Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Gewoon top. Verder niets op aan te merken. Super site, goede prijzen en snelle levering.

Defect mechanische-toetsenbord waarbij de toetsen te gevoelig waren. Na wat mails een soort van antwoord is uitgekomen dat ze het niet kunnen vergoeden, maar wel kunnen opsturen naar fabrikant (valt niet binnen de 14 dagen retour garantie en het reparatie team kan het probleem niet vinden)

Het is wel even prettig dat ik geen verzendkosten moet betalen, maar dat ze het voor mij doorsturen naar Crosair.

Ik hoop dat er in de toekomst de mails wat persoonlijker wordt als het product niet in de garantie valt of geen fout kunnen vinden. Wellicht adviezen voor verdere stappen. Mijn antwoord op het RMA was in het kort: geen fout kunnen vinden, we sturen het terug, doei.

De bestelling was in de laatste momenten geplaatst, de site was snel te navigeren en de zoek engine was corregernd correct en vond exact de items die ik bedoelde.

Ik kon direct met BC online betalen, dit met kaart of een app (QR scannen).

Helaas was ik nog een item vergeten en was de bestellen van 5min later een apparte doos waar ik dan wel verendkosten voor moest betalen omdat ik niet boven bedrag X zat.

Dozen zijn geleverd door PostNL in België nog geen 12u later. Echt te gek!

Dozen zijn mooi met Megekko tape gesloten, goede luchtzakken intern, alle producten waren in goede staat!

De bestelling die ik plaatste werd de volgende dag op tijd geleverd en was netjes verpakt zodat er niks kon beschadigen. Ik ben zeer te vreden met Megekko omdat ook de site overzichtelijk is en er duidelijk bij staat wanneer iets leverbaar is en wanneer niet,

Snelle levering en goede service. Zeker een betrouwbare en goede webshop.
Ik ga zeker vaker mijn winkelmandje vullen bij Megekko!

Over een periode van 6 maanden genoeg besteld om een complete PC in elkaar te zetten wat dus inmiddels ook gebeurd is! Tot nu toe altijd geleverd binnen 1 dag indien voorraad aanwezig is en fijne is dat je ook tot 22:30 kan bestellen!

Altijd netjes verpakt, geen problemen gehad.

Na bestellen van een ASUS Z170 bleken de M2 schroeven niet meegeleverd te zijn, ondanks dat ASUS aangeeft dat het wel mee geleverd zou moeten worden. Bleek ook niet in moederbord te zitten zoals bij sommige merken wel het geval is. Jammer genoeg kwam ik daar pas zeer recent achter nadat ik een nieuwe samsung m2 ssd had besteld bij Megekko waar helaas geen schroef bij is geleverd.. Aankoop van moederbord is eind vorig jaar geweest.

Gemaild met ASUS als trouwe ASUS moederbord aankoper (en registreer mijn producten op asus website) om te vragen of zij mij konden helpen. Konden niks voor mij betekenen, ook niet een aanwijzing waar ik wel zoiets kan vinden en/of ik een spacer uberhaupt nodig heb. Zeiden doodleuk dat ik bij de leverancier/verkoper moest gaan klagen (Megekko heeft hier 0,0 mee te maken als moederbord gesealed is, al met al beetje jammer van ASUS!) Gemiste kans.

Na mailtje naar megekko of zij mij konden helpen kreeg ik binnen het uur een mail terug dat ze voor mij het magazijn ingingen om te kijken of er nog wat lag om mij te helpen (m2+spacer) en uiteindelijk een followup mailtje dat het voor elkaar is.

Kortom, na 4 orders komt ook zeker weten mijn 5e order bij Megekko uit. Goede service en vaak ook de goedkoopste voor losse componenten.

TLDR: AANRADER!

Ik heb drie computeronderdelen besteld bij Megekko. Het was samen met Sicomputers het voordeligst. Uiteindelijk toch voor Megekko gegaan doordat deze zowel een fijnere site had om alles snel te vinden en simpelweg een hoger reviewscore. Zondag laat nog besteld, en ondanks dat het verwachte leverdag dinsdag was, had ik de onderdelen maandag in de middag al binnen! Top service, tot nog toe. Over het klantenservice en garantie proces kan ik niet spreken (en hopelijk hoeft dat ook niet!).

Prima service, niet altijd de laagste prijs maar wel een vlotte service. Bij gebreken of mankementen vlotte omruilservice. Videokaart gekocht en geleverd gekregen wilde in 3 verschillende systemen niet werken, zonder problemen een alternatief geleverd gekregen.

Gemakkelijke site om je spul te vinden, heb hier meerdere onderdelen voor mijn pc gekocht en alles was bij aanschaf makkelijk te vinden en netjes verzonden.
Prima winkel en goede vriendelijke service!!

Bestelde onderdelen zijn netjes in een goede stevige doos verpakt met voldoende noppenfolie en luchzakjes zodat niks beschadigd was.

Mijn zelfbouw systeem had een defect, dus de onderdelen retour gezonden, uitstekend geholpen door de klantenservice gelukkig kon men snel het defect vinden!!

Ze hadden de beste prijs t.o.v. snelste levertijd (Sapphire RX480). Vrijdag besteld en zaterdag binnen!

Goed ingepakt en kwam zonder beschadigingen binnen. Kwam (zoals we dat tegenwoordig allemaal willen) de volgende dag netjes binnen.

