Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeengrafische kaarten besteld. verpakking blijkt al te zijn opengemaakt. artikelen lijken vooralsnog goed te werken maar dit kan natuurlijk niet.
AlgemeenIk zocht een vervangende grafische kaart voor mijn computer en Megekko had de gewilde kaart op voorraad en kon deze de volgende dag leveren wat zij ook hebben gedaan!
AlgemeenSite is mooi overzichtelijk, zeer duidelijk en de onderliggende categorieën zijn mooi verdeeld. Verder kun je ook gemakkelijk inloggen en is er genoeg data aanwezig.
VerzendingVerzending is zoals gewoonlijk altijd mooi op tijd, als er vertragingen zijn komt het in ieder geval niet door Megekko zelf.
KlantenserviceKlantenservice zelf heb ik eigenlijk nog nooit contact mee op hoeven nemen. Wel is het geld altijd mooi op tijd als je een product terug stuurt en krijg je mooi bij elke stap van retour een heads-up via zowel mail als de site zelf.
AlgemeenHeb een Intel G4600 processor besteld. Volgens website was deze op voorraad en zou deze direct verstuurd kunnen worden. de processor besteld en direct afgerekend. Het was de volgende dag binnen. Kortom uitstekend en als verwacht/beloofd.
VerzendingKeurig verpakt in Megekko doos met luchtkussens. Zeer verzorgd.
AlgemeenHet plaatsen van de bestelling was makkelijk, Woensdag om 23:45 besteld en ik kon mijn bestelling vrijdag bij een ophaalpunt in de buurt ophalen. Geen 5 sterren omdat met creditcard betalen extra kost.
VerzendingVerzending was gebeurde volgens afgegeven schema. Verpakking was prima
AlgemeenIk heb voor Megekko gekozen omdat ze enorm veel goeie reviews hadden en omdat ze ook heel aantrekkelijke prijzen hanteren. De website is ook gebruiksvriendelijk dus kon ik snel terugvinden wat ik zocht.
VerzendingIk was echt heel aangenaam verrast over de snelheid van verzending en de feedback hierover. Op zaterdag avond besteld en zondag avond al een mailtje dat het overgedragen was aan de koerier. Maandag rond de middag mocht ik het pakket in ontvangst nemen. De grootste verrassing kwam bij het openen van de doos. De bestelde item waren extreem goed beschermd door kleine luchtkussen. Zowel onder als opzij. Dat was de eerste keer dat ik dat zag. Gezien het delicate spullen betrof was ik heel blij hiermee! Echt een aanrader!
AlgemeenBreed assortiment voor een goede prijs, maar slechte indicatie van bezorgtijd. Tel gerust een paar dagen meer voor de gegeven indicatie.
VerzendingOp de website stond dat het 2 dagen zou duren voordat het pakketje bezorgd zou worden. Na twee dagen was m'n bestelling nog niet geupdated, dus heb ik ze een mailtje gestuurd (geen telefoonnummer). In de reactie werd mij verteld dat het vandaag bij hen binnen zou komen en het dan direct op de post werd gedaan. De volgende dag nog steeds geen status update.
Ik zou Megekko dan ook aanraden om de indicatie wat ruimer te nemen op de website of een extra waarschuwing te plaatsen. Ik snap het lastig is een garantie te doen als een product twee keer vervoerd moet worden. In mijn geval had ik het snel nodig en moest ik dus helaas mijn bestelling elders plaatsen.
De klantenservice reageert snel, maar kon mij helaas niet voldoende helpen.
AlgemeenSite is goed doorzoekbaar, veel betaalmethodes en ook verzendmethodes zijn prima. Loyaliteit programma is echter wat minder ivm de kosten.
VerzendingSnel verzonden en goed verpakt
Algemeenalle onderdelen zijn makkelijk te vinden op de website, producten hebben een scherpe prijs, en ze hebben een uitgebreid assortiment, en daardoor dus ook snel bezorgd. Jammer alleen van het bonussysteem dat ze dat niet in eigen beheer hebben.
Verzendingnetjes aangegeven dat alle producten de volgende dag op vootraad waren en dat de order in 1x word verzonden.
AlgemeenProducten zijn makkelijk terug te vinden op de webshop en bestellen erg makkelijk. Voorraad indicatie was goed en producten die ik wilde hebben op voorraad.
VerzendingUitstekende verzending. Heb op zaterdag mijn bestelling gedaan van producten die de indicatie op voorraad hadden. Op de maandag stond de postbode voor de deur met mijn bestelling en dat met een zondag ertussen.
AlgemeenFijne website, goede producten. Bestelproces is duidelijk en goed en je wordt van elke stap op de hoogte gehouden via e-mail.
VerzendingVerzending was dit keer gratis en was op tijd.
AlgemeenPrima afhandeling, geen gedoe en netjes verpakt. Wat kan ik nog meer zeggen om 15 woorden te vullen...
AlgemeenZie mijn review bij Intel NUC 7i5BNH. Omruilen na 2 maanden, helemaal geen probleem. Perfect afgehandeld.
VerzendingProbleemloze organisatie van verzenden. Geen problemen.
KlantenserviceHulpvaardig en geen afschuifhouding.
AlgemeenOverzichtelijke en complete webshop. Veel componenten op voorraad en levering de volgende dag. Scherp geprijsd, snel en betrouwbaar.
AlgemeenAlle hardware die ik nodig had, hadden zij op voorraad voor een goede prijs. Positieve eerste ervaring.
VerzendingGoedkoop, alles op voorraad en snel geleverd
AlgemeenVerkopen en versturen is gemakkelijk, maar als er service verleend moet worden , allereerst niet telefonisch bereikbaar en op de mail nooit geen antwoord gehad.
VerzendingMailtje ontvangen dat het later kwam, maar dat vindt ik het probleem niet, maar het product is niet werkend te krijgen.
KlantenserviceIk heb Megekko per mail proberen te benaderen maar geen reactie gehad.
AlgemeenMakkelijk om een bestelling te plaatsen, genoeg opties om te betalen, goed gecommuniceerd over mijn bestelling, nette verpakking & levering (volgende dag in huis) en keurige prijzen.
AlgemeenDuidelijke site, veel voorraad. Heb alle componenten voor een PC hier besteld met vrijwel alle onderdelen als goedkoopste volgens de pricewatch.
VerzendingVolgende dag in huis, erg goed verpakt en duidelijk gecommuniceert met track en trace code.
AlgemeenOverzichtelijk website, goede filters, veel producten. De flow in de website was goed te volgen.
VerzendingLevering kon ik zelf kiezen wat ideaal was toen ik het bestelde vanuit China. Helaas was de Be Quiet koelblok verbogen toen het aankwam maar het was recht te buigen.
KlantenserviceGeheugen was niet compaitble met mijn build. Contact opgenomen met de klantenservice voor retour en kreeg meteen die dag antwoord dat ik het retour kon brengen. Geld was terug gestort binnen 1 week. Netjes afgehandeld.
AlgemeenSite is zeer overzichtelijk. Duidelijk wannnerr je een product kan verwachten. Het bestelproces is duidelijk. De prijzen zijn goed en het kiezen wanneer je het product geleverd wilt hebben is een dikke plus.
VerzendingGoed verpakt, al had mijn pc kast met glas misschien een duidelijke fragiel stikker mogen hebben. Maar hij kwam zonder beschadegingen(ook de doos) aan.