Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk wilde een nieuwe zelfbouw systeem in elkaar gaan zetten, en het grote voordeel was dat alle gewenste onderdelen voor een mooie prijs beschikbaar waren bij Megekko. De website is overzichtelijk en navigeert prettig. De levertijden zijn per product duidelijk aangegeven dus ik wist direct wanneer ik mijn levering kon verwachten.
VerzendingDoordat enkele onderdelen niet op voorraad waren duurde de levering enkele dagen langer (maar dat werd tijdens het bestelproces al duidelijk). Je wordt ook goed op de hoogte gehouden over het hele proces.
De doos met losse onderdelen was een heel stuk groter dan nodig was, maar alles was goed opgevuld met verpakkingsmateriaal waardoor alles goed op zijn plek bleef bij transport. Prima dus.
Mails worden netjes en snel beantwoord. Voor één van de bestelde artikelen gold een actie die net één dag verlopen was, maar zij zijn mij hierbij alsnog tegemoet gekomen. Prima klantgerichte service.
Bij bestelling kan je de gewenste leverdatum doorgeven. Hier wordt echter geen rekening mee gehouden. Vervolgens heb ik gemaild dat ik de bestelling een week later wilde ontvangen. De hele week staat de order op 'op voorraad'. De dag voor de verzending ontving ik bericht dat product niet meer op voorraad is...
KlantenserviceEr wordt snel gereageerd op mails. De levering van het juiste product op het juiste moment is een ander verhaal...
Kreeg bestelling 3 dagen nadat ik besteld had binnen terwijl er stond dat het volgende dag zou zijn.
hiervoor moest ik wel een mailtje sturen en heb geen reactie op mijn mailtje gehad.
kreeg de bestelling 2 dagen na beloofde datum binnen
Klantenserviceheb een mailtje gestuurd maar hier nooit een reactie over gehad
Deze winkel heeft een boel producten, maar kan niet op tegen grote jongens zoals Azerty. Vier sterren van mij.
VerzendingBestelling duurde 2 dagen langer dan was gezegd. Had hem op zaterdag besteld. Dat is geen werkdag, dus op hij zou op maandag verzonden worden. Dit is pas op dinsdag gedaan, en woensdag was Koningsdag, dus uiteindelijk op donderdag bezorgd.
Een aantal computer onderdelen besteld. Prettige website, goede prijzen, goede voorraad, alles netjes verpakt verzonden, goede klantenservice. Klein nadeel, wat wel begrijpelijk is, is dat de zending pas verzonden wordt als alle producten op voorraad zijn. Echter wordt dit duidelijk aangegeven.
VerzendingProducten waren netjes verpakt en in goede staat. Levering duurde iets langer dan verwacht omdat 1 product niet direct leverbaar was. Uiteindelijk tegen kleine meer betaling een ander product uitgekozen. Bestelling was na betaling direct verzonden door adequate klantenservice. Top geregeld.
KlantenserviceZoals reeds vermeld op advies van de klantenservice een ander (vergelijkbaar) product gekozen (tegen kleine meerprijs), omdat oorspronkelijke product niet direct leverbaar was, zo kon de zending z.s.m. geleverd worden. Klantenservice heeft dit direct geregeld, kortom goede ervaring.
Ik heb vorige week donderdag een product bij Megekko besteld. Er stond met grote koeieletters op de home page vandaag voor 22:30 besteld morgen in huis. Het is nu 4 mei (mijn verjaardag) en heb een mail gekregen dat tie vandaag aan zou komen. Ik heb er niet al teveel problemen mee want het is nog steeds redelijk op tijd. Nu heb ik een wijziging gekregen: je besteld product zal op vrijdag 6 mei afgeleverd worden. Dit is meer dan een week telaat! Dankje wel Megekko, ik zal in ieder geval niks meer bij jullie bestellen. M'n pakketje is meer dan een week telaat.
Goede prijzen, makkelijk te bestellen. Er is altijd redelijk veel voorraad en de prijzen zijn ook nog erg goed.
Verzending"Besteld voor 22:30 volgende dag in huis" is niet altijd waar. Meerdere keren besteld, maar niet altijd volgende dag geleverd.