Helaas bleek de bestelde videokaart DOA te zijn (geen beeld). Kan gebeuren, geen probleem. RMA aangevraagd (=gisteren) en kon dezelfde dag opsturen. Volgende dag 11.00 uur al te horen gekregen (=vandaag) dat het product omgeruild was en weer opgestuurd! Super snel. Omgeruilde product komt morgen binnen. Wat een super snelle en goede service. Mijn complimenten!

Alles mooi duidelijk weer gegeven op de website, hadden op voorraad wat anderen niet hadden met een aantrekkelijkere prijs!

Super snelle levering van Nederland naar België, savonds laat besteld en de volgende dag netjes geleverd. Top!

De klantenservice heb ik nog niet nodig gehad maar het contact om mij op de hoogte te houden van mijn bestelling was prima!

Top die zondag besteld maandag in huis service. Zondag middag besteld en maandag netjes optijd in huis en goed ingepakt.

Alleen postnl laat als de track & trace net is aangemaakt in eerste instantie zien dat hij dinsdags pas geleverd wordt, maandag-vroeg wordt dit pas aangepast. Waarschijnlijk ligt dit niet aan megekko zelf, maar vermelden bij de track & trace link dat dit kan gebeuren zou niet verkeerd zijn om verwarring te voorkomen. :)

Levertijden kloppen bij lange na niet. Bestelde er een op voorraad zijnd product waar er nog meerder van op voorraad waren. Daarna werd er gesproken over een leverdatum 2 dagen na de bestelling. Kreeg ik de avond voor de te leveren dag een mailtje dat hij besteld moest worden en dus niet op voorraad was. de levertijd werd een week vooruit geschoven. Maar de levertijd op de website zelf bij de order bleef de oude dag en daarnaast bleef het product gewoon op voorraad staan.

verder is het product wel prima ingepakt en bezorgd, onbeschadigd.

kan allen via e-mail contact worden gelegd er is geen telefoonnummer te vinden. En voor dit soort problemen heb ik toch liever een persoon waar ik tegen aan kan praten dan een mail.

Het zoeken, filteren en bestellen gaat prima, zoals je eigenlijk vandaag de dag van een dergelijke webshop mag verwachten. Betalen gaat het best met ideal, waar credit cards ook een optie zijn tegen 2% bijbetaling. Ik zou graag PayPal aan het rijtje toegevoegd zien.

De voorraadindicatie klopt wat mij betreft, want de producten kon ik de volgende dag zoals afgesproken op een PostNL punt afhalen. Alles zat netjes verpakt in een doos. Extra bescherming had gekund (tegen stoten en schuiven), maar was in mijn geval niet nodig (pc ventilatoren).

Helaas is een van de ventilatoren gebruikt (stof, schroefgaten) wat mogelijk via een retourzending is gekomen. Uiteraard had ik nooit dit mogen ontvangen, en had deze ventilator gecheckt moeten worden bij het terugontvangen van een andere klant.
Via mailcontact heb ik Megekko op de hoogte gesteld, en na wat mails heen en weer zijn we tot overeenstemming gekomen dat ik een korting op het product krijg.
Zeer netjes hoe snel ze via mail reageren, en ook proberen om jou als klant tevreden te stellen.

Very easy to place an order, but the next day delivery is often not met, taking up to a week.

My latest order for an in stock item ( 2 network switches) placed on a Saturday was to be delivered the following Wednesday. I then get a mail from them saying it is now going to be delivered in 2 months. !

No method to call them by telephone, only email, no way online to cancel an order

Foto Rug tas gekocht ( Lowepro runner 450 aw) negens goed kopper op dit moment! Heb al eens eerder hard disk besteld. wordt snel geleverd of op de aangegeven dag. verder vind ik het leuk hoe ze hun producten aanbieden via de nieuws brief. (erg origineel) dus top.

Jammer dat de rug tas een levertijd had maar werd netjes vermeld op de site.
Keurig op post nl een status en op tijd geleverd.

Goede prijzen en ruime keuze, ik sta altijd met verbazing te kijken hoe het kan voor die prijzen.

Artikelen worden vlot verzonden en altijd keurig verpakt, klein minpuntje is dat er megekko tape op de originele verpakking wordt geplakt van bijv printers. Hierdoor maakt doorverkopen wat lastiger.

Had een defect toetsenbord met een vage klacht. Bij Megekko deed de klacht zich natuurlijk niet voor, Toch hebben ze het artikel omgeruild.

Op zoek naar onderdelen om mijn pc weer helemaal up to date te maken, kwam ik het goedkoopste uit bij Megekko. Dus daar alles besteld.

Donderdag besteld en vrijdagmiddag in huis. Prima.

Duidelijke website, zeer overzichtelijk en makkelijk te bestellen en te betalen via Ideal.
Wat mij bederft een aanrader deze webshop...

Pakket werd zeer snel verzonden en was goed verpakt in doos met luchtkussens.

Via Tweakers pricewatch uitgekomen bij Megekko. Prima website, overzichtelijk en concurrerende prijs. [aanvullende tekst om tot 15 woorden te komen...]

Na betaling kreeg ik meteen een bevestiging. Ik kreeg te horen dat de producten nog besteld moesten worden/ Na 1 dag een update dat ze binnen waren en verzonden werden. T&T status ontvangen en volgende dag aangekomen. Prima logistieke procedure. Was super verpakt!

Scorekaart voor Megekko