Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenSuper prijs en supersnelle levering en zeer goede verpakkking. Hoop dat het zo blijft naar de toekomst toe.
VerzendingDegelijke verpakking en inhoud goed beschermt
KlantenserviceKan ik niet beoordelen, daar ik ze nog niet nodig had, dat is natuurlijk wel een goed teken.
Prima ervaring gehad met het bestellen van een PSU, Mobo en fans. De verwachte leverdatum werd prima gehaald en ik werd ook op de hoogte gehouden van de status met betrekking tot de PSU die niet op voorraad was. Was ook bijna overal de goedkoopste in. Enige twee punten die verbeterd kunnen worden zijn het verpakkingsmateriaal en gratis verzendkosten, vooral als je 600 euro aan goederen besteld.
VerzendingPrima verzending, was allemaal goed ingepakt met voldoende bescherming. Een puntje van verbetering is het gebruik het verpakkingsmateriaal. De doos waarin alle artikelen zaten was een omdoos waarmee fabrikanten hun artikelen versturen. Opzich is hier niks mis mee omdat er wel iets valt te zeggen voor het hergebruiken van dozen, maar het is toch wel netjes als je een doos van een bedrijf zelf krijgt. Ik snap dat dit niet kan in combinatie met lage prijzen maar het ziet er dan wel netter uit. Ook was de doos enorm groot t.o.v. de goederen die erin zaten, met 'eigen' dozen kun je ook meer soorten hebben die misschien beter toegespitst zijn op het volume dat je moet verzenden. Tweede punt is dat ik het raar vind dat je voor een bestelling van meer dan 600 euro nog verzendkosten moet betalen, maar dat is vaker bij de prijsvechters.
KlantenserviceIk had een PSU gekocht bij Megekko en daarnaast nog een aantal fans en een mobo. De PSU was niet op voorraad, ik werd dagelijks op de hoogte gehouden van wanneer de PSU binnen zou komen en of de verwachte leverdatum gehaald zou worden. Misschien is het iets veel van het goede, want als de verwachte leverdatum niet in gevaar komt hoef je in principe niet up to date gehouden worden. Maar voor sommige is het wel fijn en dan hoef je niet zelf te mailen.
product goedkoopste van alle webshops en snelle levering. Verder ook goed verpakt en makkelijk te bestellen.
Verzendingsnelle levering
Via de pricewatch een verlanglijst samengesteld, en Megekko had alle artikelen en was in totaal ook nog de goedkoopste. Enige verbetering zou de website zijn. Vervelende loaders en links die niet altijd in een nieuwe tab willen openen.
VerzendingCorrecte indicatie van leverdatum. Goed verpakt. Direct kunnen verzenden naar een afhaalpunt. Wat wil je nog meer?
Had nog nooit besteld bij Megekko. Eerste gedacht was "Beetje louche site".
Maar toch gekozen vanwege de prijs.
Echt alles boven verwachting! Snel bezorgd. En alles dik in orde.
Nog geen gebruik hoeven maken van de klantenservice. Daar kan ik dus weinig over zeggen.
Alles was goed verpakt. Geen extra grote dozen. En luchtkussen van bio plastic!.
Ook alles netjes met T&T en de volgende dag in huis.
Artikel (FisherPrice Kerststal met geluid en verlichting) stond foutief in website: gereclameerd bij Megekko. Tekst hersteld en kosten snel retour.
VerzendingDegelijk verpakt en snel geleverd.
KlantenserviceBesteld artikel stond verkeerd omschreven op website. Na contact hierover via mail direct alle kosten (artikel, verzendkosten en retourzending) teruggestort gekregen.
Tsja, Vandaag voor 22:30 besteld, morgen in huis: klopt gewoon. Niet op aan te merken dus.
VerzendingGiga-doos voor een SSD ;-)
Op woensdagmiddag een moederbord, cpu, koeler, geheugen en een SSD schijf besteld en de volgende ochtend al in huis. Het hele process ging snel en zonder problemen.
KlantenserviceIk bedacht me nadat ik de bestelling geplaatst had dat ik toch een andere, goedkopere SSD schijf wilde en had een mailtje gestuurd om het te wijzigen. Binnen twee uur kreeg ik reactie en het was direct gefixt en het verschil was dezelfde dag nog teruggestort. Super nice!
Het bestellen zelf gaat prima en nergens problemen mee gehad. het werd de volgende dag gewoon verzonden.
VerzendingIk zou 2 pakketten moeten ontvangen en ontving er maar 1. Ik was niet thuis toen het werd bezorgd dus werd dat bij de buren gedaan. Na een belletje met PostNL kreeg ik te horen dat hij meteen retour was gestuurd omdat Megekko had afgesproken met PostNL dat hij na de eerste aflever poging retour gestuurd moet worden.
