Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenProducten en desbetreffende levertijden staan duidelijk op de site vermeld. Site is verder ook goed navigeerbaar.
KlantenserviceIk had de producten besteld en kwam er na de betaling achter dat ik nog wat artikelen vergeten was. Dit was geen probleem voor de medewerkers bij Megekko.
Goede website, makkelijk vinden wat je zoekt. Verder uitstekende klantenservice. Verzending was keurig op tijd.
VerzendingZit allemaal keurig verpakt. Goed en duidelijk aangegeven wanneer iets op voorraad is.
KlantenserviceKlantenservice is echt top! Ik was zelf een pc aan het bouwen en liep tegen problemen aan (mogelijke DOA). Zij boden aan om de computer door te lichten op zoek naar het probleem. Erg fijn personeel. Ondanks dat je telefonisch geen contact met ze kan opnemen kreeg ik een keurige mail en de reageren ook vrij snel.
Heldere webshop. Navigeren naar producten en filteren gaat goed, je hebt snel wat je zoekt. Soms is de response wat traag (4 a 5 sec), maar goed, ik ben wellicht verwend en het treedt maar heel af en toe op.
VerzendingCommunicatie is helder via email.
Duidelijke webshop, goedkoper kan haast niet, logisch opgezet, bestellen, afrekenen en vervolg mailverkeer. Op donderdag besteld en vrijdagmiddag geleverd. Allemaal uitstekend.
VerzendingZat naar mijn mening iets te weinig opvulling in de doos. De doos van de artic cooler voor de cpu was opengegaan. Geen beschadigingen aan het product.
Post.nl was 2 uur te laat met levering, maar dat heeft geen effect gehad op de beoordeling. De postbode liet op mijn oprit de doos vallen met de behuizing er in. Handvatgat was uitgescheurd. Geen beschadiging aan de behuizing. Dus goed verpakt.
Een vraag gesteld en binnen een uur een compleet antwoord.
Bestellen was eenvoudig , de prijzen en verzendkosten duidelijk en overzichtelijk.
Geen enkele klacht over Megekko.
Het bestelproces is zoals het hoort te zijn. Product in winkelwagen, inloggen, gegevens controleren, betalen via iDEAL.
VerzendingHet initieel bestelde product was op tijd geleverd.
KlantenserviceHad gevraagd om mijn bestelling uit te breiden. Dit wilden ze wel doen. Echter waren ze uiteindelijk vergeten het extra product toe te voegen. Hierover teruggemaild en ze hebben meteen het extra product toegestuurd, zonder extra verzendkosten te berekenen. Het duurde een dagje langer, maar de afhandeling was uitstekend. Foutje moet kunnen.
Via zoekmachine toch weer bij megekko uitgekomen . Dit maal niet binnen 24 uur geleverd maar dat wist ik al aangezien de leverdatum op 48 uur stond. Goed verpakt en door de buurvrouw aangenomen . Hier kan dat nog ).
Tot nu toe de klanten service niet nodig gehad ,alles netjes en goed verpakt.
Een hele goede ervaring met Megekko, uitstekende service ingeval van garantie claims, of dan wel een retour verzoek, er wordt altijd netjes en bijzonder snel gereageerd op de mails. Ook het geld wordt heel snel teruggestort. Verder een hele snelle levering, altijd binnen 24 uur mijn producten geleverd gekregen (mits besteld op werkdagen). Als ik kan bestellen bij Megekko, dan doe ik dat vrijwel altijd.
VerzendingProducten zijn altijd met zorg verpakt, levering gebeurd door Post NL, niet de firma van mijn voorkeur, maar tot nu toe vanuit Megekko geen problemen gehad met de levering door Post NL.
KlantenserviceSnel, correct en netjes. Denken met je mee.
Link gevonden via de pricewatch en besloten hier te bestellen i.v.m. De scherpe prijs. Bestellen en betalen gaat eenvoudig zonder al te veel poespas. Normaliter hoef je geen account aan te maken.
VerzendingZoals boven al te lezen was is het mogelijk om te bestellen zonder account aan te maken. Helaas moest ik dit wel doen omdat bij aankomst bleek dat de verzegeling van de originele verpakking verbroken was. Ook lag de gimbal beschermingsbeugel los in de doos. Na verdere controle van de drone bleek er ook nog een barst in 1 van de motorarmen te zitten. Een geretourneerd product dus, bewuste klantenmisleiding of een foutje? Rma aangevraagd, hier moet je dus wel een account voor aanmaken, en product retour gestuurd ( voor eigen kosten bleek nu). Na drie dagen maar eens een mail gestuurd wat de status van de rma was. Krijg ik het bericht dat ze de bestelling willen crediteren. Daar ben ik het niet mee eens, zeker niet omdat na verzending van mijn ontvangen product de prijs ineens verhoogd is. Ik verwacht van Megekko dan ook een nieuw product in een verzegelde verpakking. Wordt vervolgd.
Update 3 april.
