Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenSimpel bestellen zonder poespas.
In 99 van de 100 gevallen gaat het helemaal volgens plan en krijg je de spullen op tijd.
Mocht het ooit mis gaan en is er 1 artikel niet op tijd bij het magazijn binnen wordt je daar van op de hoogte gehouden.
Altijd via Post-NL goed verpakt en op tijd.
KlantenserviceSoms zijn spullen niet op tijd leverbaar, je wordt dan vriendelijk via mail te woord gestaan en naar een passende oplossing gezocht.
Mail-contact gaat vlot, je mist de telefoon niet eens.
Het vinden van de artikelen was makkelijk (doorgelinkt via Pricewatch). Wel vreemd: als je de site verlaat blijven de artikelen niet in het winkelmandje en kan je opnieuw beginnen.
VerzendingLevering was volgens afspraak en zeer snel! Omdat de levering op mijn werk niet op zaterdag kon plaatsvinden is het maandag erna geworden. Mijn M2 ssd was een beetje knullig verpakt. Verder geen klachten.
BESTEL HIER NIET! Volgens mij zit de klantenservice hier zelf de hele dag positieve reviewtjes te typen!
Ik heb een printer besteld bij Megekko.nl, helaas werkte die niet op onze Mac computer, zelfs niet na uitgebreide adviezen van de fabrikant zelf. De printer hebben we daarom netjes geretourneerd. Volgens Megekko.nl werkt de printer wel op hun Windows systeem en zijn wij gewoon gek. Ze doen al het mogelijke om onder een vergoeding uit te komen en houden zich niet aan de adviezen die zij zelf eerder hebben gesteld voor het retourneren van hun product. In hun advies staat duidelijk dat je een gewone doos mag gebruiken, maar nu wordt onze retournering afgeketst omdat de originele doos (en het piepschuim!) er niet omheen zitten. De toon van de medewerker is omgeslagen van behulpzaam naar zeer onaangenaam en er wordt maar met allerlei juridisch jargon geslingerd om mij te laten stoppen met mailen.
Om MEGEKKO van te worden!
Klantenservice is niet telefonisch bereikbaar, alleen per mail. Je wordt niet serieus genomen met je klachten, geen geld terug of vervanging. Waardeloos!
Via de site is het makkelijk een bestellen plaatsen, betalen en dan achterover zitten en wachten! Levertijd indicatie was helemaal goed, ik kon zelfs aangeven wanneer ik het product geleverd kon krijgen. Makkelijk en overzichtelijk!
VerzendingHeel erg netjes verpakt en zoals eerder aangegeven je kan zelf kiezen wanneer je het product geleverd wil krijgen, tenminste bij mij . Voorraad indicatie was voor mij de reden om het product hier te kopen.
Na het product in ontvangst genomen te hebben schrok ik wel even. Er zat namelijk geen folie om de doos van mijn moederbord. Ook zaten aan de binnenkant allemaal krassen waar het moederbord zat...
Ik kreeg het idee dat het een RMA bord was... Beetje teleurstellend eigenlijk.
Verder werkt het bord (tot nu toe) naar behoren. Maar vond dit wel even een punt om te vermelden! Want zoiets verwacht je niet als je een bord van over de €200 aanschaft. Dit is ook de reden dat ik geen uitstekend geef bij alle onderdelen.
Verder zaten alle kabeltjes etc wel netjes in een gesealde verpakking.
Op zondag een SSD en RAM upgrade voor mijn nieuwe laptop besteld, op dinsdag netjes binnengekregen
VerzendingVerzending via PostNL met track&trace, en voor de verandering was PostNL nogeens op tijd ook!
KlantenserviceRMA geval gehad van een eerdere bestelling, netjes RMA aangevraagd en opgestuurd. Zelfde week nog een nieuwe binnengekregen zonder enig gezeik. Snelle communicatie en geen gezeik! Daar kunnen andere winkels nog wat van leren.
Ja, gwn geweldig.. vaker hier besteld.. bijna al mijn pc onderdelen komen hier vandaan! ++
Erg fijne en duidelijke webshop. Produkt op dinsdag in de avond besteld en zaterdag gekozen als afleverdag. Netjes verpakt geleverd op de gekozen datum.
Ik kom zeker terug als ik iets nodig heb.
Via de mail op de hoogte gehouden dat ervaar ik als erg prettig.
KlantenserviceDeze geef ik een voldoende had ze ook niet nodig
Prima webshop, scherpe prijzen en mijn bestelling was zoals belooft de volgende dag in huis. Niks op aan te merken.
Bestellen via de website was gemakkelijk en ging erg snel. Product werd geleverd en er leek even wat mis te zijn. Contact gehad met de klantenservice (alleen per mail) en ik kreeg binnen twee uur antwoord (zoals beloofd).
