Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Makkelijk besteld, goede voorraad status en scherpe prijs. Bestel vaak bij ze als ik meerdere dingen nodig heb.

Vandaag besteld is ook morgen in huis!

Twee Canon rugzakken besteld, teneerste waren ze hier het voordeligst, ten tweede perfect geleverd op afgesproken datum. Perfect dus. Zou wel leuk zijn als verzendkosten komen te vervallen boven een bepaald bedrag.

Goed verpakt en op juiste datum afgeleverd.

Afgelopen week alle onderdelen voor mijn nieuwe pc besteld bij Megekko.
Voor de meeste onderdelen was Megekko (bijna) de goedkoopst en snel leverbaar.
Producten zijn onbeschadigd afgeleverd op de afgesproken datum, ik heb geen ervaring met de klantenservice.
Ik bestel graag weer bij Megekko.

6 computer onderdelen besteld:
- AMD Ryzen 7 1700
- Corsair RM650x
- MSI X370 GAMING PRO CARBON
- NZXT S340 Midi-Tower - Black Window
- Samsung 960 EVO 250G
- Scythe Mugen 5 PCGH Edition

Alles werkt prima en de kast was ook onbeschadigd aangekomen. Bestel wel vaker bij Megekko en zal dat ook wel blijven doen.

Met de klantenservice geen ervaring.

Goed ingepakt en snel verzonden & ontvangen (PostNL).

Alles helemaal prima met deze webshop. Goede prijs, snelle afhandeling en heel netjes ingepakt. Via mail goed op de hoogte gehouden. Zou er zeker nog een keer kopen.

5 Harde schijven besteld. Deze waren waardeloos verpakt. Mijn klacht werd weggewuifd met met als argument dat er niet vaak geklaagd wordt over deze manier van verpakken.

Product was op voorraad, bestelling werd dan de volgende dag geleverd, hierover niks te klagen.
De 5 harde schijven die ik had besteld waren echter compleet waardeloos verpakt. Iedere schijf zat wel in een eigen antistatisch zakje, maar verder waren ze met z'n 5'en tegen elkaar gebonden met twee lagen bubbeltjesplastic en in een doos gedaan. Dat is dus NIET hoe je iets kwetsbaars als HDs verzendt.

Bij de klantenservice mijn beklag gedaan over de manier van verpakken. Hun reactie: "We verpakken de harde schijven altijd met noppenfolie en dit gaat altijd goed met 2 flinke laagjes noppenfolie. We krijgen hier zelden klachten over."

Minimale productomschrijving en slechts één foto. Een beetje mager. Gelukkig werd het product elders wel goed beschreven, maar daar steekt Megekko dus geen tijd in. Ze liften lieve mee op de inspanning van anderen.
Update: Twee sterren minder omdat ik een week later op de spamlijst bleek te staan! Jammer.

De levering was oké, maar het duurde wel erg lang voor ene product dat op voorraad was. Zondag bestellen en dan pas woensdag leveren daar kon je in 1980 misschien mee aankomen, maar nu is dat gewoon te laat..

Er is geen telefoonnummer op de website. Je kunt alleen mailen of een brief sturen (de grapjassen).

In het weekend besteld en maandag om 15:00 uur de producten in huis ontvangen. Top snelheid. Het bestellen via de website was eenvoudig evenals het betalen.

Supersnelle levering

De selectie van het gewenste is eenvoudig te maken, vervolgens is ook de bestelling snel gemaakt. Opvolging van de factuur en T&T is ook dik in orde.

Goed verpakt en dus in perfecte staat aangekomen.

Komen niet hun afspraken na. Corrigeren hun fouten niet. Geven verkeerde informatie. Retourneren niet de afgesproken bedragen

Geleverde product was niet het product gepresenteerd in de site. en bovendien werd geweigerd het te ruilen voor het correcte product

Als klant wordt je regelrecht voorgelogen. Zelfs in hun mails en communicatie worden dingen gesteld die aantoonbaar niet correct zijn. KIJK UIT

Bestelling gedaan via de website van Megekko. De bestelling is keurig verpakt en prompt geleverd.

Snelle leveringen, correcte track & trace en altijd goede reacties op mailtjes. Toch een product wat schaars is op dit moment, maar ze maken waar wat op de website staat.

Precies op tijd geleverd.

Bij vragen altijd correcte mails terug

Via Tweakers een mooie computer onderdelen bij elkaar gezet en vervolgens gekeken naar een goed betaalbare en betrouwbare winkel, er waren een aantal goedkoper maar niet betrouwbaar, daarnaast waren mijn go to shops een paar hondered euro duurder.

Het was best makelijk te bestellen, mogelijk min puntje is dat de bestelling geplaats is op 06-06 en de factuur datum 07-06 is, dit heeft mogelijk invloed op de asus cashback actie, dit zal na 30 dagen duidelijk zijn.

Over het algemeen aan te raden, geen vervelende ervaringen.

Track en trace ontvangen en alles wat netjes verpakt.

Nog niet veel contact gehad met de helpdesk maar de paar emails werden vaak binnen 1 of 2 uur beantwoord en er werd duidelijk op geantwoord.

Megekko is by far de beste online webshop in zen klasse. Bestellen gaat vlot, producten worden correct en zeer snel geleverd. Klantenservice is ook zeer snel.. ik kan deze shop alleen maar aanraden!

Was zeker en vast op tijd.

Ze zijn zeer snel in antwoorden en zeer vriendelijk.

