Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenHad snel RAM Geheugen nodig, snel besteld bij megekko was snel op tijd geleverd! TOP
VerzendingSnel op tijd geleverd! TOP
KlantenserviceSnel op tijd geleverd! TOP
Via pricewatch bij de winkel gekomen. Een van mijn vrienden zei dat het een goede winkel was. Dat klopt ook gewoon. Heb het besteld en het kwam de volgende dag binnen.
VerzendingHet pakket kwam netjes de volgende ochtend binnen met alle onderdelen. Goed verpakt en het pakket kwam heel aan.
Kwam vanaf de pricewatch bij de juiste producten uit. Prijzen kwamen overeen met de PW. Alle artikelen die ik bestelde waren op voorraad en dit stodn duidelijk aangegeven.
VerzendingOptie om dag van levering te kiezen en dit klopte ook.
Geen 5e ster ivm ondanks dure bestelling alsnog portokosten.
In eerste instantie lijkt het een vreemde website als je naar het plaatje kijkt, maar verder is het een prima webshop. Megekko had voor mijn pc 8 van de 9 onderdelen en deze werden netjes in een geheel geleverd. Wat verder netjes is, is dat ze op het factuur laten zien tot hoe lang de garanties van elk product lopen.
VerzendingAlles is netjes zoals beloofd de volgende dag in 1 geheel aangekomen.
KlantenserviceIn mijn geval was de klantenservice prima, ik heb het geval gehad van een kleine ontploffing in mijn voeding (deze was nog binnen de garantieperiode). Op de website wordt prima uitgelegd hoe je producten kan retourneren en heb dit ook stapsgewijs gevolgd.
Via DHL geretourneerd (moest wel de verzendkosten wel eerst zelf betalen) en binnen 2 werkdagen via de mail bericht gehad dat het product inderdaad defect was.
Inmiddels heb ik binnen 3 werkdagen mijn geld inclusief verzendkosten teruggestort gekregen op mijn rekening.
Telefonisch contact is niet mogelijk, maar daar betaal je dan ook niet voor.
Alles top geregeld zoals altijd, goed verpakt en de volgende dag al in huis zoals aangegeven op de website.
's Avonds voor het slapen gaan een bestelling geplaatst en de volgende ochtend wakker gebeld worden door de postbode.
Schreeuwerige reclame per mail
levering kan een stuk sneller....
Serviceniveau ver onder de maat !
matig verpakt
Klantenservicehelaas wel een hele slechte service.
Bleek achteraf na de koop van een laptop (msi) van 1349 euro.
Bij aankoop stond er op de website met vette letters en een uitroepteken.
Met gratis… headset….bij hen zelf te koop voor 89 euro.
Dat ik die headset er nou bij heb gekregen….. niet dus.
Na meerdere mailtjes er achter aan gestuurd te hebben
Medewerker Niels:
We kunnen niet zomaar een headset t.w.v. €79,95 gratis weggeven.
We gaan het je nog 1 maal proberen uit te leggen.
Ja leg het lekker bij de klant neer.
Ik heb er nog 1 voor je Niels: we gaan niet voor Sinterklaas spelen.
Ze hadden niet de behoefte om mij op een gelijkwaardige manier
tegemoet te komen.
Prima verzending, goed verpakt in dozen. Goed optijd geleverd, kunnen veel online bedrijven iets van leren!. TOP!
Al mijn spullen waren goed te vinden op de site. De prijs was goed ze waren met 4 van de 5 producten die ik bestelde de goedkoopste. Ik vond het alleen jammer dat ik bij een order van 300+ nog verzendkosten moest betalen.
( daarom de 1 ster minder ) Hierdoor waren ze uiteindelijk eigenlijk niet de goedkoopste maar wel de winkel die alles had voor mij.
Verzending was zeker uitstekend. Het was niet de dag erna maar wel met Postnl een dag later. Dat is voor onze buurt de beste bezorger. De communicatie betreft bestelling en verzending was goed en op tijd, en het pakket was goed verpakt.
Ook was positief dat je zelf een datum kon kiezen voor de levering en extra instructies kon geven voor de bezorging.
Een ervaring met de klanten service heb ik nog niet gehad, maar ik geef ze toch een goed naar mijn ervaring met de winkel tot nu toe. Het belangrijkste is en blijft de communicatie naar de klant toe en die is in ieder geval goed als je je order besteld en als deze word verzonden.
