Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenIk heb al een paar keer PC onderdelen besteld bij Megekko besteld, ze zijn vaak één van de goedkopere webshops zonder in te leveren op service en snelheid.
Overzichtelijke site, groot aanbod, goede prijs. Optie voor het kiezen van de leverdatum is erg handig.
VerzendingTop, altijd op tijd.
Stond als goed aanbevolen bij Tweakers, nette site, heb er een videokaart gekocht (EVGA 1060 GTX 3GB SC), die bevalt prima.
VerzendingWas zeer netjes verpakt en ook geleverd zoals aangegeven.
Ik heb het site via tweakers gevonden, dus het was makkelijk te vinden wat ik wou kopen. Het betaling ging via ideal en binnen paar minuten kreeg ik een email dat het betaald was en dat ik een andere email zou krijgen als ze het verzonden was.
VerzendingEr stond dat het 2 dagen zou duren dat ik het zou krijgen en dat was waar. Ik had op het 20ste besteld en kreeg het 22ste binnen. ik kreeg een dag van tevoren een email dat ze het afgeleverd hadden bij het post.
Via de bestbuy guide van juli een simpel pctje voor mijn vader samengesteld. Megekko had alles op voorraad dus daar besteld. Site werkte vlot en een alternatief voor de kast, omdat mijn vader graag nog een dvd-speler erin heeft, was snel gevonden.
VerzendingWoensdag besteld en kon kiezen welke dag geleverd. Vrijdag aub, dan is mijn thuiswerk dag.
KlantenserviceMailtje gestuurd of de kleine veranderingen tov de bestbuy guide ok waren. Snel antwoord.
Erg breed assortiment, de zoekfunctie van de site werkt goed en een duidelijke en snelle verzending.
VerzendingLevering is snel, alleen zondag leveren ze niet.
Prima website, prima prijzen. Vaak goedkoop omdat de verzendkosten niet in de productprijs verwerkt is, dus vooral interessant bij aankoop van meerdere producten.
Veel producten op voorraad, 's avonds om 22.15 besteld, de volgende dag in huis.
Stevige, ruime doos, met veel bescherming in de doos. Prima!
Vorige week hier mijn MSI RX 480 gekocht, omdat het de eerste/enigste shop was die de kaart onder de €300 verkocht. Hoewel alles vlot verlopen is, heb ik toch enkele opmerkingen:
* De site is toch niet vlot/overzichtelijk te noemen
* De prijzen schieten terug de hoogte als de stock begint uit te putten (een paar dagen na mijn aankoop was de kaart er €20 duurder)
* Ik ben plots op de megekko nieuwsbrief ingeschreven zonder mijn weten (had ik echt nergens zien staan, maar ik kan er over gekeken hebben)
Ik ben dus zeker niet ontevreden, maar echt uitblinken doet de site voor mij nu ook niet...
Alles was stevig in een grote doos ingepakt met een enorme hoeveelheid airpacks, een schoolvoorbeeld van hoe een zending moet ingepakt zijn. Ook kwam mijn bestelling de volgende dag aan zoals aangegeven.
De verzending gebeurde via post NL, voor mij (in België) een van de koeriers die ik probeer te vermijden als het kan.
De verzendkosten van €6 zou ik ook graag gewoon inbegrepen in de prijs zien vanaf een bepaald bedrag.
Bestelling en levering gaan goed. Is over het algemeen vaak goedkoper dan de rest maar dit gaat ten koste van goede klantservice.
KlantenserviceIk had een vraag over mijn moederbord waar misschien de lan-port kapot van was. Gevraagd hoe dit opgelost kon worden, pas na meer dan 1 week reactie.
Ik Heb een GTX 1070 SC besteld, snel betaalt met Ideal en ben geen problemen tegen gekomen.
VerzendingBestelt en volgende dag in huis, product goed verpakt en veilig aangekomen, levering was vroeger dan aangetoond, altijd mooi!
KlantenserviceKlantenservice is PERFECT. Er zat geen voucher van gears of war 4 in de doos, mailtje gestuurd en kreeg het advies dat ik mijn papier container door te zoeken, dit grondig gedaan maar geen voucher aangetroffe. Uiteindelijk toch nog een activatiecode gekregen terwijl ik dat niet verwacht had, top!
Geholpen door John.
Complete PC besteld waarbij een paar componenten later in de week op voorraad waren. Kon voor mij prima even wachten. Website is aardig overzichtelijk, maar alle onderdelen toch via de Pricewatch gevonden. Bestellen ging zoals altijd gemakkelijk en werd netjes op de hoogte gehouden via de mail.
VerzendingIn een stevige, hergebruikte, doos kwam mijn bestelling binnen. Genoeg luchtkussens waren aanwezig om de spullen schadevrij te ontvangen. Groot pluspunt is het 'Pakje Gemak' waarbij het ophalen van het pakket wanneer het uitkomt erg handig is! Post NL houdt je daar ook prima van op de hoogte.
KlantenserviceEnkele onderdelen waren eerder op voorraad dan in eerste instantie was aangegeven. Ik kreeg een mailtje dat alles op voorraad was, maar pas de dag erna verzonden zou worden. Gemaild of dit eerder kon en dit was geen enkel probleem, hartstikke fijn
Ik heb bij Megekko een EVGA 1070 FTW besteld. Het bestellen en de betaling via de website ging perfect.
