Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk bestelde een videokaart er staat dat het morgen in huis komt maar de volgende morgen zijden ze het is in ons magazijn aangekomen morgen is het in huis de volgende morgen kreeg ik een bericht dat het pas VOLGENDE WEEK aankwam.Ik ga hier niks meer bestellen
VerzendingIk bestelde een videokaart er staat dat het morgen in huis komt maar de volgende morgen zijden ze het is in ons magazijn aangekomen morgen is het in huis de volgende morgen kreeg ik een bericht dat het pas VOLGENDE WEEK aankwam.Ik ga hier niks meer bestellen
KlantenserviceIk bestelde een videokaart er staat dat het morgen in huis komt maar de volgende morgen zijden ze het is in ons magazijn aangekomen morgen is het in huis de volgende morgen kreeg ik een bericht dat het pas VOLGENDE WEEK aankwam.Ik ga hier niks meer bestellen
"Megekko is de site voor echte mannen. Mannen die geen gebruiksaanwijzing, helpdesk of bieropener nodig hebben om in hun voornaamste levensbehoeften te voorzien."
Seksisme in de algemene omschrijving van je organisatie? Ai, erg jammer! 'Echte' mannen hebben nooit een gebruiksaanwijzing nodig? Wat een onzin. En laat ik nou net een vrouw zijn - wel eens over nagedacht, de overige 51% van de populatie? Oh nee, 'echte' vrouwen zijn natuurlijk niet geïnteresseerd in elektronica.
Toch jammer, anders had ik zo 5 sterren gegeven: blij met mijn product, de goede prijs, en de snelle verzending. Maar met zo'n bagger marketing, waar een heel geslacht wordt uitgesloten, moet ik er toch 2 aftrekken. Megekko was voor dit product het goedkoopst met de snelste levertijd, maar als ik het elders voor de prijs had kunnen krijgen, had ik het niet hier besteld.
Prima verpakt, was echt aandacht aan besteed, wat belangrijk is bij zo'n waardevol product (laptop). Geleverd op beloofde leverdatum, een dag na bestelling. Alles OK.
Duidelijke site, makkelijk te bestellen en te betalen, je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en het pakket was goed verpakt.
Alles zoals het hoort
Vlot en gemakkelijk te betalen, na wat zoeken ook een code gevonden voor een gratis babyzwembadje. Fun voor mijn hondjes verzekerd.
VerzendingLevering gebeurd om tussen 18-19 uur dus geen probleem met werkuren
Duidelijke website met voor veel artikelen de laagste prijzen. Verzendkosten worden zonder eerst een account aan te maken al getoond in de winkelwagen.
Omdat de verzendkosten maar een keer betaald hoeven te worden per bestelling was het voor mij interessant om nagenoeg alle onderdelen voor mijn PC bij Megekko te bestellen.
Goed verpakt en op tijd verzonden. Moederbord had een levertijd van 2 dagen, dit stond netjes aangegeven bij het bestellen.
KlantenserviceVanwege een fout in mijn bestelling heb ik de eerste order geannuleerd en een nieuwe geplaatst, wetende dat het geld later wel teruggestort zou worden. Tot mijn verbazing stond het geld de volgende dag alweer op mijn rekening, nog voordat de nieuwe bestelling was afgeleverd, zeer goed!
Bestelling was eenvoudig te plaatsen. De prijzen en porto worden duidelijk aangegeven. Betaling iDeal is altijd prima.
VerzendingVolgens afspraak de volgende dag geleverd. Buitengewoon goed verpakt, hier is dus aandacht aan besteed.
Site is prima, wel jammer dat je ze niet kan bellen. e-mails worden (na herhaaldeijkse e-mails verstuurd te hebben) echter wel snel beantwoord.
VerzendingWerdt helaas 1 dag later dan eerder aangegeven verstuurd, kan gebeuren.
KlantenserviceIk heb een moederbord RMA moeten sturen omdat het PCIE 16x slot defect was, en die is aan mij geretourneerd zonder vervanging onder het mom van "U heeft het zelf veroorzaakt, omdat er 17 pins in de CPU socket beschadigd waren, welke wij gerepareerd hebben"
Ik heb geen idee waarom ze het pins noemen (Hallo, BGA) , sowieso mijn CPU werktte eerder prima met dat moederbord, En het is gewoonweg niet mogelijk om BGA "pins" te repareren door een leverancier.
Het PCIE 16x slot werkt nog steeds voor geen meter met mijn videokaart in het geretourneerde product, terwijl hij wel werkt in precies hetzelfde type moederbord wat ik ondertussen ergens anders heb besteld...
