Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Tablet gekocht, snel en veilig geleverd. De tablet bleek helaas een cruciale app niet te kunnen draaien, maar kon zonder problemen retour gezonden worden. Retour aanvraag werd snel goedgekeurd, terugbetaling liet even (~6 dagen) op zich wachten. Al met al, erg tevreden!

Onderdelen voor een nieuwe pc besteld. Alles is keurig op tijd en goed verpakt geleverd. Helaas bleek een ventilator in de case niet goed te werken, en deze is keurig via RMA vervangen.

Goed verpakt, snel verzonden.

Snelle en vriendelijke afhandeling. Vervanging van kapotte case fan.

Al een paar jaar mijn go to plek om computer componenten te bestellen. Snelle levering, goede prijs en uitstekende service.

Verzending is productafhankelijk maar bij een nieuwer product vrijwel altijd de volgende dag thuis.

Atlijd snel reactie gehad van de klantenservice en zeer behulpzaam.

Ik kreeg bij mijn vorige (verkeerde) bestelling binnen 3 dagen mijn geld terug. Overzichtelijke website, prijzen zeer redelijk.

Zeer goed verpakt! En de volgende dag binnen :)

Alleen contact via mail, maar krijg snel een reactie.

Via Tweakers terecht gekomen bij deze leverancier, product besteld (Rapoo muis) en met iDeal betaald. Bevestigingsmail en vervolgens mail met tracking gegevens ontvangen, dag later bezorgd, geen problemen.
Tip voor Megekko: Navigatie op jullie site is voor verbetering vatbaar, althans wanneer je niet gericht naar iets zoekt zijn bepaalde zaken lastig te vinden (in mijn geval wireless keyboards)

Alle handelingen gingen duidelijk en overzichtelijk. Betaling liep vloeiend en gelijk bevestiging na de betaling via mail. Zowel bank als de leverancier.

Qua bestelling word je goed op de hoogte gehouden. Alleen was het zegel van het artikel al verbroken bij aankomst.

Ik bestel regelmatig bij Megekko, zo ook deze keer. Ze hebben gewoon veel op voorraad, op zich een fijne website, goede prijzen.

Het is slechts een enkele keer voorgekomen dat een bestelling niet de volgende dag geleverd werd, alle andere keren lukt dit altijd keurig. Wat ik verder een enorm pluspunt vind van Megekko is dat je daar bij het bestellen al kan aangeven dat je de bestelling naar een PostNL punt wilt laten brengen. Dit scheelt enorm veel gedoe om thuis te blijven voor de bezorger, of de bezorger tussen 12:00 en 14:00 te verwachten maar hij kwam eigenlijk om 10:00 of om 18:00.... Allemaal geen last van. Super!

Het is een paar keer voorgekomen dat ik contact moest opnemen met de klantenservice. Dat e-mail het enige kanaal is blijf ik vervelend vinden. Daarnaast viel de 'in-depth' kennis van de medewerkers me een klein beetje tegen. Maar ik werd wel te woord gestaan en dat in een afzienbare tijd, dus daar verder niks op aan te merken.

Op zich wel een goede webshop met strakke levertijden als ze het materiaal op voorraad hebben. Op het pakketje staat dat je hem niet moet openen met een kettingzaag.
Ik kan nu iedereen aanraden om het pakketje ook niet met een cirkelzaag te openen.
Volgende keer toch maar de CNC router.

Eerste bestelling gecanceld omdat 1 onderdeel niet op tijd geleverd kon worden. Daarna bestelling minus dat onderdeel gedaan en precies op tijd geleverd.
Mam had niet eens tijd om te drammen dat ik m'n post moest opruimen enzo. Echt mooi.

Duidelijk.
Alleen jammer dat je je order niet kunt aanpassen als ze een onderdeel toch niet op voorraad blijken te hebben.
Het is of cancelen of wachten tot alles er is.

Makkelijke bestelling en betaling (ook voor Belgische klanten). Overzichtelijke duidelijke website. En bij de betere shops qua prijzen...

Bestelling gedaan rond 20u30. Daags erna rond 18u geleverd zoals beloofd.

