Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegen's Avonds wat nieuwe onderdelen besteld, volgende dag meteen in huis. Al meerdere keren besteld nooit problemen mee vooralsnog
Ik heb alle onderdelen voor een nieuwe pc besteld bij Megekko en alles is netjes op tijd en zonder problemen aangekomen, een prima ervaring!
De bestelling was snel gegaan betaling was ook prima geregeld, iDeal werkt meetal wel, hierna kwamen de problemen pas.
VerzendingLevering binnen 24 uur is niet mogelijk blijkbaar, schijnt bij de betreffende producten ook te staan, helaas is alles nog niet binnen na ruim een maand wachten.
KlantenserviceWaardeloos, een van de producten is niet geleverd, de shop blijft vasthouden aan een weging door postnl en beweert dat het in de doos heft gezeten. Op de dag van levering kreeg ik in de postnl app een bericht dat er een 2de pakket onderweg was van megekko. Aangezien in de doos maar 1 van de 2 producten was geleverd ging ik er van uit dat dit een deellevering was. Enkele weken later nog niet ontvangen, daarna gevraagd naar de levering (nee die heft u al in ontvangest genomen, ja 1 van de 2 producten). Na heen en weer gesteggel willen ze me niet schadeloos stellen. Er is een mogelijkheid om een geschil aan te kaarten, maar daar zijnze niet bekend. Daarnaast kost dat een dag vrij nemen en parkeren in den Haag or Utrecht om een zitting bij te wonen en die kosten worden niet verged als je gelijk krijgt. Is mij de 58 euro niet waard. Hier houden ze ongetwijfeld rekening mee in hun zwendels.
Pas dus op met deze oplichters, ze sturen hun pakketten blijkbaar maar half op en nemen de klant vervolgens niet serieus! Bestel hier niet als je iets voor een redlijke prijs wilt.
Onderdelen bestelt omdat een oude computer het eind van zijn latijn had bereikt. Via BBG onderdelen uitgekozen en bestelt bij Megekko. Order netjes afgehandeld en zoals beloofd op de website, voor zondag avond 22:30 besteld maandag in huis.
Uitstekende usb 3.0 PCI 2 kaart. Werd zonder problemen op Linux Mint 17.0 (Ubuntu 14.03) geinstalleerd, automatisch en zonder gebruikers interventie. Op Windoes 10 werd deze automatisch zonder interventie met de Microsoft driver geinstalleerd, waarna ik deze heb overschreven (aanbevolen) met de bijgeleverde drivers op een mini CD.
Ondanks dat ze ze niet telefonisch bereikbaar zijn, maar alleen via email toch een uultrasnelle reactie gekregen van de klantenservice. Verder hebben ze een prima website.
KlantenserviceIk had per ongeluk een verkeerde afleverdatum geselecteerd bij de bestelling. Op vrijdagavond om 10 voor 10 een mailtje gestuurd of ze de afleverdatum konden wijzigen naar de eerst mogelijke datum. Binnen 5 minuten een mailtje terug gekregen dat de de afleverdatum aan hadden gepast naar de volgende dag! Mijn bestelling werd netjes de volgende dag geleverd.
De prijs van het product was verreweg de beste prijs die ik destijds online kon vinden en de levering was vlot, erg positieve ervaring met deze webwinkel.
Verzendinghet product kwam in perfecte staat aan en werd geleverd op de verwachte datum.
KlantenserviceBinnen een kwartier via email antwoord op mijn vraag.
Bestelling geplaatst; volgende dag direct geleverd. Goede communicatie en snelle levering. Goed geprijsde webwinkel zonder non-sense. Heerlijk!
Ik had last van een defecte SD-kaart, enkele maanden na aankoop. In no-time ontving ik een nieuwe, die het goed doet.
Website doet een beetje gedateerd aan, maar alles is te vinden en scherpe prijzen. Zoekfunctie werkt goed, dus niet eeuwig door categoriën heen klikken voordat je vindt wat je zoekt.
VerzendingOp zondag besteld, de dag er na al in huis. Tja, veel sneller kan het bijna niet? Gelukkig geen gedoe met zaken die 'toch niet' op voorraad waren. Netjes verpakt met massa's bescherming.
KlantenserviceMijn moederbord werd helaas DOA geleverd. Ik had nooit eerder bij Megekko besteld en gezien de lage prijzen had ik me er op ingesteld dat het retourproces een drama zou worden. Het viel echter 100% mee. De maandagavond dat ik het binnenkreeg een RMA aangemaakt, die werd binnen een uur goedgekeurd; dinsdag ging het bord retour en woensdagochtend kreeg ik al de bevestiging dat er een nieuw bord opgestuurd zou worden. Deze donderdagmiddag binnengekregen. Vragen tussendoor per e-mail werden snel en duidelijk beantwoord. Wat dat betreft kon het haast niet beter.
