Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Dinsdag avond een mail gestuurd met de vraag of de videokaarten op voorraad waren en met een uur al reactie. Zo kon ik ze nog bestellen zodat ik ze de volgende dag al in huis had. Via een postnl punt.

Kon gemakkelijk kiezen om het via postnl bij een aflever punt te laten bezorgen.

Zeer vriendelijk. En er word heel snel gereageerd op de mail.
Zelfs nog gebruik kunnen maken van de Destiny 2 actie ondanks die net was afgelopen. Echt super!

Laptop gekocht. Kreeg er een printer bij. Bestelproces verliep vlot en netjes. Kreeg al snel bericht van verzending en T&T in de mail

Laptop was netjes verpakt, loze ruimte opgevuld met bubbelplastic.
De meegeleverde printer echter gewoon met een sticker op de bestaande verpakking verzonden. Niet echt netjes/slim aangezien ik nog wel eens de ervaring heb dat er in het post NL leveringsproces nogal ruw om wordt gegaan met de paketten ( Of iemand die nog een printer nodig heeft maakt het pakket "kwijt" )

Twee harde schijven besteld. Levertijd volgende dag.
Blijkbaar kun je tijdens bestellen de leverdatum instellen, en heb ik deze per ongeluk op een datum 2 weken verderop gezet. Ik kreeg dus geen bevestiging dat bestelling wordt verzonden binnen 24 uur, dus per email gereplied. Vrijwel direct een antwoord dat leverdatum over 2 weken stond. Zag nu dat levertijd verkeerd stond, en Megekko heeft mijn fout hersteld en direct de bestelling verzonden.

Mogelijk een idee een waarschuwing pop up te laten zien ter bevestiging van andere leverdatum?

De volgende dag de (oem) HDDs goed ontvangen, en deze waren goed verpakt in bubbeltjes plastic en doos verder opgevuld met luchtzakjes.

Binnen 5 minuten reactie op mijn email naar info@megekko.nl, en deze hebben de foute ingestelde leverdatum gecorrigeerd naar per direct.

Zeer goedkope en overzichtelijke site.
Prijzen worden duidelijk wergeven en allespecificaties van productie als je erop klikt.
Echter heb ik met mijn laatste 2 bestellingen een mailtje gehad dat de 'afgesproken' leverdatum niet gehaalt kon worden. Gelukkig sturen ze wel iedere avond een mailtje met de status van je pakketje.

Megekko heeft een snelle en goeie Email klantenservice.
Ze reageren relatief snel als je een vraag hebt.
Ze hebben helaas geen dure klanten service(anders zijn de prikzen niet zo laag)

twwede bestelling liep ook heel soepel. Geen 5 minuten was het gevonden en betaald. Geen gedoe met account aanmaken

Alle Producten zijn eenvoudig te vinden,het bestellen gaat heel makelijk, je hebt geen account nodig.

Zelfde dag verzonden, volgende dag ontvangen

Een van de meest voordelige webshops. Ik vind de site toegankelijk en het gehele bestelproces gaat van een leien dakje, inclusief Track&Trace en mailtjes.

Zaterdag CPU-koeler besteld, woensdag in huis. Dat is een dag later dan verwacht. Dit keer niet zo bezwaarlijk.Prima verpakt. Verpakking van de koeler zelf was at verfomfaaid, ondanks de stevige buitenverpakking. Doosje is waarschijnlijk open geweest. Levering was wel compleet en de koeler naar behoren.

Overzichtelijk, scherp geprijsd en klantvriendelijk. Waarom zou je er niet willen winkelen? De webshop is overzichtelijk en er staan prima gegevens.

Verzending was prima op tijd. De doos van de kast was echter aan 2 kanten deels gescheurd maar deze is verder zo goed mogelijk gerepareerd.

Ik miste helaas wel een code voor Rocket League maar nadat ik de klantenservice had gemaild kreeg ik een code van ze. Top service!

Ik had zeven producten besteld op maandag avond. Alle producten kwamen zoals beloofd op de volgende dag in de middag aan.

Alle producten waren op tijd en zonder problemen afgeleverd.

Bestellen ging makkelijk. Alles was aanwezig, geen lange levertijden. Lage prijzen. Snelle levering. Wat wil je nog meer?

maandag besteld, dinsdagmorgen al in huis. Degelijk verpakt. Super!

Prima site, bestellen en betalen was gemakkelijk. Ik heb twee losse bestellingen gedan, waarvan 1 een dag later kwam dan verwacht.

Aantal onderdelen voor mijn pc gekocht, MeGekko is vaak de goedkoopste. Voor 22.30 besteld, volgende dag in huis. geen problemen gehad met de bestelprocedure. Pakket kwam mooi optijd en was netjes ingepakt. Zeker een aanrader.

Compleet nieuwe high end pc besteld bij megekko. Fantastische service en communicatie. Zeer vlot en zelfs 's avonds en in het weekend bereikbaar. Bovendien zeer scherpe prijzen.

Keurig verpakt en zeer snel verzonden. Zelfs op zondag besteld en op maandag geleverd (terwijl ik ook nog eens de verkeerde leverdatum had aangekruist). Uitstekend.

Moederbord leek niet goed te werken, een ramslot werd niet herkend. Bleek aan verbogen pinnetje te liggen op socket. Dit is zonder problemen hersteld, binnen 3 werkdagen had ik mijn moederbord retour.
Tevens klein probleem met vouchercode, bleek verlopen, ook dit werd per mail binnen 10 min verholpen (nieuwe code).

Mijn voeding was kapot. Ik zocht een vergelijkbare via Tweakers. Super snel en handig. Ik kwam bij Megekko uit.

Super afhandeling. Laat in de middag besteld en de volgende dag thuis. Super service.

Product 's avonds besteld en netjes op de hoogte gehouden van de voortgang. Dezelfde avond nog verzonden en de volgende dag goed verpakt thuis ontvangen.

Levering was eerder dan verwacht (dezelfde avond nog verzonden) en de bestelling was goed verpakt.

Vrijdag onderdelen besteld, alles netjes (en compact) in dozen ingepakt, niets anders dan lof over deze webwinkel. Ik ga hier zeker in de toekomst nog meer bestellen.

Vrijdag besteld en zaterdag in huis.

Nieuwe complete pc besteld, makkelijk samen gesteld en makkelijk afrekenen zoals gewend bij Megekko. Dit alle om 22:15.

Het motto '' voor 22:30 besteld morgen in huis'' is ZEKER van toepassing.
Wow.... nagenoeg bijna WARP speed!

Zeer snelle levering, gemakkelijke betaling en product was zeer goed en veilig ingepakt met de nodige filling in de doos zodat het product niet kon bewegen.

Eenvoudig, snel, goedkoop; ik hoefde ook alleen maar een muis (twee muizen), maar dan nog kan er van alles misgaan :)

Het goedkoopst, snelle levering gpu, direct antwoord op vragen via mail, kortom alleen maar positief.
1 opmerking. Had bij aanschaf gpu als bundel een kabeltje besteld van 8pin naar 6 etc. Zat blijkbaar al standaard bij de gpu. Misschien dat ze toch op de verkooppagina mogen melden wat er allemaal geleverd wordt bij een product, aka de box content vermelden.

Snel, geleverd op zaterdag in België, nog voor 14u. Top.

Zeer snelle response op enige vragen via mail.

Scorekaart voor Megekko