Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenPrima website! Hij ziet er mooi verzorgt uit, alles is ook duidelijk en overzichtelijk. Alle hardware die ik recent gekocht heb kwam bijna allemaal bij Megekko weg vanwege de gunstige prijs dus dat zit ook meer dan goed. Alles werd netjes de volgende dag geleverd in een stevige doos met goede verpakking.
Met de klantenservice heb ik geen ervaring, omdat ik die nooit heb hoeven gebruiken dus daar kan ik geen oordeel over vellen.
De verzending is uitstekend! Al mijn hardware die ik gekocht heb werd netjes de volgende dag geleverd. De verpakking is ook uitstekend te noemen. Ze gebruiken altijd een stevige doos met daarin van die groene luchtzakken. Na 2x bij Megekko een bestelling te hebben gedaan zijn tot nu toe nog nooit spullen defect of beschadigd aangekomen.
AlgemeenPrima site, goede prijzen, goed verpakt en snel verzonden. Verder heb ik er niks op aan te merken.
Algemeenik kon hem makkelijk inden
goed product
goed ingepakt bubbel plastic
snelle levering
betaling goed
bestelling was na 1 dag geleverd
op ingepakt
was heel aangekomen
prima geholpen
AlgemeenPrima webshop met over het algemeen goede prijzen. Als het op voorraad is, wordt het netjes de volgende dag geleverd. In het verleden wel eens een probleempje gehad met spullen die wel op voorraad stonden maar toch niet leverbaar waren. Nu ging alles goed.
VerzendingNetjes verpakt en snel de volgende dag geleverd. Alleen jammer dat je nog steeds 3,95 verzend kosten moet betalen als daar bijna een complete pc aan onderdelen besteld voor vele honderden euro.
AlgemeenGoed assortiment, bijna altijd wel de scherpste prijzen en de enige webshop met echt leuke en nuttige reclame E-mails.
VerzendingMijn bestellingen komen altijd op tijd aan en ze zijn goed verpakt.
AlgemeenIk heb bij Megekko een nieuwe Gigabyte GTX 1050 gekocht ter vervanging van mijn oude HD 5770. Ik heb hier gekocht vanwege de lage prijs. De website is helder en overzichtelijk. Deze webwinkel is een aanrader!
VerzendingPakketje was goed verpakt en was keurig en op tijd afgeleverd op het PostNL-punt.
Algemeen**** ONLINE STOCK FALSELY ADVERTISED. EXPECT 14+ DAYS DELIVERY. THEY WILL EMAIL YOU DAILY WITH 'failed delivery from supplier'. TERRIBLE CUSTOMER SERVICE WITH 0 EMPATHY TOWARDS THE CUSTOMER. ****
AlgemeenBinnen enkele tellen besteld tegen een zeer scherpe prijs. Helemaal zoals het hoort op een webshop.
VerzendingPrima verpakt, precies op de aangegeven tijd.
VerzendingPrima verpakt, precies op de aangegeven tijd.
AlgemeenLeverbaarheid was een probleem, de service is echter is uitstekend. Verdere tekst onnodig maar het moeten 15 woorden zijn
VerzendingNiet leverbaar, ondanks bevestiging van de bestelling met een leverdatum
KlantenserviceBestelling bij MeGekko, mede omdat werd aangegeven op website dat door een rechtstreekse link met de backoffice de levertijden betrouwbaar waren. Niet dus. Al snel na mijn bestelling werd leverdatum veranderd in 'onbekend'. Op mijn email met vraag hierover werd snel en terzake gereageerd! Daarna weer melding van levering, ook deze werd weer ingetrokken met melding 'onbekend'. Op zich best begrip voor niet-levering als toeleveranciers die levering onmogelijk maken, maar vermeld dan niet op je site dat de leveringstermijn betrouwbaar is! Zie ook de review van 17 juli j.l.
Na mijn annulering werd er overigens weer snel gereageerd met een bevestiging, en geld werd al na een dag teruggestort! Daar kunnen andere webshops nog een voorbeeld aan nemen. Mede hierdoor komt totaalbeoordeling op (ruim) voldoende.
Algemeenfantastische bezorgtijd, goed verpakt. geen bezuinigingen daarop. . . . . . . . . . . .
AlgemeenOntzettend snelle bezorgering. Goede prijs. Binnen twee dagen had ik alle onderdelen binnen voor mijn nieuwe pc.
AlgemeenDit is een aanpassing op m'n eerdere review. Ik had een nieuw moederbord besteld maar kreeg een gebruikte geleverd. Na een paar mails kwam de communicatie pas op gang en kon ik het moederbord terug sturen. Binnen 2 dagen had ik zonder gezeur een ander exemplaar en de verzendkosten vergoed.