Prijzen kloppen, bestellen gaat makkelijk. Artikelen kwamen de volgende dag binnen zoals beloofd. Een artikel ontbrak. Een korte email aan de klantenservice gestuurd, en daar werd snel op gereageerd. Het artikel is dezelfde dag nog verzonden. Netjes!
VerzendingLevering op tijd, netjes verpakt.
KlantenserviceSnelle en correcte afhandeling.
Betaling is gewoon met ideal prima, ik verwacht niet anders in deze tijd. Hoe het gaat als ik geld moet terugkrijgen weet ik niet.
VerzendingDacht dat het een dag eerder zou komen, maar dat was helaas niet zo. Niets aan te doen.
KlantenserviceEr is alleen via de mail contact mogelijk, geen chat of telefoonnumer oid. Toen ik ze uiteindelijk te pakken kreeg scheen dit vooral zo te zijn dat ze de scherpste prijzen konden hanteren. Keuze. Voor mij persoonlijk de volgende alleen hierom een ander.
De klant is geen koning bij Megekko! Zolang alles goed gaat is er niets aan de hand. Pas als er een kink in de kabel is, komt de ware aard van Megekko naar boven.
KlantenserviceJe moet maar afwachten wanneer je een antwoordt krijgt. Mijn record is op dit moment 28 uur! Ingezonden mails worden niet of nauwelijks gelezen.
25-11 Update: Telefonisch in contact met Megekko. Heb goede hoop om er uit te komen.
Goed beschrijing van product, website makelijk te gebruiken. Makkelijk betaling and super snel verzonden. Aanrader!
Niet een aanrader als je duure dingen bij hun kopen. Zeker niet waard als je maar paar euro goedkoper op tweaker ziet, want de verzendkosten moet nog bijkomen!!
RMA proces krijg je dezelfde product terug met nieuwe s/n sticker op. Dat noemen ze RMA -.-
Final Opinion: TBA
Ik heb de slechtste ervaring met megekko. Zodra ontevredenheid is doorgeven, intimideer ze je om "het artikel te houden zoals niet is". Echt waar, deze is litterlijk copy paste uit mijn reply met hun service.
Ik heb netjes een videokaart teruggestuurd voor RMA. Ze plak een s/n sticker op en stuur die meteen terug. Maar door een ongelukkje van de oude kaart, herkende ik de oude kaart die ze zogenaamde nieuw terugestuurd hebben.
Ze blijf maar rondjes draaien en toen geven ze me de optie om terug te sturen voor refund of "het artikel te houden zoals niet is".
Nu ben ik bang dat ze bij refund niet volledig bedrag terugstoord en dan verlies ik nog verzendkosten 2x.
Update 1: 6-DEC-2016
Ik had in 24-nov een reply, maar had dit gemist door drukte. In de reply staat kortom een excuse en aangeboden oplossingen.
Quote " Excuses dat betreft een typfout, het moet uiteraard zijn “- Je houd de kaart zoals deze nu is. "
Oplossingen:
- Je behoud de kaart zoals deze nu is en kijkt zelf of er in het systeem andere componenten zijn die de coilwhine mede veroorzaken.
- Je stuurt de kaart naar ons terug, wij ruilen deze nogmaals om voor opnieuw een andere kaart met ook een ander serienummer.
- Je stuurt de kaart compleet naar ons terug, wij vergoeden het volledige aankoopbedrag en 2x de verzendkosten.
Update 2: 8-DEC-2016
Ik heb het besloten om de kaart terug te sturen en het volledig credit terug willen hebben.
Update 3: 13-DEC-2016
Het retourproces was goed afgelopen en geld is ontvangen. Alleen het bedrag klopt niet.
Inkoop kost : Videokaart €316 +(verzending € 3.95) = €319.95
Retour via postnl: 2x € 6.95 = € 13.90
Totaal uitgave: €329.90 + (verzending € 3.95) = €333.85
Totaal ontvangen: € 327.50 , dus verlies/gemiste - € 6.35
Ik zou dit aanmelden en wordt hier verder ge-updated.
