Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegen2 Smartcardreaders Akasa AK-ICR-09 besteld online, deze waren op voorraad Alles is soepel verlopen van betaling tot verzending.
VerzendingAfgesproken leveringsdatum gerespecteerd en alles is vlot verlopen. Stevig verpakt en prima ontvangen.
Eindelijk de RX 480 nitro in stock. Megekko gaf aan nog 4 op voorraad te hebben en voor 22:30 besteld, morgen in huis.
VerzendingMegekko deed wat het beloofde, de volgende dag was het, voldoende verpakt, binnen.
Voor een nieuwe pc build was ik opzoek naar een webwinkel die een overzichtelijke website en goeie costumer service (reputatie) had.
Megekko kon ook (bijna) alle gewenste onderdelen leveren tegen de gemiddelde prijzen die in de Pricewatch of goedkoper. De bestelde producten oogden nieuw en zaten allemaal netjes in de verpakking.
Ik kon bestellen zonder eerst een account aan te maken en kreeg statusupdates via de mail. Dit is mijn eerste order bij Megekko en is voor de herhaling vatbaar.
De "kortingsabonnement spaaractie op het einde is vervelend en een doorn in het oog.
De levering was met track en trace verzonden en op tijd geleverd. De producten waren netjes in een doos verpakt (met Megekko tape).
Mijn enige opmerking is: er was (in de doos) geen bescherming aan de zijkant(en) aangebracht. voor de zekerheid in de toekomst bij grote of zware pakketten ook gelieve aan de zijkant luchtkussens of folie plaatsen.
Nadat ik besteld had was er een update op de website van Megekko omtrent de GPU. Ik heb toen de klantenservice gemaild.
Ik kreeg na sluitingstijd een email met verdere informatie en een ander voorstel omtrent de GPU. De volgende dag, in de ochtend een vervolg mail ontvangen, hierbij snel en uitstekend opgelost door Megekko.
Niets op aan te merken, zeer positieve ervaring. Levering van mijn GTX 1070 binnen de 24u!
Er was nog 1 monitor op voorraad iets na tienen 's avonds. Direct besteld en volgende dag in huis.
VerzendingDe Dell monitor zat in de originele doos, zonder omdoos. Met omdoos was het vijf sterren geweest.
Headset gekocht. Twee keer defect binnen garantie termijn, beide keren werd mijn headset netjes vervangen met een nieuwe. Aanradar voor computer producten.
KlantenserviceRMA snel en makkelijk.
Op 30 augustus heb ik bij Megekko een EVGA GTX 1070 FTW videokaart besteld. Overzichtelijke website die zich makkelijk laat bedienen. Aanrader!
VerzendingProduct was uitstekend verpakt en werd op de afgesproken datum geleverd.
Op Megekko.nl heb ik een aantal componenten besteld voor een nieuwe game pc. Bij Megekko was alles op voorraad en verreweg het goedkoopst. Overzichtelijke website zonder poespas.
VerzendingProducten waren keurig verpakt en werden op de afgesproken datum geleverd.
Tweakers bedankt voor de pricewatch, Megekko heeft een goede scherpe prijs aangeboden en dan is het slechts een kwestie van een dagje wachten voordat je hebt wat je wilt. Top!
VerzendingDe GPU doos in een doos vol met airpadding
alles was goed duidelijk van de eerste keer gemakkelijk online betalen je hebt tijd tot 22u30 om te bestellen om de volgende dag in huis te hebben top service van megekko alleen hun pakket vervoersbedrijf nl post nl die is niet altijd betrouwbaar een bestelling paar dagen geleden alles tiptop nu gisteren terug dingen besteld want was en ben nog blij van de winkel megekko maar jammer genoeg brengt post nl mijn pakket niet zoals afgesproken.Hij staat al van vanmorgen pakket op weg met koerier maar is nog niet geleverd is nu 19u29 dus conclusie megekko top post nl niet op te vertrouwen voor 100percent voor de 24 uren maar daar kan megekko niets aan doen want heb dit nog tegen gekomen met post nl
Verzendingde levering zoals hier boven vermeld door post nl en die was te laat
Ik zeg wel erbij dat megekko top is is de koerierdienst die soms laat afweten
Megekko, wat blijf je een fijne shop. S'avonds besteld en in de ochtend op de mat. Voor mij geen ander want jij blijft voor mij de beste als geen ander.