Beetje jammer dat het niet de eerste keer goed ging maar ik geef ze het voordeel van de twijfel en ga er vanuit dat het een foutje was.
Nadat ze het product ontvangen hadden kreeg ik meteen mail dat deze geruild zou worden.
KlantenserviceIk kreeg van diverse medewerkers andere instructies dus iets meer overleg onderling kan geen kwaad .
AlgemeenOp een weekend Ryzen 5 besteld en maandag geleverd! De bestelling zou eigenlijk op de woensdag bezorgd worden maar ik heb een verzoek gedaan of het eerder kon ivm vakantie. Paar uur later heeft Megekko gereageerd op mijn e-mail en hebben de bezorgdatum veranderd naar de maandag! Snelle klantenservice!
VerzendingSnel geleverd en stevig verpakt met lucht kuchtkussens
KlantenserviceGoede service, zie toelichting.
AlgemeenBe Quiet voeding besteld. Op zaterdag precies om 19:00 bezorgd. Verder gaaf modulair produkt waar ik de komende 10 jaar prestatie van verwacht.
Voor Megekko gekozen door combi prijs en Tweakers shop reviews. SiComputers bv doet het slechter, en ik wilde absoluut niet gebruikte/refurbished produkt die als niet wordt verkocht.
Goed verpakt met gerecyclede plastic luchtkussens. Niet te extreem verpakt, dus OK qua milieu.
AlgemeenIk heb op basis van de tweakers "leverbaar binnen 3 dagen"optie bij deze shop proberen te bestellen. Eigenlijk is de indicatie van tweakers gebaseerd op hun "verkleurde waarheid". bij deze mijn verhaal.
Op de website worden 2 "uit voorraad" opties gebruikt. "uit eigen voorraad" en "uit voorraad". Uit voorraad betekent eigenlijk niets. Erger nog, de informatie op de website klopt niet met de informatie die je nadien via email krijgt eenmaal blijkt dat ze de verwachte leverdatum niet bereiken. Volgens de support staat al de informatie duidelijk op de website, onder de FAQ.
Op zich, staat dit dus inderdaad in de FAQ, was het niet zo dat na het ontvangen van de up to date order status waar sommige producten als leverbaar staan, plots toch niet leverbaar zijn.
Ondertussen wacht je maar een week op een product dat "uit voorraad" leverbaar is die plots "leverdatum onbekend wordt" en een product dat "uit eigen voorraad leverbaar"is dat plots niet leverbaar is.
Na een week komen ze dan af dat je het order toch kunt krijgen zonder voeding, beetje laat, dus nee. En had het me geen franc gekost dan stuurde ik het eerst deel van mijn order ook terug, zodat ik een online shop die wel waar maakt wat ze zeggen een extra aankoop had kunnen bezorgen.
En al mijn ongemak en commentaar had voorkomen geweest had er maar geen stomme "uit voorraad leverbaar" indicatie geweest die eigenlijk maar zever is.
Zie algemene toelichting alwaar ik mijn ervaring met megekko omschrijf,
KlantenserviceDe klantenservice is ok, maar ze hadden mij beter niet aan de lijn gehouden en een alternatief voorgesteld.
Algemeensnelle levering en goede comunicatie over levertijt.
verder is de omtschrijving van het prouct ook goed.
AlgemeenSnelle afhandeling. Duidelijke site. Hadden wat ik zocht (Sony XQD-kaartje van 64 GB) voor niet teveel geld.Bovendien waren ze goedkoper dan elders. Wilde eerst de nog goedkopere Lexar, maar die was helemaal nergens te krijgen. (En ik las over slechte ervaringen daarmee op mijn bestelde Nikon D500).
VerzendingBesteld op woensdag (moeilijk verkrijgbaar XQD-kaartje van Sony). Belofte dat het op zaterdag zou worden bezorgd en...inderdaad zaterdag had ik het.
Algemeenhdmi kabel besteld was volgende werkdag binnen goed verpakt product prima, communicatie prima. alles gewoon zoals het hoort
AlgemeenAl een paar keer iets besteld bij Megekko, soms zijn de prijzen anders (lager) dan in de pricewatch. Bestellen en betalen gaat vlot en er wordt geleverd wat je gekocht hebt.
VerzendingDe producten zijn altijd netjes verpakt zodat ze niet rammelen in de doos. Kenmerkend is de Megekko tape waarmee de doos stevig dichtgeplakt is, dat is fijn zo kun je zien of ermee geknoeid is onderweg.