Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Makkelijk te bestellen. Keurig geleverd.
Ze hebben een pittig overzichtelijke site. Je kunt er echt alles bestellen, dat heb ik dus ook gedaan.

Eerst even via pricewatch onderdelen opgezocht. Megekko kwam eruit als de goedkoopste. Verpakking was oerdegelijk. Andere shops kunnen hier nog iets van opsteken.

Goed verpakt. Snelle levering.

Retour graka voor ander model = geen enkel probleem.

Overzichtelijke en duidelijke site. Op werkdag om 22:20 besteld, om 22:50 al een mailtje met verzend bevestiging.

Goed verpakt, grote doos met veel verpakking materiaal.

Een onderdeel was DOA en kon ik terug sturen. Communicatie was per email, maar duidelijk. Een nieuw onderdeel was op dezelfde dag na ontvangst door Meegekko al terug gestuurd.

Op zaterdag middag besteld, De producten werden verzonden op zondag. Op maandag de eerste keer aangeboden. Dat POST NL achterlijke levertijden heeft (wie is er thuis tussen 12 en 15:30 behalve studenten en werkeloze). Megekko zelf is elke keer snel en correct geweest.

Goed verpakt, geen fouten zover ik kon zien.

uitgezocht om de scherpe prijs en snelle levering.
Harddisks zondag-avond besteld, maandag-middag had ik ze al in huis.

levering was erg snel en alles was netjes verpakt

Prettige webstie waar ik kan makkelijk kon vinden wat ik nodig had. Op zondagavond(!) besteld en op maandag al in huis dus kon snel weer verder met mijn hobby project.

Alles was prima verpakt. Niets op aan te merken.

De interface op de site is voor zoeken niet super, maar ik koop vanuit Tweakers-links en dan gaat het over het algemeen prima. Klein akkefietje gehad i.v.m. late levering (wel vaker met externe voorraad). Voor de service hoef je hier mijns inziens niet te zijn, en de ketting is zo sterk als de zwakste schakel.

Megekko verstuurt goed verpakt en zeer snel. Hierover zeer tevreden.

Heb een aantal bestellingen gedaan. Hierbij reeds één DOA ontvangen en heb nu met een ander product een defecte adapter. Megekko stelt zich hierbij telkens zéér star op. Ik ben een zakelijke klant, hier kan je als onderneming je voordeel uit halen, en dit doen ze totaal niet.
Bij de monitor: Twee stuks (identiek) besteld. Eén werkte goed, de andere was met geen mogelijkheid op Full HD resolutie. Uiteraard aan dezelfde en nog een andere PC gekoppeld, op dezelfde kabel, en zelfs de adapter uitgewisseld.
Contact opgenomen en aangegeven dat er één stuk was. Aangegeven dat ik er per se snel twee wilde hebben en gevraagd of men dus snel een nieuwe konden sturen na bewijs van verzending van de oude; bij geen defect wilde ik die alsnog wel betalen. Niet mogelijk, men gaf aan de kosten laag te willen houden. Volgens mij wordt het zo duurder, want ik heb gebruik gemaakt van het in hun voorwaarden opgenomen retourrecht en de monitor elders gekocht.
Nu weer gedoe over dat ik vanwege een kapotte adapter toch een compleet apparaat op moet sturen (terwijl het apparaat nog naar volle tevredenheid in gebruik is en we nu alleen adapter hoeven te wisselen).

Uit kostenoverweging voor een starre houding kiezen kan, maar andere (ongeveer even goedkope webshops) lukt het wel om daarnaast ook nog service te bieden. Resumé: Alleen iets bestellen als je het nergens anders kan krijgen.

Nooit van deze shop gehoord, maar bij het bouwen van een nieuwe desktop bleken ze de goedkoopste.
Prima website, bestelsysteem en snelle levering!

Ik ben geen trouwe webshop klant. Ik haal mijn producten bij diegene die het goedkoopst is. Daarbij heb ik wel voorkeur en shop ik niet bij iedere webshop. Megekko kom ik al jaren graag. Altijd goed, snel en netjes. Dit keer zelfs niet de aller goedkoopste, maar gekozen vanwege hun betrouwbaarheid. Gewoon topshop!

