Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeenheb bij megekko mn eerste eigen pc samen gesteld en dat ging makkelijker dan gedacht. alles besteld en de volgende dag in huis. Dankzij de goede service, snelle levering en leuke manier van marketing ben ik blijven hangen.
boven alles is het nog scherp geprijsd ook en ga ik zeker vaker evt upgrades bestellen bij deze webshop.
AlgemeenSnel geleverd. Ik was wel verrast dat de bestelling (van circa 700 euro) zonder handtekening bij de buren was afgeleverd, maar ik heb prima buren en zo had ik de boel snel binnen.
AlgemeenNa een geplaatste bestelling op zondag middag 01-10-2017 die al super snel maandag rond het middag uur werd geleverd. Had ik toch een probleem het bestelde geheugen bleek na een uitvoerige test kapot te zijn, waarop ik dacht nou dat zal wel even gaan duren via een RMA. Maar nee hoor, ik besloot om onaangekondigd langs de het service punt te rijden waar ik ook nog eens erg vriendelijk behandeld werd, het probleem heb voor gelegd en ik stond binnen 5 min. weer buiten met nieuw geheugen. Dit vind ik dus gewoon echt top service. Hartelijk dank Megekko voor deze snelle actie en super service.
AlgemeenIk was op zoek naar een Icy Box, bijna nergens op voorraad maar wel bij Megekko. Dankzij reviews op tweakers vertrouwen in de webwinkel, besteld en de volgende dag in huis. Super!
AlgemeenZondag avond besteld, maandag ochtend geleverd. Overzichtelijke website ,met goede prijzen en snelle perfecte service.
VerzendingGoede communicatie, prima verpakt.
AlgemeenIk had een PSU nodig en Megekko was 1 van de goedkoopste samen met Azerty. Toch voor Megekko gekozen. PSU besteld, adres gegevens ingevoerd, bevestiging ontvangen, verzend bevestiging kreeg ik al die nacht.
VerzendingPSU besteld op zondag avond voor 10 uur, volgende dag kon in de PSU ophalen bij de door mij gekozen afhaal locatie.
AlgemeenOp hun site beweren ze dat van de door mij bestelde TP-Link switch 164 stuks op voorraad zijn en ze die over twee dagen kunnen leveren. Toch wacht ik al een week op levering en sturen ze me steeds mails dat het nog moet binnenkomen en de levering weer is uitgesteld.
Ik vind dit domweg misleiding. Ik moest dit even kwijt!
Ik verwacht betere communicatie dan alleen maar automatisch gegenereerde mails die de levering voortdurend vooruit schuiven. Dat is geen manier van omgaan met je klanten.
AlgemeenUitstekende service. Heb een beroep gedaan op garantie. Het bedrijf dacht in dit geval prima mee en kwam met een uitstekende praktische oplossing.
KlantenserviceZeer klantgericht en no-nonsens afhandeling.
AlgemeenHebben veel producten op voorraad. Ook de betaling en retour sturen gaat snel. Tis wel jammer dat je zelf voor de retourskosten moet zorgen.
VerzendingJe kan er niet vanuit gaan dat je pakketje op de beloofde dag binnen komt. Ik heb nu meerdere pakketjes bij hun besteld en maar 1 daarvan is op de juiste dag binnen gekomen. De rest allemaal een dag te laat. Ze sturen je een mail dat je bestelling verstuurd is maar geven het pakketje pas de volgende dag af aan PostNL.
KlantenserviceZe reageren snel op je vraag of klacht.
AlgemeenUitstekende website. Groot aantal onderdelen voor een nieuwe PC bij dit bedrijf besteld, kwam allemaal ongeschonden en goed verpakt aan op de afgesproken datum.
Mijn enige kritiek is een kleine - de prijzen zoals die hier op Tweakers staan aangegeven weken af met de prijzen die ik op de website zelf zag (maar in mijn voordeel, want Megekko was goedkoper dan Tweakers aangaf )
Producten waren in 1 doos gepakt en waren op tijd aangekomen (en voor zover ik kan zien ongeschonden). Enige punt van zorg is wel dat een aantal van de luchtzak-beschermingsdingen geknapt waren, dus het heeft wel te lijden gehad tijdens transport.