Aangezien het product toch niet defect is via RMA, maar een andere oorzaak had is het nog even wachten hoe de afhandeling gaat lopen. Tot nu toe geef ik Megekko de waardering uitstekend!
Snel en netjes te woord gestaan, even afwachten op de precieze afhandeling.
bestelling bij Megekko,
Naast de goede prijs en overzichtelijke website waardoor je snel kan bestellen was alles goed verpakt en snel verzonden.
De prijzen bij Megekko zijn scherp, zolang je bij de grafische kaarten wegblijft, maar verder is er weinig goeds over te vertellen. Ik heb nu twee keer een set computeronderdelen gekocht bij Megekko, en beide keren moest er iets retour gestuurd worden. De verzendkosten voor het retourneren mag je overigens ook zelf betalen, en daar kom je bij de balie pas achter.
VerzendingDe verzending kan even duren, maar is binnen een week wel binnen. Megekko stuurt ook iedere dag een email om wijzigingen in de leveringstijd aan te geven, of om te vertellen dat er niets is veranderd. zelf vind ik het handig, maar het kan ook als spam opgevat worden.
KlantenserviceDe klantenservice gaat jammer genoeg alleen via email, maar de emails worden meestal wel binnen een dag beantwoord.
Antwoord laat soms even op zich wachten, de ene keer is het om de 10 minuten en als er problemen zijn ontstaan duurt het soms een dag of twee voordat je antwoord krijgt.
KlantenserviceEen dure helpdesk is helemaal niet zo duur, als je naast een email service ook gewoon een telefoon bij je draagt die je kan beantwoorden.
Kleine problemen gehad maar snel verholpen met goede communicatie. Reageert snel op e-mail en je wordt op de hoogte gehouden.
VerzendingDuurde langer als de indicatie op de website maar werd goed gecommuniceerd
KlantenserviceBestelling bleek niet compleet te zijn, er mistten twee onderdelen. Gemald met de klantenservice en snel reactie. Onderdelen zijn nagestuurd.
Geweldige en handige site. De site heeft ook een hele goede klanten service. Een echte aanrader
VerzendingAls het product niet op voorraad is kan het soms wat langer duren, maar de site stuurt je een mailtje als dat het geval is wat erf fijn is.
KlantenserviceIk had iets per ongeluk stuk gemaakt en de klantenservice heeft mij geweldig goed geholpen met het zorgen voor een vervanging.
Bestelling vrijdagavond 22:25 geplaatst en direct volgende dag in huis. Bestel hier regelmatig en levertijd wordt altijd nageleefd. Elke webshop heeft wel eens zijn issues maar bij Megekko word altijd netjes op de hoogte gehouden.
Verzendingbeteld en de volgende dag in huis:) hier zijn geen aanmerkingen op.
Klantenserviceaantal keren contact gehad met klantenservice en wordt altijd nog dezelfde dag te woord gestaan per mail. Keep up the good work Megekko!
Een GTX 1070 besteld, helaas door een technisch foutje blijkt dat de kaart toch niet beschikbaar was zoals aangegeven.
Per mail hebben ze alles netjes beantwoord. Toch maar het geld laten terugstorten en dan haal ik een kaart in een winkel, zou binnen 3 werkdagen teruggestort worden, dus dat is wel lekker snel
Desondanks het feit dat je moet mailen en niet kan bellen (zonder omweg), reageert men snel op de mail. Heb vanochtend direct reactie gekregen, dus pet je af voor dat!
Verder ook vriendelijk en netjes alles uitgelegd.
na eigenlijk nooit problemen te hebben gehad met megekko, ging het deze keer mis. ik zocht naar een 1070 en kon deze voor 500 euro kopen bij megekko, deze zou voorradig zijn en deze zou de dag erna binnen komen. na het bestellen stond deze op niet meer beschikbaar levertijd 8 dagen, ik kreeg echter geen mail van megekko dat de verwachte levertijd niet gehaald zou woorden. nu komen we meteen bij het tweede.
Klantenservicein plaats van dus een mailtje te sturen liet megekko op zich wachten. ik stuur dus een mail, waarna ik een hele dag op reactie kan wachten. dit is vervolgens een mail waarin geen duidelijkheid word gegeven over de specifieke situatie.
Had er wat spullen gekocht voor de computer werd keurig verpakt aangeleverd, voor een goeie prijs.
KlantenserviceHad werkgeheugen waar een module van kapot was, deden ze niet moeilijk over en had vrij vlot na het retourneren al mij werkgeheugen terug.
Het is een goede en duidelijke webshop die toch vaak voorbij komt als de goedkoopste.
VerzendingOp de site stond 's avonds besteld de volgende dag in huis, dit klopt gewoon helemaal. Daarnaast kwam de bestelling geleverd met erg veel beschermende luchtzakjes.
Helder website. Kloppende voorraad info. Prima updates van voortgang order en verzending.
Marketing is niet mijn stijl.
Levertijd gehaald. Goed verpakt.