Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Ik had een nieuwe basic SSD nodig. Savonds besteld, de volgende dag al snel in huis! Prijs kwaliteit de beste! Bedankt

---

Niet meteen rechtstreeks in contact gekomen met de klantenservice, er stond wel voldoende informatie op de website over het product.

Alles goed verlopen! Zeer snel, het pakket werd de volgende dag op de middag geleverd. Perfect dus!

Had een Hyte Y60 case op mijn wenslijst voor een nieuwe pc build, ging in korting bij Megekko, besteld en was dan nog vroeger geleverd dan gedacht!

Altijd al topservice gehad bij Megekko.

Gaat altijd vlot en overzichtelijk, zo goed als altijd de ene dag bestellen, volgende dag geleverd. Track en Trace altijd up to date.

Een mooie 7800XT gekocht bij Megekko. Bestelling en vernzending ging soepel en GPU werkte goed.

De videokaart was (zeer) lawaaiig in gebruik terwijl ik verder juist een stille PC heb. Dat vond ik zonde. Ik mocht de kaart retourneren ondanks dat ik de vouchers al had geactiveerd. De kaart was natuurlijk nog keurig, maar de seals wel verbroken.

Megekko ging er erg netjes mee om. Vriendelijk, retourproduct snel bekeken, mij goed up to date gehouden. Daarom verdienen ze deze review. Hardware retourneren is normaliter niet zo makkelijk.

Enige puntje van aandacht is dat ik zelf het volledige retourticket moet aanmaken. Ik snap dat de verzendkosten voor mijn rekening zijn, maar kunnen jullie niet iets een een automatisch ingevuld verzendticket maken? Dat zou het nog net iets makkelijker kunnen maken.

Zoals al aangegeven in de toelichting: Ze deden niet moeilijk over een retour waarvan de seals al waren verbroken. De reacties waren snel en ik werd uitstekend op de hoogte gehouden.

Veel bedrijven hadden hier moeilijk gedaan en het was een fijne verrassing dat dat nu niet zo was.

Ik heb onlangs een volledige PC build besteld bij Megekko. Alles kwam goed verpakt aan en onbeschadigd. De videokaart was niet op voorraad maar was snel besteld en kwam alsnog binnen 3 werkdagen aan.

Ik bestel al mijn tech bij Megekko en ben nooit teleurgesteld.

Alles kwam goed verpakt aan en onbeschadigd. Snel en duidelijk, vrijwel altijd volgende dag binnen.

Klantenservice communiceert goed met klanten in mijn ervaring. Meestal reactie binnen 2 uur.

Top winkel goede prijs kwaliteit en een snelle levering. Ik haal hier vaker mijn it producten.

Snel en op tijd en werd good op de hogere gehouden.

ik koop grotendeels al mijn pc spullen bij Megekko het is maar zelden dat de prijs ergens ander beter is dus megekko is mijn go to en zelf als ik vergelijk dan is Megekko eigenlijk altijd de betere optie soms met leuke gamescode betaling tja wat valt daar van te zeggen het werkt en het is vlot en duidelijk. ik betaal meestal gelijk dus dan komt het meestal goed bevestiging en mailing zijn uitstekend.

mijn pc case dat toch een vrij groot ding is en een koeler waren dezefde dag al onderweg en de dag erna binnen. kan niet beter, verpakkingen zijn altijd goed en clean geen deuken enzo
altijd leuk een megekko parcel

ik moest een pakket retour sturen wegens niet passend binnen de retour tijd werd vlot op gereageerd geen dagen wachten
Het printen van het label was wel een hele toer, het lijkt wel alsof alle printservices in de stad zijn verdwenen ? heb de hele stad afgefietst omdat voor elkaar te krijgen. pffffff nog een tip pop nooit je verpakking materiaal voordat je alles werkend hebt een retour word zo een stuk makkelijker.

