Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Heb al eens eerder bij Megekko besteld en mijn ervaring met hun was toen erg goed qua bestellen, bezorging en service.

Deze keer had ik weer een redelijke bestelling gedaan (4 items) en daar heb ik geen problemen aan ondervonden.

Ik had mijn items zondagavond laat besteld en ik kreeg dezelfde avond al een bevestiging dat mijn items verzonden waren en iets later kreeg ik ook al direct een track & trace code.

In eerste instantie was de verwachting dat mijn items op dinsdag 2 mei zouden worden bezorgd tussen 17:00 en 21:00, wat geen probleem voor mij was.

Maandag morgen keek ik nog even naar mijn track & trace en toen zag dat mijn items op de maandag tussen 17:00 en 21:00 zouden worden bezorgd, sneller dan ik zelfs had kunnen verwachten en Megekko in eerste instantie ook.

Later op de dag kwam ik rond 16:30 thuis van werk en mijn sleutel zat nog niet eens in het slot en daar reed de PostNL bus al de straat binnen met mijn pakketjes (had 2 pakketten vanwege de hoeveelheid en diverse items).

Tijdens mijn eerste ervaring met Megekko had ik een voeding ontvangen met een 24 pins kabel waar enkele kabeltjes van los waren bij ontvangst.

Toen heb ik dus contact opgenomen met Megekko en de benodigde foto's en informatie aan hun gegeven en niet veel later kreeg ik al een melding dat een nieuwe voeding mijn kant op zou komen.

Al met al een super goede service.

avatar van Jur_
Jur_ Karma 11,6K

Dit was de eerste keer dat ik bij Megekko bestelde. De prijzen zijn erg scherp en wat ik enorm waardeerde is dat duidelijk stond aangegeven op de website wanneer er bezorgd zou worden. Aangezien het de dag voor koningsdag was stond al boven aan de website dat dit een dag later zou zijn. Ik wist dus precies wat ik kon verwachten.

Track and trace code ontving ik de zelfde avond en het pakketje werd netjes op de beloofde datum afgeleverd. Bedankt hiervoor!

Duidelijke website met scherpe prijzen. Bij verzenden wordt ook aangegeven dat sommige producten een langere levertijd hebben, heb snel een andere HDD gekozen toen ik zag dat de andere 3 werkdagen levertijd had! Ondanks de betaalbeperking tijdens goede vrijdag is de bestelling toch verzonden.

Pakket was erg netjes verpakt, grote hoeveelheid opvulling en alle verpakkingen zagen er nog netjes uit! (ondanks de lompheid van de postbezorger). 's Avonds rond 22.00 besteld, volgende dag al in huis!

Het zoeken in de website kan beter. Ze hebben veel producten op voorraad en de levering is zeer snel. Mail wordt in de avond binnen een paar uur beantwoord.

Alles verliep zoals gewoonlijk bij webshops, fijn dat ze met postnl werken. Of een product makkelijk te vinden is weet ik niet, ik gebruik meestal de tweakers link.

Vrijdag voor middernacht besteld, de volgende dag (op zaterdag) geleverd is voor de producten op stock ook werkelijk het geval en de leverdatum wordt tijdens het bestellen duidelijk aangegeven.

Makkelijke website om je gerief op te bestellen met voldoende en gedetailleerde uitleg over de producten. Prijs/kwaliteit is zeker en vast een pluspunt. Als ik dan toch een negatief punt moet zeggen is dat als je een retour doet omdat het product defect is, in garantie dat je de verzendkosten zelf moet betalen. Mijn dvd-speler was van in het begin defect, kostte 20€ en het terugzenden kostte me 10€ dus dat vond ik veel. Maar de retour zelf is perfect afgehandeld.

Binnen de 24uur na bestelling heb ik mijn producten ontvangen. Alles was mooi ingepakt.

Bij de levering zat een defect dvd speler. Ik heb een mailtje gestuurd en daar kreeg ik een goede uitleg over hoe en wat te doen voor retour. Kortom super service

Ze hebben goede scherpe prijzen en de website is goed en duidelijk te navigeren. De informatie die ze geven over de producten die ze in stock hebben klopt niet en wordt ook niet aangepast.

Erg onduidelijk wanneer ik mijn producten binnen krijg en volgens de website krijg ik een update iedere 4 dagen per mail. Kan ook niet de status van mijn bestelling bekijken.

Geen tel nummer om contact mee op te nemen en bieden geen alternatieven aan, zoals een ander product of annulering.

Bestelling was prima te plaatsen en verwerkt. Geen vertraging noch problemen. Zou er zo weer kopen.

Levertijd was kort (zoals voor mijn producten weergegeven op de site) en correct. Alles kwam netjes verpakt aan.

Via pricewatch de goedkoopste winkel gezocht voor een nieuwe HDD, Megekko kwam bovenaan uit en hier ben ik zeer tevreden mee. Prijs was het beste en de verzendkosten waren goedkoop. Snel verzonden en goed verpakt, niks te klagen!