AlgemeenSupersnelle leverling, laagste prijzen, geen gedoe met retourzending. Niet alle DDR4 ram strips waren op voorraad, maar dit stond wel duidelijk vermeld en kan ik een webshop ook niet kwalijk nemen. Hierdoor was ik wel wat beperkt in mijn keuze omdat ik het z.s.m. wilde hebben, uiteindelijk voor CL16 3200mhz geheugen gegaan ipv CL14 3200mhz (deze hadden 3 dagen levertijd). First world problems...
Verzending22:00 besteld, 14:00 was het er al! Heel relaxed dus. (let wel goed op dat het product voorradig is)
AlgemeenDe producten zijn makkelijk en snel te vinden op de site. Direct nadat mijn betaling geplaatst was, kreeg ik een mail met daarin de bevestiging. Hier zit ook een ordernummer bij.
VerzendingIk had een grote bestelling geplaatst van vrijwel een complete PC + monitor. Dit kwam in 3 delen; de monitor, de behuizing en de onderdelen.
De onderdelen waren verstopt in een lading met verpakkingsmateriaal in de vorm van meerdere luchtzakken.
Kort nadat ik de bestelling had ontvangen, had ik nog een korte vraag over eventuele acties. Hierbij werd ik binnen een werkdag geholpen met duidelijk en professioneel taalgebruik. Ik heb hierbij erg het gevoel gekregen dat megekko ook aan de klant denkt, en niet alleen het geld.
AlgemeenPrima website, duidelijk en prettig geprijsd. Helaas een percentage opslag bij gebruik van een creditcard.
VerzendingLevering viel niet in het door de vervoerder (TNT Post) aangegeven tijdvak, maar daar kan de webshop niets aan doen.
Het was wat vroeger, maar dat kwam me eigenlijk minder prettig uit...
AlgemeenKon het gewenste onderdeel snel vinden, de prijs was goed en de levering was zoals beloofd de volgende dag.
VerzendingSnel, goed ingepakt en zoals beloofd de volgende dag.
AlgemeenSuper snel en eenvoudig bestellen. Alleen jammer dat betalen met PayPal geld kost maar dat is misschien bij andere shops ook zo? Verder prima!
AlgemeenDuidelijke site, duidelijk bestelproces, mogelijk om zelf bezorgdatum te kiezen. mogelijkheid om te kiezen voor een afhaalpunt. Prima.
VerzendingUitstekend verpakt, duidelijke communicatie. Bij keuze voor een latere bezorgdatum wordt de dag ervoor nog een extra bevestigingsmail gestuurd.
Algemeengoedkoopste in de pricewatch, hdd serienummers opvolgend, prima verpakt, volgende dag in huis, dertien woorden
AlgemeenKeurige service met een moederbord / cpu die defect leek. Bleek uiteindelijk vuil tussen socket en processor. Keurige en snelle hulp en communicatie, niets op aan te merken!
AlgemeenBeeldscherm besteld bij Megekko, ruimschoots binnen 24u geleverd door PostNL.
Enig minpunt - beeldscherm kwam enkel in de originele doos, deze was eerst geopend om het factuur in te doen. Ik had liever iets eromheen gezien, ook al was het een zwarte folie wrap om de inhoud van het pakket te verbergen
AlgemeenIk ben bij Megekko terecht gekomen via de pricewatch, prima prijzen en ze konden de producten die ik wou de volgende dag leverenen. Het bestel proces ging prima!
VerzendingBij de levering opties kan je helaas alleen kiezen voor PostNL, helaas stelde deze nogmaals teleur door het pakket pas rond 22:30 af te leveren in plaats van het beloofde 17:00 - 18:00, op de gebruikelijke onpersoonlijke manier. Zou tof zijn als je in de toekomst ook voor DHL, UPS en dergelijke zou kunnen kiezen.
Het pakket zelf was goed verpakt en compleet, dus daar niets mis mee!