Megekko

Gebruikers over webshop Megekko

Duidelijke site, goeie prijzen, de dag er na had ik alles mooi verpakt thuis, geen problemen.

Het bestellen ging erg gemakkelijk. Alles kwam netjes en goed verpakt binnen. Erg tevreden met Megekko.

Goed en kwalitatief verpakt.

Eerste keer bij Megekko wat besteld en zeer tevreden. Website is makkelijk en duidelijk. Ook het feit dat de prijzen lager zijn als hun concurrenten.

Datum wat stond bij de bestelling werd ook waargemaakt. Ook als een product later geleverd word word dit duidelijk aangegeven en de leverdatum is dan gelijk met het product dat later verschijnt.

Geen telefonische klantenservice. Eerder zou ik voor zulke zaken schrikken maar na een verkeerde kast te hebben besteld heb ik dit middels de mail gecorrigeerd en werd gelijkt gereageerd en aangepast.

Product (SSD) snel geleverd en prijs is meer dan redelijk. Met de klantenservice heb ik geen ervaring.

Vlotte levering binnen gestelde termijn.

Duidelijke en makkelijke website. Snel bezorgd. Goede communicatie. Snelle klantenservice. Ik ga hier Vaker bestellen

De webshop is overzichtelijk en geeft voldoende mogelijkheden om selecties te maken en je te informeren over het product.

De levering was conform de toegezegde levertijd, goed ingepakt en volledig en juist geleverd.

Op donderdag besteld, en op zaterdag kreeg ik alle onderdelen voor mijn nieuwe computer binnen. Scherpe prijs en alles kwam heelhuids aan. Waarom Megekko nog niet zo bekend is, is mij een raadsel. Klantenservice niet nodig gehad, dus daar kan ik verder niet over oordelen.

Wederom voor een vriend een Crucial MX 300 met 525GB SSD besteld bij Megagekko. En wederom prima prijs. Waarom kan Megagekko wel een scherpe prijs aanbieden en anderen niet? Nou, geef mij Megagekko dan maar.

de 16e december besteld en de 17e december binnen gekregen. Super aan de afspraak gehouden zoals op de website van Megagekko staat.

Ooit 1x een levering die ik nodig had niet geleverd op de dag dat dit wel zou moeten zijn gebeurd. Na wat rondbellen gaf Megagekko aan dat het product ook een SSD 525 Crucial had afgegeven aan de POST,( POST.NL) De post gebeld daar er tot 2 uur voor de levering zou plaats vinden, echter opeens de lever datum veranderde naar de dag erna.

Hier kon Megagekko niets aan doen, echter vertelde de post.nl mij dat Megagekko het product niet zou of niet op tijd zou hebben afgeleverd.
Dit was een grote leugen !!
De postbode die mij het pakje de dag erna kwam aanleveren gaf ruiterlijk toe dat hij het pakketje van mij was vergeten mee te nemen in zijn levering.

Zo ziet men dat Post.nl gewoon een verhaal uit de duim zuigt en hiermee een leverancier die met Post.nl in zee is gegaan gewoon de grond in boort om zichzelf als prima te profileren. En gelooft U mij, dit is al vaker keren voor gevallen.
Eerst geloof je Post.nl, echter na bij de 2e keer en wat verder onderzoeken bleek dat Post.nl gewoon fout zat en niet de leverancier. Ondanks hierover klagen geeft Post.nl niet thuis en blijft gewoon regelmatig blunderen. Misschien heb ik gewoon pech gehad de 14 keer dat mij dit is overkomen. Echter vind ik dat geen uitzondering meer en heb ik ook Post.nl hierover niet meer gesproken daar dit gewoon geen nut heeft.

Ik zou Megagekko en ook andere bedrijven aanraden toch eens naar DPD of een andere leveranciers te nemen. Aan leugenaars heb ik namelijk een hekel.
Als men massaal een andere leverancier zou nemen dan is dat de enige remedie die Post.nl aanzet tot verbetering.
Want dan krijgt de dame boven in de top bij overname niet meer haar tig miljoenen euro's gouden handdruk waar ze al vanaf 2014 mee bezig was met de overname van Post.nl door een Belgische onderneming.

Maar Megagekko is zeker 100% aan te raden om daar je spullen te kopen.

Voor een ieder fijne kerstdagen en een super 2017 toegewenst.

En hopelijk verbetering voor Post.nl, want daar is de klant die een dag vrij neemt de dupe van. Zo wordt e.e.a. alsnog zeer kostbaar als men de 8 uur uurloon even bij de niet geleverde levering telt.

Bestelling geplaatst rond 15.00 uur, en de volgende dag ontvangen !
(ik woon in Belgie) dus uitstekend levertijd.
Spijtig genoeg moet ik de videokaart die ik besteld heb retourneren omdat hij te sterk is voor mijn systeem.
Ik heb ze enkele mails gestuurd en ik kreeg heel snel antwoord, top service .