KlantenserviceEen klacht over te late levering wordt afgeschoven op PostNL terwijl de track n trace nog niet eens is aangemaakt en het pakket dus duidelijk nog niet is aangeboden. Eerlijk duurt het langst Megekko.
Een aantal onderdelen voor mijn pc besteld bij Megekko. Prima site, goede prijzen (een van de goedkoopste webshops) en de onderdelen waren de volgende dag al binnen, zoals dat ook vermeld stond op de site.
VerzendingNiets over te klagen. Alle onderdelen verpakt in twee dozen (case zat apart verpakt). Verpakt met plastic luchtkussentjes en alle onderdelen zonder defecten geleverd.
Vrijdag bestelling gedaan voor een vriend... Sommige onderdelen zouden iets later aankomen (vandaag, dinsdag). Krijgt ie nu pas een mail met: Helaas worden de onderdelen pas morgen bij ons verwacht, dus kunt u het pakketje 5-5-16 verwachten. Dit is extreem jammer voor mij en mijn vriend, aangezien we deze onderdelen echt vandaag nodig hebben. Daarom 1 ster voor de slechte service en late mail over verzend-info.
Twee week een Corsair K30 Raptor keyboard en een Logitech Mouse M500 laser zwart besteld. Binnen een dag was de bestelling binnen en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde producten.
Bestellen was eenvoudig, je hebt daarna ook snel de producten in huis. De producten zijn goed te vinden met de zoekfunctie.
KlantenserviceProducten waren niet meer leverbaar (of kwamen over een paar weken) maar zijn daarna bij de klantenservice eenvoudig geannuleerd.
Goede site, de beloftes waren veelbelovend en ze kwamen nog uit ook, helemaal te vrede!
VerzendingPerfect, ik kon zelfs de datum van mijn levering kiezen, ronduit perfect!
KlantenserviceHeb ik niet in aanraking mee hoeven komen aangezien hun site zo geweldig is!
ik heb bij deze winkel een 980ti gekocht. Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Prima webwinkel!
Overzichtelijke website met groot aanbod. Levertijden worden netjes vermeld en lijken - op basis van deze bestelling - correct te zijn.
VerzendingHele rits producten besteld die de volgende dag netjes en goed verpakt bezorgd zijn.
Op vrijdag laat in de avond de bestelling geplaatst en alles was de volgende dag keurig in huis!
Goed assortiment van producten voor een goede prijs. Top! Zeker een vaste site voor hardware bestellingen.
KlantenserviceGoede service wanneer het e.e.a. verkeerd gaat.
Dit keer een aardige bestelling gedaan bij Megekko:
Asus Z170 PRO GAMING
Cooler Master GM G450M
Cooler Master Hyper 412S
Fractal Design Core 2300
Intel Core i5 6400
Kingston DDR4 HyperX Fury 2x8GB 2666
Rapoo Vpro Gaming Keyboard V700 Black N
Samsung 850 EVO 250GB
Megekko was de goedkoopste voor deze producten, ik weet niet hoe ze het doen maar ze doen het goed!
Bestelling volgende dag in huis.
De kast was los verzonden (totaal twee pakketten) de doos met losse meuk was volgestopt met luchtzakjes.
Makkelijk te bestellen en netjes op zaterdag geleverd.. uitstekend verpakt.. zelfs de doos zat in bescherm papier.. Kan niet anders zeggen dan uitstekende webshop
VerzendingRazer Toetsenbord besteld.. ging vlekkenloos en uitstekend verpakt.. ben er ontzettend blij mee
KlantenserviceDe beste klantenservice is degene die je niet nodig heb vanwege dat je bestelling zo uitstekend verliep.
2x na elkaar een product dat niet in orde was. Allereerst werd mijn scherm geleverd zonder kabels en vervolgens had ik de pech om ook nog eens een defect scherm te ontvangen. Bij beide voorvallen treft Megekko uiteraard niets van schuld! Nu is het probleem wel dat ik weer een week moet wachten op een werkend model. Hopelijk is het derde keer, goede keer! ;-)
VerzendingZoals beloofd op de website werd mijn product de volgende dag geleverd!
KlantenserviceDe klantenservice is steeds bereid om te helpen en werkt snel!
Prima webshop. Goede prijzen en prima afhandeling. Meerdere malen al wat besteld en nooit problemen gehad.