VerzendingS'avonds besteld, s'ochtends 9.30 afgeleverd. Lezen jullie mee andere webshops, HET KAN DUS! Leer van deze webshop want zo moet het gewoon, dan maar een tientje meer als je deze top service krijgt.
Recentelijk een complete nieuwe PC in onderdelen bij Megekko besteld. Kwamen bijna overal als voordeligste naar voren en hadden alles op snelle 24h levering beschikbaar. Website is netjes en overzichtelijk en kon zonder gedoe makkelijk afrekenen.
Ook na de bestelling meteen een mailtje met link naar bestelling met factuur en bestelstatus.
Zeer goed. Alles stond op 24u levering en na bestelling werd alles die avond verzonden. Volgende dag in huis.
KlantenserviceBij assemblage startte het moederbord niet op, dus na wat proberen moeten concluderen dat deze niet werkte. Een RMA verzoek ingediend op zondag en op maandag morgen RMA toegekend gekregen. Diezelfde dag nog verstuurd, op dinsdag ontvangen bij Megekko, diezelfde ochtend alweer reactie dat het product was omgeruild en op woensdag kwam vervangende moederbord weer binnen die welm werkte. Topservice!
Goede site, goedkoop vergeleken met andere winkels, geen verzendkosten bij mijn order, ik weet niet of dat ook bij kleinere orders zijn, maar gewoon een top winkel
VerzendingGoed op tijd geleverd, er stond dat mijn bestelling tussen 13:30 en 15:30 aan zou komen, en mijn bestelling was al om 13:45 geleverd, alles was in orde.
KlantenserviceIk had een probleem met mijn bestelling, ik kreeg uit het niet een mail, om 19:00 voor de dag dat het geleverd zou worden, dat mijn bestelling niet leverbaar kon zijn voor de komende 2 MAANDEN, maar ik had dus de klantenservice gecontacteerd, en die reageerden binnen 1 uur en zeiden dat het een fout was, en mijn bestelling de volgende dag gewoon zou komen.
Synology NAS hier besteld omdat deze hier het goedkoopst was. 2-3 dagen levertijd stond vermeld en 2 dagen later had ik het pakket inderdaad binnen! Helemaal goed!
Geen omdoos om de officiele Synology doos, alleen Megekko plakbandje, maar dat was volgens mij prima. Kon het pakket gelukkig af laten leveren bij een PostNL afleverplek, zodat ik de postbode niet misliep. Heel handig.
Enige minpunt van Megekko vind ik de reclame die ze na de bestelling doen van 'Winkelen en Sparen'. Klonk aanlokkelijk: 20 Euro korting op de volgende bestelling, maar ik trap er niet in: voor niks gaat de zon op denk ik dan maar. Voor je het weet zit je weer ergens aan vast waar je niet weer van af komt...
Op vrijdag 26/8 nog even snel een nieuwe videokaart besteld bij Megekko. Alle informatie die je nodig hebt, zoals voorraad, levertijd en verzendkosten, worden duidelijk weergegeven. Voor 22.30 besteld, volgende dag in huis is ook echt de volgende dag in huis!
VerzendingPrima verpakt met een enorme slang aan luchtkussens. Ook prima te hergebruiken voor eigen verzending van spullen
Nvidia Geforce GTX 1070 erg makkelijk besteld en de volgende dag was deze al binnen.
VerzendingVideokaart was goed verpakt, doos die er omheen zat is wel wat aan de grote kant.