Site is duidelijk en overzichtelijk. Geen problemen tijdens het bestelproces. Na de bestelling was de bevestiging mail vlot binnen
VerzendingLevering was zoals aangegeven. Pakket was te volgen via t&t. Het pakket was goed verpakt met extra opvulmateriaal.
KlantenserviceTwee dagen na de levering werd bekend dat Nvidia rocket league bundelde bij bepaalde videokaarten. Na gemaild te hebben met de vraag of ik hier ook nog voor in aanmerking kwam, kreeg ik hierop een code voor RL teruggestuurd! Hulde hiervoor! Dankzij dit soort service zal ik in de toekomst hier zeker weer bestellen.
De PR-uitingen zijn lichtelijk seksistisch, verder een top site, goed navigeerbaar, goed aanbod, goede prijzen.
VerzendingSnel, en kunnen bezorgen bij een pakketpunt is altijd fijn.
Zeer snelle en overzichtelijke website, bestelling geplaatst en betaald met bancontact. Diezelfde avond was mijn pakje verzonden en de dag erna op zaterdag was die in perfect verpakte staat bij mij thuis afgeleverd door PostNL.
VerzendingProduct was zeer goed verpakt met meer dan genoeg airbags als opvulling.
Scherpe prijzen en snelle levering. Op vrijdagavond rond 22:00 besteld en op zaterdagochtend al in huis.
Na de bestelling poogden ze (samen met een derde partij) een abonnement aan te smeren, waarmee je korting op je volgende aankoop zou krijgen. Door deze schimmige praktijk krijgt de webshop van mij 4 van de 5 sterren.
Scherpe prijzen. Niks op aan te merken. Groot assortiment.Verwachte levertijden van de door mij bestelde producten was correct.
VerzendingLosse spullen besteld voor een servertje op maandag. Volgens de website zou dit woensdag geleverd worden, wat gewoon gebeurd is. Prima dus.
Ze hebben een uitgebreid assortiment, en veel onderdelen op voorraad. Op woensdag avond onderdelen voor de PC besteld, alles de volgende dag keurig thuis geleverd. Totaalprijs viel goed mee t.o.v de pricewatch.
VerzendingGoed verpakt en de volgende dag geleverd zoals op de website vermeld.
Meerdere keren al iets besteld bij Megekko. Laatst voor onderdelen voor een nieuwe project PC. Goede 24 uurs levering zoals altijd bij onderdelen die op voorraad zijn!
VerzendingNetjes verpakt, geen schade mogelijk van de onderdelen.
Een switch besteld. Deze was niet goedkoopste maar wel nieuwste en direct leverbaar. Plus verzending was even duur bij andere winkels. Mijn ervaring met Megekko is ook dat het een goede webwinkel is. Dat is nogmaals bevestigd.
VerzendingBestelling was eerst volgende werkdag geleverd.
alleen maar goede commentaar zinloze woorden toevoegen om aan het belachelijk minimum te komen van
Goeden website, heel duidelijk en een grote selectie. Ben per mail uitstekend op de hoogte gehouden.
Er bleek echter dat het product dat ik had gekocht niet op voorraad was en werd op tijd ingelicht dat de levering wellicht en dag later zou geleverd worden, dit is de zelfde dag toch terug genomen en er is op tijd geleverd.
Ik heb vaker dingen bij Megekko besteld en ben altijd tevreden met hun services.
Product zat in een stevige doos verpakt met ook stevig grote bubbels plastic.
KlantenserviceZoals boven aangegeven, snel geïnformeerd over eventueel uitstel van de bestelling die ook vrij snel weer was terug genomen.
Website was duidelijk, verwachte levertijd werd aangegeven bij bestelling (3 werkdagen). Tijdens die 3 dagen regelmatig updates per mail over voortgang bestelling.
Levering precies op tijd, verpakking OK, product ook
Overzichtelijke site. De voorraad staat er netjes bij en lijkt ook te kloppen. Ik kan er geen verkeerd woord over zeggen. Hier kan je rustig en vertrouwd je hard- en software aanschaffen. Ik zal hier zeker nog terugkomen.
VerzendingZe komen hun beloftes na, levering keurig op tijd en prima verpakt.
KlantenserviceAlleen maar nodig gehad om wat vragen te stellen. Ze reageren zeer snel en komen kundig en adequaat over.
Ik heb een behuizing en een voedingskastje besteld op een zaterdag en heb maandag als bezorgingsdatum gekozen. Het kwam keurig optijd aan, de bestelling kon tussen 11-14.30 komen en het kwam aan op 11.06
Verder is er niets te klagen, het was erg snel geregeld en er waren lekker voordelige prijzen, altijd mooi dus.
Ik ga hier zeker nog wat van bestellen!
De levering was snel, de eerste werkdag na het weekend geleverd in de ochtend.