Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenProducten makkelijk gevonden en snel besteld. Handig overzicht en voldoende betaalmogelijkheden. Goedkoop en goed. Geen enkel probleem ondervonden.
VerzendingDag erna was alles binnen, zoals beloofd.
Bestelling was snel en makkelijk geplaatst. Volgende dag goed verpakt in huis. Scherpe prijzen echt een topwinkel!
VerzendingProduct was goed verpakt echter was de harde schijf in de doos van de behuizing gegaan wat ik liever niet had.
Eerste keer besteld bij Megekko. Na betaling een bevestiging per e-mail.
Het product laten bezorgen bij een afhaalpunt. Tussendoor wordt je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
Het product wat ik had besteld was uitstekend verpakt in een grote doos (het bestelde product paste hier wel 10 keer in).
Alles op de site gemakkelijk te vinden, alles is met filters te bepalen zodat het overzichtelijk is.
Complete PC besteld bij Megekko, contact gehad met de klantenservice omdat een product niet voorradig was.
Er werd netjes een vervangend product aangegeven om toch een tijdige levering te kunnen faciliteren, het product had dezelfde specificaties maar had enkel een ander kleurtje, dit vond ik geen probleem aangezien ik toch geen kast met een raampje had besteld.
Netjes en verzorgd verpakt.
KlantenserviceRuim een jaar na mijn bestelling overleed mijn processor, helaas, daar kunnen hun niets aan doen natuurlijk.
De RMA werd super netjes afgehandeld en ook het contact met de klantenservice was uiterst professioneel te noemen.
Eenvoudige en overzichtelijke site. Product makkelijk gevonden en heel eenvoudig bestel proces. Veder geen poespas die afleid van het proces
VerzendingVrijdag avond 21:00 computerkast besteld. 1,5 uur later bevestiging ontvangen dat spullen verzonden werden en zaterdag ochtend 10:00 afgeleverd. Eigenlijk bizar dat het zo kan, maar ook heel fijn. Prima service dus/
Diverse spullen besteld. Altijd snel geleverd.
Zelfs zondag avond besteld is maandag in huis.
Prijs is altijd erg laag, dus perfect als je een compleet systeem wilt bouwen.
Prima verpakt!
Bestellen was makkelijk. Producten via tweakers zonder problemen gevonden en in winkelmandje toegevoegd. Geen problemen ondervonden met betaling.
VerzendingLevering was supersnel en pakket in prima orde ontvangen.
KlantenserviceVia mail een vraag gesteld over een product en werd snel beantwoord. Het antwoord was misschien niet waar ik op hoopte maar gewoon wel netjes en duidelijk.
Website zou iets duidelijker mogen zijn met de categorieën, alles was echter makkelijk te vinden met de zoekfunctie.
VerzendingOntzettend snel geleverd en goed verpakt
Product is op tijd en netjes afgeleverde verder was de website redelijk goed en overzichtelijk
Lekker straightforward, makkelijk bestellen, en makkelijk betalen.
Overall goed geregeld, overzichtelijk snel en ook makkelijk.
Product zou op vrijdag leverbaar zijn, donderdag krijg ik een mailtje dat het zaterdag zou worden, en vrijdag een mail dat het pas dinsdag zou gaan worden. Voorraadbeheer is dus niet het sterkste punt, als een leverancier die dag op de planning staat om te leveren, maar dit nog niet gedaan is, staat er al wel dat het product op voorraad is.
KlantenserviceIk was in het begin huiverig over contact exclusief via mail, maar die zorgen werden weggenomen toen ik (tijdens kantooruren) binnen 5 minuten antwoord kreeg op mijn vraag. Het voorstel om het moederbord uit de order te halen en ergens anders te bestellen vond ik een goede, fijn meegedacht dus, en snel geregeld. Buiten werktijden (rond 19:00) kreeg ik nog steeds elke keer binnen een half uur antwoord. Klantenservice is dus uitstekend!
Had een deel van mijn nieuwe build specifiek bij Megekko besteld, aangezien er werd aangegeven dat er binnen 3 werkdagen geleverd kon worden. Ik verbleef slechts een week voor ik vertrok naar het buitenland dus een snelle levering was noodzakelijk. Met goede vertrouwen plaatste ik de bestelling en na betaling werd al gauw duidelijk dat Megekko (ook) misleidende voorraad aangeeft. Niet alle producten waren direct leverbaar en daardoor heb ik de onderdelen later gekregen. Gelukkig kon ik ze op tijd ontvangen om toch mijn build af te maken.
