Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenWas op zoek naar een MSI GeForce GTX 1080TI. Alleen Megekko had ze direct op voorraad en kon hem de volgende dag leveren. Bestelling geplaatst, direct een mailtje ter bevestiging gekregen en een paar uur later een mailtje dat het product verzonden was. Perfect. Over de klantenservice heb ik geen mening want daar heb ik (nog) niet mee te maken gehad. En dat hoop ik ook niet, want dat zou trammelant betekenen.
Product was exact op de juiste tijdstip bezorgd. Zelfs PostNL was voor de verandering een keer op tijd. Aflevering zou tussen 15:00 en 17:00 zijn en de postbode kwam om 16:15 aan hobbelen met mijn pakketje. Prima.
AlgemeenDuidelijkde website en de voorraadindicatie klopte perfect. Netjes de volgende dag al geleverd zoals op de website werd aangegeven.
VerzendingProducten (MoBo + grafische kaart) waren ruim ingepakt met veel luchtverpakking ertussen waardoor alles netjes heel is aangekomen. Ondanks dat TNT eerst nog aan gaf een dag later te leveren, werd alles netjes dezelfde dag nog bij de Jumbo afgeleverd.
AlgemeenDinsdag mijn 10 maanden oude Intel NUC6i7KYK op storing gemeld (usb-c poort probleem). RMA formulier ontvangen, woensdag verzonden, donderdag bericht ontvangen dat de NUC wordt omgeruild, vrijdag ontvangen en nu dus weer up-and-running. Megekko, dat is inderdaad zo gek nog niet.
AlgemeenEnorm tevreden: Dit was mijn eerste bestelling bij Megekko, maar dat was de goedkoopste winkel in de pricewatch voor het scherm dat ik wou aanschaffen. Alles is prima verlopen.
VerzendingGeleverd vanuit NL in BE op de volgende werkdag. Uitstekend dus.
AlgemeenWeinig op te merken. Mijn oude PC was zo goed als stuk, nieuwe PC besteld, dag erna kon ik hem in elkaar zetten.
VerzendingSnel verstuurd, secuur ingepakt. Geen opmerkingen
KlantenserviceDe enige ervaring wat ik heb is dat er geen in assemblage-service is, waar ze uitstekende argumenten voor geven.
De handleidingen maakten het zelfs voor mij (die het verschil tussen cpu en geheugen nauwelijks weet), prima te doen.
+ gratis rocket league key!
AlgemeenPrima webshop en snelle levering zoals ik gewend ben. Nog geen defecten gehad, dus ik weet niet hoe de service is.
AlgemeenSpullen op zaterdag besteld, kreeg maandag een bericht dat alles was behandeld en werd opgestuurd en zoals gekozen op zaterdag, kwam het dinsdag binnen.
AlgemeenOp zoek naar een laptop, Megekko bood de laagste prijs en aan de hand van de honderden reviews voor de eerste maal wat besteld bij deze 'mannenwebshop'.
VerzendingProduct net besteld voor 22.30, zodat het pakket de volgende dag nog aangeboden zou gaan worden. Dat was dan ook het geval, waarbij alles netjes ingepakt was. Mooie omdoos, genoeg luchtkussentjes, helemaal prima dus.
KlantenserviceIk had nog een extra gratis product in mijn mandje gegooid, maar daardoor bleek de levering enkele dagen uitgesteld te moeten worden. De webshop stuurt geen deelzendingen, maar alles in één keer. Aangezien ik de laptop echt de volgende dag nodig had, snel in de mail geklommen toen ik daarachter kwam. Het is iets voor 22.30 nog rechtgezet door een medewerker, zodat de laptop de dag erna werd geleverd. Geen gratis product voor me dus, maar dat is een eigen keuze. Heel snel en correct afgehandeld dus! Zeer prima!
AlgemeenZeer snelle levering en uitstekend verpakt. Tevens bij bestelling op zondag een bevestigingsmail wanneer het product is verzonden.
VerzendingZeer snelle levering en uitstekend verpakt.
KlantenserviceGelukkig nog geen ervaring mee gehad, vandaar het predicaat 'goed' omdat ik dit nog niet heb kunnen beoordelen.
