Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Bestelling zondag avond laat gedaan. Perfect geinformeerd over voortgang. Maandag bestelling in prima staat en volgens afspraak ontvangen. Zeer tevreden.

Zondag avond besteld, maandag in huis.

Nvt, geen klachten.

Op hemelvaartsdag bestelling gedaan van een bijna complete pc (8 onderdelen). Bij elk product stond vermeld dat dit zaterdag geleverd kon worden. Die zaterdag ook netjes mijn bestelling gekregen. Was goed verpakt en niks hoefde retour.
Ik heb maar 2 kleine dingetjes die ik jammer/raar vond.
- Producten reserveren is niet mogelijk;
- Producten zijn niet allemaal even consistent op de site geplaats. Voorbeeld:
Er staat een i5-7600k en een i5 7600k in de store (1 met, 1 zonder streepje). Dit maakt het goeie product zoeken iets lastiger. Het woord boxed of tray had er van mij ook wel bij gemogen, maar er staat wel netjes vermeld als die zonder koeler geleverd wordt.

Al met al, nette betaalbare webshop. Zeker een aanrader!

"rare" foto's van mannen die hun image moeten onderstrepen. Web-site is duidelijk qua producten en onduidelijk over de verzending . Zijn meestal wel een een van de goedkoopste (vaak bij meerdere producten bestellen). Jammer dat je bij hun niet kan zien of er een cashback actie op een bepaald product (zoals nu bijvoorbeeld bij ASUS MO+Intel-Processor.)

Pakje op tijd ontvangen met de goede producten. IK heb liever geen megekko omdoos, dat trek alleen maar dieven. Website is ZEER onduidelijk over verzending. Krijg je track en trace?, Is de zending verzekerd? Niet mijn naam op het scherm bij "pakje gemakje" dat is gewoon fout (op het pakketje gelukkig wel). Betalen ze de 3,95 verzending "naar mij" terug bij retourtje?. Dit moeten ze gewoon DUIDELIJK (eenduidig) en simpel op hun site zetten. Dat is een eenmalige moeite en "trek klanten".

Stelde om 22.00u via de e-mail een vraag over de verzending en kreeg de volgende dag om 9.20u antwoord dat is dus OK. Meer ervaring heb ik niet.

overzichtelijke en snelle website , snelle levering ...onderdelen goed verpakt
prima shop...zal ik snel weer wat bestellen :)

uitstekende bestelling vanaf .be, alles is perfect verlopen, leveringsdag kan gekozen worden (dag nadien in mijn geval) en uitstekende communicatie, geen extra verzendingskosten voor .be waarvoor dank. Alles in het pakket was voledig verzegeld = NIEUW !

Reden om voor Megekko te kiezen t.ov. de goedkopere concurrent was puur vanwege de reviews. en deze zijn dus verdiend !

Om 22:00 besteld, was de volgende dag bezorgt. Nette overzichtelijke site. Nette e-mails met status updates.

Was netjes verpakt.

Toen ik het product bestelde was het niet op voorraad, dus moest ik en week wachten, echter was het twee dagen na het bestellen wel op voorraad, maar moest ik mn verzending via email aanpassen om het eerder te krijgen.

Beste prijs en artikel die ik nodig had was op voorraad en snel verzonden. Door een probleem met de website kon ik m'n BTW nummer niet ingeven, dus maakte ik een melding in het opmerkingen vak, met de vraag dit aan te passen op de factuur. Helaas komt de factuur toch toe zonder BTW nummer. Na wat heen en weer gemail is men ook niet bereid om dit aan te passen, met redenen gaande van automatische verwerking tot verbod door de wetgever.

Postnl heeft dit weer goed en snel gedaan.

Zie mijn toelichting bij algemeen. Op de klantendienst verstond de eerste persoon niet waarover het ging, de tweede stuurde me met een kluitje in het riet. Voelde voor mij vooral aan als onwil om alsnog te zorgen dat ik een factuur kreeg met de correcte gegevens.

Vlot en snel. Bestel hier regelmatig en nog geen problemen gehad. Ook altijd vriendelijk en behulpzaam als je met vragen zit (wel enkel via mail).

Dag na bestelling zoals beloofd en goed verpakt.

Bij een vriend van mij een verkeerd type moederbord besteld wegens fout op website bij een Antec P50 case (niet enkel fout bij Megekko). Stond ook ATX bij terwijl dit max Micro ATX aan kan. Direct moederbord mogen terugsturen en terugbetaald. Hebben daarop terug daar een nieuw moederbord (Micro ATX) aangeschaft. Heel vlot verlopen allemaal.

Koop hier sinds jaar en dag mijn spullen. Altijd snelle levering, beste hardware shop van NL.

Prima zaak. Leveren ook bij postnl punten. Dit is helemaal top als je bijna nooit thuis bent

Had wat besteld wat maar niet leverbaar was. Geld netjes terug gekregen en andere besteld. Volgende dag al in huis

Gister onderdelen voor een complete pc besteld, vandaag al in huis. Goedkoop maar zeer goed verpakt en aangekomen. Niets defect!