VerzendingOndanks de misleidende voorraad waren de producten wel goed geleverd, netjes verpakt met genoeg vul materiaal.
KlantenserviceHelaas heeft Megekko geen telefoon contact, waardoor ik geforceerd was om per e-mail mijn situatie uit te leggen. De mail wisseling was wel snel en duidelijk en werd ik in principe goed geholpen. Ik heb slecht beoordeeld omdat Megekko dus niet telefonisch benaderbaar is.
Super overzichtelijke site met veel aanbod en de laagste prijzen.Tevens veel standaard op voorraad en snelle levertijden.
Overzichtelijke site en de voorraadindicatie kwam overeen met die in de PW. Bij Megekko kon ik alle artikelen voor m'n build in 1x bestellen, wel zo makkelijk.
VerzendingOp afgesproken datum geleverd, maar sommige artikelen worden zonder extra doos verzonden. Bijvoorbeeld een Dell monitor. Maakt het iets gevoeliger voor "kwijtraken". Verder in nette staat geleverd.
KlantenserviceEen verkeerd artikel besteld, zonder problemen retour en aankoopbedrag terug op de rekening. Vragen aan de klantenservice werden snel beantwoord (binnen een dag).
Na ruim een jaar even een update betreffende de service. Ruim een jaar lang geprobeerd een probleem met deze build op te lossen (zie: https://gathering.tweaker...ist_messages/1840579/last) en vastgesteld dat het probleem wel bij de CPU moet liggen. RMA bij Megekko aangevraagd, die middels testen het probleem niet kon reproduceren. Na verwijzing na bovenstaande topic hebben ze zonder problemen een nieuwe CPU opgestuurd. En gelukkig bleek dat ook het probleem te zijn, hoe onwaarschijnlijk het ook is dat een CPU zulke specifieke problemen veroorzaakt. Top service!
Originele extra batterij besteld voor mijn Sony-camera RX10 III; Megekko was in prijs ongeveer 10 euro goedkoper dan andere leveranciers. Had hier nog nooit eerder wat besteld, maar afhandeling en levering waren prima in orde.
VerzendingWaarom wordt zo'n kleine batterijverpakking in zo'n enorme doos verzonden? Dat had ook prima in een bubbeltjes-envelop gekund.
Al meerdere keren wat besteld en snel ontvangen. Nog geen ervaring met retourneren of defecte onderdelen.
VerzendingZaterdagochtend de computer onderdelen besteld. De maandag erna had ik ze al binnen. Lekker snel!
Megekko hanteert prima prijzen en de levertijden kloppen. Tevens zijn de aftersales super. De klantenservice reageert vlot per mail en accepteert retourverzoeken. Ik had een Gigabyte 1080ti OC gekocht, maar was er niet helemaal tevreden over. Na 10 dagen heb ik de kaart teruggestuurd en heb netjes het volledige aankoopbedrag teruggestort gekregen. Top!
Product simpel gevonden op de website, informatie was compleet, betaling en de afhandeling ervan verliepen probleemloos. Prima, dus
VerzendingOpgegeven leveringsdatum klopte, onbeschadigd, goed verpakt geleverd. Eveneens prima.
KlantenserviceEen mailtje 's avonds na levering met een vraag betreffende het product werd nog dezelfde avond beantwoord. Klasse!
Voor een test opstelling thuis kwam ik op zondag erachter dat ik wel wat meer geheugen gebruiken kon.
Gelijk via pricewatch een check gedaan en kwam bij Megekko uit.
Volgens de informatie zou het de volgende dag(maandag) bezorgd worden.
's Avonds kreeg ik al een track/trace en de volgende dag kwam het netjes onbeschadigd binnen.
Heb ik weer wat nodig, dan komt Megekko zeker in beeld.
Bestelling op tijd, zoals ze beloven (zondag bestellen, volgende dag in huis) met netjes op zondag avond een track&trace nummer. De bezorger, ik ken hem persoonlijk, op maandagochtend aangesproken en ik stond op zijn lijst.
Misschien dat de doos wat kleiner kan.
Prima site, bestellen verliep vlot en ik werd netjes ingelicht per mail over bezorging en dergelijke
VerzendingGoeie aanbieding, werd netjes geleverd binnen 24u zoals men adverteert. Wat wel een beetje vreemd was is dat de track en trace eerst dinsdag aangaf maar later (gelukkig) versprong naar maandag. Vermoedelijk is dat een dingetje bij de verzender.