VerzendingPrima verzending, ik had het product 's avonds besteld, de volgende dag kon ik het ophalen bij een PostNL punt. Het product zelf was goed verpakt met luchtkussentjes.
KlantenserviceIk zag op de factuur dat bij het product ook de game Gears of War 4 cadeau werd gedaan. Deze productcode kon ik echter niet terugvinden in de doos. Na een mailtje naar Megekko hebben we samen gekeken naar een oplossing en uiteindelijk heb ik keurig netjes een nieuwe gamecode hiervoor ontvangen.
Al met al, uitstekende eerste ervaring met dit bedrijf!
Ik heb meerdere malen bij Megekko systemen besteld en ben over het algemeen positief over het bedrijf.
De website van Megekko is erg makkelijk in gebruik en bevat een groot en scherp geprijst aanbod. Levering kan ik niet over klagen, vaak is dit goed gegaan.
Helaas kun je telefonisch niet contact met ze opnemen, maar meestal reageren ze via de mail wel op dezelfde dag.
Verpakking was dik in orde bij al mijn bestellingen.
KlantenserviceBij mijn laatste zakelijke aankoop kocht ik meerdere netwerkadapters die helaas een bepaalde functie niet ondersteunden, hoewel het wel in de specificaties werd aangegeven.
Toen ik deze retour wou sturen kreeg ik het bericht dat ze zakelijke aankopen niet retour wilden nemen. Na hard aandringen kon ik ze overtuigen. Ik had liever dat dit niet gebeurde.
Verder heb ik een moederbord terug gestuurd die soms wel en soms niet stroom kreeg. Ik heb zelf alle componenten onderzocht en wist met grote zekerheid dat het moederbord niet goed functioneerde. Hierbij heb ik Megekko een video van het probleem en foto's van de pin layout gestuurd om aan te tonen dat het product niet goed functioneerd en er geen sprake is van gebruiksschade.
Gelukkig was Megekko vriendelijk genoeg om het moederbord binnen 2 weken om te ruilen voor een nieuw exemplaar.
Bestelling ging soepel, levering was op tijd. Het pakketje was goed verpakt, met voldoende opvulmateriaal.
Nette en snelle levering, keurig verpakt. wat dat betreft een aanrader om bij te bestellen
KlantenserviceNog geen ervaring mee, dit zal moeten blijken als er problemen zijn
Geen addertjes onder het gras. Alle informatie is duidelijk zichtbaar en het bestellen gaat vlot.
Betalen was ook geen probleem.
De levering gebeurde op tijd. De levertijd was tot op de dag naukeurig. Geen voor- of namiddag of uurspecificatie gezien maar je hebt wel de optie om je pakket te volgen via Track & Trace.
De verpakking was ruim voldoende en er zaten een groot aantal luchtkussentjes in om de bestelling te beschermen.
Naderhand nog een korte e-mailconversatie met de winkel gehad. Alles verliep op een hoffelijke en duidelijke wijze.
Niet bij deze webshop bestellen als je niet 100% zeker bent dat je aankoop aan al jouw eisen voldoet want herroepings recht doen ze niet aan.
KlantenserviceOp de website staat heel trots vermeld dat je binnen 14 dagen het product nog terug kan sturen. DIT WORDT DUS GEWEIGERD! Ik had het product nog geen 5 minuten in bezit en heb daarna de retourmelding aangemaakt. Deze werdt meteen geweigerd vanwege "hygiene". Het ging hier om een headset.
Snelle site, goed geïntegreerd met Pricewatch. Scherpe prijzen. Ik mis wat filters om goed te sorteren/filteren.
VerzendingPC-kast was al gedeukt bij levering; Technisch in orde en ik wilde verder dus dat gewoon geaccepteerd.
KlantenserviceBesteld als zakelijke klant. Retour van teveel bestelde items werd daarom niet gehonoreerd. Processor had al eigen koeler dus extra koeler was niet nodig, software niet nodig.
Na wat heen-en-weer gemail en een door MG opgelegde 15% 'restockingsfee' wilden ze de ongeopende(!) producten alsnog terug nemen.
Dus bestel *niet* als zakelijke klant hier. Dan kun je tenminste gewoon retourneren als een bestelling er anders uitziet als je 'm daadwerkelijk in je handen hebt.
Het is een geweldige webshop, Het was ook de enige shop die mijn producten effectief op voorraad had voor een goede prijs in vergelijking met andere shops.
VerzendingVrijdag besteld en zaterdag in huis. De producten waren ook zeer goed verpakt.
PC onderdelen besteld bij Megekko. Prima website, goede voorraad weergave. Duidelijk en overzichtelijk. Handig dat de track&trace ook op de website gevonden kan worden, met 1 klik weet je waar je pakket is.
VerzendingOp woensdag besteld maar ik wilde alles pas op zaterdag geleverd hebben. Geen probleem bij Megekko, je kunt aangeven wanneer je geleverd wilt hebben. Alles kwam precies op tijd, netjes verpakt. Prima.