Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenGewoon goed, netjes verzonden en alles goed. Ik heb het besteld op vrijdag middag, en bovenaan de pagina staat "voor 22.30 besteld morgen in huis" maar ik kon bij de verzenddatum alleen vanaf dinsdag kiezen.
De webshop was goed overzichtelijk online, de klantenservice reageerde zeer snel en heel erg behulpzaam. Bij mij was de graphics card niet aanwezig toen ik hem bestelde en ik kon hem voor de volgende dag nog veranderen in een soortgelijke graphics card, dus daarvoor een dikke 5 sterren.
VerzendingDe Graphics Card die ik had besteld was op het moment niet aanwezig, terwijl die wel als aanwezig aangegeven in de webshop stond.
De Website is goed navigeerbaar en de producten zijn duidelijk zichtbaar met nodige informatie. Betaling verliep normaal zoals je verwacht met een ideal betaling.
KlantenserviceEen eerste bestelling bleek het bestelde niet te zijn wat ik verwachtte. Echter dit was al bij meer mensen blijkbaar voorgekomen en ik kreeg een mail met juiste info en de vraag of de bestelling door moest gaan of niet. Zeer goed ondervangen dus van hun kant. Na mail terug annuleerde ze de bestelling en kreeg ik snel mijn geld terug.
En andere bestelling ( van vrijdag 28 okt) zit ik echter nog steeds op te wachten ( nu 2 nov.) op de website stond dat het op voorraad was, dat blijkt dus niet zo te zijn, dat moet je lezen als op voorraad bij hun leverancier. Ik had dus gehoopt het snel in huis te hebben, maar dat is een tegenvaller. Zou in eerste instantie vandaag ( 2 nov) geleverd worden, maar kreeg een mail dat het niet bij hun was binnen gekomen en zou nu morgen geleverd gaan worden. Ben benieuwd of dat gaat lukken.Gezien goede ervaringen van andere revieuwers zal het best goed komen :-) , maar voorraad status mogen ze wel wat aanpassen zodat dat duidelijker is.
Via Tweakers een nieuwe externe HD gezocht, via PriceWatch bij Megekko terecht gekomen. Goede prijs, maar uit ervaring bekend met prima afhandeling bestellingen en snelle leveringen dus keuze was niet moeilijk.
En weer totaal niet teleurgesteld door Megekko, echt perfect weer!
Na selectie apparaat via iDeal betaling in orde gemaakt. Het was precies 11:00 uur 'savonds. Ze zouden bestellingen tot 11 uur 'savonds nog zelfde dag afhandelen en klopt ook. Per mail bevestiging bestelling ontvangen en niet veel later (kwartiertje) de melding dat de bestelling aangeboden werd om de volgende dag afgeleverd te worden met track and trace. Aflevering inderdaad volgende dag 'smiddags, perfect!
ik had een Logitech Z623 besteld en deze Snel, gemakkelijk en netjes afgehandeld en ontvangen.
Ik heb een Zalman ATX behuizing besteld. Het bestel en betaalproces verliepen soepel, verder geen opmerkingen.
VerzendingDe levering was op tijd, precies zoals aangegeven.
MeGekko gevonden via de pricewatch nadat een gewenst artikel elder niet op voorraad was. MeGekko had het nog goedkoper. Bestellen ging snel en eenvoudig. Betaling was vlot en snel e-mail en de factuur. Pakket te volgen via internet.
VerzendingPakket is verzorgd verpakt en zonder schade afgeleverd op de vermelde tijd. Te volgen via internet.
Website was even wennen maar de producten kwamen mooi optijd aan. Alles netjes verpakt en goed verzonden.
VerzendingPrima optijd bij een "pak je gemak"/ postnl ophaalpunt. Doos was wel wat groot, maar genoeg luchtzakken om alles goed op te vullen.
Ik heb een aantal computer onderdelen besteld bij Megekko. Duurde even voordat het moederbord er was maar de communicatie over en weer was verder goed.
Toen ik alles binnen had en het spul aansloot bleek het moederbord dood te zijn. Ik heb toen een RMA aangevraagd en ook daar werd snel op gereageerd. Uiteindelijk een weekje vertraging opgelopen maar al met al werd er zeer snel gerageerd.