Netjes verpakt en snel zoals beloofd geleverd.

Uitstekende ervaring met Megekko. Wilde mijn bestelling wijzigen en kreeg zelfs op zondagmiddag en later op zondagavond antwoord en de wijziging werd meteen doorgevoerd. Uitstekend!

ondanks foutieve informatie van mijn kant
alles prima en snel geregeld.
reageren ook snel op emails

Prima shop, prima prijzen. Nog geen slechte ervaringen gehad eigenlijk met 10+ bestellingen. Klantenservice nooit nodig gehad, dus daar kan ik niets over zeggen.

Bestelling makkelijk te plaatsen Correcte info. Website kon wel iets duidelijker.
Wel weinig feedback over de bestelling zelf.

Snel, makkelijk en betaalbaar.
Maandag besteld, Donderdag geleverd (Nederland->België).
Het enige nadeel is dat de verzendkosten niet gratis zijn, wat sommige andere online shops toch wel bieden, vooral boven een bepaalde hoeveelheid geld.

Mijn verzending werd beheert door PostNL, dus er was Track & Trace.

Goede website met voldoende filters. Bestelling en betaling verliepen vlekkeloos met speciale aandacht voor Belgische klanten (Bancontact). Wat ik ook super vond, is dat je kan kiezen wanneer de bestelling aankomt.

Verzending verliep zonder problemen op de dag die ik op hun website had gekozen.

Alles is perfect verlopen. Bij andere site was product 2 euro goedkoper maar site had slechte review. Ben blij te hebben gekozen voor deze site. Zeer duidelijke goede afhandeling.

Alles goed geleverd. Algemeen op site staat volgende dag geleverd echter bij artikel stond levertijd van twee dagen. Is dus duidelijk.

Heldere site waar het product wat ik zocht (MSI GTX 1070 gaming X) makkelijk te vinden was. Voorts waren ze de goedkoopste op basis van tweakers price watch.

Na bestelling ontving ik meteen alle emails zoals het hoort. Order ontvangen, email met track and trace etc etc. Volgende dag order ontvangen in grote doos met heel veel van die luchtzakken erin. Prima! Volgende order zou ik zo weer hier doen.

prima verzending wat goed verpakt is tegen verschuiven van de artikelen en volgende dag in huis ook nagekomen.

prima gehouden aan wat er beloofd wordt.

it was really easy like nothing happened but you're excited to receive your order and be happy with it.

delivery was as said the next day.

they were really professional and patient at my worst moments.

Alle onderdelen voor een nieuwe PC waren gemakkelijk te vinden, voorradig, en voor goede prijzen. Levering net zo snel als beloofd: zaterdag besteld, maandag in huis; goed verpakt. Een bestelfoutje van mij werd snel en vriendelijk opgelost.

Bij de bestelling had ik een fout gemaakt; een mailtje naar Megekko was voldoende om dat te herstellen. Reacties op mails waren snel tot zeer snel.

Ik heb nu twee keer een volledige reeks aan computeronderdelen besteld bij Megekko. Gebruik van de website, zoeken door de website, informatie vinden, producten selecteren en betalen was allemaal erg makkelijk. Het is ook fijn dat ze bijna altijd het goedkoopst zijn.

Mijn bestelling (met computeronderdelen) was netjes op tijd binnen en alles was goed verpakt. Echter: mijn eerste bestelling (vorig jaar) had een product waarover ik elke dag een mailtje kreeg dat het morgen zou komen, en nog een keer, en nog een keer, omdat de leverancier het steeds niet zou opsturen. Na dat specifieke onderdeel te annuleren had ik de rest van mijn bestelling netjes de volgende dag in huis.

De klantenservice is volgensmij alleen te bereiken via mail. Geen telefoon, wat je terug ziet in de prijs van producten. Antwoord is altijd snel en uitgebreid waar nodig. Het mailcontact vorig jaar kwam wat sarcastisch over en was dit jaar gewoon goed, maar het probleem werd in beide gevallen goed opgelost.

Scorekaart voor Megekko