Een aantal dingen gekocht waaronder een usb encasing en een nvme ssd die er in paste. Deze twee dingen gecombineerd werkten niet, schijf werd niet gezien, controller van de encasing wel. Voor beide een 30 dagen retour gevraagd en geld teruggekregen. Dus de after sales care is prima. De andere zaken werkten prima, die zijn in gebruik.

Goed verpakt, niet een enorm grote doos voor een aantal kleine objecten gelukkig.

Zie hierboven, er werkten twee gekochten onderdelen niet, maar netjes teruggestuurd na 30 dagen retour gevraagd en netjes geld terug gekregen.

Het bestellen van onderdelen was een snel en makkelijk proces, en dan hebben we het nog niet eens over het feit dat het vrij snel binnenkwam. Als je de levertijd vergelijkt met een andere site *ahem* amazon *ahem*, dan kwam het niet volgend jaar aan, maar pas twee of drie dagen later.

Het kwam snel, niets was kapot, alles kwam. Wat wil je nog meer?

Duidelijke website met ruim voldoende informatie over het product, de bestelwijze en de betaalwijze. Schatting van de leveringsduur was juist.

Levering was op tijd bij de winkel waar ik het product kon ophalen. Product was netjes verpakt zodat ik zeker was dat de kans op beschadiging van het product minimaal moest zijn.

Voor een nieuwe zelfbouw game pc heb ik onderdelen besteld bij Megekko, omdat de prijs goed is en de ervaringen van eerdere bestellingen ook echt uitstekend. Megekko leverde snel en met PostNL zoals verzocht. Ik had de keuze uit DHL of PostNL. Dat is erg fijn, want DHL zijn niet zo netjes bij ons in de buurt, en PostNL juist erg correct.
Levering was vlot en alle onderdelen waren netjes verpakt in stevige doos. Niet zoals bij Amazon waarbij je en cpu in een papierenzak ontvangt.

Snelle levering. Het bestel proces was goed te volgen. De levertijd was duidelijk vanaf het begin van het proces en alles is exact op het juiste moment geleverd.

Ik ga er van uit dat de sevice ook goed is. Ik heb hier nog geen ervaring mee. Alles is in orde en heb geen conact nog gehad met de klantenservice.

/edit, een paar dagen later...

Bij aankoop van mijn producten behoorde ook een voucher voor een "gratis game". Maar bij het opmaken van de factuur bleek er niet voldoende vouchers te zijn (stond op de factuur). Ik heb dit met de klantenservice opgenomen en op zondag kreeg ik binnen 20min een reactie en binnen 5 minuten daarna ook nog eens de verzochte voucher.

Heel fijn dat er zo snel gereageerd word, correct en dan ook nog eens persoonlijk i.p.v. een bot die het werk van echte mensen overneemt.

Helaas is een product niet naar wens en die gaat terug, maar ook daarover word niet moeilijk gedaan. Netjes een retourformulier ontvangen en dat word dus ook allemaal in het weekend afgehandeld als of het gewone werkdagen zijn. Heel fijn.

Ik geef niet snel een 10, maar ik heb echt niets aan te merken op Megekko

Ik had nog nooit van deze winkel gehoord. (Laatste pc die ik bouwde was 9j geleden)
Ik heb meerdere onderdelen besteld om mijn game-pc van 9jaar oud te vervangen. Het samenstellen van het systeem heb ik gedaan op basis van de info van Tweakers.
Bij Megekko kon ik bijna alle producten tegen de laagste prijs vinden, ik heb dan beslist om de volledige bestelling bij hen te doen.
Wat ik niet nodig had, maar wel wat zekerheid zou kunnen geven tijdens het selectieproces is een check (of via een wizard) om te controleren of alle componenten compatibel waren. Bvb of de CPU op het moederbord zou passen, de CPU koeler op de CPU, enz. (Misschien is deze aanwezig op de site, maar ik vond deze alvast niet.)
Een aandachtspuntje: Een boodschappenlijstje op de ene pc is niet zichtbaar op een andere, ook al was ik ingelogd.