Alles goed verpakt. Niks op aan te merken.
KlantenserviceZoals gezegd moest ik dus een RMA aanvragen voor het moederbord. Dat deed ik zondagavond. Maandag werd het verzoek ingewilligd, dinsdag heb ik het bord opgestuurd. Donderdag kwam het bij hun aan en ze hebben het diezelfde dag nog kosteloos hersteld "onder coulance". Daar keek ik van op, ik had mijn inziens niets fout gedaan, maar vooruit. Vrijdagavond had ik het moederbord weer binnen dus ze waren zonder meer snel.
Goed overzicht, bestellen ging soepel en was binnen 1 dag al geleverd. Ik ging voor deze site vanwege dat het de goedkoopste was van de spullen die ik wilde hebben. Voor de rest zat het goed verpakt.
VerzendingJe kan kiezen op welke dag je het wilt laten leveren. Ik heb het binnen 1 dag laten leveren. Ze hebben zich aan de afspraak gehouden en binnen 1 dag kon ik het dus ophalen.
Megekko werkt samen met de organisatie winkelenensparen.nl welke onder het mom van een eenmalige korting stil automatische incasso's in laat gaan, zo ook bij mij.
KlantenserviceZie eerdere uitleg algemene beoordeling, laat derden meeliften in het verkoopproces om dubieuze automatische incasso's te realiseren.
Het is een goede website, ze hebben een groot en goed assortiment, en snelle levering. En super nette prijzen.
VerzendingProduct onderin, opvulling bovenop... ik zie het steeds meer gebeuren, dat heeft weinig zin! Heeft op mijn producten niet veel effect gehad, maar voor ander spul wellicht wel. Verzending was snel, top!
Concurrerende prijzen transparante webshop en bestelprocedure. Nette mailtjes over verzending. Soms is het net wat duurder dan de allergoedkoopste maar ik ben elke keer weer dik tevreden
VerzendingNetjes verpakt originele spullen en goed op tijd
De 24 uur levering klopt niet altijd, ik heb 3 keer besteld door de werkdagen heen en moest bij iedere levering 2 dagen wachten
Ik had een aantal zaken besteld en een fout gemaakt bij de bestelling. Via email contact gehad, erg snel opgelost.
Een deel retour gestuurd en geld snel terug. Zo hoort het.
Zoals het hoort, snel en correct geleverd.
Ik had zelf om 22.29 besteld (tot 22.30 volgende dag in huis) maar zelf toen was het netjes de volgende dag geleverd.
Goede en makkelijke webshop. Af en toe is het zoeken een beetje omslachtig maar je zal altijd vinden wat je zoekt.
VerzendingEr werd te laat op de dag van ontvangst een mail gestuurd dat het vertraagd was (18:00 uur). Dit had ook eerder gekund.
KlantenserviceDe oplossing voorgesteld om de zending als nog snel te ontvangen was een goede oplossing. Een vergelijkbaar artikel voor dezelfde prijs.
Goede shop en goede voorraad. Wordt op tijd geleverd en fijn dat je voor 22:30 kan bestellen en volgende dag in huis.
Ik had het al eerder gehad over de 20 euro tegoedbon dat een beetje een wassen neus is, maar aangezien ik dat nu weet, had ik er nu geen last van. Toch zou ik Megekko willen aanraden om dat hele ding te schrappen, of het beter te verpakken.
alles op tijd binnen 1 dag. alles netjes in de doos en ook netjes ingepakt
Verzendingalles perfect optijd
Klantenservicegoede e-mails
Ik heb bij Megekko een upgrade setje gekocht voor mijn PC. De order bestond uit losse onderdelen zoals moederbord, processor, geheugen, koeling en HD. De order was snel en volledig geleverd, ondanks dat sommige producten relatief high end waren en daardoor mogelijk wat minder snel leverbaar zijn. Bij het assembleren bleek het Moederbord of de CPU niet goed. Deze kon ik zonder problemen terugsturen en de reactie op mijn mail was zeer snel (binnen een uur)