Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Bij Megekko een videokaart en een voeding gekocht. Ik was niet helemaal tevreden over de voeding gezien deze een statisch geluid voortbracht in alles wat met audio te maken had. Met de Megekko klantenservice geschakeld en een nieuwe besteld. Probleem verholpen en binnen 2 werkdagen m'n geld terug. Uitstekend! Hier ga ik vaker bestellen.

Op tijd verzonden.

Zie toelichting. Wel vind ik het een nadeel dat men geen telefoonnummer noemt als contactmethode. Ook is het retourneren voor eigen rekening, maar daar zijn de verkoopprijzen dan ook naar.

- Bij een aantal betalingsopties werd een surplus gevraagd.
+ Het gebruik van Bancontact is zonder meerkost.

Verpakking prima beschermd.
Alles netjes geleverd daags nadien (op zaterdag).
En alles voor een scherpe prijs.

Qua levering goed op de hoogte gehouden met track&trace.
aan te raden.

Alles (1 item) netjes verpakt in iets grotere doos en met luchtzakken opgevuld ter bescherming.
goed te volgen met Track&Trace

Super snelle levering. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status en de prijs was prima! Ik was erg blij dat ze de videokaart die ik bestelde al weer snel op voorraad hadden, ondanks de immense populariteit op dit moment.

Één grote doos met alle onderdelen die ik besteld had. Prima met luchtpakken beschermd tegen stoten.

Had een probleem toen ik merkte dat ik zelf een verkeerd moederbord besteld had, zonder problemen hebben ze het moederbord teruggenomen en vervangen door een ander die ik wel nodig had.

Bestelling wordt geleverd op de dag die je zelf kiest.

Kon Magekko al toen ze een paar jaar terug gestart waren. Ze doen het erg goed.
Ook wel grappige slogans op hun pakketten.

Gewoon besteld, morgen in huis. Zoals het hoort.
Kon Magekko al toen ze een paar jaar terug gestart waren. Ze doen het erg goed.
Ook wel grappige slogans op hun pakketten.

Prijs/kwaliteit verhouding is goed, keurig op de hoogte gesteld en gehouden m.b.t. de beschikbaarheid van componenten.

Een van de onderdelen van mijn laatste bestelling was (toch) niet op voorraad, op de hoogte gesteld via de mail en na mailcontact de rest van de bestelling keurig op tijd geleverd en dit ene onderdeel nageleverd.

Goed assortiment, goede prijzen en snelle verzending. Bestel er geregeld en altijd keurige levering en tot nu toe geen RMA nodig geweest.

Duidelijke mail van de voortgang van de verzending, mochten er bepaalde producten niet op voorraad zijn, wordt je op de hoogte gehouden.

Regelmatig bestel ik bij megekko, vanwege de beschikbaarheid en gaat altijd goed. Voorraad indicatie klopt ook altijd. Prijzen zijn concurrerend.

Verzending altijd binnen de afgesproken tijd, en keurig de mails gehad met T&T.

Eenmalig contact gehad, en naar tevredenheid geholpen.

Tv beugel besteld, bestelling ging soepel en geleverd op je aangegeven datum. Duidelijke communicatie over levering.

De website is overzichtelijk, prijzen zijn super, bezorging volgens afspraak de volgende dag. Niets op aan te merken.

Een setje DDR4 RAM gekocht helaas was het niet de juiste set daarom kan ik binnen 30 dagen dezen aankoop retour sturen en dat ging zonder problemen.
De website is snel en veilig en ze bieden goeie kwaliteit producten tegen een zeer scherpen prijs.
Zal zeker weer shoppen bij Megekko.

Met airbags goed verpakt in een net doosje met logo.

Waren iets te laat met het terug boeken door vakantie drukten maar daar werd duidelijk over gecommuniceerd zonder slappen smoesjes.

uitstekende service, voor 7 uur had ik een moederbord besteld en volgende dag s middags had ik hem in huis .

zeer snelle levering , en werkt ook prima het moederbord

binnen 24 uur geleverd , het moederbord

Al meerdere malen besteld. Website is duidelijk, en de communicatie (wanneer is de betaling ontvangen, wanneer gaat het op de post) is goed.

Nette prijs, product info heel duidelijk, bestel procedure niet ingewikkeld. Als de prijs juist is zal ik er zeker vaker bestellen

Keurig op tijd

Na 21:30 een nieuwe voeding besteld omdat de oude na 7 jaar de geest had gegeven. De volgende dag kwam deze binnen, keurig. Enige minnetje is dat er gelijk zo'n advertentie-email achteraan kwam (zeeer uitgebreid), daar heb ik me dan maar weer voor afgemeld.

Ik heb onderdelen voor een nieuwe PC gekocht. De onderdelen werden snel geleverd (binnen 2 dagen). Ook de klantenservice reageert snel en technisch inhoudelijk zeer goed.

De bestelde producten heb ik binnen 2 dagen ontvangen.

Ik heb onder ander een moederbord gekocht. Ik dacht dat dit moederbord een bapaalde eigenschap had en heb dit nagevraagd. Ik heb erg snel een duidelijk (technisch inhoudelijk) antwoord gekregen.

De beste prijs voor het product wat ik gekocht heb, goede voorwaarden en snelle levering!

Snelle levering, alles is goed ingepakt, meteen de juiste producten geleverd. Goede ervaring met deze webshop.

Bestellen en afrekenen heel eenvoudig. Snelle levering, goede indicatie van de levertijd. Reeds meerdere pc onderdelen besteld, telkens goed verpakt.

Nog geen ervaring met de klantenservice, nog geen gebruik van hoeven maken.

Scorekaart voor Megekko