Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk was op zoek naar noctua fans voor mijn build. En ik kwam uit bij Megekko, wat een geweldige service en ik zal uitleggen waarom. Ik heb de bestelling op een avond rond 20.30 geplaatst. En ik dacht dat zal wel weer rond 19:00 binnenkomen, niks was minder waar om 09.30 was mijn bestelling bij mij thuis. Dit alles dankzij de professionele en gemakkelijk service van Megekko.
Het bestellen is een erg makkelijk process. Verder is het ook erg indrukwekkend dat bij elke leverancier de verzendingskosten correct zijn verrekend.
Bestellen bij Megekko was erg prettig. Het ging makkelijk en snel. Verzending werd snel gedaan, wat bij ons in het bedrijf belangrijk is.
VerzendingZoals eerder genoemd werd het pakket snel verstuurd en binnen 25 uur had ik mijn pakket in handen.
Makkelijk producten op te zoeken dmv SKU. Prijzen zijn laag. Zo kon ik alles gemakkelijk bestellen
VerzendingKreeg alles op tijd, binnen de dagen waarbij de producten beschikbaar zijn, zoals aangegeven op het website.
KlantenservicePerfect. Ik miste aantal schroeven om mijn moederbord in mijn oude systeemkast te monteren. Tegen een kleine vergoeding werden er schroeven naar mij gestuurd.
Heb mijn complete computer besteld bij Megekko behalve de voeding die was helaas niet in het assortiment.
De prijzen zijn erg gunstig en scherp geprijsd er wordt geen korting gegeven op het totaal bedrag alleen merk je daar weinig van omdat je de korting al verdiend doordat de producten zo scherp geprijsd zijn.
De levering ging niet helemaal goed omdat ik was vergeten dat wanneer één product een langere levertijd heeft alles later komt.
Dit kon ik gelukkig snel regelen en heb ik het product met de langere levertijd makkelijk kunnen vervagen.
Een tip voor de mensen die bij Megekko een product gaan bestellen met een langere levertijd. Het is slim om even een mailtje te sturen wat de echte levertijd is aangezien het op de site meestal niet klopt vaak is de levertijd langer als getoond.
Klantenservice is zeer goed wil je iets veranderen, annuleren is dat zo geregeld.
Geen problemen, meerdere keren bestellingen geplaatst. Bezorgkosten zijn iets meer dan op andere sites maar als je meerdere producten tegelijk koopt dan ben je alsnog goedkoper uit. Top.
VerzendingSnel geleverd in goede verpakking.
Scherpe prijzen en een hele goede klantenservice ik zou weer winkelen. De levering was ook heel snel en Megekko was heel flexibel toen ik ze contacteerde.
Verzending's avonds werd het ingepakt en ik had het de volgende dag in huis. Uitstekend!
KlantenserviceDe klantenservice was zelfs 's avonds nog bereikbaar en hielpen me bij een artikel dat ik achteraf niet meer wilde, en hadden dit in een piep geregeld.
Bestelling was zo geplaatst, en een overzichtelijk en uitgebreid aanbod. Heb via andere site de onderdelen samengesteld, maar toen ik nog een behuizing nodig had kon je dit makkelijk op deze site zoeken. Site mag iets meer zoekfuncties hebben naar mijn idee
VerzendingLevering zeer snel. Alles was netjes verpakt in 2 dozen. 1 doos met behuizing en 1 doos met alle onderdelen. Ik had het maandag avond +/-20.00 besteld en dinsdag om 16.00 stond er al iemand voor de deur met de spullen. Top! Producten allemaal netjes verpakt met voldoende bescherming eromheen.
Levering is snel en de artikelen waren goed verpakt. Ik heb al een keer met Megekko RMA service moeten contacteren omdat een product defect was. Ze hebben me hierbij goed geholpen en mijn probleem snel opgelost.
VerzendingSnel verzonden, gewoon volgende dag aan huis.
KlantenserviceBij problemen hielpen ze me goed. En was binnen een paar dagen opgelost.