Volgende dag in de avond ontvangen (kon ook in de ochtend maar hangt af van PostNL zelf denk ik)

Heel snel antwoord op mails, heel vriendelijk.

Ik heb in de afgelopen maanden drie bestellingen gedaan bij Megekko, en het is alle drie de keren helemaal goed gegaan.

Altijd de volgende bezorgdag binnen gehad.

Vorig jaar was er één product van mijn bestelling niet meer op vooraad, ik heb toen contact opgenomen met Megekko om te vragen of mijn bestelling zonder dit product opgestuurd kon worden en ik de bestelling van het product kon annuleren. Dit is allemaal prima gegaan en ik had het product elders besteld. Geld voor het geannulleerde product was binnen een week weer op de rekening.

Prima overzichtelijke site met heel veel keuze, en altijd een van de goedkoopste wat pc onderdelen betreft.

Snelle levering binnen 1 dag

Besteld bij Megekko naar aanleiding van scherpe prijs en goede reviews. Inderdaad eenvoudig bestellen en snelle levering zoals beloofd. Netjes verpakt zodat er onderweg geen kans op schade was.

De SSD die ik zocht werd bij deze webwinkel voor een zeer lage prijs aangeboden, waarbij bovendien werd aangegeven het product uit voorraad te kunnen leveren. Precies waar ik naar op zoek was, dus de bestelknop was snel aangeklikt.

Voor de verandering was bij de bestelling het aanmaken van een persoonlijk account geen vereiste, iets wat ik prettig vond om te zien :) Naderhand ben ik bovendien prima via de mail op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Het product werd, zoals beloofd, netjes de volgende dag geleverd. Het doosje waarin de SSD geleverd werd had wel een maatje kleiner gemogen, aangezien deze nu voor 9/10 deel gevuld was met opvulmateriaal, maar verder was op de levering niets aan te merken.

3 sets van een nieuwe pc hier besteld achter elkaar voor mij en mijn broers. Site was duidelijk en makkelijk te bestellen.

Alle 3 netjes geleverd, optijd en goed verpakt

Videokaart gekocht bij Megekko, alles op tijd verstuurd en ontvangen. Prijs was ook het voordeligst bij Megekko in dit geval.

In 2015 hier al mijn serverhardware besteld, en tot op heden helemaal geen spijt van gehad. De bestelling was snel in huis, en was netjes verpakt. Onlangs contact gehad met de klantenservice, en die was verbazingwekkend goed!

Uiterst secuur verpakt. Je ziet dat er echt aandacht besteed wordt aan je pakketje om deze zo fatsoenlijk mogelijk af te leveren.

Ik had last van een probleem op mijn server waarvan ik dacht dat het de voeding zou zijn. Voor de zekerheid toch maar een retouraanvraag gedaan, met de hoop dat dit het probleem zou verhelpen. Voeding teruggestuurd op woensdag, en vrijdagochtend had ik al een splinternieuwe voeding in huis! Ontzettend tevreden met zo'n snelle afhandeling van een RMA, helemaal in het geval van een server die je eigenlijk liever niet mist :). Top bedrijf, aanrader.

Overzichtelijke site met een zeer uitgebreid aanbod. Makkelijk te zoeken door de uitgebreide filters. En het belangrijkste: de laagste prijzen van NL:)

Voor 22:30 besteld is de volgende dag geleverd. Videokaart kwam goed verpakt binnen.

Dit is waar ik echt positief verrast werd. Bij mijn bestelde Nvidia videokaart zat een voucher voor een gratis game. Deze ben ik waarschijnlijk tijdens het uitpakken kwijtgeraakt. Na een mail gestuurd te hebben aan Megekko met de vraag of zij deze voucher nogmaals konden sturen kreeg ik binnen 5(!) minuten antwoord. Ze vonden dit vervelend voor mij en boden zelfs aan om de beveiligingsbeelden terug te kijken om te kijken of het wel goed was ingepakt! uiteindelijk alles goedgekomen.

Perfecte klantenservice.

Snelle orderverwerking en levering met goede communicatie. Levering ging sneller dan was aangegegeven, (voorraad eerder beschikbaar van ext. leverancier?)

Makkelijke bestelling, leveren alleen wel meerdere kapotte producten waar ik niet zo blij mee ben.

Goed ingepakt en beschermd

Mijn kapotte onderdeel is blijkbaar niet kapot. Deze is gewoon teruggestuurd

Na wat prijsvergelijkingen bleek deze site toch het goedkoopst te zijn. Direct een bevestigingsmail gekregen en geen gezeur.

op zondag om 16:00 en de dag daarna al om 12:30 in huis.

Scorekaart voor Megekko