Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenLevering op tijd zoals aangegeven bij de aankoop, degelijk verpakt en uitstekende communicatie wat betreft de verschillende statussen.
Algemeen17 juni heb ik een bestelling voor een aantal videokaarten bij Megekko geplaatst omdat op de website specifiek vermeld stond dat ze de kaarten binnen twee weken konden leveren. De dag voor de geplande bezorgdatum ontving ik een mailtje met daarin het bericht dat de kaarten vertraagd waren met twee weken. Inmiddels zijn we twee máánden verder en heb ik zojuist weer een mailtje gekregen dat mijn bestelling over “twee weken” gepland staat. In de tussentijd heb ik contact gehad met Megekko waarbij ik heb voorgesteld of ze een vergelijkbaar (relatief goedkoper) product konden leveren als vervanger. Dit was niet mogelijk omdat de prijs van het product ondertussen gestegen is (de hele reden dat ik twee maanden geleden besteld heb). Er werd alleen voorgesteld dat ik mijn bestelling maar moest annuleren óf flink moest bij betalen.
Natuurlijk snap ik dat het leveren van videokaarten met de huidige markt wat lastig kan zijn maar ik vind het erg vreemd dat vrijwel identieke modellen wel op voorraad zijn en gewoon verkocht worden, terwijl ik keer op keer een mailtje krijg dat mijn bestelling niet geleverd kan worden. Ik heb het specifieke model in de tussentijd wel verschillende keren op voorraad zien komen bij andere webshops en vind het dus ook erg raar dat Megekko deze nog steeds niet heeft. Ik krijg sterk het idee dat ik gepusht word mijn bestelling te annuleren zodat Megekko hierdoor meer op mijn bestelde producten kan verdienen. Dit vind ik een erg kwalijke zaak en ik ben erg ontevreden!
De producten zijn tot op heden nog steeds niet geleverd!
KlantenserviceHoewel ik goed te woord ben gestaan ben ik erg ontevreden over de handelswijze van dit bedrijf!
AlgemeenTwee producten die netjes de volgende dag zijn geleverd. Snelle no-nonsense levering. Enige opmerking die ik heb is dat de pc-kast zonder om-doos geleverd is. al vind ik dit niet heel erg (het is natuurlijk een flinke doos die al sterk genoeg is en het is verder geen hele bijzondere kast).
VerzendingDe computerkast is zonder om-doos verzonden. Geen ramp, maar met om-doos zou het nog beter zijn.
AlgemeenEen aantal onderdelen besteld, netjes de volgende dag geleverd. Uitstekende prijzen en een zeer ruim aanbod!
VerzendingLevering op tijd, volgende dag geleverd.
AlgemeenGoede prijzen en fantastisch aanbod. Soms wordt de levering wat vertraagd, maar dit is geen probleem vind ik persoonlijk.
VerzendingAl eens gehad dat iets in stock is, en dan plots na de bestelling duurt het 3 dagen extra om te leveren. Wat raar.
AlgemeenIs allemaal prima verlopen, ze geven updates over de bestelling. Geen issues gehad, dus weinig meer over te zeggen.
AlgemeenDuidelijke website, redelijke prijzen, snelle bezorging, prima communicatie en een goed RMA bij een beschadigde voeding
VerzendingDozen zo groot als ze te horen zijn ivm niet teveel lucht te vervoeren, toch een kleine bijdrage in de duurzaamheid. Afgeleverd volgens plan
KlantenserviceRMA werd snel toegekend, ik had wat foto's gestuurd hoe het aankwam. De schade was overigens niet door de verzending ontstaan. De voeding zat enigszins gedeukt in de originele fabrieksdoos die geen enkel teken van schade vertoonde. Maw mijn conclusie: de voeding is in de fabriek al gedeukt in de doos gestopt.
AlgemeenHet gehele bestel proces was makkelijk te doorlopen, verder werd ik goed op te de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.
Verzendingzoals aangegeven bij alle producten heb ik het de volgende dag ontvangen, toch fijn als dat ook zo blijkt te zijn. De producten waren met genoeg bescherming in de doos gestopt
KlantenserviceVerkeerde RAM besteld, dit terug gestuurd geld ontvangen nadat het was aangekomen, vlekkeloos verlopen dus dat was prettig!
AlgemeenIk heb.deze.webshop leren kennen dankzij Tweakers. Ik heb er al vaker besteld en ik ben erg tevreden over deze webshop.
VerzendingLevering op tijd
AlgemeenHarddisk besteld. Helder en duidelijk bestelproces.
