Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ook de tweede bestelling is hier prima verlopen. Goede prijs, levertijd en assortiment. Uitmuntende webshop.

Laat besteld en de volgende dag al geleverd. Perfect!

Goed contact gehad. Heel vriendelijke klantenservice.

Goede website. De zoekfunctie werkt snel en handig, verder een relatie simpele website. Positief in dit geval en het zal te maken hebben met hun gigantische product aanbod. En dat aanbod vrijwel zeker tegen de laagste prijs in Nederland. En dan óók nog eens bijna alles op voorraad. Ongelooflijk.

Prima verpakt.

Moederbord ging kapot. RMA aanvraag is snel en zonder gedoe geaccepteerd. En dan komt het mooiste nog. Twee uur nadat Megekko de retourdoos binnen had, werd een vervangend moederbord al opgestuurd. Ongekend. Als kers op de taart, een ander product dat retour ging vanwege bedenking is binnen een dag gecrediteerd.

Met alle respect voor andere winkels waar ik al jaren klant ben, Megekko is het nieuwe online winkelen.

Bestelling was makkelijk om te plaatsen. Ik kreeg meteen een link waarmee ik mijn pakketje kon volgen. Verder is de website goed ontworpen en makkelijk te navigeren.

Product in goede staat ontvangen. Het pakketje kwam binnen de beloofde tijd binnen.

Waren één van de eerste met het product dat ik wilde hebben (ASUS GTX 1080TI :) en hebben me netjes op de hoogte gehouden wanneer de levering zou plaatsvinden. Vooral ook erg te spreken over de reactie tijd van Megekko, die is erg snel.

Levering was later dan initieel verwacht, maar ze hebben me netjes op de hoogte gehouden toen ik daar om vroeg. Product was nieuw en nog maar in kleine aantallen leverbaar. Dan helpt het wel wanneer je goed op de hoogte wordt gehouden.

Klantenservice heb ik nergens sneller meegemaakt dan bij Megekko en dat is als erg prettig ervaren.

Prima proces. Heel helder of iets op voorraad is. Afhandeling was erg gemakkelijk. Track en trace mail erachteraan.

Levering was netjes op tijd. Niet in het weekend besteld dus kan niets zeggen over de snelheid. Deze levering was gewoon netjes de volgende dag bezorgd zoals beloofd.

Heb hier nu al meerdere malen iets besteld en dit is tot nu toe altijd snel geleverd. Een uitstekende klantenservice die toen er iets mis ging met een bestelling snel reageerde het het probleem gelijk rechtzette zodat mijn bestelling als nog op tijd geleverd is.

Alles was duidelijk en ging snel. In no time was de bestelling gedaan. Goed zo!

Het product kwam op de beloofde tijd aan. Prima! Service is voor herhaling vatbaar

Prima hoor. Extern CD-spelertje gekocht, ze waren een van de goedkoopste in de tweakers vergelijkingstabel. Overzichtelijke site, bestellen ging vlotjes. 's avonds besteld, volgende dag in huis.

Prima, CD-speler doosje in een grotere doos gepakt met veel luchtkussentjes er in. Zag er wel stevig en veilig uit.

Twee keer kort achter elkaar wat besteld tegen een zeer lage prijs, beide keren de volgende dag bezorgd.

Levering was voor beide bestellingen de volgende dag, waarbij mijn eerste bestelling na 10 uur 's avonds was. Top dus.

Al meerdere keren besteld bij deze shop. Prijzen zijn laag (misschien te laag?) Levertijd is tot nu toe altijd gehaald en wordt duidelijk aangegeven.

Nog geen gebruik hoeven maken van RMA of andere services.

Bestelling was er binnen 24h zoals aangegeven en een retour werd netjes behandeld. Let wel op dat bij zakelijke klanten routeren wel anders behandelt worden, dus ZZP'ers opgelet.

Ik heb meerdere malen bij andere webshops gehad dat men zegt "voor 15:00 besteld, morgen in huis" en het stiekem overmorgen is. Bij Megekko is dat zeker niet het geval: erg prettig!

Heel goede klantenservice, enige puntje van kritiek is het gebrek van het kunnen opbellen.

Bestelling plaatsen was super makkelijk, geen problemen gehad met de website, kortom gewoon een goeie ervaring.

Levering was snel en zonder problemen.

Overzichtelijke website en goede prijzen, echt een aanrader.
order proces ging heel vlot en gemakkelijk.

De levering was snel, de volgende dag lag het pakket al op de deurmat.
ook was het goed verpakt, ik ben hier zeer tevreden over.
ik raad deze webshop aan.

Vlot besteld en ontvangen. Helaas was er een probleem met het toestel, DOA/RMA is ook zonder enig probleem geregeld.

Snel en goed verpakt.

RMA/DOA zeer vlot verlopen.

Makkelijk gevonden; goede informatie. Moet eerlijk bekennen dat ik na een paar dagen eigenlijk niet meer kan herinneren wat mijn ervaring was. Lijkt me dus wel een aanbeveling!

Op tijd en goed verpakt!

Goede webshop, had op zondag besteld, had het maandag al in huis. Verder zijn de prijzen zeer competitief tegenover andere webshops. Het enige nadeel vind ik dat na de bestelling je een korting wordt aangeboden via het 'spaarprogramma' ook wel 'Winkelen en sparen' genoemd. De pagina van de derde partij (dit gaat niet via Megekko) lijkt op een advertentiebedrijf die gegevens probeert los te trekken.

Prima webshop, jammer van het 'spaarprogramma'.

Zondag besteld, maandag in huis, Ik verwachtte het dinsdag pas.

Erg goede site, op zondag besteld en op maandag in huis. Alles erg goed verpakt én alles intact.

Verzending was goed, twee dozen met genoeg verpakkingsmateriaal.

Duidelijke site, genoeg keuze. Helemaal niks mis mee en ga hier zeker vaker bestellen. Ook genoeg betalingsmogelijkheden!

Zaterdagmiddag/avond besteld en maandagochtend al in huis. Super snel geregeld, verpakking was goed en niks zat opgepropt of iets. Alles zat mooi vast en netjes verpakt.

PostNL gaf aan dat de bezorging dinsdag plaats zou vinden, dit terwijl volgens Megekko op maandag zou plaatsvinden. Zondag de klantenservice gemaild en binnen enkele minuten (OP ZONDAG) reactie terug om mij gerust te stellen dat ik mijn bestelling gewoon op maandag zou ontvangen.. en dit was ook zo. Helemaal top dus!

Bij gebleken defect aan ventilator, direct gehandeld door klantenservice en nieuwe opgestuurd. super snelle klantvriendelijke service.

zeer correct en snelle reactie en hulpvaardigheid.

Een goede prijs kwaliteit verhouding .super snelle levering en keurig garantiebeleid. Overzichtelijk site met goede informatie.

materialen op tijd op juiste adres afgeleverd, zeer tevreden

Scorekaart voor Megekko