Prima shop, item snel gevonden, betalen via ideal
Helaas heb ik de chips moeten retouren, omdat het niet werkte op de synology NAS. Werkt ook zonder mankeren geaccepteerd, TOP
Snel en keurig ingepakt
Ook op tijd binnen
Contact gehad via mail voor retouren
Snelle reactie met print voor op de doos te plakken.
Minpuntje is geen antwoordnummer, dus kosten verzending
Mijn onderdelen hier besteld omdat ze goed geprijsd waren en de verzendkosten ook niet al te hoog waren.
Ook leuk was dat de 2 muizenvallen van de april grap er ook écht bijzaten!
(Had ik eigenlijk niet verwacht.)
22:15 besteld, 22:30 was het inderdaad "onderweg"!
Doos waar alles in was verpakt was stevig. (En intact.)
De dozen waar de producten inzaten waren jammer genoeg wel een beetje gedeukt. Met producten was er niks aan de hand. (Viel mij op dat de 2 deuken er net hetzelfde uitzagen.)
BD writer gekocht, Megekko was de goedkoopste en zoals eerder weer heel snel geleverd en goed beschermd verpakt.
Site zit netjes en overzichtelijk in elkaar. Er worden tijdens de checkout relevante vragen gesteld zonder fratsen. Prijs was zeer goed, levering was perfect op tijd en het product was tevens zeer beschermd verpakt. Kortom: Top ervaring!
Zoals vaak de goedkoopste, maar wel een betrouwbare webshop, dus natuurlijk weer hier besteld. Ik had aangegeven om de bestelling over 2 dagen ipv 1 dag te ontvangen, desondanks stond de postbode de volgende dag al voor de deur. Gelukkig was ik al wel thuis, maar als ze het niet betrouwbaar kunnen zeggen, biedt het dan ook niet aan als zodanig...
VerzendingVerpakt in een stevige, ruime doos met flinke hoeveelheid luchtzakken ter bescherming tegen schudden.
Bezorger kwam op een andere dag dan aangegeven, zoals hierboven beschreven. Deze bezorgdagkeuze is dus zinloos.
Great website, Great prices, Great packaging, Fast delivery, Happy with the products. Bought from Belgium.
De bestelling was in ieder geval makkelijk te plaatsen. En voor de rest goed geregeld.
VerzendingIn eerste instantie had ik mijn bedenken bij dit alles. Omdat ik vrij sceptisch altijd ben met zaken waar ik nog nooit eerder iets besteld hebt. Maar gelukkig was deze zaak fijn om zaken mee te doen. Ze waren bijtijds de levering was goed. Dus al met al wel een goeie zaak om je spullen bij te bestellen.
Onlangs een case besteld bij Megekko. Niet zozeer owv de prijs (hoewel die meer dan correct was), maar omdat ze één van de weinigen waren waar de case op stock was. Na een eerdere, slechte, ervaring bij SIComputers (heb order moeten annuleren), gisteren besteld bij Megekko en vandaag de case netjes mogen ontvangen. Kortom: goede ervaring! Mij zijn ze zeker terug :-)
VerzendingLevering op één dag vanuit NL naar Belgie. Opnieuw: correct end tijdig. Super!
Zaterdag 8 april, 4 Harde schijven besteld van Western Digital simpelweg omdat ze bij Megekko het goedkoopst waren.
Vlotte betaling gedaan met Bankcontact en maandagmiddag 10 april, alles netjes geleverd..
Ik heb ze meteen ingebouwd, geformatteerd en alles werkt zoals het hoort.
Ik ben een tevreden klant...
Alle HDD's waren individueel verpakt met bubblefoam en dan nog eens met luchtzakjes samen in een stevige doos verpakt.
En de levering gebeurde zoals aangegeven op de website.
Alvorens te bestellen vroeg ik of apparaat binnen twee dagen te leveren was. Zij gaven aan dat dit geen probleem was waardoor ik ervoor koos om deze bij Megekko te bestellen. Meteen na bestelling kreeg ik echter een leverdatum van ruim twee weken later. Voelde me er dus ingeluisd.
VerzendingProdukt bleek bij het uitpakken al defect. Het touchpad van de bestelde chromebook zat los.
Update:
De chromebook is al 3 weken geleden opgestuurd ter reparatie naar Asus, maar nog steeds niet gerepareerd. Ik vind het belachelijk dat een compleet nieuw produkt defect wordt afgeleverd en dat ik deze dan moet opsturen ter reparatie. In dat soort gevallen verwacht ik gewoon een nieuwe geleverd te krijgen en de defecte retour te kunnen sturen.
Tot tweemaail toe foutieve informatie gekregen. Ten eerste over de levering binnen twee dagen. Ten tweede werd ik na mijn klacht over het defect verwezen naar de website. Na daar mijn probleem te hebben ingevuld kreeg ik te horen dat ik voor dit produkt een andere procedure moest volgen. Terwijl ik in mijn eerste mail al had aangegeven over welk produkt het ging.