Uitstekende webshop. Ben hier al jaren trouw klant en de service is al die tijd uitstekend gebleven.
De gunstige prijzen, het grote aanbod en de fantastische klantenservice zorgen ervoor dat Megekko zijn 5 sterren meer dan waard is.
Bestellen gaat eenvoudig, het complete aanbod is goed te vinden en de grappige kortingscodes in de nieuwsbrieven zijn een leuke toevoeging.
Daarnaast worden RMA aanvragen ook altijd zeer goed afgehandeld. Heb helaas al aantal keer een product moeten terug sturen door fabrieksfout en beide werden eigenlijk zonder al te veel moeite vervangen.

Bestellingen werd in een eigen kartonnen doos (met Megekko print) verpakt, was goed afgesloten en van binnen goed gevuld is met bubbeltjesplastic (en de bestelde hardware natuurlijk).

Klantenservice via mail verliep erg vlot. Mijn mailtje was binnen 2 uur beantwoord.
In dit geval had ik net een nieuwe 1080 Ti kaart gekocht en 2 weken later kwam Nvidia met een actie voor die specifieke videokaart. Beetje zuur natuurlijk dat ik die net misliep.
Gelukkig waren ze bij Megekko erg begripvol en werd er geregeld dat ik toch gebruik kon maken van de actie.
Niets meer dan lof voor de klantenservice!

Heb meerdere keren bij deze webshop besteld en altijd een zeer goede ervaring gehad. De prijzen zijn scherp en de bezorging is vlekkeloos. Producten zijn goed verpakt en komen zeer verzorgd aan. Als ik een nieuw onderdeel voor mijn PC nodig heb check ik altijd eerst even of Megekko het ook heeft. In mijn ervaring betrouwbaar en professioneel, zeker een aanrader.

Het was erg makkelijk om de producten te bestellen. Het zoeken als je via de categorieën gaat in het menu wel iets makkelijker kunnen.

Op zich werkt de site wel goed en is het simpel om een bestelling te plaatsen en deze te ontvangen. Maar daar stopt het voor mijn ervaring toch ook, misschien omdat ik uit België heb besteld, maar werkelijk alles liep verkeerd.

Ik vroeg op voorhand per mail wat extra uitleg over een actie. Hier kreeg ik snel een antwoord op. Antwoord was dat de actie nog steeds liep. Dit is dan ook de reden waarom ik mijn bestelling plaats.
Ik ontvang mijn bestelling snel en correct (alhoewel ik vandaag de dag nog steeds toelage moet betalen voor VISA).

Eens ik mijn bestelling bekijk merk ik echter op dat mijn bestelling niet overeen komt met wat per mail werd bevestigd. Ik meld dit per mail, krijg snel antwoord dat de actie ten einde liep tussen datum van mijn mail en de effectieve bestelling. Ik betwijfel dit ernstig, vraag hen dit na te gaan, wordt me bevestigd dat het probleem bij mij lag. Aangezien ik dit heel vreemd vond, nam ik contact op met Nvidia (producent), daar wordt me heel duidelijk uitgelegd dat de actie al meer dan een week voor mijn infomail ten einde was gelopen. Ik heb hier ook schriftelijk bewijs van gestuurd naar Megekko.

Daar wordt nog steeds niet correct op geantwoord en hoor ik een tijd helemaal niets meer. Mijn conclusie is dat ze maar al te goed wisten dat de actie ten einde was en door me foutieve info te geven me hebben kunnen overhalen tot bestellen.

Uiteraard was ik uitermate ontgoocheld en wou ik afzien van de aankoop en heel de rompslomp die ermee samen ging. Ik volgde hun instructies op, heb hen opnieuw ter bevestiging gemaild, kreeg hier antwoord op en nu zijn er problemen met de terugbetaling. Echt om wanhopig van te worden.

Heb nooit dergelijke zaken meegemaakt met andere webwinkels (bestel geregeld bij Alternate), maar Megekko nooit meer!

Verzending op zich geen probleem, product was echter niet conform de afspraak. (zie toelichting algemene beoordeling)

Antwoord heel snel wanneer geen problemen zijn, maar wanneer problemen optreden erg selectief in antwoorden (mails worden onder meer door collega's verwijderd, erg dubieus allemaal...).

Klantendienst is uit op bestellingen, niet op helpen van de klant.

Zeer groot aanbod aan scherpe prijs. Snel alles gevonden wat ik nodig had om een nieuwe PC samen te stellen.

Vrijdag om 22u12 besteld en zaterdag om 12u36 geleverd in België. Sneller kan haast niet.

7 pc onderdelen besteld, erg tevreden over de prijs van deze producten. 1 van de onderdelen (4tb HDD) was helaas beschadigd.

Er werd mij beloofd dat alle bestelde onderdelen de volgende dag bezorgd zouden worden. Alle onderdelen werden echter pas na 2 dagen bezorgd. 1 van de 7 onderdelen is ook nog beschadigd aangekomen terwijl hij in samen met 5 nadere onderdelen in een grote doos was verpakt. Hij was dus waarschijnlijk al beschadigd voor het verpakken, of het is niet goed genoeg verpakt.
Voor €1100 besteld en mocht ook nog verzendkosten betalen. Ik kan het persoonlijk altijd waarderen dat boven een bepaald bedrag, de verzendkosten komen te vervallen.

Heb de kapotte HDD teruggestuurd, mocht zelf de retour kosten betalen. Na 3 dagen was er een nieuwe onderweg naar mij.

Scorekaart voor Megekko