Het slaat echt helemaal nergens op
**EDIT**
Net contact gehad met de klantenservice van megekko en heb daar een screenshot te zien gekregen dat zij om 22:42 hadden aangegeven hem retour te laten sturen. Het punt is alleen dat megekko maar tot 19:00 contact op kan nemen met PostNL op hun zakelijke afdeling. Het is dus een fout van PostNL en niet van Megekko
Website is overzichtelijk genoeg, artikel wat ik zocht was goed te vinden. Bestellen was een makkie. Enige wat ik op de site heb aan te merken is dat de specificaties van de artikelen beter kan.
VerzendingNa het betalen kreeg ik een aantal mails om de status bij te houden en het artikel werd snel geleverd in een stevige doos met daarin luchtkussens voor extra bescherming.
Prima webshop met altijd goede prijzen. Al meerdere keren besteld en altijd tevreden over het verloop van de bestelling.
VerzendingVerzenden was snel en goed verpakt.
Zeer goede ervaringen met deze webshop. Goede klantenservice en alles wordt direct prima geregeld. Ik ben een zeer tevreden klant.
Een voor mij heldere website, simpel bestelproces. Alles keurig verpakt de volgende dag thuis gestuurd gekregen. Op zaterdag besteld, op zondag in huis.
Verzending2xHDD en 1xSSD besteld. Allen netjes individueel ingepakt, samen in een doos met ruim voldoende bescherming (van die kussentjes).
Ik heb Megekko als heel snel, makkelijk en ook de goedkoopste ervaren. Had ook een betrouwbaar gevoel bij deze omdat grotere bedrijven ook bij hen aankopen doen.
VerzendingVolgende dag al binnen
Klantenservicenvt
Uitstekende levertijd, kwam binnen goed verpakt, bestelling kwam binnen 2 dagen binnen, toevallig dag voor mij verjaardag!>
Ik heb mijn nieuwe PC behuizing via Megekko gekocht. Hij was niet de goedkoopste - hoewel het verschil maar miniem was - in de lijst, maar bood wel alle opties aan die ik zocht: betaling via bankkaart, snelle levering en trouwens de beste van alle: het kiezen van de dag van levering, die uiteindelijk werd gerespecteerd!
Een ander toppunt is de vrije keuze om een account aan te maken. Ik vind het soms irritant dat men bij de meeste webwinkels een account MOET aanmaken voor misschien maar één bestelling.
De uitleg op de website was voldoende ingevuld en precies en ik ben daarom heel tevreden met mijn Fractal R5.
Hoewel deze winkel nieuw voor mij is, merkte ik op dat hun aanbod heel ruim is. Ik heb dan meteen ook een nieuw scherm en voeding daar besteld. Ze zijn daar opnieuw niet de goedkoopste, maar ik heb wel het comfort om mijn dag van levering te kiezen. Reden genoeg voor mij om hem bij hen te bestellen.
Een product retouren (vanuit België) is niet gratis en kost minstens 10 euro. Dat vind ik wel niet positief omdat andere winkels met dezelfde prijs voor het artikel én telefonische ondersteuning dit wel gratis aanbieden. Ik zal volgende keer wel twee keer nadenken voor ik het bij hen koop, als ik niet zeker ben over een product
Je moet trouwens ook een retouraanvraag indienen en wachten op antwoord. Dit was vrij vlot gegaan (had enkele uren moeten wachten), maar waarom niet automatisch laten werken zoals bij praktisch elke andere webshop?
Men kan de dag van levering kiezen. Levering is vanaf volgende dag! Snel dus
Op zondagavond om 8 uur s'avonds een voeding en RAM besteld.
Ging snel betaling ging ook soepel had geen account maar die was wel zo aangemaakt.
Was maandag al in huis.
Snelle levering had het niet verwacht omdat ik op een zondag had besteld.
Prima webshop heb al meerdere malen artikelen besteld verspreid over de jaren en altijd to volle tevredenheid van snel geleverd ! top zaak met mooie prijzen.
VerzendingZeer degelijk verpakt en zeer snel verzonden.
KlantenserviceSnelle reactie via vragen die via de email verzonden waren.
Alle producten goed op voorraad. Heb een bestelling geplaatst op black friday, en deze was netjes de volgende dag binnen, top!
Duidelijke site met voldoende product-informatie. Heel belangrijk voor mij is de vermelding van de vendor-code. Zo ben je tenminste zeker van welke uitvoering je precies koopt (de meeste shops weten nog niet waarover je het hebt, als je hierom vraagt).
Verder verloopt het proces op een eenduidige manier (zonder kleine lettertjes). De bestelling verliep zoals voorzien binnen de 24u. Top shop
Oorspronkelijke verpakking in perfecte staat afgeleverd.