Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk heb een evga gtx 1050 ti besteld via megekko omdat ze de beste verzending zouden hebben maar dat bleek niet zo te zijn. verder top prijzen wel wat hoger als de rest. Betrouwbaar.
VerzendingLevertijd was 3 dagen maar omdat er iets fout ging werd wat langer
KlantenserviceTop klantenservice ik stuurde een email over verzending en kreeg snel reactie top!
AlgemeenAl vaak besteld en altijd zeer te vrede. Erg duidelijk en nooit een probleem gehad.
VerzendingSnel en nog nooit gelogen over aankomst datum.
AlgemeenNette site met goede voorraad indicatie die ook netjes veranderd na het plaatsen van een bestelling.
VerzendingProducten waren netjes verpakt met extra schuim, ging om HDDs.
AlgemeenGemakkelijk om bestelling te plaatsen. De dag nadien stond alles voor mijn deur. Geen klachten!
VerzendingGoed verpakt met van die plastic opblaaspacks.
AlgemeenDuidelijke productpagina, betaling was snel verwerkt. De levertijd was duidelijk en deze klopte uiteindelijk ook.
KlantenserviceBij mijn aanschaf (videokaart) zat de gratis game Destiny 2. De code hier voor werkte helaas niet, na email een nieuwe code gekregen welke ook niet werkte. Ik had de hoop eigenlijk al opgegeven, maar na een mail en een weekend later toch nog een nieuwe code gekregen (met toelichting met wat er gebeurd was, batch verkeerde codes) en deze werkte wel. Had na 2* niet nog een werkende code verwacht, maar deze kreeg ik uiteindelijk toch. Prima service.
AlgemeenHet zoeken en bestellen was makkelijk, de pagina's waren overzichtelijk en je kon de bestelling volgen via de postnl app
VerzendingDe bestelling werd de volgende dag geleverd zoals beloofd.
AlgemeenPerfecte transactie. Adequate communicatie. Grafische kaart was netjes verpakt en was binnen een dag in huis. Inbouwen en draaien maar!
VerzendingNetjes verpakt en binnen een dag bezorgd.
AlgemeenAankoop prima verlopen niks te klagen, zou hier zo weer zaken doen. Uitstekende service en verzending.
AlgemeenDe bestelling ging eenvoudig. Het was een sterke aanbieidng en de levering was super snel
VerzendingVia post nl kun je zien wanneer het pakje komt
AlgemeenIk heb een positieve ervaring beleefd bij het bestellen van een AM3 plus moederbord van Asrock.
VerzendingSnelle levering zoals beloofd. Netjes verpakt.
AlgemeenDe online winkel was zeer toegankelijk en makkelijk te bestellen.
Afwikkeling was zeer correct en snel.
Zeer tevreden over de service.
De bestelling was goed verpakt en werd snel afgeleverd.
KlantenserviceGeen contact met de klachenafdeling gehad.
Was niet nodig.
AlgemeenEerste bestelling was een €1200 laptop, deze had ik netjes de volgende dag in huis met veel bescherming en een gratis printer erbij. Gewoon top!
VerzendingWas beschermd geleverd met een extra grote doos en veel luchtzakjes.
AlgemeenMakkelijk te bestellen, geen account nodig. Kon een groot deel van mijn zelfbouw desktop bij megekko krijgen voor prima prijzen.
Verzending5 producten besteld welke allemaal goed in één doos waren verpakt en op de aangeven datum zijn bezorgd.
AlgemeenVia de pricewatch uitgekomen bij Megekko voor een WiFi module voor in een laptop. Waren niet de goedkoopste, maar leverden het snelst.
VerzendingPakketje opgehaald bij een PostNL punt, was ruim op tijd. Helaas levert ook deze webwinkel producten in veel te grote dozen.
AlgemeenScherpe prijzen, een vlotte en goedkope levering en een perfecte service bij eventuele problemen, niets op aan te merken dus.
AlgemeenSnelle levering, veel producten en altijd een scherpe prijs. Contact per mail verloopt snel en soepel.
AlgemeenSnel en betrouwbaar, ik had geen problemen met de bestelling en ze houden zich aan de bestel datum.
AlgemeenOverzichtelijke webshop met een groot assortiment en prima prijzen. De betaling ging eenvoudig, fijn dat je in deze webshop ook met Bancontact kon betalen(Belgische IDeal).
VerzendingSnelle levering, Ik heb twee bestellingen gedaan op een week. Beide producten waren telkens in voorraad en werden geleverd op de dagen die ik had aangeduid.
Producten waren netjes verpakt.
AlgemeenHeb een grafische kaart gekocht die bij deze shop op voorraad was , is toch mooi in deze tijd dat de 1080ti schaars is. na bestelling de volgende dag al geleverd. Dus zeer tevreden hierover, kaart zelf doe wat hij moet doen verder nog niet meer aan te vullen want heb ik nog niet nodig gehad
VerzendingPakket zat in iets te smalle doos waardoor er alleen aan de zijkanten extra bescherming door luchtzakken was. maar doos was onbeschadigd, dus ik denk dat ik mazzel heb en er is niet ruw me omgegaan
AlgemeenBeste webshop voor PC componenten, snelle levering, lage prijs.
Ik heb absoluut geen klachten. 10/10
Alles is netjes en veilig ingepakt voor levering
Klantenserviceje word op de hoogte gehouden van iedere stap via e-mail.