Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Voor het eerst wat bij Megekko besteld. Vanwege de voorraad die ze hebben en de scherpe prijs. Volgende dag in huis zoals op de site staat en nog in een leuke verpakking ook. Top.

prima levering en snelle verzending, ook nog een email gekregen van ze voordat die verzonden werd

Kaart ontvangen zoals geplanned. Alles wat er nodig was, zat erbij. Geen extra kabeltjes, alleen de kaart, een boekje met info en een CD met drivers. Kaart in de machine gezet, en werd direct herkend. Alles functioneerde prima, spellen draaien top op Ultra (PUBG/Dishonored 2), BETA van Destiny 2 draaide ook toppie. Zeer tevreden met de kaart, al bij al, een goede koop dus.

Levering was snel, goed verpakt, geen rare zaken gaande.

Zeer snel met het opsturen verwerken van de bestellingen.
Goede communicatie,
Scherp geprijst

Ik bestel met regelmaat
Nooit geen klacht gehad!

track en trace, ze verwerken vlug u bestelling,
Goed verpakt

Heb ik nooit gebeld

Het bestelproces is gemakkelijk, site is zeer duidelijk en zonder poespas. Als je vragen hebt kan je altijd mailen en krijg je een duidelijk antwoord.

Verzending is zeer netjes en wordt goed verpakt. Track en trace is beschikbaar, zoals vrijwel overal, gewoon zeer netjes.

Omdat ik een probleem heb gehad met mijn levering en ik die niet zelf kon oplossen met Dell (omdat ze het als opzettelijke schade gooiden) had ik verder contact gezocht met Megekko. Zij hebben binnen twee weken alles keurig afgehandeld met Dell en ik heb een werkende monitor. Tevens hebben ze, naar verwachting zelf een nieuwe kabel erbij gestopt ivm een defecte kabel. Zeer netjes opgelost dus. Ook al hebben ze geen telefonische support, is de support die je krijgt perfect! Wat wil men nog meer, goede prijzen, en een goede service!

bij bestelling leek product op voorraad en de volgende dag leverbaar, maar gekozen leverdatum werd door het systeem steeds op een andere datum verder in de toekomst gezet. Ook na annulering en nieuwe bestellingen gebeurde dit constant. Na contact met de klantenservice is alles alsnog de volgende dag geleverd

vrij grote doos voor alleen een kabel van 3m, had wat compacter gekund.

reageert zeer snel op emails en heeft het probleem zeer snel en goed verholpen.

Ik heb een WD Blue 250gb ssd gekocht. De prijzen waren hier het aantrekkelijkst en natuurlijk de service en verzending was ook helemaal goed gegaan. Ook een nette en overzichtelijke webshop met duidelijke prijsindicatie.

De levering was perfect, het pakketje was goed verpakt en kon geen schade oplopen tijdens de verzending. Ook was het precies geleverd zo als het op de website stond aangegeven.

Ik heb een evga gtx 1050 ti besteld via megekko omdat ze de beste verzending zouden hebben maar dat bleek niet zo te zijn. verder top prijzen wel wat hoger als de rest. Betrouwbaar.

Levertijd was 3 dagen maar omdat er iets fout ging werd wat langer

Top klantenservice ik stuurde een email over verzending en kreeg snel reactie top!

Al vaak besteld en altijd zeer te vrede. Erg duidelijk en nooit een probleem gehad.

Snel en nog nooit gelogen over aankomst datum.

Nette site met goede voorraad indicatie die ook netjes veranderd na het plaatsen van een bestelling.

Producten waren netjes verpakt met extra schuim, ging om HDDs.

Gemakkelijk om bestelling te plaatsen. De dag nadien stond alles voor mijn deur. Geen klachten!

Goed verpakt met van die plastic opblaaspacks.

Duidelijke productpagina, betaling was snel verwerkt. De levertijd was duidelijk en deze klopte uiteindelijk ook.

Bij mijn aanschaf (videokaart) zat de gratis game Destiny 2. De code hier voor werkte helaas niet, na email een nieuwe code gekregen welke ook niet werkte. Ik had de hoop eigenlijk al opgegeven, maar na een mail en een weekend later toch nog een nieuwe code gekregen (met toelichting met wat er gebeurd was, batch verkeerde codes) en deze werkte wel. Had na 2* niet nog een werkende code verwacht, maar deze kreeg ik uiteindelijk toch. Prima service.

Het zoeken en bestellen was makkelijk, de pagina's waren overzichtelijk en je kon de bestelling volgen via de postnl app

De bestelling werd de volgende dag geleverd zoals beloofd.

Perfecte transactie. Adequate communicatie. Grafische kaart was netjes verpakt en was binnen een dag in huis. Inbouwen en draaien maar!

Netjes verpakt en binnen een dag bezorgd.

Aankoop prima verlopen niks te klagen, zou hier zo weer zaken doen. Uitstekende service en verzending.

De bestelling ging eenvoudig. Het was een sterke aanbieidng en de levering was super snel

Via post nl kun je zien wanneer het pakje komt

Ik heb een positieve ervaring beleefd bij het bestellen van een AM3 plus moederbord van Asrock.

Snelle levering zoals beloofd. Netjes verpakt.

De online winkel was zeer toegankelijk en makkelijk te bestellen.
Afwikkeling was zeer correct en snel.

Zeer tevreden over de service.

De bestelling was goed verpakt en werd snel afgeleverd.

Geen contact met de klachenafdeling gehad.
Was niet nodig.

Eerste bestelling was een €1200 laptop, deze had ik netjes de volgende dag in huis met veel bescherming en een gratis printer erbij. Gewoon top!

Was beschermd geleverd met een extra grote doos en veel luchtzakjes.

Makkelijk te bestellen, geen account nodig. Kon een groot deel van mijn zelfbouw desktop bij megekko krijgen voor prima prijzen.

5 producten besteld welke allemaal goed in één doos waren verpakt en op de aangeven datum zijn bezorgd.

Scorekaart voor Megekko