Vorige week eerst een waterkoeling x62 kraken besteld. Super snel geleverd binnen een dag! Afgelopen vrijdag Asus strix 1080ti met een cooler master v750 besteld. Gisteren binnen en draait als een zonnetje.

Gewoon zoals beloofd binnen een dag geleverd!

De bestelling was makkelijk te plaatsen.De betaling verliep vlekkeloos De levering zou 2 dagen duren. Klopte helemaal!! Perfect.!

Alles was zeer goed verpakt !!

Overzichtelijke website, makkelijke bestelling en betaling, levering zoals beloofd op de volgende dag. Goede ervaring dus.

Prima levering, volgens verwachting.

Snelle levering niet de duurste veel producten vooradig of soortgelijken ervan alleen jammer dat je zelfs als je voor 1000 euro aan spullen besteld nog steeds verzendkosten moet betalen. Het is niet veel maar het gaat om het idee. Of je moet een product erbij kopen dat gratis verzending heeft (In mijn geval was dat aan de hand met 1 van de dingen die ik hebben wou)

Snel volgende dag in huis met track ent race code

2x2TB nodig. Bij megekko werden de schijven die ik op het oog had het goedkoopst aangeboden dus toen was de keuze snel gemaakt.

Goed verpakt, snel verzonden, gewoon wat je mag verwachten.

Heb bij Megekko mijn nieuwe behuizing gekocht, heel snel verzonden in een goede verpakking. Ik kreeg er ook nog eens gratis fietslampjes en scheerschuim bij, dus helemaal top!

Levering was een dag later, alles zat uitstekend ingepakt.

Bestelling raspberry pi verliep vloeiend en werd vlot bezorgd op het pakketpunt, zoals opgegeven bij bestelling.

Verzenddoos bevatte voldoende luchtkussens om verpakkingsdoos, daardoor was geen mogelijkheid tot schuiven in de doos.

Ik heb bij Megekko een videokaart besteld en deze werd verkocht met de NVidia promotie aangekondigd bij het product. Vervolgens heb ik enkel de videokaart ontvangen en Megekko houdt voet bij stuk: "de actie is verlopen, dus wij hoeven de promotie niet te leveren."
Ik ben uiteraard van mening dat er een overeenkomst is gesloten voor de videokaart + de promotie, dus dat zij verplicht zijn de promotie na te leveren.

Snelle levering en goed verpakt.

De klantenservice is enkel per mail bereikbaar. De reactietermijn van 2 uur (gesteld op de website van Megekko) is in al mijn mail contact met hen geen enkele keer gehaald.

De echte prijs (alle kosten inbegrepen) en de voorraad status kwam perfect overeen met wat er in de tweakers pricewatch stond. Alle componenten voor mijn nieuwe PC in 1 winkel besteld met slechts 1 onderdeel dat 3 dagen levertijd had. Alles goed verpakt en verzonden.

Heel tevreden.

Levering exact zoals vermeld bij bestelling. Goed verpakt, goeie staat.

Eerste bestelling ooit hier bij Megekko, NZXT Kraken x62 besteld op 3-4-2017 en de volgende dag geleverd.
Hier ga ik vaker bestellen! top!

De waterkoeling zat extra verpakt in een doos met goed opvul materiaal zodat er niets mee kan gebeuren.

Scherpst geprijsde Asus 1080ti Strix van Nederland bij Megekko gekocht, geen gezeur, geen lange levertijden. Op en top zoals het hoort! Met daarnaast nog fantastische klantenservice!! Zie het Klantenservice kopje :)

Gisterenavond besteld, morgenochtend in huis, kan niet beter. Goede instructies op doos zoals: "Niet openen met kettingzaag"!

Na aanschaf bleek ik net buiten de boot te vallen voor een promotie voor een copy van Destiny 2 bij aanschaf van de videokaart.

Megekko heeft dit super relaxt toch nog weten te regelen voor me ondanks dat ik na de actieperiode had gekocht.

Dat noem ik nog eens service waar je blij van wordt!!

10/10 voor deze toppers uit Breda!!

Scorekaart voor Megekko