Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenDe producten kwamen defect aan!!. Ik heb direct gemaild dat de product al defect was bij aankomst (DOA). Wordt er simpelweg gezegd dat ik het kapot heb gemaakt dikke valse beschuldiging dus. Er wordt niet eens gevraagd naar de foto van de defecte product!! Naar mijn gevoel waren zij al van op de hoogte!! Ik lees de reviews op internet en velen zeggen ook veel last te hebben van producten die kapot aankomen. Het klinkt in mijn oren dat de producten geretourneerd zijn of een tweedehandsje van CD-ROM Land, tevens de volledige eigenaar van Megekko (KvK en artikel van Tweakers). De verzegeling op de producten zeggen helemaal niks. Er is een toppic geopend door een medetweaker, waarin in de mail staat dat megekko zijn producten opnieuw laat verzegelen. De kosten die gemaakt worden door Megekko de zogenaamd restocking fee en opnieuw verzegelen. Om die redenen heb ik de product maar gehouden.
VerzendingZoals eerder gezegd is het was de product kapot aangekomen. Zij waren wel snel met verzenden (zij kunnen niet snel genoeg van hun 2dehands spullen afkomen).
KlantenserviceKlanten beschuldiging van het kapot maken van producten die al kapot zijn! Niet eens na vragen wat er precies kapot is of een foto ervan.
Zelf zal ik hier nooit meer iets van kopen.
AlgemeenMakkelijk om te betalen, netjes verwerkt en meestal goedkoop. Zo ook bij mijn aankoop van MSI B350 moederbord en ryzen 3 processor. De website vind ik persoonlijk wat schreeuwerig, en na de bestelling werd ik verleid om een soort abonnement te nemen om korting te krijgen, dat vind ik wat jammer.
VerzendingNetjes op tijd geleverd, zonder beschadigingen.
AlgemeenMegekko is altijd mijn eerste keus als het aankomt op hardware. Ze zijn vaak het goedkoopst als ik een grotere bestelling heb. Ook vaak producten gehad die rma moesten en dat werd altijd netjes afgehandeld. Ik bestel daarom ook een aantal jaar bij hun en ben dat niet van plan te gaan veranderen.
VerzendingPakket goed verpakt met luchtzakken tussen het artikel en de buitenverpakking.
KlantenserviceAls ik een vraag heb dan wordt dat meestal binnen 1 uur beantwoord via de email ik twijfel ook nooit om te bellen, ik stuur een email en wacht de reactie af.
AlgemeenMaandagavond laat een Gigabyte GTX 1080 Xtreme Edition besteld nadat ik toevallig op Tweakers zag dat die daar in de aanbieding was en niet langer wilde wachten aangezien ik nog op een R9 280x zat te gamen.
Had verwacht dat ik nog minimaal een dag extra moest wachten aangezien ik zo laat had besteld maar ze hebben direct mijn bestelling verwerkt en 14 uur later had ik mijn kaart in huis.
Snelle levering en product was goed verpakt, vorig jaar ook mijn monitor besteld bij Megekko en toen verliep ook alles vlekkeloos!
AlgemeenAfgelopen maandag(25-09-17) mijn bijna volledige pc besteld bij megekko, dit omdat megekko met alle producten op de videokaart na op de goedkoopste plek stond en goed gewaardeerd was door andere.
Ik ben zeer tevreden over de levering van megekko, alles is netjes binnen gekomen. goed verpakt en geen beschadigde dozen in de verpakking.
Jammer genoeg werkt de PSU niet naar behoren maar na een mailtje gestuurd te hebben en de ochtend na opening van de service desk van megekko gelijk een antwoord te hebben ontvangen ga ik nu de PSU retour sturen en gaan we afwachten wat er mee gedaan wordt.
Tot zover dus dik tevreden.
Snelle verzending, maandag middag besteld en gelijk dinsdag ochtend door postNL geleverd. uitstekend
KlantenserviceSnel antwoord van de klantenservice, een persoonlijke mail terug en niet een of andere bot die een automatisch gegenereerd antwoord verstuurd. niks over te klagen voor zover.
AlgemeenIk had een systeem samen gesteld, uiteindelijk suggestie om het bij 3 leveranciers te bestellen. Ik heb ervoor gekozen om het bij 1 leverancier te bestellen, voor het gemak en het was maar een paar tientjes meer. Alles was netjes verpakt, niks beschadigd en het was er allemaal de volgende dag zoals afgesproken. Mijn ervaring is dus zeer goed, aangezien er geen problemen waren weet ik niks van de klantenservice want die heb ik absoluut niet nodig gehad.
