Gebruikers over webshop Megekko
Review toevoegenDuidelijke website. Ik vond het fijn dat je geen account hoeft te maken, maar wel een wachtwoord opgestuurd kan krijgen om zo je bestellingen te kunnen bekijken.
KlantenserviceEen voucher was niet op voorraad waardoor het pakketje niet de volgende dag geleverd kon worden.
Het betalen via de website triggerde pas na 3 keer proberen de bank app van ABN
Verzendingnetjes verpakt met voldoende bescherming
Overzichtelijke site, goede voorraad- en verzendindicatie. Producten netjes verpakt en duidelijk geinformeerd over de verzending. Geen negatieve punten.
De informatie over de producten is niet geheel volledig, maar voldoende. De betaalmogelijkheden zijn ook wat beperkt (geen paypal), maar er zijn wel genoeg alternatieven. Wel heel snelle verzending, hier ga ik zeker nog kopen.
Op de website waren de nodige specificaties en ik werd goed op de hoogte gehouden na de bestelling. Het product werd vervolgens mooi op tijd geleverd.
Verzendingvoor het product was het goed ingepakt en op tijd geleverd
Nette website met voldoende informatie. Voornamelijk de informatie met betrekking tot de levering was uitstekend. De informatie over het bestelde product was matig; het was dat ik het product kende, anders had ik het niet besteld.
VerzendingHet pakket was netjes ingepakt en de leverdatum kiezen was geen probleem.
Ik vind de website erg fijn in gebruik. Dag daarna was het zoals beloofd gelijk in huis.
Werd keurig op de hoogte gehouden over wanneer de bestelling geleverd kon worden. Alles in prima staat ontvangen in een stevige doos met genoeg luchtkussens.
Het ging erg snel en erg gemakkelijk. snel thuis! ook was de site heel overzichtelijk.
Fantastische webshop!!!! Koop hier altijd van alles, van powerbanks tot computeronderdelen tot USB sticks. Ze hebben een ruim assortiment en de lage prijzen zijn echt fenomenaal. Ook zijn de nieuwsbrieven fantastisch en de klantenservice enorm goed!
VerzendingBinnen 1 dag in huis, fantastisch!
KlantenserviceBij problemen raadden ze me aan de bios te updaten. Hierna werkte alles weer!
Prima service, duidelijke mail met track-trace code.
Website geeft ook goede info aan.
Prijs ten opzichte andere websites de goedkoopste.
Goed verpakt, veel plastic ter bescherming.
Van a tot z top winkel met als enige min punt niet te bereiken via telefoon!
VerzendingGoed vepakt
KlantenserviceMail snel antwoord maar geen telefoon
Vrijdagochtend bestelling geplaatst, en zaterdag eind van de ochtend kwam alles netjes binnen. Betaling en levering zijn gedaan volgens verwachting zonder enige problemen.
Bestelling verliep soepel. Informatie omtrent bestelling/bezorging erg goed (meerdere status mails).
Eerste bestelling, zeker niet de laatste!
Pakket was goed gevuld met dozen en airpouches. Toch lagen de kleinere doosjes verspreid op de bodem. Minimaal deukje (hoek, <1x1cm) in verpakking van i5 en cpu-cooler. Zal door de bezorger/bezorging komen, die kerel is lomp!
De HDD zit in bubblewrap = top, dus inpakken zit goed!! (zie 5 sterren)
Zoals gewoonlijk erg goeie service van megekko. Laat besteld maar toch de volgende dag geleverd. Erg goed verpakt.
Goede prijzen, duidelijke omschrijving van het product, en duidelijke communicatie over de verzending. Prima winkel om zaken mee te doen in mijn ogen!
VerzendingGoed verpakte producten met dik bubbeltjes plastic, om ervoor te zorgen dat de producten niet beschadigen tijdens het transport. Daar kun je weinig slechts over zeggen.
Goedkoop en snelle levering goedkoopste van nederland en geen gezeik bij de bestelling ik vind helemaal mooi
Ik vind de website duidelijk met voldoende keuze en eenvoudige in gebruik. De prijs was één van de laagste en de levering zeer snel (de volgende dag).
VerzendingDe harde schijven waren netjes in bubbel plastic verpakt. De rest van de doos was opgevuld met luchtzakjes. Enige punt van verbetering zou zijn deze lugzakjes ook onder de harde schijven te doen in plaats van alleen er bovenop. Kost net zoveel zakjes en de harde schijven zijn nog beter beschermd dan als ze rechtstreeks op de bodem van het doosje liggen.
Top service zoals het hoort! Product aangeschaft tegen een zeer scherpe prijs, goedkoper dan ergens anders. Zeer snelle levering. Perfect verpakt. Dan wordt je gelukkig van...
VerzendingProduct gekocht tegen een zeer scherpe prijs, goedkoper dan ergens anders. Zeer snelle levering binnen 1 dag, en dat ook nog net voor de kerst.
makkelijk te bestellen en de levering was , zoals aangegeven op de site, de volgende dag
VerzendingHarddisk was zeer goed verpakt in bubbelfolie en ook nog eens in een doos met opvulmateriaal. Ook al zou ermee gegooid worden door de post denk niet dat de HD dan beschadigd zou zijn