Bij Megekko mijn nieuwe videokaart gekocht. Artikel kwam netjes de volgende dag in huis.
Het enige dat me tegenvalt is dat Megekko nog steeds verzendkosten in rekening brengt. Mijn videokaart was meer dan 100 euro en dan vind ik het eigenlijk dat je hierbij geen verzendkosten hoeft te betalen. Bij alle andere webshops waar ik besteld heb is de verzending (bij bestelling van meer dan 20 euro of 50 euro) gratis.
4 sterren voor nu dus vanwege de verzendkosten, indien dit in de toekomst niet meer zo is dan verdiend Megekko gewoon 5 sterren. :)

Bestellen verliep eenvoudig en het zoeken op de site was goed te doen. Snel de juiste producten gevonden en betalen was zo gedaan.

Goed verpakt, geen overdreven grote doos en

avatar van Dom
Dom Karma 3,64K

Snelle reacties op de mail. Er was 1 product van de hele lijst nog niet leverbaar maar ik had al het andere snel nodig. Na een enkel mailtje werd het geregeld en ontving ik alle onderdelen netjes de volgende dag in huis.

Breed assortiment waarvan veel op korte termijn leverbaar is. Mijn computerspullen koop ik standaard bij Megekko.

De ontvangstdatum van Megekko kwam niet overeen met de berichten van PostNL. Het pakketje zou (zoals ik had aangegeven op donderdag (4 werkdagen) geleverd worden, maar deze kwam uiteindelijk een dag later aan, toen ik niet thuis was. Verder heb ik goede ervaringen met Megekko, maar deze keer liep het wat minder soepel.

De bestelling was makkelijk geplaatst vanuit mijn Tweakers wenslijst; betalen ging eenvoudig via iDeal. Prima webshop.
Na de bestelling kwam er wel een rare pagina tevoorschijn om je aan te melden voor korting op de volgende bestelling, maar derde site die dat regelde was volgens een snelle google niet helemaal fris.

Alles kwam goed verpakt en op tijd binnen bij het PostNL punt dat ik gekozen had.

Had op 4 april kabels besteld op megekko. Niet alles was op vooraad en daar was ik van op de hoogte, en dat liet megekko zelf ook weten via mail. Ik kreeg updates over hoe het met mijn bestelling was, erg netjes. Maar op 10 april kreeg in een email dat alles op voorraad was bij megekko. Toch duurde het nog 4 dagen voordat de kabels bij mij werden geleverd. Iets wat ook in de mail stond van 10 april. Ik vraag me af waarom het nog 4 dagen moet duren?

Ik heb nu op 27 april weer iets besteld bij megekko wat ook niet op voorraad was. Waar ik een mail krijg dat ze het product verwachten op 3 mei, maar dat ik het pas thuis kan verwachten op 6 mei. Waarom moet ik die extra dagen wachten?

Verder is het een uitstekende winkel, en goede website. Zelf zou ik nog wel optie willen zien dat je met paypal kan betalen.

Kabels in mooi klein doosje. Prima verzonden.

Ik zocht een bepaalde Asus laptop met i3 proseccor, die bijna alleen met i5 en i7 processor worden verkocht in Nederland. Ik was dus heel blij dat Megekko deze versie wel verkocht. De website is overzichtelijk en ik heb mijn bestelling snel en makkelijk kunnen plaatsen.
Meteen kreeg ik een bevestiging van mijn bestelling en een dag later werd ik op de hoogte gehouden of de items op voorraad waren en of de leveringsdatum juist was, ook kreeg ik nog een e-mail dat mijn pakketje verzonden was.
Alleen een beetje jammer dat Megekko zichzelf omschrijft als "een website voor echte mannen". Als vrouw kan je ook prima een bestelling plaatsen ;)

Op zaterdag heb ik de bestelling geplaatst en deze kwam woensdags binnen. Dit is natuurlijk net de snelste levertijd maar er werd bij het bestellen al aangegeven dat de laptop op woensdag geleverd zou worden. Dit was ook het geval.
De laptop werd, in originele Asus verpakking, in een grote doos geleverd met een soort 'luchtkussentjes' voor de breekbaarheid.

Vanuit de Best Buy Guides desktop samen gesteld. Hier kwam Megekko uit als de goedkoopste! Alles volgende dag bezorgd.

5 reeten!

Niet de snelste website (ik bestelde 's nachts), maar wel een duidelijk website, een uitgebreid assortiment en, wat ik fijn vind, te sorteren op 'direct leverbaar'.

Website werkt vlot. Duidelijke site. Betaling lekker makkelijk. Een product stond op de productpagina als direct beschikbaar maar bij het bestelen op drie dagen levertijd. Ook de mogelijkheid om de bezorgdsten te kunnen kiezen is erg fijn!

Op tijd levering. Ook een tussentijdse statusupdate dat een backordered product op tijd binnen was om nog op tijd te leveren.

Kwam als goedkoopste uit de pricewatch, overzichtelijke site en bestelling.
Bancontact was zonder extra, kredietkaart was met 2% extra.

Levering was zoals vermeld dag erna aangekomen, keurig verpakt.

Scorekaart voor Megekko