VerzendingSchadevrij en snel.
AlgemeenOverzichtelijke website. Gebruiksvriendelijk. Bij de aanschaf van twee videokaarten is alles goed verlopen. Dit waren twee orders, en niet in één keer twee kaarten. Beide keren ging het prima. Beloofd werd om de kaart slechts één dag later te leveren. Dit is verder prima gelukt. Een betrouwbaar adres om te bestellen en te kopen. Bij aankoop #2 had ik twijfels of ik niet toch een snellere videokaart zou kopen. Ik heb toen een mail gestuurd. De winkel heeft toen direct geannuleerd en het geld terug gestort binnen drie werkdagen. Enkele dagen hierna toch besloten die aankoop door te laten gaan en zodoende is alles top verlopen. Aanrader.
VerzendingGoed verpakt. Niets op aan te merken.
KlantenserviceIk heb bij de aanschaf van twee videokaarten, er één gekocht waarna ik besloot hem toch niet te kopen. Na een mail te hebben gestuurd is mijn aankoop geannuleerd, en hebben de medewerkers van Megekko mijn aankoopbedrag netjes binnen drie dagen terug gestort. Heel netjes. (heb toen enkele dagen erna, tóch besloten de kaart te kopen maar dat ter zijde).
AlgemeenMijn eerste bestelling bij Megekko. Alle onderdelen voor mijn nieuwe systeem bij deze shop besteld. Goede statusupdates en ontzettend snel verzonden. Ik kwam erachter dat ik de verkeerde videokaart had besteld. Retourverzoek ingediend en de kaart via DHL opgestuurd. De volgende dag een mail gehad dat het pakket in goede orde was ontvangen en dat ik mijn geld retour zou krijgen (had ik zelf om gevraagd). Wat schetst mijn verbazing: diezelfde dag stond het bedrag al op mijn rekening! Keurig.
Kleine puntje voor verbetering:
- Bij het aanmelden van een retourzending wordt gevraagd om het factuurnummer. Deze kopieerde ik vanuit de orderbevestiging in mijn account, en werd vervolgens niet geaccepteerd door de website. Wat blijkt... dit is een ander nummer (ze beginnen allebei met dezelfde letter). Je moet het factuurnummer echt van je papieren factuur overtypen. Zorgt voor enige verwarring. Klantenservice wist mij echter snel te helpen.
Bovenal een zeer positieve ervaring en ik ga hier -gezien de concurrerende prijzen- vaker bestellen.
AlgemeenBinnen een korte tijd twee keer een bestelling gedaan. Beide keren zonder problemen. Duidelijke website, nette prijzen en een snelle levering.
AlgemeenBestelling ging vlot en de bevestigingsemail werd direct vestuurd. De prijs was concurrerend dus ook daar niets over te klagen.
De verzendmethode vond ik wat minder. De verpakkingsdoos was flink ingedeukt, wat ik Megekko niet kwalijk kan nemen want zij verzorgen de transport tenslotte niet, maar ik had ook gewild dat de producten wat steviger zouden zijn ingepakt. Er zat een beetje bubbeltjespapier in maar alleen aan de onderkant. Aan de bovenkant zat er niets (behalve aardig wat lege ruimte). Aangezien het hier een moederbord (en ram, maar daar maak ik mij minder zorgen om) betrof had ik dat dus graag beter gezien. De doos van het product zelf was wel in orde en voor zover ik kan zien is het product verder wel in orde dus er is gelukkig niets mis mee gegaan.
Het product is verder wel in het beloofde timeframe bezorgd dus dat kan ik waarderen!
Verder vind ik de slogan een beetje cringe maar dat heb ik niet meegenomen in de beoordeling. Aangezien ik geen 3,5 sterren kan geven ga ik voor 4, om de shop het voordeel van de twijfel te geven. Ik heb namelijk een aantal maanden geleden er ook een bestelling gedaan en die ging vlekkeloos.
De verzending had beter gekund.
AlgemeenHeb al vaker bij Megekko besteld, beviel prima dus nu weer gekozen. Qua prijs ontliep het niet veel en dan kies ik voor een bekend (en betrouwbare) partij.