Bestelde harddisk zit vanuit fabrikant niet in een doosje. Megekko medewerker had het netjes, zorgvuldig en degelijk beschermend ingepakt. Prima dus.
AlgemeenOverzichtelijke website, ik heb al meerdere grote bestellingen gedaan, en deze werden netjes de volgende dag geleverd. Betalen gaat gemakkelijk met iDeal.
VerzendingJe hoeft je geen zorgen te maken over fouten bij Megekko. Volgende dag in huis!
AlgemeenIk heb al mijn onderdelen op een plaats kunnen bestellen wat ontzettend fijn was. Levering was snel!
VerzendingDe Mugen 5 koeling die ik had besteld was defect bij levering. Een van de bevestigingsschroeven was afgebroken, het ontbrekende deel zit ook niet in de doos dus dit zal bij de leverancier al verkeerd gegaan zijn. RMA procedure lijkt redelijk simpel.
KlantenserviceDe klantenservice was vlot met het beantwoorden van vragen. Ook de RMA procedure lijkt vlot te verlopen.
AlgemeenWebsite is overzichtelijk en ik kan gemakkelijk de producten vinden die ik zoek. Ook kom ik Megekko vaak tegen via Pricewatch wat dus een goede indicatie geeft van de prijzen.
VerzendingNetjes een track and trace code gehad en de producten de volgende dag ontvangen.
AlgemeenHeb hier vaker gewinkeld. Het is makkelijk de juiste items te vinden de layout van de webshop is makkelijk te navigeren.
GTX1080ti gekocht
Volgende dag in huis met Track en Trace updates
AlgemeenIk kom steeds uit bij Megekko via de pricewatch. Ze zijn altijd goedkoop, kunnen snel leveren en service die geboden wordt is uitstekend.
Heb hier inmiddels een aantal keer besteld de afgelopen jaren en altijd een goede ervaring gehad.
AlgemeenDe bestelling was makkelijk te plaatsen en hun voorraad staat duidelijk aangegeven. Ook worden de specificaties goed en duidelijk vertoond.
VerzendingIk had in het weekend besteld en krijg maandag gelijk mijn bestelling. De bestelling was snel en alles zat netjes ingepakt zonder schade, zeer tevreden.
AlgemeenOverzichtelijke website, heb een aantal onderdelen besteld die allemaal op voorraad waren, deze werden netjes de volgende dag geleverd. Betalen ging zoals bij de meeste websites erg makkelijk via Ideal.
VerzendingOnderdelen werden netjes de volgende dag geleverd, goed verpakt met genoeg opvul materiaal.
KlantenserviceHad helaas "verkeerd" geheugen besteld wat niet goed overweg kon met Ryzen, gevraagd of ik dit kon ruilen tegen ander geheugen, dit was niet mogelijk, het geheugen kon alleen op basis van Rechten bij kopen op afstand retour gestuurd worden, zodoende dit gedaan en binnen een week werd het geld al terug gestort.
AlgemeenSchandeloos. Winkelen en sparen lidmaatschap aanbieding wordt NIET gewaardeerd. Doorlopende lidmaatschap "scam" vermomd als loyalty programma.
Ik bestel graag bij megekko, maar nadat ik dit heb gelezen na bestelling. Ga ik dat voortaan niet meer doen.
Ze geven indruk dat het een loyalty programma is en je moet je bank gegevens invullen zodat je een bedrag gestort krijgt. Echter als je echt goed leest, zie je staan eerste 30 dagen gratis. Daarna 15euro per maand.
Waardeloze "scam".
AlgemeenNette website, overzichtelijk en duidelijk. Goede prijsstelling over het algemeen. voldoende alternatieve betaalmogelijkheden. Zeer breed assortiment van de diverse merken. als ik een wensenlijstje heb dan kan ik bijn altijd alle onderdelen vinden bij megekko en ook nog eens een van de laagste prijzen.
VerzendingVerzending is goed te noemen. 2 van de 5 bestellingen waren niet de volgende dag bezorgd maar een dag later ondanks dat het ruim voor 22:00 was besteld.
Klantenservice1x gebruik gemaakt van een retour. op zich netjes afgehandeld. een goed gegeven en geen uitstekend omdat ik de retourzending zelf moest bekostigen en de heen zending ook. even opletten met de kleine lettertjes. een andere aanbieder kan wellicht 2-3 euro duurder zijn maar als daar wel de retourzendkosten worden vergoed dan weet je waar je op moet letten.
AlgemeenNooit problemen mee gehad. Duidelijke productomschrijvingen en goede prijzen. Overzichtelijke webshop en snelle levering. Al met al een prima winkel.