Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenDe productomschrijving is wat summier. Maar als je weet wat je wilt hebben is dat geen probleem.
VerzendingGoed verpakt, voldoende opvulling om beschadigingen te voorkomen. Nette levering door PostNL. Alles in goede staat ontvangen.
Al meerdere bestellingen geplaatst en ben erg onder de indruk van de service. Via mails wordt je op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling. Ook heb je (mits voorradig) je bestelling de volgende dag al in huis.
VerzendingDe artikelen worden verpakt in een stevige doos met luchtzakken tegen beschadigingen. Netjes, zoals het hoort.
Geweldige site, de prijzen zijn laag en je krijgt vaak een extra game of demo erbij als cadeau. Ik raad jullie allemaal deze site aan.
Van bestelling tot aanname geen enkel probleem ondervonden. De bestelling was duidelijk, makkelijk en snel, en de betaling verliep soepel. Zou het haast niet beter kunnen wensen.
VerzendingHet pakket kwam binnen de aangegeven tijd aan. Precies zoals beloofd.
prima, totaal geen problemen ondervonden, ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bezorging, helemaal niks op aan te merken. Verder ook nog eens heel goedkoop!
VerzendingIk had het 's avonds om 11 uur besteld, ik had het de volgende ochtend al in huis, en dat voor zo'n lage prijs.
Makkelijk te bestellen, hoeft geen account aan te maken, snel verzonden en goed verpakt. 10/10 would order again.
heb bij megekko een videokaart gehaald. videokaart was heel goed verpakt in een grote doos met genoeg verpakking materiaal. de bestelling was behoorlijk snel geleverd. Volgende keer is de kans groot dat ik hier weer wat ga halen!
Verzendingbestelling was de volgende dag al in huis. top!
Klantenservicehad een vraag over mijn videokaart. binnen 2 uur antwoord gekregen.
Erg duidelijke webshop met een heel goede prijs!
Tevens ook erg klantvriendelijk en een prima service.
Na bestelling van meerdere componenten kwam ik erachter dat het moederbord 3 dagen levertijd had.
Wou het allemaal de volgende dag in huis hebben,😊 Dus even een mailtje gestuurd en binnen een kwartier een antwoord terug!
Moederbord van de bestelling gehaald en de rest van componenten volgende dag gewoon in huis.
Had al betaald maar bedrag van het moederbord is keurig terug gestort.
Binnen een kwartier antwoord via de mail, goede service!
alles verliep prima, echter duurde het ~10 minuten voordat de bank mij terugverwees naar de website waardoor ik even dacht dat het fout was gegaan.
Mooie overzichtelijk webwinkel met een flink aanbod, heel veel producten op voorraad en goede prijzen, kom zeker nog eens terug!
VerzendingLevering de volgende ochtend, goed verpakt.
Snelle levering, vrijdag besteld en zaterdag was alles binnen. Je wordt goed op de hoogte gehouden tijdens het leveringsproces
VerzendingProducten waren goed verpakt
Fijne winkel met relatief lage prijzen en een goede klantenservice!
Ik had een probleem met de verzending, maar is snel en netjes opgelost.
Uitstekende service, snelle verzendtijd doordat ze veel op voorraad hebben en alles is goed ingepakt.
de site is overzichtelijk en alles netjes afgehandeld. ik zou er zeker nog een keer bestellen
snelle verzending, alle producten de volgende dag aangekomen. ook was alles goed ingepakt
Product wat ik had besteld was helaas defect maar super snelle reactie en binnen een week alles omgeruild! Top geregeld
(Alleen jammer dat je zelf je retour moet voorschieten)
Alleen jammer dat je zelf je retour moet voorschieten
KlantenserviceSnelle reactie
Ik kon mijn ram snel bestellen. Het was de enige website die specifiek wat ik wilde hebben nog op voorraad had en ook voor een nette prijs. Na het bestellen heb ik 2 mails ontvangen met een bevestiging en een verzondenmelding met daarin een track&trace nummer
VerzendingAlles was erg goed verpakt en kwam zoals beloofd de volgende dag binnen.
een top service geen moeite gehad met de betaling of iets alles ging soepel en fijn
Verzendingde levering was er netjes de volgende dag en ik werd goed op de hoogte gehouden
Zoals altijd is het makkelijk en snel bestellen bij deze shop. De producten zijn altijd op tijd en heel goed ingepakt.
had voor 1200 aan onderdelen besteld op een vrijdag en netjes zaterdag middag binnen gekregen. en ook relatief goedkoop in verhouding met andere webshops
Inmiddels twee keer wat besteld en alles loopt prima en heb verder geen klachten. Het is allemaal duidelijk en snel.
VerzendingAlles 's avonds besteld en volgende dag in huis.
Bij het samenstellen van een PC kom je meestal voor de meeste artikelen bij Megekko uit qua vlotte levertijd en scherpe prijzen. Een enkel artikel dat je ergens anders misschien iets voordeliger vindt wordt gecompenseerd door de lagere verzendkosten per artikel. De verschillende stadia van de bestelling worden prima gecommuniceerd dmv e-mail inclusief Track&Trace code.
VerzendingDe levering van alle onderdelen was binnen 24 uur en goed verpakt, hoewel ik had aangegeven een dag later meer op prijs te stellen ivm aanwezigheid. Maar dat mag de pret niet drukken. Toch fijn dat het er zo snel was.