VerzendingStevig verpakt, volgende dag bezorgd. De los bestelde displayport kabel kwam in een aparte gestuurde doos. Had van mij best bij de monitor gekund.
KlantenserviceWilde na bestelling nog gebruik maken van een actie die in de nieuwsbrief stond, kreeg snel een mail terug dat het geen probleem was. Goede service!
Algemeengrafische kaarten besteld. verpakking blijkt al te zijn opengemaakt. artikelen lijken vooralsnog goed te werken maar dit kan natuurlijk niet.
AlgemeenIk zocht een vervangende grafische kaart voor mijn computer en Megekko had de gewilde kaart op voorraad en kon deze de volgende dag leveren wat zij ook hebben gedaan!
AlgemeenSite is mooi overzichtelijk, zeer duidelijk en de onderliggende categorieën zijn mooi verdeeld. Verder kun je ook gemakkelijk inloggen en is er genoeg data aanwezig.
VerzendingVerzending is zoals gewoonlijk altijd mooi op tijd, als er vertragingen zijn komt het in ieder geval niet door Megekko zelf.
KlantenserviceKlantenservice zelf heb ik eigenlijk nog nooit contact mee op hoeven nemen. Wel is het geld altijd mooi op tijd als je een product terug stuurt en krijg je mooi bij elke stap van retour een heads-up via zowel mail als de site zelf.
AlgemeenHeb een Intel G4600 processor besteld. Volgens website was deze op voorraad en zou deze direct verstuurd kunnen worden. de processor besteld en direct afgerekend. Het was de volgende dag binnen. Kortom uitstekend en als verwacht/beloofd.
VerzendingKeurig verpakt in Megekko doos met luchtkussens. Zeer verzorgd.
AlgemeenHet plaatsen van de bestelling was makkelijk, Woensdag om 23:45 besteld en ik kon mijn bestelling vrijdag bij een ophaalpunt in de buurt ophalen. Geen 5 sterren omdat met creditcard betalen extra kost.
VerzendingVerzending was gebeurde volgens afgegeven schema. Verpakking was prima
AlgemeenIk heb voor Megekko gekozen omdat ze enorm veel goeie reviews hadden en omdat ze ook heel aantrekkelijke prijzen hanteren. De website is ook gebruiksvriendelijk dus kon ik snel terugvinden wat ik zocht.
VerzendingIk was echt heel aangenaam verrast over de snelheid van verzending en de feedback hierover. Op zaterdag avond besteld en zondag avond al een mailtje dat het overgedragen was aan de koerier. Maandag rond de middag mocht ik het pakket in ontvangst nemen. De grootste verrassing kwam bij het openen van de doos. De bestelde item waren extreem goed beschermd door kleine luchtkussen. Zowel onder als opzij. Dat was de eerste keer dat ik dat zag. Gezien het delicate spullen betrof was ik heel blij hiermee! Echt een aanrader!
AlgemeenBreed assortiment voor een goede prijs, maar slechte indicatie van bezorgtijd. Tel gerust een paar dagen meer voor de gegeven indicatie.
VerzendingOp de website stond dat het 2 dagen zou duren voordat het pakketje bezorgd zou worden. Na twee dagen was m'n bestelling nog niet geupdated, dus heb ik ze een mailtje gestuurd (geen telefoonnummer). In de reactie werd mij verteld dat het vandaag bij hen binnen zou komen en het dan direct op de post werd gedaan. De volgende dag nog steeds geen status update.
Ik zou Megekko dan ook aanraden om de indicatie wat ruimer te nemen op de website of een extra waarschuwing te plaatsen. Ik snap het lastig is een garantie te doen als een product twee keer vervoerd moet worden. In mijn geval had ik het snel nodig en moest ik dus helaas mijn bestelling elders plaatsen.
De klantenservice reageert snel, maar kon mij helaas niet voldoende helpen.
AlgemeenSite is goed doorzoekbaar, veel betaalmethodes en ook verzendmethodes zijn prima. Loyaliteit programma is echter wat minder ivm de kosten.
VerzendingSnel verzonden en goed verpakt
Algemeenalle onderdelen zijn makkelijk te vinden op de website, producten hebben een scherpe prijs, en ze hebben een uitgebreid assortiment, en daardoor dus ook snel bezorgd. Jammer alleen van het bonussysteem dat ze dat niet in eigen beheer hebben.
Verzendingnetjes aangegeven dat alle producten de volgende dag op vootraad waren en dat de order in 1x word verzonden.