Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenBetaling via i-deal. Snel afgehandeld. Prima geregeld. Alleen een beetje onduidelijk hoe je een account aan maakt. Dat kan blijkbaar pas als je betaald hebt.
VerzendingAlles de volgende dag geleverd gekregen. Beetje jammer dat je nog 3,95 aan verzendkosten moet betalen bij een bestelling van 1867 euro.
Meeste bedrijven hebben dat al niet meer bij een bestelling van boven de 50 euro.
Bestelling was snel en makkelijk gesplaats en vervolgens liep alles soepel. Bevestiging kwam snel binnen en de levering ook.
VerzendingVoor Megekko gekozen mede door de 24 uurs levering. Dat ging perfect. Pakketje opengemaakt en alles was goed verpakt. TOP
Al vaker pc onderdelen besteld hier. Makkelijke site met goede prijzen. Producten zijn makkelijk te vinden en het meeste is allemaal op voorraad of snel leverbaar.
VerzendingVerzending is altijd snel. Ik bestel vaak 's avonds en dan is het alsnog de volgende dag al bezorgd. Alles is altijd netjes ingepakt. Ook aflevering op postnl-afhaalpunten gaat (tot nog toe) prima :-)
Klantenservicevorige maand een Kraken X62 waterkoeler gekocht bij MeGekoo en van de week nieuwe memory-sticks. Tijdens het terugplaatsen van de koeler brak 1 van de bevestigingsboutjes of van de koeler.
Contact opgenomen via de site en via mail met de klantenservice. Foto's doorgestuurd om welke boutjes het precies ging.
Zonder problemen hebben ze via de leverancier een compleet nieuwe bouten/schroeven set geregeld van de koeler via de leverancier. Deze kreeg ik de volgende dag direct via de post geleverd.
Normaal gesproken hoop je een klachtenservice niet nodig te hebben, maar deze (gemakkelijke) afhandelijk was echt uitstekend!
Megekko heeft vaak goedkope prijzen en zou ik het zeker aan andere aanraden. al op al een hele goede ervaring met Megekko gehad.
VerzendingVerzending loopt heel vlot, op tijd bestelt en je hebt het de volgende dag in huis. Alle onderdelen zijn ook keurig ingepakt en lopen daardoor geen schade op tijdens de verzending.
Klantenservice30 nadat ik mijn producten binnen heb gekregen ging mijn cpu stuk. Op een vrijdag alle onderdelen opgestuurd en een week later een nieuwe cpu terug. Dat vind ik uitstekende service. Ondertussen zijn ze ook heel fijn over de email te bereiken. In het begin geen voorstander van geweest, maar de service is uitstekend geleverd.
Videokaart besteld en snel in huis. Volgende week de rest van de onderdelen bestellen. Hopenlijk blijven die heel(als ik zo de reacties lees dat er altijd wel wat kapot is..)
Groot aantal onderelen gekocht voor PC, deze waren een dag na bestellen binnen. Helaas bleek de geleverde videokaart defect te zijn, maar deze is zonder enig probleem omgeruild. Enige nadeel is dat verzenden hiervan voor eigen rekening is, zelfs al 'moet' je hem terugsturen wegens een defect.
VerzendingSnelle afhandeling van de bestelling. Groot aantal onderdelen voor een nieuwe pc gebouwd, de volgende dag was alles geleverd en kon ik direct aan de slag. Helaas bleek de geleverde videokaart defect te zijn, en is deze retour gestuurd. Nadeel hiervan is dat deze verzendkosten (5 euro), voor eigen rekening zijn. Direct na aankomst van het defecte product is een nieuw product opgestuurd!
KlantenserviceHelaas bleek de geleverde videokaart bij gebruikname niet te werken en is deze retour gestuurd. Klantenservice reageert snel op mails en geeft goede informatie. Jammer genoeg zijn ze niet telefonisch te bereiken, wat naar mijn mening handiger en sneller is dan mailcontact.
Ook bij retourzenden van een ander besteld product, werd ik snel geholpen door de klantenservice.
Zeer snel en gemakkelijk een bestelling geplaatst. Bestelling is stipt op tijd binnen gekomen en keurig verpakt. Zeer goede webshop !
Had snel een goedkope, stevige koeler nodig voor een AM2+ slot. De CPU heeft een tdp van 125 watt, waardoor hij snel te heet werd. Via Pricewatch kwam ik al snel bij de be quiet! Pure Rock Slim en zag dat de eerste betrouwbare winkel Megekko was.
Ga hier zeker snel weer bestellen!
Netjes verpakt, gelijk een Track & Trace ontvangen. Helemaal goed.
Laatste periode meerdere malen contact gehad met de medewerkers van Megekko en ook nog 2 extra bestelling geplaatst. Allemaal prima verlopen!