Ik heb in het weekend besteld en maandag, iets na de middag was het pakket al geleverd, in België.
Mini opmerking: hoewel de verzending "handtekening vereist" was trok de PostNL medewerker er zich niets van aan "Deur" stond reeds ingevuld bij het handtekeningvenster.

Prijzen zijn goed en het assortiment ook. Bijna altijd de volgende dag in huis. Ik ben tevreden.

Ik heb vaak besteld bij Megekko en het was altijd snel geleverd en keurig verpakt.
De prijzen zijn ook goed; ze zijn vaak één van de goedkopere winkels.

Bijna altijd snel verzonden en keurig verpakt.
Als het een keertje later komt, dan wordt je goed op de hoogte gehouden.

Bijna nooit iets terug hoeven te sturen, maar laatst had ik een defect moederbord.
Deze heb ik moeten terugsturen en ik vond het proces erg eenvoudig en snel.

Ik heb vaak en veel computer onderdelen en andere electronica gekocht via MeGekko en het was altijd snel geleverd en keurig verpakt.
De prijzen zijn ook goed, vrijwel altijd de goedkoopste in Nederland.

Verzending is snel, verpakking is goed, nooit iets beschadigd ontvangen

Wordt altijd goed en snel op de hoogte gehouden van bestellingen en waar ze zijn en wanneer ze worden afgeleverd

beste website, je krijgt allees snel en goed koop, ik heb een i9-10900F gekocht en hij werkt perfect!! RECOMMENDED

:D

Altijd prima prijs-kwaliteitverhouding. Ik bestel inmiddels al 9 jaar (nagenoeg) al m'n componenten bij Megekko. Nooit problemen gehad, en indien er toch iets was was het contact altijd goed en was er snel een oplossing. Erg tevreden met deze webwinkel!

Webwinkel komt z'n afspraken na, ik bestelde zondagavond en einde van de middag de volgende dag was het keurig geleverd. Verpakking is in orde.

Fijne winkel met goede prijzen.
Eigenlijk kun je hier alles vinden wat je nodig hebt.
Ik heb hier meerdere malen besteld in de loop der jaren en ben hierover eigenlijk altijd positief.

Ook deze keer werden de spullen weer prima verpakt en de volgende dag geleverd.

Ik had nog een aanvullende vraag (via mail) na het bestellen en deze werd snel beantwoord.

Mijn bestelling bij Megekko zijn losse componenten die ik heb besteld die in lijn liggen met de Desktop Best Guy Guide van Tweakers. Afijn, de webwinkel is prima, product data is op orde en de prijs is scherp (thanks pricewatch).

---

Met geen persoon direct in contact geweest van bestellen, tot betalen en levering dan heb je je klantenservice goed op orde naar mijn mening.

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen, wanneer het fout zou gaan bij een zending zal het naar mijn verwachting niet liggen aan Megekko.

Ik bestel al heel lang mijn IT spullen bij Megekko. Levering is in alle gevallen de volgende dag geweest. Bij de laatste zending kon de medewerker mijn pakket bij een post afhaalpunt niet vinden. Direct een mailtje gestuurd en kreeg per ommegaande bericht om een dag te wachten. Uit ervaring wisten ze dat de volgende dag alsnog het pakket door de bezorger afgegeven wordt. Pakket wel afgemeld maar niet uit de auto gehaald. Fout dus bij post NL. opmerking door Megekko klopte. De volgende dag lag het pakket klaar.

Altijd goed verpakt en compleet geleverd. Nog nooit een geopende of beschadigde doos meegemaakt

Heb je vragen vooraf, even mailen en er komt snel antwoord.

Eigenlijk al vanaf het eerste moment is alles overzichtelijk, je kan vergelijken, uitgebreide specificatie overzicht en voldoende foto preview.

Ik heb het laten bezorgen op een ophaal punt. Je kan op de site zelf je ophaalpunt kiezen.

Snel en correct antwoord
Ik had 2 bestellingen gedaan die wel als 1 verzonden konden worden, helaas ging dit niet ivm de ordernummers, maar het antwoord was goed, professioneel en duidelijk

Scorekaart voor Megekko