Er was iets niet op voorraad om verzonden te worden. Om 9 uur 's avonds een mail verstuurd waarom en hoe of wat. 10 uur een reactie,vervolgens vertelden ze mij dat ze het met een ander merk konden vervangen wat duurder was. De kosten namen ze op hun zelf. Zeer netjes en dus de volgende dag binnen. Kortom, top winkel.

Er was iets niet op voorraad om verzonden te worden. Om 9 uur 's avonds een mail verstuurd waarom en hoe of wat. Vervolgens vertelden ze mij dat ze het met een ander merk konden vervangen wat duurder was. De kosten namen ze op hun zelf. Zeer netjes en dus nog optijd binnen.

Overzichtelijke website waar je makkelijk de gewenste producten kan vinden en bestellen.
Helaas zijn product details niet altijd compleet. Zo zag ik een detail bij de ene product staan, maar bij een andere vergelijkbare product weer niet. Hoewel dit (zover ik zag) geen cruciale informatie was, kan dit toch verwarrend voor sommige kopers zijn.

Supersnelle verzending! Ik plaatste mijn bestelling vrijdag na 10 uur, en was de volgende dag om 10 uur 's ochtends geleverd.
Ook waren de verpakkingen goed verpakt. De harde schijven waren goed en flink ingepakt met noppenfolie, en open gaten waren volledig gevuld met luchtkussen.
Andere webshops zouden hier voorbeeld van kunnen nemen!

Website is overzichtelijk, je producten die je graag wilt zijn makkelijk te vinden. ook is de voorraad duidelijk aangegeven. gewoon Top!

Geen specifieke opmerking, tot nu toe altijd geleverd op de aangegeven datum. Top!

Tot vandaag is elke bestelling optijd geleverd, vandaag kreeg ik een mail dat het geheugensetje wat ik had besteld pas over 1 week geleverd kon worden :o. hierop direct gereageerd dat de levertijd me zo te lang gaat worden, en ik graag een vervangend product of terugbetaling zou willen. hierop kwam binnen 5 minuten een reactie terug! WOW! ze wilden graag een ander beschikbaar product leveren, het was zelfs een goedkoper setje en het verschil betalen ze terug! zeer netjes!

Bestelling ging snel en pijnloos. Wel raar dat je met Visa +2% zou oeten betalen

Verzending is niet toegekomen op de gevraagde & beloofde leverdatum

Bedrijf weigerde om iets te doen aan de foutieve levertijd. Geen tegemoetkoming of extra inspanning om ervoor te zorgen dat ik een nieuw moment van levering kon kiezen.

Heb reeds verscheidene pc-onderdelen gekocht bij megekko. Nog nooit was een doos beschadigd, en de kleinere dozen binnenin zijn goed beschermd.
Nog geen defecte onderdelen, dus over retourbeleid kan ik niets zeggen.
Al bij al een zeer snelle levering; de meest populaire onderdelen zijn 99% van de tijd in stock; en algemeen gezien lagere prijzen dan elders.

Voor het eerst een bestelling geplaatst bij deze webshop. Nooit van hen gehoord maar de vele positieve reviews zorgde ervoor dat ik toch met ze in zee ben gegaan voor een compleet systeem. Ik kan niets anders zeggen dat ik zeer tevreden ben. Duidelijke webshop, mooie prijzen en een prima klantenservice! Ik ga hier zeker nog een keer bestellen!

De verzending kwam in 2 dozen (10 onderdelen) en alles zat stevig verpakt, opgevuld met bubbelfolie. Ook kwam de bestelling op tijd zodat ik direct aan de slag kon.

Ik heb de dag, voordat de levering zou plaatsvinden, nog een mail gestuurd met de vraag wanneer alles geleverd zou worden (ik zag nog geen wijziging in de bestelstatus nl.) en ik kreeg binnen een paar uur netjes een duidelijk antwoord terug! Tot nu toe een goede ervaring met de klantenservice :)

Mijn bestelde moederbord werkte niet en ik had een retourverzoek hiervoor gedaan op zondagavond. Binnen enkele minuten had ik een antwoord in de mail dat ik een BIOS update nodog had voor compatibiliteit met mijn ryzen 1600 processor. Met een kleine uitbetaling ia deze uodate uitgevoerd en binnen 3 dagen was het moederbord werkend en wel weer terug.

Uitstekende klantenservice. Ik was eerst huiverig dat hrt lang zou duren voordat ik een antwoord had, omdat er geen telefonische klantenservice is. Gelukkig werd er binnen enkele minuten al inhoudelijk antwoord gegeven, en dat op zondagavond!

Megekko webshop is overzichtelijk, bestellen is makkelijk en afhandeling prima.
Verder wordt de klant goed op de hoogte gehouden van de verwachteleverdatum van onderdelen of componenten die niet gelijk uit voorraad leverbaar zijn.

De verzendwijze via PostNL is prima producten worden deskundig verpakt.
Verder wordt in een mail de TrackTrace code medegedeeld zodat het pakket
te volgen is. De verzendkosten zijn €3,95 dit is lager dan de meeste webshops hanteren

Scorekaart voor Megekko