Ik kende de winkel niet maar bleek bij de goedkoopste te zitten inzake electronica, zeker een aanrader!
VerzendingMijn harde schijf werd zeer snel geleverd, zoals voorzien weliswaar maar desalniettemin een grote pluim waard.
Overzichtelijk en snelle website, alles was makkelijk te bestellen. Items waren goed verpakt en een erg snelle levering!
Had een kleine issue op de website; had (tweemaal) mijn initiële wachtwoord geprobeerd te wijzigen maar nieuw wachtwoord werd vervolgens als foutief beoordeeld. Heb het vermoeden dat er iets niet helemaal lekker gaat met bepaalde leestekens alhoewel het wachtwoord wel geaccepteerd wordt bij aanmaken.
Verder vond ik het jammer dat de CPUs bij Megekko net wat duurder waren dan bij de concurrenten waardoor ik twee bestellingen heb moeten plaatsen.
Maar bovenal maakt Megekko waar waar ze voor staan; geen onnodige overhead, lage kosten, gewoon eenvoudig en goed.
Items waren goed verpakt en levering was keurig op tijd. Nadeeltje van PostNL blijft dat ze eerst voor een dichte deur bij je thuis moeten staan voordat je op kunt geven dat je het liever op haalt bij je supermarkt bijvoorbeeld.
Hele goede site met uitstekende service, snelle verzending en leuke extras. d d d d
Ik heb allerlei producten besteld. Zoals aangegeven op de website zijn de producten de volgende dag bezorgd, gewoon goed
4 Harde schijven besteld voor mijn nieuwe NAS, Schijven werden, zoals beloofd, de volgende dag geleverd. Prijs was goed..geen klachten..
Overzichtelijke website, voorraadindicatie, genoeg betaal mogelijkheden en alles is snel geleverd, zou er zeker weer eens bestellen
Na een compleet nieuw scherm bij Megekko te hebben aangeschaft was ik na enkele weken ook toe aan een nieuw scherm (heb tot nu toe altijd een TN schermpaneel gehad, wilde over naar IPS). Daar mijn vorige bestelling zó goed bevallen was, heb ik mijn vertrouwen weer bij Megekko gelegd, en die hebben weer geleverd. 's Avonds rond half 10 besteld, de volgende dag (zaterdag!!!) in huis. Nu genieten van mijn Dell Ultrasharp en extra 16gb ram.
Mijn volgende bestelling zal zeker weer hier gebeuren. Niks dan lof!
De Dell monitor zat in zijn eigen doos. Gaaf dat Megekko het vertrouwen in Dell heeft en de verpakking niet heeft voorzien van een extra omhulsel wat alleen maar extra karton oplevert. Zo denken ze ook mee aan het milieu. De RAM bankjes waren wel in een aparte doos (want die zitten open en bloot in een stukje karton en plastic) en waren keurig voorzien van een extra laag luchtkussens. Top!
Onderdelen voor mijn eerste gamePC waren makkelijk te vinden en nog voordeling van prijs ook.
VerzendingDe verzending was extreem snel. Ik had mijn onderdelen op goede vrijdag besteld in de veronderstelling dat ze pas na pasen aankwamen maar mijn bestelling was zaterdagochtend al binnen. Top
De Megekko site was lekker straight-forward zonder veel gedoe bij betaling of bestelling. Megekko heeft wel bestelkosten die niet in de producten verrekend zijn. Dat is positief want daardoor kunnen ze de prijzen van de producten lager houden dan de concurrenten. En als je meerdere producten koopt blijft de bestelkosten hetzelfde waardoor je veel geld kan besparen.
VerzendingMijn setje computer onderdelen kwamen netjes en compact verpakt in een doos. Overal zat stootbestendig materiaal om alles heel te houden.
Heldere site, goede vooraad info, laagste prijzen, levering exact volgens afspraak, alle onderdelen van PC in goed staat. Wat wil je nog meer?
VerzendingNetjes volgende dag afgeleverd.