AlgemeenBestelling was snel verzonden, en RAM zat in de doos van de case wat toch weer wat karton bespaart
AlgemeenPerfect... . . . .. . . . . . . . .. .. ..
AlgemeenJa wat kan je zeggen, bestellen, betalen en bezorging altijd zonder problemen, enige wat ik jammer vind is dat je voor elke bestelling verzendkosten betaald. Als er bijvoorbeeld boven de 25 euro geen verzendkosten gerekend zou worden zou het deze winkel helemaal afmaken!
AlgemeenHeldere, duidelijke website en email-communicatie. Helaas is bellen niet mogelijk. Tegelijkertijd: zo heb je wel alles zwart op wit.
De webshop bood geen alternatieve verzendopties, wat ik heel fijn vind. Het is ten slotte hun verantwoordelijkheid de spullen bij mijn voordeur te krijgen en zo lijken ze totaal niet moeilijk te doen over deze verantwoordelijkheid.
Ja, gewoon prima. Zondag besteld, maandag geleverd
KlantenserviceOverleg gehad over evt BIOS update, ik werd begrepen en kreeg duidelijk antwoord op de vraag.
Chromebook gekocht. De prijs was goed en de site is zeer overzichtelijk, alles is makkelijk te vinden.
VerzendingVrijdagavond rond 20.45 heb ik het artikel besteld en zaterdag om 14.30 had ik artikel in huis, zeer snelle levering. Product was ook goed beschermd verpakt.
Snelle service, goede prijzen, geen onnozel gedoe met extra kosten voor electronische betalingen. Enorm snelle verzending, en snel antwoord op mails.
VerzendingGoeie, snelle levering, zoals beloofd. Track & trace was er ook direct bij.
KlantenserviceRetour van product, wegens niet echt geschikt voor wat ik het uiteindelijk wou gebruiken. Na wat over-weer gemail retour geaccepteerd, vlotte afhandeling.
De website is makkelijk bedienbaar, overzichtelijk ingedeeld en ik had geen problemen met bestellen en betalen. Niks op aan te merken.
VerzendingZondagavond laat bestelling geplaatst, binnen een uur bevestiging van de verzending. Maandag werd het product afgeleverd in een stevige verpakking met een ruime opvulling. Bij de nalevering (van het juiste product, zie klantenservice) was dit wederom in orde.
KlantenserviceEr was een zeer gelijkend maar afwijkend product geleverd. Via de website kon ik eenvoudig een retour aanvragen. Na goedkeuring kon ik het pakketje terug verzenden, op eigen kosten. De dag nadat de retour aankwam kreeg ik een vrij summier bericht dat het juiste product werd teruggestuurd, wat een dag later het geval was. Hierop toch even gemaild met Megekko dat ik het wat kort door de bocht vond afgehandeld. Daar kreeg ik een keurige reactie op met excuses, plus het aanbod om de verzendkosten terug te storten. Megekko heeft klanttevredenheid gelukkig hoog in het vaandel staan, ik zal niet twijfelen hier weer te bestellen. De 5 sterren zijn verdiend.
Prima zaak om zaken mee te doen. Gaf correcte hulp via email voor ik tot de aanschaf van een PC behuizing overging. Kijk, zodoende doen klanten vaker zaken met een webshop
Ik had een nieuwe grafische kaart nodig en omdat Megekko een goed waardeerde webshop was met lage prijzen besloot ik daar te bestellen. De site was overzichtelijk en gebruiksvriendelijk wat het makkelijk maakte om een bestelling te plaatsen. Door deze pluspunten en de goede verzending zal ik in de toekomst vaker bij deze webshop producten bestellen.
VerzendingDe verzending van het pakket was goed te volgen door middel van de track & trace dat voorzien bij de bestelling. Het pakket werd de volgende dag keurig bezorgd.
Over de gehele lijn goede prijzen voor alle producten die ze leveren. Waren de goedkoopste om een mobo, CPU, GPU en geheugen te bestelling bij 1 leverancier.
VerzendingGoed verpakt, geleverd de dag na de bestelling.
Klantenservice niet beoordeeld, niet nodig gehad.
Ik was op zoek naar rammgeheugen. Door de duidelijke site heb ik de goeie gevonden en had ik deze ook meteen de volgende dag in huis.
Top snelle service.