VerzendingKeurig, netjes verpakt, op tijd geleverd.
KlantenserviceVorig jaar zomer verschillende onderdelen bij Megekko besteld om een complete pc van te bouwen. Tot begin dit jaar met alle tevredenheid gebruik van gemaakt. Toen ontstonden wat problemen. In eerste instantie het RAM geheugen, later bleek het moederbord defect te zijn.
Direct contact gelegd en op gestuurd. Door Megekko direct behandeld en opgelost!
Erg tevreden en wat mij betreft een absolute aanrader voor iedereen!
prima shop, weinig filter opties op de site(bijvoorbeeld prijs laag hoog zetten) assortiment is goed
VerzendingWerd prima volgens aangegeven tijd geleverd via PostNL
Zondagavond besteld, maandagmorgen in België geleverd.
Gemakkelijke betaling via bancontact.
Alles mooi verpakt zoals het hoort.
had op zondag een nieuw moederbord besteld.
Kwam op maandag binnen. Goed ingepakt en geen schade aan de verpakking.
Aardig grote doos met veel luchtkussens er in. niks op aan te merken.
KlantenserviceHeb geen problemen gehad met de klantenservice.
Was op zoek naar een Windows 10 Home Retail. Megekko was duidelijk de goedkoopste. Nog nooit iets besteld, maar gezien de reviews hier durfde ik de gok wel te wagen. Bestelling verliep gemakkelijk.
VerzendingDe verzending was snel en precies het product dat ik besteld had. Track & Trace code erbij, hetgeen ik altijd prettig vind.
Kortom een voor mij 100% positieve ervaring met de bestelling bij Megekko.
Ik zocht een ultra stille fan voor mijn zelfbouw pc en vond deze op Megekko in de vorm van een Noctua Casefan NF-S12B Redux 1200 PWM. Ik ben tevreden van deze aankoop en vond bij Megekko de juiste prijs voor dit product.
VerzendingHet product werd in goede staat afgeleverd en ik ben bijzonder tevreden met het feit dat de bestelling op zaterdag geleverd werd terwijl ik pas vrijdag had besteld. Top.
Erg eenvoudige en vlotte bestelling op de website. Ik had wel nog graag paypal bij de betaalmogelijkheden gezien. Mails bet bevestiging en verzending kwam ook allemaal vlot. De levering was helemaal super, zie hier onder.
VerzendingZondagavond om 20:00 besteld, maandag om 12:00. Nodeloos te zeggen dat dan wel even je mond open zakt van verbazing. Wat een ongelovelijk snelle levering!
Zeer overzichtelijke website. Als ik op tweakers ga vergelijken met prijzen kom ik met algemene producten toch altijd wel hier het goedkoopste weg. Hier onder andere mijn compleet nieuwe desktop setup gekocht en later nog wat upgrades voor mn laptop. Beide keer zeer tevreden met mijn bestelling.
VerzendingGewoon goed en stevig verpakt. Heb zelf een aantal keer aangegeven dat ik het liever op een andere dag dan morgen wilde hebben i.v.m. thuis zijn. Daar is ook gewoon naar geluisterd en kreeg het dus netjes op tijd binnen.
KlantenserviceKreeg helaas een gedeeltelijk defecte stekkerdoos aangeleverd (voetschakelaar werkte niet om hem uit te zetten), maar dat kan nu eenmaal gebeuren. Gisteren (zondag) nog een retour eenvoudig aangevraagd. Kreeg een paar uur later bericht terug dat ik de huidige mocht houden en vandaag (dus binnen 1 dag) al weer een nieuwe thuis zou hebben (wat dan ook is gebeurd). Zeer tevreden!
Ik heb hier twee Ubiquiti producten besteld en beide snel en goed verpakt verzonden. Bij de tweede bestelling kreeg ik eerst geen bevestigingsmail, maar nadat ik contact had opgenomen (via de mail) zeer snel een reactie met alsnog de bevestiging.
VerzendingGoed verpakt.
KlantenserviceSnel reactie op de mail.
Duidelijke webshop, goede prijzen en snelle versturing. Ik zou zo weer wat bestellen bij deze webshop.
Snel, direct, duidelijk en wat je verwacht anno 2017 van een dergelijke webshop. De site kan nog wat vriendelijker, een goede UX designer zal er waarschijnlijk nog wel een puntje of twee op aan te merken hebben.
Steeds bij de goedkoopste in de pricewatch, heb er nu al 3x iets gekocht zonder problemen. Gratis verzenging vanaf een bepaald product zou leuk zijn, voor België is €5.95 toch wat veel, zeker voor kleinere bestellingen.
VerzendingGrotere items (in mijn geval een monitor) wordt zonder extra doos verzonden (is bij de meeste shops trouwens zo), kleinere items worden in een doos met airpacks verzonden.