad, maar dit was duidelijk tijdens het bestel proces. Ik kon zelf netjes een bezorgdag kiezen. Het product werd dan ook netjes verpakt geleverd op de afgesproken dag.
Via pricewatch bij Megekko uitgekomen. Goede prijzen en een duidelijke webshop. Gelukkig veel op voorraad.
VerzendingOp zaterdag besteld. maandag vroeg in de middag in huis. Goed verpakt, hulde!
Product snel en makkelijk gevonden, ook goede prijzen en niet te dure levering. Verder eenvoudige betaling en afhandeling.
VerzendingSnelle levering! Zondag avond besteld, maandag middag in huis.
Overzichtelijke website, en omdat ik wist wat ik wilde kopen had ik dit met de zoekfunctie meteen gevonden. Het bestellen en betalen ging gemakkelijk en snel.
VerzendingHet fijne aan Megekko vind ik dat je in het weekend kunt bestellen en er op maandag geleverd wordt, prima aan hun woord gehouden heb ik het pakketje afgelopen zaterdag besteld en het ik het netjes verpakt maandag in huis!
KlantenserviceOmdat de andere ervaringen met Megekko alleen maar positief zijn geef ik de klantenservice ook maar een 'Uitstekend', ik heb ze, misschien gelukkig, niet nodig gehad!
Canon Printer incl. Papier besteld op zondag en direct de volgende dag in huis. Leuk dat Megekko een gratis game weggeeft bij je bestelling. Lees hun mailing elke week en wordt vaak gratis product weggegeven.
Verzendingop zondagavond besteld en maandagmiddag in huis. Fijn dat je ook in het weekend kunt bestellen.
KlantenserviceWerd geautomatiseerd op de hoogte gehouden van mijn bestelling en kon de bestelling prima volgen door middel van de track en trace code.
Besteld en de volgende ochtend geleverd.
Track en trace gekregen, dus het kon prima gevolgd worden.
In goede staat aangekomen.
Het product was goed verpakt en alles leek erbij te zitten.
Het werd keurig de volgende ochtend gebracht.
Mijn product was na een week opeens niet meer leverbaar. Na een week gewacht te hebben had ik het product nog niet ontvangen. Nadat ik navraag gedaan had bij de klantenservice vertelde ze dat het nooit meer zou komen. De klantenservice bood mij geen alternatief en wilde niet meedenken. In de toekomst ga ik geen producten bij deze winkel bestellen, ik weet immers niet of ze ooit aankomen.
Het maken van een bestelling verliep goed. De webshop heeft een goede interface en een breed assortiment.
VerzendingVerzendtijd had iets sneller gekund.
Duidelijke site, goeie prijs en snelle levering.
Zaterdag complete pc aan componenten besteld. Er waren een paar producten niet voorradig dus de woensdag er op keurig volgens afspraak geleverd.
Bestel normaal vaak bij Megekko, zowel zakelijk als prive alleen de laatste tijd gaat het vaak mis.
Bestelling worden fout geleverd, missende keys bij videokaarten en vooral ergenis numero uno is levertijden die niet kloppen.
Als je er bij de leverancier voldoende voorraad is verwacht ik dat wel tijdig binnen zal zijn en niet telkens vertraagd wat nu vaak het verhaal is. Daarnaast moet ik erachter nagaan als het product niet op tijd geleverd is in plaats van actief informeren dat het product niet op tijd aankomt.
Toch maar weer is kijken naar een ander helaas.
Levertijden kloppen de laatste tijd niet helaas, gebeurt toch de laatste bestellingen dat het ipv 2 werkdagen het er 4 worden. Met alle begrip van dien kan het een keer gebeuren maar niet 3x op een rij.
KlantenserviceCommunicatie is snel via email, helaas geen telefoonnummer.
Edit: Product op zakelijk adres besteld maar als consument gekocht. Product terug willen sturen word deze afgewezen omdat men zegt dat het een zakelijke aankoop is geweest. Ik pak de factuur erbij waarop duidelijk staat dat het als consument is aangeschaft. Geen gehoor. Jammer dit, gaat nog een dingetje worden.
Prima webwinkel, alles op voorraad en daadwerkelijk volgende dag in huis. Snelle bestelprocedure, top. Helemaal tevreden.
VerzendingSnel geleverd, goed verpakt, prima!