Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Lastig leverbaar product, Akasa Newton S7, verscheen leverbaar binnen 3 dagen op de prijsalerts. Zonder dralen besteld en binnen de gestelde levertermijn aangeboden.

Minpuntje was Post.nl die het aangetekende pakket vrolijk 50 meter verderop in de straat bezorgde. Jawel de "buurman" tekende ervoor. Even gebeld met de "klantenservice" van Post.nl. Deze vertelden me dat het mag en als ik het daar niet mee eens was ik nog altijd de "buurman" kon aangeven bij de politie. Maar ja voordat ik een buurman verlink bij de politie...pffff. Ook had ik volgens Post.nl kunnen vragen aan de leverancier om niet bij de buren te bezorgen. Overigens had ik dezelfde pakketbezorger eerder gevraagd om dat niet te doen. Want ik wil graag zelf beslissen, bijvoorbeeld het pakket bij een afhaalpunt ophalen.

Megekko was volgens de pricewatch de shop die alle onderdelen op mijn wensenlijstje op voorraad had. Shopreviews gelezen, en daar kwam een positief beeld uit naar voren. Poging wagen dus maar. En - spoiler - dat is goed bevallen.

De website is redelijk overzichtelijk (kan aan mij liggen, ik had een paar onderdelen nodig die volgens mij niet in verschillende categorieën hadden gehoeven - dus ik moest even zoeken, maar goed). Het bestelproces is erg gemakkelijk, ik kon zelfs kiezen wanneer het spul bezorgd moest worden. Betaald met iDEAL, sim-pel. En op mijn vrije dag verrast worden door de bezorger. Top!

De producten waren met zorg verpakt (mijn dochtertje heeft een hoop lol gehad aan het kapot stampen van de luchtkussens), en de teksten op de doos vond ik vermakelijk. Kreten als: "Niet met een kettingzaag openmaken.", of "Nee, dit is geen kijkdoos, maar er passen wel 15 blikken bier in." Het voegt niets toe, maar het is wel geinig. (Dat van die 15 blikken bier ga ik natuurlijk wel even proberen).

Product was voordelig geprijsd, de levering wat uitzonderlijk snel met een track and trace. Niks op aan te merken.

Zondagavond besteld, maandag geleverd met Postnl.

Geen probleem om te bestellen vanuit België. Makkelijk om te betalen met Bancontact. Website is goed genoeg.

Dvdbrander besteld op zondag. Maandag voor de middag al in huis! Asus produkt: goed en goedkoop.

avatar van j3r
j3r Karma 3,71K

Harddisk besteld op zaterdag avond. Hierbij had ik gekozen voor levering op maandag. Goed verpakt, snelle verzending.

Shop waar ik vaker heb besteld en waar ik in de toekomst zeer zeker weer zal bestellen.

Makkelijke site, meerdere onderdelen besteld voor een goede prijs. Alles netjes verpakt en betaald met Ideal.

Verzending te volgen via Track & Trace. Zondag avond besteld, dinsdag ochtend in huis zoals aangegeven.

Goede en snelle communicatie via email vooraf. Duidelijk bestel en betaalsysteem met ideal.
Volledige statusupdates.

Zaterdag en zondag besteld = maandag binnen. Dat is top.
Verder gewoon s'avonds nog bestellen, volgende dag binnen.

Geen telefonische helpdesk, wel snel antwoord op mails. Ook in de avond.

Na verschillende reviews een keuze gemaakt en via Tweakers bij Megekko een Sitecom router besteld, zoeken op de website was na doorlinken dus niet nodig. Redelijk tevreden met de prijs, simpel bestellen en betalen via Ideal.

Volgens afspraak de volgende dag geleverd en goed verpakt.

Zondagmiddag een grafische kaart besteld met geheugen, ik had eerst per abuis het verkeerde geheugen besteld maar dat kon gelijk geannuleerd worden.
Op het goede geheugen stond een wat langere levertijd, maar dat werd ook aangegeven.

De grafische kaart was wel op voorraad en, maandagmiddag keurig afgeleverd, goed verpakt, en in een keer werkend.
Zoals gezegd ik had hem de zondag ervoor besteld, geweldig!
Track & Trace wordt ook nog gegeven via email.

Het geld van het geannuleerde artikel stond binnen 2 dagen weer op mijn rekening.

Uitstekende service! Product besteld om 22:25 en volgende dag in huis. Product was ook goed verpakt.

Snelle levering, goede prijs en goed verpakt. Meerdere producten gekocht, en altijd is alles in perfecte staat binnen gekomen.

Zalman notebook koeler gekocht bij deze webshop. Was niet direct op voorraad, maar levertijd was accuraat en kwam netjes op tijd binnen.

Goed verpakt, grote doos met voldoende opvulling - maar ook weer niet overdreven groot.

Netjes volgende dag geleverd was wel een uur te laat geleverd maar het was slecht weer en postnl z'n fout. Wel vergeleken met andere winkels dure verzendkosten jammer genoeg maar wat doe je er tegen. Het pakket was goed ingepakt en zal zeker veilig aankomen bij de volgende klant.

Echt een Topper!, een leuke aanbieding van een super Ti kaart, meteen een bestelling geplaatst en volgende dag het "kaartje" ontvangen. Super bedankt!

Zeer goed ingepakt, net als altijd :-)

Bestelling van twee draadloze netwerkkaartjes 'savonds geplaatst, duidelijke site, meteen volgende dag pakketje ontvangen. Goede prijs.

Zeer goed verpakt zodat de kaartjes zelf niet konden bewegen. Goed op de hoogte gehouden van de status enz. via de mail. Erg duidelijk en makkelijk.

avatar van AnD
AnD Karma 4,57K

Zeer snelle en gemakkelijke bestelling, zoals het hoort te zijn. Je moet zelfs geen account aanmaken.

De volgende dag is het in huis, dus de verzending is zeer snel.

28e besteld volgende dag in huis volgens afspraak...
Netjes afgehandeld, volgende keer kijk ik weer even bij gekko

Alles ging perfect site was snel snelle reactie op een vraag levering netjes en beschermd ontvangen

De levering was netjes toptijd ik kreeg inderdaad een track&trace de dag voor de ontvangst

ik had wat haast bij de lever dag en ik wou graag weten hoelaat ik de track&trace zou krijgen omdat ik de volgende dag nog een aantal afspraken had. ik kreeg na 5 minuten al een antwoord terug met de track&trace code!!!

Product stond op vooraad met 10 stuks,ik bestel het product en krijg een email dat het product niet voorradig is. uiteindelijk pas 3 weken later geleverd.

Er wordt en track en trace code voorzien.

Scorekaart voor Megekko