Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHeeft een breed gamma aan producten.
Overzichtelijke website.
Duidelijke status update e-mails ivm je bestelling
Vlotte levering via PostNL
Aanrader!
AlgemeenMooie informatieve website, nette prijs, goede communicatie, snelle levering! Niet eerder bij Megekko iets besteld maar de volgende keer kom ik weer terug,
Rene
AlgemeenDe prijzen zijn goed, dit is de goedkoopste leverancier die ik heb gezien. Website is simpel, maar werkt goed.
VerzendingAlle producten volgens planning geleverd (2-3 werkdagen).
Geen beschadigingen en compleet werkende producten.
AlgemeenBestellen was makkelijk en snel gedaan. Website is ook naar toebehoren en is zeer overzichtelijk. De updates over je bestelling via de mail zijn aangenaam.
AlgemeenGemakkelijk besteld. Ontzettend snelle levering. Heb helemaal niets aan te merken en zal zeker vaak bestellen (als de prijs goed is).
VerzendingGoed ingepakt en beschermd
AlgemeenGoede concurerende prijzen en de meeste van de producten zijn op voorraad. Het contact met de servicedesk is snel en correct.
VerzendingVezending op tijd verstuurd en ontvangen
KlantenserviceNa een mail gestuurd te hebben dat de leverdatum verkeerd stond werd deze aangepast en dus ook op tijd verstuurd
AlgemeenSavonds om half 10, 4 harde schijven besteld en de volgende dag om 14:00uur al geleverd. Dat is nog eens service! Zeer tevreden met deze winkel en ook nog eens in de top 5 van de goedkoopste van het desbetreffende product.
VerzendingSnel geleverd, binnen 24 uur.
AlgemeenVia Google => reviews => op Megagekko terecht gekomen. Goedkoopste en supersnel geleverd binnen 24 uur. Goed verpakt en goede omschrijvingen op de website
AlgemeenBijna complete setup besteld. Maandag besteld, dinsdag netjes in huis met T&T op de mail. Netjes verpakt en kloppend. Keurig!
Algemeenweinig woorden he gewoon top doen wat beloofd is en daar kunnen een
hoop gasten een puntje aan zuigen
ga megekko dan zit je geramd
AlgemeenIk heb 's avonds rond half 10 de bestelling geplaatst, 7 producten, alles was de volgende dag om half 4 geleverd. Gewoon goed ingepakt, supersnelle levering, zeker aan te raden!i
AlgemeenOverzichtelijke website, vriendelijke klantenservice die snel reageert en ook snel oplossingen vind en op tijd besteld de volgende dag in huis.
KlantenserviceIn eerste instantie was de leveringsdatum niet goed, ik heb een mailtje gestuurd en binnen een halfuur reactie, en de producten de volgende dag ontvangen. Topservice!
AlgemeenEerste bestelling bij dit tot nu toe voor mij ongekend bedrijf en wat valt er te zeggen? Vlot geleverd in België op zaterdag (pas vrijdagavond besteld) aan een scherpe prijs en correcte levering. Super service met andere woorden. Ik heb er een top online shop bij!
VerzendingVrijdagavond besteld, zatermiddag geleverd!
AlgemeenEerste keer dat ik bij Megekko heb bestelt. Op vrijdagavond een bestelling geplaatst, zaterdagochtend mijn bestelling al binnen. Het bestellen ging gemakkelijk, bonuspunten zijn er voor de mogelijk om met CreditCard te betalen.
VerzendingAlles goed verpakt, en onderdelen in originele verpakking. Van bestelling tot levering top geregeld, snel en door track-and-trace mooi op de hoogte weten te blijven.
AlgemeenEerste bestelling bij Megekko, alles op tijd geleverd tegen een scherpe prijs. Helemaal top. Enige opmerking is dat de site niet altijd even intuitief is, maar dat is niet echt een probleem.
Ik ga zeker in de toekomst meer onderdelen bestellen bij Megekko.
Goede verpakking, snelle verzending, binnen op de dag dat het binnen moest komen. Top.
Algemeenbestellen gaat makkelijk. verder alles duidelijk.Bovenaan staat: VOOR 22:30 BESTELD? MORGEN IN HUIS maar die vlieger gaat niet op.
Verzendingje gaat er van uit dat het product snel geleverd wordt maar helaas moest ik enkele dagen wachten.
KlantenserviceLet goed op: als je hier als zakelijke klant koopt, heb je totaal geen recht om het artikel te retourneren.Alleen aanschaf als consument. Staat wel in de voorwaarden maar die lees je nooit omdat je hier niet van uit gaat. Is een regeling uit de Middeleeuwen. Wordt ook niets mee gedaan als je je beklag hierover doet. Dus...hier NIETS kopen als je als zakelijke klant koopt.
Algemeen2x MSI Radeon RX 480 GAMING X 8G gekocht. Hadden allebei een rx580 bios aan boord, oplichting eerste klasse! Zij konden geen enkel antwoord verschaffen buiten dat ik ze mocht terug sturen. Tijdsverlies eerste klasse!
VerzendingVerzening was op tijd
Klantenservice2x MSI Radeon RX 480 GAMING X 8G gekocht. Hadden allebei een rx580 bios aan boord, oplichting eerste klasse! Zij konden geen enkel antwoord verschaffen buiten dat ik ze mocht terug sturen. Tijdsverlies eerste klasse!
AlgemeenHad een schijf besteld aangezien mijn oude defect was. Alles werd de volgende ochtend al geleverd. Mooi verpakt.
AlgemeenOverzichtelijke website, waarop ik makkelijk en snel de juiste componenten van mijn nieuw te bouwen pc kon vinden. Eenmaal in mijn winkelwagentje was het bestellen en betalen snel gepiept. Levering was de volgende dag in een doos met meer dan voldoende beschermende materialen.
VerzendingSnel en goed verpakt.
AlgemeenZe zijn goedkoop en snel, maar ik krijg een klein beetje een gevoel dat ze een dozen-schuiver zijn. Echter dan wel een zeer goede dozen-schuiver :-) Bij het kopje 'klantenservice' licht ik dit toe.
VerzendingUitstekend! Goed verpakt, op de afgesproken datum geleverd.
KlantenserviceOp maandagmiddag bestelde ik een aantal computeronderdelen en Megekko gaf aan dat dit pas op dinsdag verzonden zou worden in verband met een artikel dat later geleverd zou worden.
Op maandagavond wilde ik, wispelturig als dat ik ben, graag nog een extra product toevoegen aan de bestelling maar de dame van de klantenservice (wel snel antwoord!) deelde mij mee dat de bestelling op een andere locatie afgehandeld werd en dat mijn extra artikel van een andere locatie moest komen.
Dit gaf mij het gevoel dat ze zelf geen opslag hebben waar artikelen bijeen komen voor verzending maar dat het allemaal van tussenleveranciers komt.
Nog een punt: Op dinsdag, de dag dat alles verzonden zou worden, kreeg ik een mailtje dat een artikel niet op voorraad was en dat het onbekend was wanneer het geleverd zou worden. Echter, 5 minuten later kreeg ik een mailtje dat alles verzonden was naar mij. Alles was ook geleverd.
Dit alles geeft aan dat Megekko niet of nauwelijks zelf voorraad heeft maar werkt met tussenleveranciers.