Contact gehad met de klantenservice. Ik krijg een nieuw product opgestuurd voor de afgeproken prijs. Was iets fout gegaan bij de retourafhandeling zodat de status zonder overleg met mij op creditatie was gezet. Ook mijn kosten voor het terugsturen worden volledig vergoed.
De klantenservice heeft mijn klacht goed opgepakt en en nieuw product verstuurd. Al met al toch netjes afgehandeld.
Makkelijke website, snel besteld, geen account nodig en snel afgeleverd. Al met al ben ik zeker tevreden met Megekko.
Op zondagavond, bewust net na elven omdat ik pas op dinsdag kon thuiswerken, componenten voor mijn nieuwe PC bij Megekko besteld. Kreeg gelijk een mailtje met orderinformatie en de verwachte leverdatum op dinsdag.
In de loop van maandagochtend kwam het bericht dat alles ingepakt en verzonden was, compleet met trackingnummer van PostNL. Hierop heb ik gelijk mijn thuiswerkdag geregeld.
Dinsdag werd alles netjes ingepakt geleverd door de PostNLmeneer.
Ik vind de website een beetje ouderwets aandoen, het bestellingsproces loopt echter prima, vanuit de winkelwagen hoef je niet nog duizend keer door te klikken om te kunnen bestellen en de levering is snel en soepel. Betaling gaat ook uitstekend. Prijzen zijn goed, producten zijn goed verpakt (tape met een gekko = win) en ik kan dus slechts mijn grootse tevredenheid uitspreken.
Verbetermogelijkheden:
- Een pdfje met de factuur per e-mail lijkt me handig, nu moet je inloggen in het systeem en de factuur downloaden. Ik ben lui en laat dat na, maar bij een faillissement (dat ik ze niet gun, want ze zijn tof) zitten luie mensen dus zonder garantiebewijs. I know, eigen schuld dikke bult.
- Het spaarsysteem ('Winkelen en Sparen') wordt na de bestelling een beetje in je gezicht geduwd. Klinkt heel leuk maar het is een abonnement van € 15,- per maand en het komt uiterst onbetrouwbaar op me over. Nu is dat subjectief, maar mijn gevoel bij dat (externe) spaarsysteem blijft een beetje aan die toffe gekko hangen en dat is zonde.
Ja. Al gezegd. Maar toch: goed verpakt met gekkotape, snelle levering. Vijf halve manen.
Duidelijke website, goede informatie over beschikbaarheid en voldoende product informatie. Daarnaast verschillende opties voor betaling, simpelweg goed voor elkaar.
VerzendingHeb een complete pc in onderdelen besteld. Bij bestelling was duidelijk dat de RX 480 niet op voorraad was, maar dat die binnen 2 dagen geleverd kon worden. Dit klopte volledig: order is geleverd op de aangegeven dag, top!
Er zijn een aantal zaken misgegaan. Inmiddels vraag ik mij af of een en ander wel met opzet zo gedaan is. Hierin zie ik aanleiding om mijn voorheen nog vernietigende review te herzien.
VerzendingProduct was slecht leverbaar, dit is megekko niet te verwijten, wel het telkens verplaatsen van de leverdatum en de verbroken verzegeling van het product. Waarom was dit?
Klantenservice**** een en ander lijkt op miscommunicatie te berusten. review verwijderd ***
MeGekko heeft een gebruiksvriendelijke site. Het is eenvoudig om hier een product te bestellen, en af te rekenen.
VerzendingSnelle en correcte levering.
Prima shop-ervaring. Netjes per e-mail op de hoogte gehouden, factuur is makkelijk te downloaden en gewoon op tijd!
Zoeken en filteren kan beter (bij muizen kan je niet op Bluetooth filteren, bij een zoekopdracht kan je niet filteren/sorteren). Soms vrij minimale informatie bij producten. Prijzen erg scherp. Groot assortiment, alhoewel ze wel veel op bestelling leveren (dan staat er een levertijd langer dan 1 dag). Altijd 3.95 verzendkosten, ongeacht grootte bestelling, maar vind ik op zich wel eerlijk (kost toch geld!).
VerzendingGewoon geleverd zoals aangegeven, prima.
Lekker goedkoop, makkelijk proces voor het bestellen en de volgende dag al geleverd. Top bedrijf!
De levering was vlot, op zondag besteld en maandag binnen. Ook de prijs is goed.
Vervelend is dat er geprobeerd wordt een abonnement van Winkelen en Sparen aan je te slijten, er wordt 20 euro korting beloofd op de volgende aanschaf bij Megekko, als je niet goed oplet heb je een abonnement genomen met 15 euro incasso per maand.
Vrij simpele webshop maar werkt naar behoren. Uitstraling mag dan wel wat beter maar ben erg tevreden over de snelheid van levering en het feit dat je gewoon een afhaalpunt mag kiezen (helaas niet overal zo). Megekko heeft een ruim assortiment en de juiste prijs. Erg tevreden klant!
Gezien deze ervaring wordt dit mijn nieuwe go to shop.
Snelle verzending, uitstekend verpakt. Eind van de middag besteld. Volgende dag in huis. Oftewel doen wat ze beloven!