Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Heel tevreden, zondagmiddag besteld en alles maandag mogen ontvangen. Het was een voeding en een computerkast, beiden zeer netjes ingepakt.

Verzenden ook op zondagen, en pakken alles goed in.

2 x TP-Link repeater besteld bij Megekko via Tweakers. Gemakkelijk en snel, zoals het hoort. Jammer dat ik geen kortingscode had!

TP-Link repeater besteld in het weekeinde, Megekko was een van de goedkoopste. Maandag al met de post in huis. Snelle levering ook direct na het weekeinde.

Bestelling eenvoudig en makkelijk gedaan en goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling.

Ik had de producten snel nodig en heb bij Megekko besteld omdat ze de producten op voorraad zouden hebben, ondanks dat ze wat duurder waren dan de concurrent (waar ik de rest heb besteld). Volgens de website en de bevestigingsmail waren de producten nog ruim op voorraad en was de leverdatum 16-09. Die informatie bleek niet te kloppen en de bestelling is vandaag (19-09) pas geleverd.

Moederbordje besteld en die was netjes de volgende dag geleverd. Weinig op aan te merken, de kleine details zijn wel leuk gedaan (Doos niet met kettingzaag openen ;))

Goed ingepakt verzonden, geen schade oid.

Vaker hier besteld, tot nu toe alleen maar goed ervaringen.
Scherpe prijzen en snelle verzending van de producten.

Snelle verzending, goed verpakt.

Snel antwoord bij vragen.
RMA service uitstekend.

Wilde een nieuwe videokaart en bij Megekko was eentje direct leverbaar, had 'm een paar minuten voor 22.30 besteld en kreeg de kaart de volgende dag nog bezorgd. Na aankoop kreeg ik een of andere actie voorgeschoteld dat ik geld terug zou krijgen via een andere instantie bij m'n volgende aankoop bij Megekko. Was toch al van plan ook een nieuwe voeding te kopen, en deze was toevallig bij Megekko zowel het goedkoopst als direct leverbaar, dus maar meteen besteld. Deze helaas na 22.30, dus kreeg de voeding een dagje later binnen. En het geld via de actie ook gekregen. Al met al een hartstikke prima ervaring

Prima verpakt, originele dozen, videokaart was gesealed, voeding was er zelfs iets eerder dan dat de track&trace aangaf dus ik kon nog eerder genieten van m'n nieuwe spullen

Snel geleverd, netjes verpakt, goede communicatie (icm TNT Post). Dat icm 1 van de laagste prijzen, top.

Duidelijk website, snelle bezorging en goede communicatie over bezorging. Geen idee wat ik verder nog moet zeggen om 15 woorden vol te krijgen

Onverwacht snel! Binnen 24uur was mijn bestelling binnen. Ofwel enorm zeer dikke prima zou ik zeggen.

Vrijdag avond rond 22:18 een bestelling geplaats van 2 corsair ax1500i voedingen. En kreeg ze mooi geleverd op zaterdag. Bij andere webshop wacht ik al 1 week op dezelfde voeding. Daar heb ik het nu geannuleerd.

Ze maken het waar voor 22:30 besteld volgende dag in huis.

Ik koop wel vaker bij Megekko, maar nog nooit een review over de shop geschreven, dit is onverdient. Dit is een zeer nette webwinkel met een goede overzichtelijke webshop. Duidelijke voorraad gegevens en veel betaal mogelijkheden.

Spot-on. Ik zat een paar dagen in het buitenland dus had niets aan de volgende dag levering. Ik kon prima aangeven dat de producten een paar dagen later bij een PostNL afhaalpunt afgeleverd konden worden. Heel erg handig.

Een waarschuwing voor iedereen die ook wel eens iets zakelijk bestelt bij Megekko. Als je bedrijfsnaam ingevuld is, vervallen alle rechten o.a. bij retourneren en service. Je betaald dan een retourneerboete van 10% van de aanschafprijs van het product inclusief btw. Vul dus nooit (per ongeluk) een bedrijfsnaam in. Als je producten terug wilt sturen kost het je dus keihard geld. Dit wordt niet gemeld op de website. Er staat op de website dat zakelijke klanten niet van de verlenging van het consumentenrecht gebruik kunnen maken. (30 dagen i.p.v. de wettelijke 14 dagen)
Er staat nergens dat zakelijke klanten helemaal niet mogen retourneren, of dat er een strafboete van 10% op staat.

Ook als je bijvoorbeeld een product verkeerd bestelt hebt en je wilt het omruilen betaal je een boete, wat gek is. Je betaald zelf de verzendkosten, en moet toch nog bijbetalen aan Megekko. Met vreemde zinsconstructies proberen ze hier in mails invulling aan te geven terwijl op de website gewoon zonder voorbehoud wordt gemeld: 30 dagen niet goed geld terug garantie. Ook in de door Megekko herhaaldelijk aangehaalde algemene voorwaarden staat niet vermeld dat er zulke hoge kosten aan een (zakelijke) retour zitten. Als consument moet je hopen dat er niets mis gaat met je bestelling en als zakelijke klant moet je hier sowieso wegblijven. Zakelijke klanten willen ze niet graag hebben!

Heldere informatie op de website en goede informatie over de voorraad-status. Na de bestelling word je goed geïnformeerd over het vervolg.

Snelle levering en mooi op tijd via Post.nl

Kon alles makkelijk vinden, prijzen kwamen overeen met die op Tweakers. Bestelling rond de middag geplaatst en de volgende dag in huis.

Website is zeer goed en makkelijk om snelle levertijd en altijd goede prijs te beheren

goede en snelle levering

In het verleden al eerder bij megekko besteld. Zeer tevreden over scherpe prijs en snelle levering.

Keurig verpakt. Snel verzonden

Helaas zie je vaker dat je geen telefonisch contact kan opnemen met een webshop. Graag wil je soms direct een vraag kunnen stellen.

Ik krijg alles van wanneer het binnen komt en ik wordt zo snel op de hoogte gebracht van een vertraging, niet Megekko's schuld maar de fabrikant en dat laten ze zelf ook weten ook. Ik heb de klantenservice nog niet nodig gehad sinds dat ik een klant ben, eind 2016. Ik zou het wel een keer willen meemaken.

Als het eenmaal bij postnl is is er geen probleem. Ik zou wel willen dat vaste klanten op een geef moment een bonusje krijgen zoals gratis verzenden met track&trace.

Twee bestellingen gedaan, allebei snel verzonden en netjes verpakt. Prima webwinkel en duidelijke website en bestelproces.

Product aangeschaft via de Pricewatch order geplaatst en volgens leverdatum verzonden. Gewoon wat een webshop hoort te doen.

Verpakking was goed voor een aantal Rj45 connectoren. Mogelijk iets te overdadig ;) met al het papier en de grote doos.

Pakket werd verzonden kreeg je er netjes een link met de 3s code waarmee je direct op de site van post NL kan inloggen.

Dus geen negatieve aanmerkingen op het verzendproces.

Ik had een WD Red nodig en bij Megekko was die op voorraad. Het bestellen ging vlot en de schijf werd netjes de volgende dag afgeleverd.

De schijf was goed verpakt

Scorekaart voor Megekko