Een 144hz monitor besteld, prima en netjes binnen de afgesproken tijd afgeleverd. Enige reden waarom ik dit geen 5 sterren heb gegeven, is vanwege bij het voor het eerst bestellen bij Megekko, er geen optie was om een account te maken. De enige manier waarop mij dit was gelukt was om uiteindelijk via "wachtwoord vergeten" een nieuw wachtwoord aan te vragen.
VerzendingNiets aan te merken op de verzending. Doos van de monitor was wel opengemaakt, maar dit was gedaan om het factuur erin te steken.
Het gemak van het maken van een bestelling ervaar ik als zeer plezierig. Bij Megekko heb ik éénmaal eerder producten gekocht, welke mij eveneens op plezierige wijze zijn toegekomen. Ditmaal waren echter een tweetal bestelde producten niet op voorraad en deze moesten extern worden opgetrommeld. Dat gaf enige vertraging, maar hiervan ben ik steeds stapsgewijs keurig op de hoogte gehouden.
In tegenstelling tot menig claim van anderen dat Megekko B-stock producten als nieuw verkoopt voor de nieuwprijs, heb ik hier tot tweemaal toe géén last van gehad. Alle producten en hun verpakkingen oogden als nieuw en dat waren ze dan ook. Er hoefde niets terug/RMA. Ook niet omdat ik niets overbodig had besteld. Enig zelfbewustzijn is anno 2016 natuurlijk meer dan op z'n plaats wat het online aanschaffen van producten betreft. In mijn bescheiden mening.
Het aangeboden 'kortingsabonnement' aan het einde van de rit noem ik graag als doorn in het oog. Zonde. Gewoon niet doen, Megekko. Ik vraag mij af voor welke doelgroep dit precies is verzonnen en bedoeld. In mijn doornloze ogen valt dat niet echt onder de 'efficiëntie-claim' die word gemaakt en vind ik het ook niet passen bij 'voor echte mannen'. Ik zit op dit ongein in ieder geval niet te wachten en in mijn ervaring stoort dit de anderzijds vlotte, soepele manier van webshoppen.
Al met al ben ik uitstekend voorzien door Megekko en heb ik er een prima ervaring aan over gehouden met deze webshop. Laat dat voorop staan. Houden zo, beste jongens en meisjes werkzaam onder het groene reptielen logo. Ik keer graag terug als tevreden klant.
De verzending van mijn bestelling was ondanks de vertraging van enkele werkdagen uitstekend verzorgd. De twee dozen heb ik onbeschadigd in ontvangst genomen en deze waren ruim gevuld met luchtkussens ter voorkoming van gerotzooi met de inhoud. De tussentijdse updates en uiteindelijk het voorzien van een track en trace code stel ik zeer op prijs en zijn geen overbodige luxe. Service moet er zijn. Zeker en beslist nu steeds meer 'onpersoonlijk' via het web geschiedt. En laten we vooral mensen blijven en mensen dingen blijven doen, om op menselijke manier contact te blijven maken met elkaar. Keep up the good work folks!
al wordt er door megekko heel veel verkocht het is er overzichtelijk en zonder al te veel toeters en bellen. de info is goed en voldoende. over prijs zie verzenden. betalen loopt met ideal vlot.
Verzendinghet lijkt mij van belang dat een ieder die bij megekko koop op de hoogte is van het volgende. er is een reële kans om in plaats van een nieuw(ongeopend/ongebruikt) product er een die al eens is verkocht en teruggestuurd(geopend/gebruikt) is opgestuurd te krijgen. dit wel voor nieuwprijs. hier komt nog bij dat als het je opvalt en je het er niet mee eens bent je het mag terugsturen maar de kosten zijn dan wel voor jouw.
zelf vind ik dit een zeer dubieuze en zeer bedenkelijke wijze van doen.
rma toegewezen gekregen maar gezien ik zelf voor de kosten hier van moet opdraaien en dit tot de prijs van het product zal ik hier geen gebruik van maken.
Snel juiste producten gevonden. Prima prijs. De volgende dag in huis. Mogelijkheid om te laten bezorgen bij een postpunt, wat ik zeer prettig vind.