Final Opinion: Mijn handel met Megekko had wel een zure start, maar uiteindelijk toch goed afgerond. Ik voel wel gelukkig dat ze door blijft communiceren. Bovendien loopt de communicatie niet traag ( Binnen een dag antwoord).
Het had better gekund, maar ik snapte binnen een bedrijf aantal procedures moet doorlopen voordat ze een passende oplossing kan geven.
Ik kijk uit naar de volgende keer.
Niet acceptable technische dienst. RMA proces is waardeloos, je krijg gewoon dezelfde product terug met nieuwe s/n sticker bij.
Update 1: Excuses was aangeboden met 3 oplossingen.
Update 2: Geld ontvangen, alleen niet de beknopte bedrag.
Update 3: Snel resterende bedrag overgemaakt. Zaak goed afgerond.
Ik kijk uit naar de volgende keer.
Tot nu toe alleen maar goede ervaringen met Megekko. Alles was op voorraad en ze versturen zelfs op een zondag. Enige nadeel is dat je geen goed overzicht van je bestelling krijgt in de mail, waardoor er wel eens verwarring kan ontstaan, zoals in andere reviews te lezen is.
VerzendingZelfs zondag wordt er nog verzonden, waardoor het maandags gewoon binnen is! zie je momenteel niet veel, wat dus echt een +punt van megekko is.
Op het eerste oog een beetje een vreemde webshop met hun plaatjes en "voor echte mannen" branding. Ook het inloggen zat op een onvoorspelbare plek en verder zit de website op sommige punten raar in elkaar (zo kun je bij je RMA's bijvoorbeeld niet de status of reacties zijn). Verder wel een breed assortiment, duidelijke betaalstappen en alles netjes in huis gekregen.
VerzendingProducten waren goed verpakt en verzonden, geen vervoersschade en dergelijke. Ook netjes op tijd geleverd.
KlantenserviceIk had één DOA LED-strip van een NZXT Hue+. Ik had bij het indienen van het RMA verzoek aangevraagd of ik deze los kon terugsturen, maar bij het toekennen van het RMA verzoek daar geen feedback opgehad. Nog een keer achteraan gemaild en toen gaf men aan dat dat verder prima was (dus alleen de defecte LED-strip hoeven terugsturen!). Voor RMA verzending moet je zelf de verzendkosten betalen, en die krijg je terug als het inderdaad defect blijkt. Beetje rare constructie waar ik ook pas achter kwam na het specifiek gevraagd te hebben. Heb uiteindelijk volgens mij zelfs meer teruggekregen dan dat ik aan porto heb uitgegeven, maargoed. Netjes nieuwe LED-strip geleverd, welke prima functioneert. Communicatie is dus een beetje warrig, maar de service is uiteindelijk prima!
Bestellingen plaatsen en ontvangen werkt allemaal prima, maar het moment dat er iets defect raakt, hoopte je toch echt dat je het ergens anders besteld had.
KlantenserviceOp de mailtjes die ik krijg, krijg ik op tijd een reactie terug. Maar dat er gelogen wordt in de mailtjes verwacht je niet.
Een quote in een van de mailtjes over RMA: "je ook niet bang te zijn voor een retourperiode van 3 weken." Het duurt nu ongeveer een week, dus ik wacht hiervoor nog af.
Maar een andere quote: "Je hebt dan dus binnen 3 werkdagen alweer een nieuwe in huis." Dit klopt dus niet. Ik wacht nu een week af antwoord.
Nu kreeg ik gisteren dus een mail over de RMA, dat de bestelling nu pas bij de fabriek ligt. Dus na mijn gevoel, gaat dit nog een week misschien 2 duren.
leuke webshop , alles staat duidelijk op de site en goed overzichtelijk . en blijkbaar moet ik hier 15 woorden plaatsen
Verzendingverzending was goed verzorgd qua inpakking en leveringstijd en informatie wanneer het pakket zou geleverd worden , top !
Overzichtelijke shop, goede prijzen, snelle levering. Geen extra's of aangename verrassingen dus daarom geen max score.
VerzendingOp tijd en goed verpakt. Krijg netjes een track and tracelink toegestuurd van PostNL die doet wat het beloofd.
Bestelling de volgende werkdag keurig afgeleverd. Producten goed verpakt en met voldoende luchtzakken opgevuld. Communicatie over de bestelling was ook goed en duidelijk.